Mozi, filmek
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Mozi, filmek
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
a tudjátok hol az n betűvel kezdődik és core a vége.
amúgy köszi találtam köztük pár érdekeset és olyat is, ami érdekes lenne, de lehúzta pár komment.
amúgy köszi találtam köztük pár érdekeset és olyat is, ami érdekes lenne, de lehúzta pár komment.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Tini nindzsa teknőcök, Galaxis Őrzői, Augusztus Oklahomában, Időhurok, Sráckor, Herkules(bár ez fos), Távozz tőlem Sátán...ezek már magyarul.Kerlon írta:nem tudtok mondani valami jó filmet, ami mostanában lett kiadva és már elérhető tudjátok hol?
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Hát, a Fury, a Maze Runner és a Nightcrawler fentvannak már Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!kalózöblön, felirat nem tudom van-e hozzájuk..Kerlon írta:nem tudtok mondani valami jó filmet, ami mostanában lett kiadva és már elérhető tudjátok hol?
nem tudtok mondani valami jó filmet, ami mostanában lett kiadva és már elérhető tudjátok hol?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Akkor az lehetne a jó megoldás, mint az X-Men. Trilógia, aztán csinálni Beginst meg ilyenek... Kezdődhetne a Trilógia Vegitáék megérkezésétől-Dermesztőig a 3 fő rész.
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
A képregényes filmek megint egy nagyobb réteget mozgatnak meg, ráadásul azokat úgy is megnézik az emberek, hogy nem vágják a háttérsztorikat, csak, amiket a filmekből tanultak. A DB esetében erre egyáltalán nem látok esélyt. Egy franchise-nál mindig az első részen van a hangsúly, mert ha az sikeres, akkor jön a többi, ha az megbukik, akkor szevasz.danianevem írta: Ráadásul pont a képregényes filmeknél is ez megy: átírnak egy-két karaktert (polkorrektség - Heimdall, tulajdoni jogok- Maximoff testvérek, meg még kitudja milyen ürüggyel), mégsem lett belőlük káosz. A lényeg, a fő karaktereket jól oldják meg. Megoldották->siker.
szerk.: Nyilván beszél belőlem elfogultság is.
A rajongók már a szar Kai-n is kiakadtak, legalábbis, aki ad egy kicsit a minőségre, akkor mi lenne egy olyan alkotással, ahol még átírnak dolgokat is?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
Miért lenne emiatt bukás? Elképzelhető, hogy tényleg megbukna a film, de nem hinném, hogy emiatt.Remy írta:És itt lehetne elveszíteni a rajongók 99%-át. Totális bukás lenne.danianevem írta: Ez, meg a Goku vs. Vegita szál megoldása lenne a legnehezebb, át kellene írni egy-két dolgot esetleg eredettörténetbe is bele kellene nyúlni, de egy véleményen vagyok Matt009-el. Egy jó forgatókönyv megoldás lehetne. Egy az egyben nem lehet vászonra vinni, de úgy egyébként sem lenne az igazi.
Ráadásul pont a képregényes filmeknél is ez megy: átírnak egy-két karaktert (polkorrektség - Heimdall, tulajdoni jogok- Maximoff testvérek, meg még kitudja milyen ürüggyel), mégsem lett belőlük káosz. A lényeg, a fő karaktereket jól oldják meg. Megoldották->siker.
szerk.: Nyilván beszél belőlem elfogultság is.
- Remy
- Kapcsolat:
És itt lehetne elveszíteni a rajongók 99%-át. Totális bukás lenne.danianevem írta: Ez, meg a Goku vs. Vegita szál megoldása lenne a legnehezebb, át kellene írni egy-két dolgot esetleg eredettörténetbe is bele kellene nyúlni, de egy véleményen vagyok Matt009-el. Egy jó forgatókönyv megoldás lehetne. Egy az egyben nem lehet vászonra vinni, de úgy egyébként sem lenne az igazi.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- danianevem
Ez, meg a Goku vs. Vegita szál megoldása lenne a legnehezebb, át kellene írni egy-két dolgot esetleg eredettörténetbe is bele kellene nyúlni, de egy véleményen vagyok Matt009-el. Egy jó forgatókönyv megoldás lehetne. Egy az egyben nem lehet vászonra vinni, de úgy egyébként sem lenne az igazi.Kerlon írta:De ti honnét kezdenétek? Gyerekkortól vagy pl. mint az Acélembert, ahol kicsit elmagyarázza, hogy honnét származik majd átugorják a fiatal korokat?
- Remy
- Kapcsolat:
Hát ez az... 444 részből áll a sima és a Z. És nem szabadna kihagyni semmit. A fiatalkor például nagyon fontos lenne + Szívtelen Sátán, esetleg a Vörös szalag csoport. Aztán az is fontos lenne, amikor megérkeznek Raditzék a Földre. Ugyebár ott derül ki, hogy csillagharcos. Aztán a Vegitával való harc, ahol kialakul az ellentét. Aztán Dermesztő... még ha csak Dermesztőig mennénk, akkor se lehetne normálisan felépíteni a filmet, mert rengeteg fontos és kihagyhatatlan elem van.Kerlon írta:De ti honnét kezdenétek? Gyerekkortól vagy pl. mint az Acélembert, ahol kicsit elmagyarázza, hogy honnét származik majd átugorják a fiatal korokat?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
De ti honnét kezdenétek? Gyerekkortól vagy pl. mint az Acélembert, ahol kicsit elmagyarázza, hogy honnét származik majd átugorják a fiatal korokat?
K
K
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Szerintem azért világszerte van annyi DB fan még, hogy lehessen vele kaszálni, ha jól van megcsinálva. A mi generációnk volt az, amelyiket anno megfogott a sorozat, a későbbi generációk már nem annyira rajonganak ezért, tehát ha valamikor pénzt ki lehet ebből sajtolni, akkor az most van. Okos, kreatív forgatókönyvvel sok mindent el lehetne érni.Remy írta:Nyilván megoldható lenne. Sőt lehetséges, hogy egy nagyon fasza filmet/trilógiát lehetne készíteni. DE, nincs meg a kellő reklámértéke az egész DB-nek a mozivásznon. A rajongók többsége még így is Ázsiában van, akik meg nem hiszem, hogy nagyon kíváncsiak lennének az amerikai verzióra. + egy stúdió se adna erre ki mondjuk 3x 150 millió dollárt.
Mindent meglehetne oldani mozifilm formájában, csak annyi tényező húzhatja keresztbe az ötleteket, hogy hihetetlen.
Ha én lennék Bill Gates, lehet hogy befizetnék 1-2 filmre. De hát nem én vagyok...
- Remy
- Kapcsolat:
Nyilván megoldható lenne. Sőt lehetséges, hogy egy nagyon fasza filmet/trilógiát lehetne készíteni. DE, nincs meg a kellő reklámértéke az egész DB-nek a mozivásznon. A rajongók többsége még így is Ázsiában van, akik meg nem hiszem, hogy nagyon kíváncsiak lennének az amerikai verzióra. + egy stúdió se adna erre ki mondjuk 3x 150 millió dollárt.
Mindent meglehetne oldani mozifilm formájában, csak annyi tényező húzhatja keresztbe az ötleteket, hogy hihetetlen.
Ha én lennék Bill Gates, lehet hogy befizetnék 1-2 filmre. De hát nem én vagyok...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- danianevem
Sikerült alulmúlni az amerikai verziót.Remy írta:...
Értem mire gondolsz, logikus is. Én abból indulok ki, hogy a Hobbit esetében simán ki tudtak passzírozni egy majd' 9 órás epic trilógiát, azáltal, hogy beleírtak egy tucat felesleges karaktert és szálat, amivel el tudták nyújtani a dolgot. Ennek az ellenkezőjét meg lehetne csinálni a DB-lal, mert ott meg egy csomó időhúzó karakter/történet van beleillesztve a történetbe a fontosabb saga-k közé.
A jó oldalról csak a magot kellene megtartani (Goku, Gohan, Vegita, Sátán, Krilin), a többi úgyis csak:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!azért van, hogy meghaljon a fightok elején, így van értelme összegyűjteni a gömböket.
