Marcelo
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Marcelo - 12
Édesapám szerint ő volt a meccs embere.
Minden egyes meccse után szidtam idén, mint a kefét, nehéz elfelejteni azt a sok gyenge teljesítményt, de amit a becserélése után lehozott ez a gyerek is... A legjobban az ő gólja tetszett, mikor szerezné szezonbeli első BL gólját, ha nem ekkor, és még a rezzenéstelen kapus, Courtois is így benyelte. M12, én így szeretlek, minden meccsen ha fele ennyire fogsz hajtani...
Minden egyes meccse után szidtam idén, mint a kefét, nehéz elfelejteni azt a sok gyenge teljesítményt, de amit a becserélése után lehozott ez a gyerek is... A legjobban az ő gólja tetszett, mikor szerezné szezonbeli első BL gólját, ha nem ekkor, és még a rezzenéstelen kapus, Courtois is így benyelte. M12, én így szeretlek, minden meccsen ha fele ennyire fogsz hajtani...
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- BlancoMark
Támadószellemű csapatok ellen Coentrao nagyon is jó, védekezőbbek ellen meg Marcelo a hatákonyabb.nmate írta:4x jobb focista, mint Coentrao, csak a nyáron ki kell baszni az orvosi stábot, aztán még jól meg is verni őket. Körzeti orvost behozzuk, már előrébb leszünk, és lesz egy fullos balhátvédünk, aki ma hozta megint a lendületet.
Ma ő jelentette a különbséget.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
fontos volt..a fáradó, meg alapjáratú atma ellen is jobban kijön az ő játéka, a befelé játéka, és most ez jó megoldásokkal is sült el..ez az instant win
remélem lesz egy jó vb-je, kell neki a siker..aztán kis pihenő, de egy erőnléti edzőt dugnék a seggébe, aztán ősztől padló gáz
remélem lesz egy jó vb-je, kell neki a siker..aztán kis pihenő, de egy erőnléti edzőt dugnék a seggébe, aztán ősztől padló gáz
Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
4x jobb focista, mint Coentrao, csak a nyáron ki kell baszni az orvosi stábot, aztán még jól meg is verni őket. Körzeti orvost behozzuk, már előrébb leszünk, és lesz egy fullos balhátvédünk, aki ma hozta megint a lendületet.
- kredenc
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo,Zidane
Legyen benne kihívás. Carlo cserélte beZsombor írta:Ikert nem fogom, fülcibálást kap.
Ikert nem fogom, fülcibálást kap.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Lesz ember a csapatban akit nem fogsz?Zsombor írta:Meg téged is.
Meg téged is.
- nmate
Ezeket vezesd az exceledben Réj, de ne érvelgess nekem ilyenekkel. Nem úgy működik, mint a FIFA-ban, hogy egyik napról a másikra eltűnik a seb a lábadon, azért ott a 14. forduló után sem lehetett 100%-osnak nevezni, kell 2-3 teljes meccs egy embernek mire felveszi a ritmust.
Ergo igen, kábé a szezon felében nem volt olyan állapotban, hogy a fizikai felkészültsége megfelelő legyen ahhoz, hogy képes legyen a maxot nyújtani. Ezen kívül meg nem nyújtott sokat, viszont itt köszön vissza, hogy nem volt ideje beleszokni az Ancelotti-féle rendszerbe, ahol többet kell tartózkodjon a szélen. De most megmondom, ha rendes orvosi stábunk lenne, nem kéne most boncolgatni Marcelo problémáit. Legalábbis ilyen szinten.
Ergo igen, kábé a szezon felében nem volt olyan állapotban, hogy a fizikai felkészültsége megfelelő legyen ahhoz, hogy képes legyen a maxot nyújtani. Ezen kívül meg nem nyújtott sokat, viszont itt köszön vissza, hogy nem volt ideje beleszokni az Ancelotti-féle rendszerbe, ahol többet kell tartózkodjon a szélen. De most megmondom, ha rendes orvosi stábunk lenne, nem kéne most boncolgatni Marcelo problémáit. Legalábbis ilyen szinten.
