Ha kovetkezetesek lennenek Csanyiek, akkor ravernek a feketepolos agyalagyultakra a bunteteseket, de sajnos a normalis szurkolok szivnak miattuk.Realista24 írta: UEFA are preparing an investigation to determine whether players such as Karim Benzema and Kylian Mbappe were the targets of racist slurs by Hungarian supporters or not.
A German journalist reported monkey cries from the audience during the game between the two nations. As per @DeportesCuatro, Cristiano Ronaldo was also the target of homophobic slurs during Portugal's game against.
Ez nem a döntő mellett dolgozik nekünk.
EB - 2020
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Re: EB - 2020
- BlancoMark
Még 1-2 ilyen eredmény és félek hogy elviszik. Klubszinten és válogatott szinten is nagyot alkotott a lehetőségekhez mérten.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
UEFA are preparing an investigation to determine whether players such as Karim Benzema and Kylian Mbappe were the targets of racist slurs by Hungarian supporters or not.
A German journalist reported monkey cries from the audience during the game between the two nations. As per @DeportesCuatro, Cristiano Ronaldo was also the target of homophobic slurs during Portugal's game against.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- impossible
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: RMCF
Morata ennyire tolását nem értem, mindenhol full stabil kezdő és közben kiég az ember retinája tőle olyan helyzeteket ront el folyamatosan. Aspast meg el se hozta aki kiváló formát mutatott az év végén.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul Gonzalez, Isco, S.Ramos.
- Kedvenc csapatod: Real Madrid.
Hát sajnos ez a Spanyol csapat se acélos most. Szerintem sok helyen hibázott Enrique a válogatás során, ilyen szintelen/szagtalan csapat régen volt már. Bár még fiatalok!
De az biztos egy (Nacho, Asensio, meg Ceballos is.simán elfért volna a keretben, bármilyen formában is legyenek.
De az biztos egy (Nacho, Asensio, meg Ceballos is.simán elfért volna a keretben, bármilyen formában is legyenek.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
a kovi ellenfel szempontjabol igazabol nagyjabol mindegynek tunik, mert a csoportelso a C2 ellen megy (ausztria vagy ukrajna) mig a masodik majd a B2-vel jatszik (orosz,dan vagy finn)szerintetek az olasz wales duó rámegy az Xre vagy utóbbi megpróbálja az első helyet?
bekes 1-1
ennel erdekesebb az angolok csoportja, mert aki megnyeri, az a francia,portugal,nemet harmasbol kap ellenfelet mig aki a 2. lesz az kaphat szlovak, lengyel, sved csapatot is akar, szoval papiron konnyebb ellenfel johet, ha masodik vagy.
- impossible
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: RMCF
Azért ebbe erősen közrejátszik az is, hogy nem rég bajnoki és BL/europaliga meccseken kellett brillirozni, teljesen készen vannak a játékosok, mellesleg a meccsek fele 25+ fokban játszódik ez se könnyíti meg a dolgokat, szóval ne is várjunk sokat, kisebb csapatok azért jóval frissebbeknek tűnnek.alexoxladjackoxi írta: Furcsa, hogy az előzetesen talán 3 legnagyobb esélyesnek kikiáltott válogatott (francia, portugál, angol) egyelőre finoman szólva sem találja a formáját. Mondjuk egyik sem a látványos futballról volt híres mostanában, de ilyen játékosokkal többet várna az ember tőlük.
szerintetek az olasz wales duó rámegy az Xre vagy utóbbi megpróbálja az első helyet?
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Furcsa, hogy az előzetesen talán 3 legnagyobb esélyesnek kikiáltott válogatott (francia, portugál, angol) egyelőre finoman szólva sem találja a formáját. Mondjuk egyik sem a látványos futballról volt híres mostanában, de ilyen játékosokkal többet várna az ember tőlük.
Szerintem sem volt rossz a kiszolgálás, csak nem oda kell menni, ahol a legkozelebb van. 2 szektorral arrebb sor se volt, a masiknal meg 17474802-en
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Én a 2018-as hoki vb-n voltam Pesten és már akkor ez volt a Papp Lászlóba. Nagyjából mindenki kapott és időben visszaért így. Sokkal patentebb mint a hagyományos csapok.amúgy én úgy emlékszem, hogy vmi csapoló gépeket is beszereztek, ami egyszerre 6-ot tud megtölteni, de az lehet a groupamában van?
- Süti
Mondjuk minket gond nélkül kb 5 perc alatt kiszolgáltak, félidőben.
Zseniális volt, le a kalappal a srácok előtt. Jöhetnek a németek, 4 ponttal meg tovább lehet menni.
