Nekem csak annyi, hogy miert van kulon noi es ferfi szam mindenben? Eresszek ossze oket, aztan jol van.hehetheoriginal írta:ilyen olimpia megnyito utan van meg kerdes?Realista24 írta: Csütörtökön lesz a Imane Khelif vs Angela Carini noi bokszmeccs.
Khelifet 2023ban kizartak (egy masik bokszoloval egyetemben) mar a VB-rol, mert megbukott a nemi alkalmassagi teszten.
Egyéb sportok
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Egyéb sportok
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
nem egy meccset néztünkp.csabi1 írta:Meg mennyit hibázott nem minden az hogy mennyi gólt dob.Kercsó írta:
mondjuk pont őt nem lehet szidni, mert 9 gólt vállalt ma. a végén kihagyott egy büntetőt, de a társak rengeteg ziccert kihagytak előtte... a védekezés volt iszonyat gyenge
A franciák ellen is gyengus volt a brazilok ellen is az volt szerintem.
Amúgy a védekezés volt nagyon gyenge csapatszinten.
a brazilok ellen tényleg gyengén muzsikált, de tegnap ő volt a magyar csapat egyik legjobbja. ha valaki a gólok 1/3-ában benne van, kétlem, hogy szídni kell, mert nem tudtunk legyűrni egy angolát.
ha valakit elő lehet venni, akkor az az edző, hogy nem találta a beálló torony ellen az ellenszert + a saját beállóink se tudtak értékelhetőt nyújtani
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ilyen olimpia megnyito utan van meg kerdes?Realista24 írta: Csütörtökön lesz a Imane Khelif vs Angela Carini noi bokszmeccs.
Khelifet 2023ban kizartak (egy masik bokszoloval egyetemben) mar a VB-rol, mert megbukott a nemi alkalmassagi teszten.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Csütörtökön lesz a Imane Khelif vs Angela Carini noi bokszmeccs.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Kercsó
eddig meglepően szervezettek vagyunk. biztató a játék. majd a végén kell nagyon figyelni.Galacticos írta: Most foghatoak a norvegok, jo a kapusteljesitmenyunk is az elejen kar a par kihagyott sima ziccerert de jo lenne most megverni oket.
Palasics eddig a torna embere nálunk
miért nincs itt kiírva mennyi van még vissza az emberelőnyből?
vizilabdában is lesajnálták a támadóidőt...
#whatisyourexcuse
- Galacticos
Most foghatoak a norvegok, jo a kapusteljesitmenyunk is az elejen kar a par kihagyott sima ziccerert de jo lenne most megverni oket.
Most is ott vannak a Vígvári és az Ekler tesók, Tátrai Dávid is ügyes. De ki tudja, mi lesz belőlük végül.Nika91127 írta:Nem néztél az utóbbi 10 évben meccset?Professore írta: Vízilabdában mi ez a beszari tesze-tosza játék. Ez így necces lesz nagyon pedig lehetne itt bőven nyerni. Na hajrá egy jó utolsó negyeddel még meglehet csinálni!
Utánpótlásban mindig jók vagyunk, vannak tehetségeink, de nincs az a "kohézió", ami anno megvolt.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Őszintén ritkán Ettől függetlenül elég gáz ez a hozzaállás szerintem.Nika91127 írta:Nem néztél az utóbbi 10 évben meccset?Professore írta: Vízilabdában mi ez a beszari tesze-tosza játék. Ez így necces lesz nagyon pedig lehetne itt bőven nyerni. Na hajrá egy jó utolsó negyeddel még meglehet csinálni!
Utánpótlásban mindig jók vagyunk, vannak tehetségeink, de nincs az a "kohézió", ami anno megvolt.
Nem néztél az utóbbi 10 évben meccset?Professore írta: Vízilabdában mi ez a beszari tesze-tosza játék. Ez így necces lesz nagyon pedig lehetne itt bőven nyerni. Na hajrá egy jó utolsó negyeddel még meglehet csinálni!
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Amolyan Carlo féle célvízilabda?Professore írta: Vízilabdában mi ez a beszari tesze-tosza játék. Ez így necces lesz nagyon pedig lehetne itt bőven nyerni. Na hajrá egy jó utolsó negyeddel még meglehet csinálni!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Vízilabdában mi ez a beszari tesze-tosza játék. Ez így necces lesz nagyon pedig lehetne itt bőven nyerni. Na hajrá egy jó utolsó negyeddel még meglehet csinálni!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Titokban biztos nyomta keményen ezek alapján, de remélem megnyeri aztán mutatja a fakkot a médiának.
Nem illik.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Ez a Milák az úszás Verstappenje?
Eddig azt hittem nem is indul. Igazi vak olimpia néző vagyok, bocs.
Eddig azt hittem nem is indul. Igazi vak olimpia néző vagyok, bocs.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Reméljük nem is sírja el magát egy kihagyott ziccer után.Bencze írta: Kovetkezo meccsen talan nem rohogcselnek a kapusba bombazott ziccerek utan ahogy az elejen tette a jobbszelso csaj
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Kovetkezo meccsen talan nem rohogcselnek a kapusba bombazott ziccerek utan ahogy az elejen tette a jobbszelso csaj
Meg mennyit hibázott nem minden az hogy mennyi gólt dob.Kercsó írta:mondjuk pont őt nem lehet szidni, mert 9 gólt vállalt ma. a végén kihagyott egy büntetőt, de a társak rengeteg ziccert kihagytak előtte... a védekezés volt iszonyat gyengep.csabi1 írta: Klujber Katrinnal amugy mi van?
Most is gyenge volt.
Amúgy ezek a bírók te.Az utolsó percekben minimum két pirosat még meg sem néztek a bírók.
A franciák ellen is gyengus volt a brazilok ellen is az volt szerintem.
Amúgy a védekezés volt nagyon gyenge csapatszinten.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Az első fordulóban 3-al kaptak ki a hollandoktól, a másodikban verték a spanyolokat. Most x. 1996 óta minden Olimpián ott vannak. A legtöbb légiós Romániában játszik, BL vagy EL csapatban. Ettől függetlenül ütni kellett volna őket, főleg az emberelőnyös végjáték miatt..
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
eredmenyek.com-on 1 jatekosuk neve mellett van klubcimer feltuntetve.nzooli93 írta: Hat bírók ide, vagy oda, azert egy afrikai csapatot illett volna kézilabdában megverni.
Gondolom mind otthon jatszik,egy nem tul komoly bajnokságban
spanyolok es hollandok ellen kellene egy gyozelem-x kombo, akkor nincs gond, de itt ma egy gyozelemmel nagyon kenyelmes lett volna.
- Kercsó
mondjuk pont őt nem lehet szidni, mert 9 gólt vállalt ma. a végén kihagyott egy büntetőt, de a társak rengeteg ziccert kihagytak előtte... a védekezés volt iszonyat gyengep.csabi1 írta: Klujber Katrinnal amugy mi van?
Most is gyenge volt.
Amúgy ezek a bírók te.Az utolsó percekben minimum két pirosat még meg sem néztek a bírók.
#whatisyourexcuse
Angola amúgy már az ezelőtti Olimpián is majdnem továbbment amúgy.
De akkor is.
De akkor is.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,