Igen Anis, hiányzik a rendszeresség. Bár amikor állandóan játszott, akkor se volt sok jó momentuma.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Fél szezonban sérült? Ősszel kihagyott 4 bajnokit egymás után (4.-7.forduló), majd egy picivel később valamiért még kettőt (13-14.forduló), aztán egyet a 25.fordulóban (Elche), és most tavasszal 3at egymás után (31-33). Ezt nem mondanám fél szezonnak, sőőt! ebből a 2x3 meccs lehetett sérülés, az egy meccses kihagyás az Elche ellenire már nem emlékszem miért. Összesen meg 37 meccset játszott (27+6+4).
Mindenesetre a VB-n kíváncsi leszek rá, mit művel ott. De nyáron az ő problémájára is megoldást kell találni.
Mindenesetre a VB-n kíváncsi leszek rá, mit művel ott. De nyáron az ő problémájára is megoldást kell találni.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- nmate
Szerintem is a Carlo - Marcelo vonalon kell tapogatózni. Meg a sérülések. Ezt se feledje ám senki, Marcelo fél szezonban sérült, illene valamit kezdni vele ilyen téren is.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Anis írta:Eladva tutifix nem lesz, Iker-Ramos-Pepe trió után asszem ő jön a sorban, meg a vezetőség/drukkerek kedvence is. de azért elég érdekes ami idén végbement nála. sokan jöttek azzal ősszel, hogy majd tavasszal jön az "Igazi Marcelo", addigra fel fog javulni, tavasz van még sehol semmi és már nem is lesz. viszont talán az is benne lehet amit előttem írtak, hogy jó brazil szokás szerint kipukkadt. én mindenképpen megtartanám Coentraot főleg így hogy Marcelo kipukkadni látszik. de majd a VB-n meglátjuk mindkettőjüket. jövőre is kettejükkel vágnék neki. (inkább a jobboson Arbe távozása esetén kéne igazolni)
Mert a Xabi-Modric-DM nem stabil kp?
Azért az elég szánalmas lenne, ha 24-5 éves korára kipukkadna úgy, hogy igazából azon kívül, hogy a Realban játszott 100 vagy 200x meccset semmit sem ért el.
Tudom én, hogy brazil meg minden finomság, de azok is azután pukkadnak, hogy szarrá nyerték magukat
ZIDANE
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Eladva tutifix nem lesz, Iker-Ramos-Pepe trió után asszem ő jön a sorban, meg a vezetőség/drukkerek kedvence is. de azért elég érdekes ami idén végbement nála. sokan jöttek azzal ősszel, hogy majd tavasszal jön az "Igazi Marcelo", addigra fel fog javulni, tavasz van még sehol semmi és már nem is lesz. viszont talán az is benne lehet amit előttem írtak, hogy jó brazil szokás szerint kipukkadt. én mindenképpen megtartanám Coentraot főleg így hogy Marcelo kipukkadni látszik. de majd a VB-n meglátjuk mindkettőjüket. jövőre is kettejükkel vágnék neki. (inkább a jobboson Arbe távozása esetén kéne igazolni)
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Nem használat kérdés. Szimplán az egyensùly duma. Jövőre ha lesz egy stabilabb kp, szerintem nem lesz baj...___Samy___ írta:En sztem szo nincs itt jollakottsagrol, egyszeruen ancelotti nem tudja rendesen hasznalni. Na meg ugye a serulesek is betettek neki iden.
-
Jóllakott? Mivel, mákos bejglivel? Nem nyert még semmiből sem annyit, hogy hátradőlhessen. Egy Casillas vagy Alonso megtehetné, a brazilnak még pörögnie kell, mint a meth függő a ringlisen.a brazil betegség, azaz a jóllakottság.
- ___Samy___
En sztem szo nincs itt jollakottsagrol, egyszeruen ancelotti nem tudja rendesen hasznalni. Na meg ugye a serulesek is betettek neki iden.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nem várnám meg, mostmár eléggé úgy néz ki hogy beütött nála is a brazil betegség, azaz a jóllakottság. Jobb játékosokkal is előfordult már, ez van. Amíg jó pénzt kapunk érte menjen, mert jó esély van, hogy jövőre még lejjebb csúszik a lejtőn.A brazil csak, akkor kerülhet vissza, ha toppon lesz jövőre, amúgy nálam a portugál lenne a nyerő ember.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
A brazil maximuma magasabban van, de a portugálnak meg talán az átlaga. Más kérdés, hogy Fabio most is keresett lene, de a vb-n valszeg jó lesz, ahogy a válogatottban mindig, ami dobhat még rajta. De ha maradni akar, és nem jön extrém jó ajánlat érte, akkor maradjon.
Nem illik.