Zseniális volt, le a kalappal a srácok előtt. Jöhetnek a németek, 4 ponttal meg tovább lehet menni.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Azért teszem hozzá itt 3x annyi embert kéne ellátni mint egy grupamában. Még egy veszprémi kézi meccsen is örök gond a büfé. Előtte kell bebaszni nem közben.
Nem illik.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
CR megmondta, igyatok vizet
Egyebkent eddig a legtobb csapat azt hozza amit vartam toluk. Talan akiktol en tobbet varok, vartam azok a franciak, sokkal gyorsabb hatekonyabb tamado jatekot varnek egy ilyen kerettol.
A spanyolok pont azt hozzak amit sejteni lehetett. Pozitiv meglepetes pedig eddig a holland, magyar, cseh csapatok
Egyebkent eddig a legtobb csapat azt hozza amit vartam toluk. Talan akiktol en tobbet varok, vartam azok a franciak, sokkal gyorsabb hatekonyabb tamado jatekot varnek egy ilyen kerettol.
A spanyolok pont azt hozzak amit sejteni lehetett. Pozitiv meglepetes pedig eddig a holland, magyar, cseh csapatok
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára wZoLee7 2021. június 20., vasárnap 10:05-kor.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
itt is így van, van aki csak csapol, de kevés a csapcsababarca írta:hát diák a legolcsóbb munkaerő, érthető:DMarky írta: Parade volt az egesz meccs, a hangulattal amugy se volt baj, de a fiuk ratettek egy lapattal. Nem szoktunk olelkezni, de a golnal ugy borultunk ossze, mint a kislanyok
Ami viszont egyre frusztralobb, az a bufe: a vilag egyik legujabb es az egyik legdragabb futballstadionjaban nem tudnak kiszolgalni a szunetben, mert 2-3 csapot tudtak csak beszerelni es azt is bena diakok kezelik. A lefujastol a 65. percig tartott, mire kiszolgaltak
amúgy, nem tudom mi a rendszer, de usa-ban meccseken volt 2-3 ember hátul, akik csak csapolták a söröket, folyamatosan, és adták előre.
itt is így kellene, nem akkor lecsapolni, mikor kérik, hanem folyamatosan, úgyis 10ből 9 ember sört kér.
egyébként pro tipp: menj fel a harmadikra, ott kb üresek a büfék..
én ahol álltam, ott is egy diák csapolt, de egyszerre 2 csapról nyomta 1-1 kézzel, ügyes volt
amúgy én úgy emlékszem, hogy vmi csapoló gépeket is beszereztek, ami egyszerre 6-ot tud megtölteni, de az lehet a groupamában van?
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
hát diák a legolcsóbb munkaerő, érthető:DMarky írta: Parade volt az egesz meccs, a hangulattal amugy se volt baj, de a fiuk ratettek egy lapattal. Nem szoktunk olelkezni, de a golnal ugy borultunk ossze, mint a kislanyok
Ami viszont egyre frusztralobb, az a bufe: a vilag egyik legujabb es az egyik legdragabb futballstadionjaban nem tudnak kiszolgalni a szunetben, mert 2-3 csapot tudtak csak beszerelni es azt is bena diakok kezelik. A lefujastol a 65. percig tartott, mire kiszolgaltak
amúgy, nem tudom mi a rendszer, de usa-ban meccseken volt 2-3 ember hátul, akik csak csapolták a söröket, folyamatosan, és adták előre.
itt is így kellene, nem akkor lecsapolni, mikor kérik, hanem folyamatosan, úgyis 10ből 9 ember sört kér.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Parade volt az egesz meccs, a hangulattal amugy se volt baj, de a fiuk ratettek egy lapattal. Nem szoktunk olelkezni, de a golnal ugy borultunk ossze, mint a kislanyok
A nemetek eleg komolyan feleledtek, a spanyolok meg remelem kiesnek a fenebe.
A nemetek eleg komolyan feleledtek, a spanyolok meg remelem kiesnek a fenebe.
eddig is jo volt stadionban lenni, de ez a tegnapi
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Most komolyan?Mickey írta: Ne MÁR !
PONTSZERZÉS, azt még vezetés..akva llt ! SZÉP VOLT URAK! HAJRÁ MAGYAROK
! VISSZANÉZZÜK!
bocs, rottyon vagyok, 4 től most értem haza, volt hegyen54km meg ezer akárhány száz föl, kibsazsott hőség volt laposban. szétcsúsztam. előtte 2 héttel meg 121km meg 6000 pár száz föl, egyik szenvedősebb volt mint másik. hát, nem autóval ! azt még a többi testmozgások is ott vannnak éám!
Nagy király vagy még minden, de ha jampizni akarsz, csapasd be offba vagy egyéb sportba vagy nem tudom.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema