A kiemelt résszel nem értek egyet,sosem fogjuk megtudni,kár ezen vitázni. A többivel 100%-ban egyetértek.Mondjuk alsó hangon 3-at kapott volna itt De Gea, Lopez meg a többi is. Tény, hogy 0 volt ma, de nem lehet az 5 gólt a nyakába varrni. Csapatként buktak meg a spanyolok. Viszont Casillason csattant az ostor.
Iker Casillas
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Iker Casillas - 1
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United, Bayern München, Juventus,
- Kapcsolat:
érdekes, akik a mostani (amúgy vitán felül álló) hibákra azonnal ugranak, azok valahogy mélyen lapultak, mikor kiszedte a szarból a csapatot a dortmund elleni visszavágón, meg amikor d. lópez lepkéin a barca, az atma meg asevilla ellen elment a bajnokság...
Dream Team: Casillas - R. Carlos, Maldini, Nesta, Cafú - Makelele - Giggs, Zidane - Del Piero, Ronaldo, Raúl; edző: Sir Alex Ferguson
HT: Team Acho (580684)
HT: Team Acho (580684)
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mondjuk alsó hangon 3-at kapott volna itt De Gea, Lopez meg a többi is. Tény, hogy 0 volt ma, de nem lehet az 5 gólt a nyakába varrni. Csapatként buktak meg a spanyolok. Viszont Casillason csattant az ostor.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
tiszteletreméltó, de nehogy már ez határozza meg ki egy Real Madrid kezdőkapusa.Prométheusz írta:neki legalább van
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Csabi írta:nem volt. jött pár bravúr neki, amit felszopkodta a teljesítményét, pont úgy mint egy évvel azelőtt lópeznél. de általánosságban lopez a biztosabb kapus. és úgy néz ki hogy most már az is marad, mert ikernek már lefelé megy innen csak.tavasszal már jobb formában is volt Diegonál
Igen.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Be van savanyodva az emberünk, már a bl döntőben is be volt. Ha valamin nem változtat, akkor hamarosan el fog tűnni a semmibe..
De azért be kell látni, hogy nem volt könnyű dolga, úgy jöttek át a hollandok a spanyolokon, mint kés a vajon, így értek oda rendre a kapuhoz..
De azért be kell látni, hogy nem volt könnyű dolga, úgy jöttek át a hollandok a spanyolokon, mint kés a vajon, így értek oda rendre a kapuhoz..
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
neki legalább vanNika91127 írta:Tisztelem,de... Nem akarom DL kárára a kapuban látni amíg nem ÉRDEMLI MEG... Vicc amit leművel. Ezek a kijövetelek. Esküszöm jobb szívvel ülök le ha DL véd...Casillas most a múltjából él...
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Hol jött föl? Nyáron elment nyaralni, miközben López végignyomta az egész előszezont, utána bedurcizták a kezdőbe néhány meccsre. Az egész ott kezdődött, amikor valami félvakok ellen rosszul mozdult ki a szögletekre, szokásosan visszatáncolt a vonalra, ahol az ellenfér kiváló bérnégere telibelőtte 2 méterről. És utána a Marca hetekig erre verte a brét, hogy mekkora bravúrokkal tért vissza. Juve ellen szintén a vonalon szotyolázott egy kb. olyan lassú beadásnál, amit a járókeretes nagymamánk leszedett volna, de ott is sztárolták, mert volt két jó reflexvédése a vonalon. Hát köszi, az a dolga. Tavaszt meg tartom, a ligában is sorra hoztuk a jó meccseket, miután összeszedték magukat Ramosék. Lópeznek meg kb. az Atléti elleni gólját emlegetik fel, mert mást nem tudnak. Nem azt mondom, hogy ő a tökéletes megoldás, de Iker lassan önmaga paródiájává küzdi le magát.Zsombor írta:Te is elismerheted, hogy míg tavaly tavasszal egyértelműen jobb volt Lopez Ikernél, úgy egyre jobban jött fel az ősz során Casillas, és tavasszal már jobb formában is volt Diegonál. Jó kapus Lopez, de tavasszal nála ugyanúgy voltak bakik,(pl az Atma ellen), és az, hogy Ikernek nem lőttek kapura, azt minek tudod be? Szerencse?
Zsombor írta:1 meccs alapján? vell dán, bráfó, kratulálok pasztmek.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
2012-13-as szezon kezdetén meccsben volt, s sorra kaptuk a gólokat beivelésekből, pontrúgásokból, mert szarul jött ki... Ez nem most kezdődött. Ez egy rég fenálló probléma, amit nagyon sokan nehezen emésztenek meg. Ez érthető, de ez az élet rendje.Simi írta:Nem csak önbizalomhiányos lett, hanem meccshiányos is, ez is látszik rajta. Szerencsétlen rossz volt nézni, úgy sajnáltam, ennyire megalázó helyzetben sose volt még az emberünk. Nem érdemli ezt szerintem, de az is biztos, hogy egész karrierje során sose volt ennyire lent. Az meg eljön mindenkinek egyszer.
Ha most kiveszik, akkor neki lőttek. Megeszi a közönség, ha megetetik velük.
Amúgy meg a spanyolok úgy voltak szarok, ahogy voltak a második félidőben, de minimum ekkora pofonra van szükségük még így az elején, hogy ráébredjenek arra, hogy kurva nagy akarásra is szükség van a neveken túl. Szerintem ez még jót is tesz nekik.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Hagyjuk már ezt,végigvédte a szezont,ahol ő védett,ott kupát nyertünk,jó formában volt végig... nem lehet erre fogni. Egyszerűen szar ez a spanyol válogatott,mert a két motor,Xavi és Iniesta kiöregedtek,vele együtt Xabi Alonso is,és az egyetlen épkézláb szélső védőt is otthon hagyták (Carvajal). Azpilicueta egy szánalmas bohóc Carvajalhoz képest. Piké nulla,nem csodálom,hogy Ramos is szarul teljesített,nincs hozzászokva,hogy formán kívüli tag szerencsétlenkedik mellette.Nem csak önbizalomhiányos lett, hanem meccshiányos is, ez is látszik rajta. Szerencsétlen rossz volt nézni, úgy sajnáltam, ennyire megalázó helyzetben sose volt még az emberünk. Nem érdemli ezt szerintem, de az is biztos, hogy egész karrierje során sose volt ennyire lent. Az meg eljön mindenkinek egyszer.
Costa... bohóc. Torres... bohóc. Egy paródia.
Silva,Navas,Fabregas,Pedro,Ramos,Carvajal,Isco,Villa,ezekre lehetett volna építeni...
1 meccs alapján? vell dán, bráfó, kratulálok pasztmek.Casso írta:mehet, amerre lát.
@Sonny: Iker eladása után azért passzolnám el Lopezt, mert biztos vagyok benne, hogy a madridi közönség kikezdené, hogy ő kergette el Ikert, stb., és nem ezt érdemelné.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
nem volt. jött pár bravúr neki, amit felszopkodta a teljesítményét, pont úgy mint egy évvel azelőtt lópeznél. de általánosságban lopez a biztosabb kapus. és úgy néz ki hogy most már az is marad, mert ikernek már lefelé megy innen csak.tavasszal már jobb formában is volt Diegonál
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Zsombor hozzászólására reagáltam,mert ő eladná mindkét kapust abban az esetben ha új 1. számút keresnénk.Géci írta:@Sonny írta:Ha új 1. számú kapus után néznénk másodiknak még akkor is simán jó lenne Lopez.Ezt irtam... Vagy nem nekem szólt? Ha nem akkor bocsGéci írta:Lopezzel semmi baj nincs mint kiegészitő kapus. Viszont a kezdőbe szépen lassan nézni kell egy kapust. Jövőre védjen Iker, de jövő nyáron már nem lenne butaság rárepülni egy De Gea-ra vagy a belgára...
mehet, amerre lát.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
én bírom ikert, örök kedvencek egyike, de most nincs mit megmagyarázni.
lehet eljött annak az ideje mint anno Raulnál? itt van, hatalmas IKON, sokat köszönhet neki a csapat, de már egyre kevésbé tudja segíteni is azt Sajnálom ezt mondani, de én elfogadtam volna azt a PSG ajánlatot amit nem is olyan rég kaptunk érte
Nem csak önbizalomhiányos lett, hanem meccshiányos is, ez is látszik rajta. Szerencsétlen rossz volt nézni, úgy sajnáltam, ennyire megalázó helyzetben sose volt még az emberünk. Nem érdemli ezt szerintem, de az is biztos, hogy egész karrierje során sose volt ennyire lent. Az meg eljön mindenkinek egyszer.
Amúgy meg a spanyolok úgy voltak szarok, ahogy voltak a második félidőben, de minimum ekkora pofonra van szükségük még így az elején, hogy ráébredjenek arra, hogy kurva nagy akarásra is szükség van a neveken túl. Szerintem ez még jót is tesz nekik.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
@Sonny írta:Ha új 1. számú kapus után néznénk másodiknak még akkor is simán jó lenne Lopez.
Ezt irtam... Vagy nem nekem szólt? Ha nem akkor bocsGéci írta:Lopezzel semmi baj nincs mint kiegészitő kapus. Viszont a kezdőbe szépen lassan nézni kell egy kapust. Jövőre védjen Iker, de jövő nyáron már nem lenne butaság rárepülni egy De Gea-ra vagy a belgára...
Ugyan már Isti. Te is elismerheted, hogy míg tavaly tavasszal egyértelműen jobb volt Lopez Ikernél, úgy egyre jobban jött fel az ősz során Casillas, és tavasszal már jobb formában is volt Diegonál. Jó kapus Lopez, de tavasszal nála ugyanúgy voltak bakik,(pl az Atma ellen), és az, hogy Ikernek nem lőttek kapura, azt minek tudod be? Szerencse?