Röviden: egy trilógiában simán megoldható lenne az egyik nagyobb saga megvalósítása (konkrétan a Namek-nak örülnék a legjobban), csak ehhez elég komoly büdzsére lenne szükség meg pár jó forgatókönyvíróra, akik a lényeget ki tudják emelni a sorozatból.
- Remy
- Kapcsolat:
Ez lenne az. The magic beginsdanianevem írta: Ezzel szemben a ugyan a Dragon Ballban is vannak durvább dolgok, de az sokkal kifinomultabb, meg Amerikában is sikeres volt, ergo egy ott is ismert és szeretett franchise. Élőszereplős filmből csak egyről tudok, de az katasztrófális. Melyik a másik?
De, míg az Akira meg a Ghost egy önálló rajzfilm, addig a DB egy kurvahosszú sorozat. Ezt nem lehet megfilmesíteni. Ha meg kiemelsz egy részt az egészből, akkor meg annak nincs értelme, mert nem fogja érteni az, aki nem vágja a DB-t.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- danianevem
Köszönöm a Strange film linkjét, lehet megnézem majd.Remy írta:DB film már készült... 2 is. Mind a kettő hulladék. Akira meg a Ghost in the Shell más tészta. Más világ, és sokkal jobban be lehet fogadni azokat, mint a DB-t. Bár nem tudom, hogy filmben hogy fognak működni, mert elég kemény rajzfilmek. Az R-rated ezeknél minimum.
A Dragon Ballal viszont nem értek egyet. A Ghost in the Shellt még lehet is finomítani, meg van benne jó pár olyan jelenet amivel már önmagában el lehet adni a filmet, főleg egy csinos színésznővel. Aki látta, érti. Az Akira viszont igazi japán anime, elborult jelenetek sora, "kívülálló" számára helyenként meg nem magyarázott fordulatok és sok-sok morbiditás.
Ezzel szemben a ugyan a Dragon Ballban is vannak durvább dolgok, de az sokkal kifinomultabb, meg Amerikában is sikeres volt, ergo egy ott is ismert és szeretett franchise. Élőszereplős filmből csak egyről tudok, de az katasztrófális. Melyik a másik?
- Remy
- Kapcsolat:
Ezt ajánlom annak, aki szeretné megismerni a Doktort. Doctor Strangedanianevem írta:Már hivatalos: Benedict Cumberbatch lesz Doctor Strange. Fogalmam sincs miről szól, vagy ki az a Strange, de így már érdekes is lehet.
Egészen elképesztő, hogy van egy Dragon Ball erre fel Akiraból és Ghost in the Shellből készítenek majd élőszereplős filmeket... Arról nem is beszélve, ha előbbit nem kasztrálják ki teljesen, akkor az amerikai közönség gyomra aligha tudja majd megemészteni.Remy írta:Dragon Ball Z: Fukkatsu no F
DB film már készült... 2 is. Mind a kettő hulladék. Akira meg a Ghost in the Shell más tészta. Más világ, és sokkal jobban be lehet fogadni azokat, mint a DB-t. Bár nem tudom, hogy filmben hogy fognak működni, mert elég kemény rajzfilmek. Az R-rated ezeknél minimum.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Én szinte biztos vagyok benne, hogy egyszer bement a studioba, 3 hónapon keresztűl felvfettek rengeteg verekedős jelenetet, párat ahogy vezet, meg ahogy telefeonon keménykedik, majd ezekből random vágják össze a filmjeit már egy ideje. És még jó pár évig van anyg hozzá.Statham új filmjéne trailere. Januárban jön. Valószínűleg a szokásos B kategóriás movie lesz mint a többi filmje. Ide vele most. Imádom Stathamet. Reggelig is nézném, ahogy lever mindenkit.
Egyébként én is bírom a faszit, de ezeket a tök ugyanolyan cuccait hanyagolhatná...
Na azt pont nemrég néztem meg...Hagyjuk inkább. Komoly szenvedés volt végignézni.erre fel Akiraból