Majd ma kiderül --> "Ribéry válságreceptje: Ide nekem a labdát minél többször!"morientes írta:Nem játszik alá,mert semmivel sem emelkedik ki a csapatbó jobban,hogy "alá kellene játszani..."Egy hasznos csapatrész volt,egy elem aminèlkül nem funkcionál a gépezet,de semmi több...n. Ribery alá nem dolgozik alá így a BM, és ő nem is az a típusú játékos, aki ennyit profitálna abból, hogy a csapata alá dolgozik.
Cristiano Ronaldo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Cristiano Ronaldo - 7
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nem játszik alá,mert semmivel sem emelkedik ki a csapatbó jobban,hogy "alá kellene játszani..."Egy hasznos csapatrész volt,egy elem aminèlkül nem funkcionál a gépezet,de semmi több...n. Ribery alá nem dolgozik alá így a BM, és ő nem is az a típusú játékos, aki ennyit profitálna abból, hogy a csapata alá dolgozik.
Ronaldo meg kiemelkedett,nem csak a tudásával,de az eltökéltségével,az akarattal hogy mindig nyerni akar,és eldöntötte a meccseket sokszor akkor is,mikor a többi játékos enyhén szólva is indiszponált hülye volt egy-egy mérkőzésen.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- h3x0r
Talan benne lesz az elso haromban...El Unico írta:Ezek ellenére sem fogja CR kapni,én a helyében tényleg nem mennék el a ceremóniára.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Véleményem szerint,CR azért érdemli meg inkább az Aranylabdát,mert gyakorlatilag EGÉSZ ÉVBEN hozta a KONSTANS KIVÁLÓ teljesítményt. Mindig lehetett rá számítani,nem volt sérült,minden nagy csapatnak betalált,futószalagon termelte a gólokat. Ebben az évben Cristiano folyamatosan a legmagasabb szinten teljesített,és nem csak klubszinten,hanem a nemzeti válogatottban is.
Ribery a csapattal volt sikeres,még a München drukker edzőm is elismeri,hogy Ribery nem egyénileg volt sikeres,hanem maga a CSAPAT volt sikeres,amiben a francia csak egy fogaskerék volt. Az Aranylabda pedig egy egyéni cím.
Ezek ellenére sem fogja CR kapni,én a helyében tényleg nem mennék el a ceremóniára.
Ribery a csapattal volt sikeres,még a München drukker edzőm is elismeri,hogy Ribery nem egyénileg volt sikeres,hanem maga a CSAPAT volt sikeres,amiben a francia csak egy fogaskerék volt. Az Aranylabda pedig egy egyéni cím.
Ezek ellenére sem fogja CR kapni,én a helyében tényleg nem mennék el a ceremóniára.
Én pl a leegyszerűsödöttet csak úgy értem, hogy nincs benne a sok felesleges húzás illetve már nem annyira eszetlen, hogy mindig megpróbál egyedül neki menni egy egész védelemnek, de ezzel csak hasznosabb lett. Átalakult ő is, mint a legtöbb technikás szélső. Főleg azzal, hogy tükörszélsők lettek és befele is tudnak játszani nem csak a vonal felé és jelenleg ebben ő a legeredményesebb. Az meg hülyeség, hogy csapatszinten nem ad sokat. Lehet érzékelni, hogy Marcelo, de még Coentrao is milyen jól tud fellépni a bal oldalon a jobb oldalhoz képest és ez mind CR érdeme. Ennyire figyelnek rá és ennyivel több helyet tud teremteni másoknak azzal, hogy rá állandóan kell figyelni.
Egyénileg meg még jobb lett: befejezések, higgadtság, helyezkedés... Összjátékban és kiszolgálásban sem panaszkodhat, mert a legtöbb labdájának szeme van. Egy baja van szerintem még, hogyha átlép a lövőkörzetét sokszor próbálja keresni is a lövőhelyzetet és néha ezzel visszafogja a támadást, amúgy maximálisan a legkomplettebb játékos a világon.
Az meg, hogy gyengén játszott év elején... Miért Messi a tavasszal tündökölt mikor CR menetelt? Vagy most a sérülése előtti időszakban? Szerintem nem. Ők is emberek, ők se lehetnek mindig a toppon.
Egyénileg meg még jobb lett: befejezések, higgadtság, helyezkedés... Összjátékban és kiszolgálásban sem panaszkodhat, mert a legtöbb labdájának szeme van. Egy baja van szerintem még, hogyha átlép a lövőkörzetét sokszor próbálja keresni is a lövőhelyzetet és néha ezzel visszafogja a támadást, amúgy maximálisan a legkomplettebb játékos a világon.
