Bajnokok Ligája
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
Mondom, hogy illene ide. Ezt is hogy elbenzemázta
Azért KAK
Azért KAK
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
sztörling
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nesztek sterling. Viniciusz se csinalhatta volna szebben
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Ma az szolt a psg mellett, hogy mennyit kihagytak es ezert voltak szarok az atalanta ellen. Nesztek, egy pofon a Lyontól. Mégha ki is esnek a végén.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Felesleges barmiben remenykedni szerintem is a BL-ben ezzel a tamadoszekcioval, meg akkor is, ha Hazard esetleg felepul es esetleg lesz ket egymast koveto meccse amiben jobban jatszik mint Vinicius. Ugyanaz a bajunk, mint a Barcanak, borzalmasan, borzalmasan lassusak es otlettelenek vagyunk, ami egy kemenyebb ellenfel ellen ki is jon rogton.Steve írta: Kár a sziti egyenlítésért..
Amúgy nézve a többi csapat BL meccseit kicsit fáj nézni, hogy milyen támadásokat visznek végig, mi oedig milyen támadásokat élvezhetünk.
Benzema nyilván egy üde színfolt, de kínkeserves lesz jövőre is a beívelgetéseket nézegetni.
Nagyon-nagyon távol áll a támadó szekciónk Európa élvonalától. A kp szerintem elit a védelem szerintem továbbra is elit(mondom ezt Varane hibái után is, ilyen van).
De a támadósor kevés lesz jövőre is a BL-hez.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
nem írok semmit mert a péessgével is beszoptam. majd 10 perc múlva.
btw, majd valami statmágus megkeresheti, hogy mikor volt utoljára, hogy se spanyol se angol se olasz nem volt a 4 között. szerintem elég rég.
btw, majd valami statmágus megkeresheti, hogy mikor volt utoljára, hogy se spanyol se angol se olasz nem volt a 4 között. szerintem elég rég.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Kár,hogy nem nulláról kezdtük a covidos bl-t.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Hajra Lyon!!! Hajra Lyon!!!!
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Kár a sziti egyenlítésért..
Amúgy nézve a többi csapat BL meccseit kicsit fáj nézni, hogy milyen támadásokat visznek végig, mi oedig milyen támadásokat élvezhetünk.
Benzema nyilván egy üde színfolt, de kínkeserves lesz jövőre is a beívelgetéseket nézegetni.
Nagyon-nagyon távol áll a támadó szekciónk Európa élvonalától. A kp szerintem elit a védelem szerintem továbbra is elit(mondom ezt Varane hibái után is, ilyen van).
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Sorry de jamest vinné a náápoli 2M eur-ért 10 éves részletre. Bale meg ott sem akarna játszani, mert már csak spanyolul ért!babaking írta:Ma nem is tolja kifejezetten jól (bár lefelé sem lóg ki) de van benne valami nem is tudom... dinamika, veszély? Nem tudom mit látok benne de látom, hogy van még benne, és van benne valami ami nálunk hiányziksebydani írta:
Patent játékos lett, pedig én a Pool-City váltás környéken sokan röhögtem rajta de rengeteget fejlődött.
Sajnos kB 100ba fájna.. Adjuk oda érte Balet és Jamest
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
jó helyen van ott ahol van
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Így már 150 az árababaking írta:Ma nem is tolja kifejezetten jól (bár lefelé sem lóg ki) de van benne valami nem is tudom... dinamika, veszély? Nem tudom mit látok benne de látom, hogy van még benne, és van benne valami ami nálunk hiányziksebydani írta:
Patent játékos lett, pedig én a Pool-City váltás környéken sokan röhögtem rajta de rengeteget fejlődött.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- babaking
Ma nem is tolja kifejezetten jól (bár lefelé sem lóg ki) de van benne valami nem is tudom... dinamika, veszély? Nem tudom mit látok benne de látom, hogy van még benne, és van benne valami ami nálunk hiányziksebydani írta:Patent játékos lett, pedig én a Pool-City váltás környéken sokan röhögtem rajta de rengeteget fejlődött.babaking írta: Sterlinget továbbra is elnézegetném nálunk is
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Patent játékos lett, pedig én a Pool-City váltás környéken sokan röhögtem rajta de rengeteget fejlődött.babaking írta: Sterlinget továbbra is elnézegetném nálunk is
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Hálacsababarca írta:http://bfstrms.xyz/watch/soccerikelemen5 írta: Van valakiknek működő streamje?
ronaldo7.net , itt van rengeteg.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
jó lenne egy porto-monaco bl döntő replay csak most lipcse-lyon párosítással.
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Nagyon jól védekezik a Lyon , szervezettek , nem is tud gördülékenyen támadás vezetni a City, Félidőben vezet a Lyon 1-0 ra , hàt fel kell kötni a gatyát a citynek.
- babaking
Sterlinget továbbra is elnézegetném nálunk is
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
http://bfstrms.xyz/watch/soccerikelemen5 írta: Van valakiknek működő streamje?
ronaldo7.net , itt van rengeteg.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."