Az meg, hogy gyengén játszott év elején... Miért Messi a tavasszal tündökölt mikor CR menetelt? Vagy most a sérülése előtti időszakban? Szerintem nem. Ők is emberek, ők se lehetnek mindig a toppon.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Mit kell ezen annyit vitatkozni? Az Aranylabda egy szimpátiaszavazás lett, és amíg ez így marad, Messi nyeri. Politika az egész, kampányolás, társak, partnerek keresése, akik nyilatkoznak a médiában, stb. Beszélhetünk itt kupákról, gólokról, ezek már mind mellékesek. Az dönt, hogy C. Ronaldoról vagy épp Messiről milyen az aktuális a kép az emberek fejében. És még mindig Messi a jófiú, lásd Blatter szavai.
Merci Zizou!
- ___Samy___
mondjuk szerintem ez nagyon egy lesarkított mondandóTulajdonképpen CR nagyon gyengén futballozik általában. Olvassatok vissza a topikjában nyár végi, szeptemberi hsz-ekben, meg a korábbi években is sokan leírták, hogy CR játéka leegyszerűsödött, a csapatjátékban gyengébb lett, a meccseken csak a góljaival tűnik ki.
tény, hogy leegyszerűsödött a manchesteri énjéhez képest, de még azért így is bőven hasznos a játéka
csak azért, mert ennyi gólt ver egy évben, az még nem jelenti azt, hogy a játék semmilyen elemében nem tesz hozzá a csapat teljesítményéhez
ez meg csak részben igazA másik dolog meg az, hogy a BM-ben nem 1 ember volt kimagasló teljesítménnyel, hanem sokan, így nehezebb kiemelkedni
persze, hogy egy gyengébb állományú csapatból könnyű kiemelkedni, de egy jó csapatból egy jó játékos még könnyebben ki tud tűnni
meg lehet nézni a válogatottban mit művel a két fickó, cr-nek szinten teljesen mindegy, hogy kik a csapattársai, ribery meg szenved, mert nincs alatta a csapat
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Utolsó hsz-em a CR-aranylabda témában. Vannak dolgok, amiket én máshogy gondolok, máshogy értelmezek, számomra mások a prioritások, mint itt sokaknak, éppen ezért CR kérdésben nem fogunk egyetérteni. A hsz hosszú lesz, és lesz 1-2 dolog, amibe itt sokan bele fognak kötni. Igyekeztem minden korábban felvetett érvre reagálni, és hosszasan kifejteni, hogy mit miért gondolok úgy. Nem azért írom, hogy megtérítsek itt bárkit is, csak azért írom le, hogy ne az antikrisztusnak gondoljatok, és legalább értsétek meg, miért gondolom úgy, ahogy.
De ez még nem jelenti azt, hogy helyesnek tartom. Mint ahogy nem tartom helyesnek Messi 4 aranylabdáját sem. Tavaly CR sokkal jobban megérdemelte volna, mint Messi. Idén az az igazság, hogy egyikük sem érdemli meg.
Bevallom őszintén a gólokat én egy ilyen versenyben nem tartom a legfontosabbnak. Ezek csak másodrangú dolgok az én értékrendszeremben. Nálam ugyanis a kapusoktól kezdve a védőkön át, minden egyes csapatrész játékosa megkaphatja az aranylabdát. Ideális eset ez lenne legalább is. Egyértelmű, hogy a csatárok lövik a gólokat, tehát ha a gólokra helyezném a hangsúlyt, akkor a többi csapatrész játékosainak az érdeke sérülne. Az egyenlő esélyek érdekében tehát először nem a gólok számát kell megvizsgálnunk.
Végezetül a trófeák figyelembe vétele: Az egy dolog, nem a trófeákat kell elsősorban nézni. 0 trófeával is lehet valaki a legjobb az idényben, csak ahhoz szignifikánsan kiemelkedő teljesítmény kel. De azért, ha valaki nyert 3 trófeát, az már kiemelendő dolog. Csak a legjobb csapatok nyernek 3 trófeát egy évben, és a legjobb csapathoz kell nagyon sok top játékos, és a top játékosoktól is kiemelkedő teljesítmény. Ahogy feljebb leírtam CR teljesítménye, főleg a góljai miatt baromi nagy teljesítmény volt. De a fajsúlyos időszakot hatványozottan figyelembe véve nem mondhatjuk azt, hogy szignifikánsan kiemelkedő teljesítménye volt, ami ellensúlyozná Ribery hasonlóan baromi nagy teljesítményét és a neve mellett álló kupákat, és a tényt, hogy Ribery egy triplázó csapat húzóembere volt a fajsúlyos időszakban.
1999-ről és Rivaldo aranylabdájáról nem tudok nyilatkozni, én 2001 óta követem a nemzetközi focit, korábbról csak az eredményeket ismerem, de Rivaldo 1999-es teljesítményét 1-2 látott gólján kívül nem igazán tudom megítélni.
Végezetül azzal zárnám, hogy CR-nek minimum 2 aranylabdájának már kellene lennie. Ha én dönthettem volna, akkor így nézne ki az utóbbi évek nyertesei:
2009 Messi
2010 Sneijder
2011 Messi
2012 CR
2012-ben azért CR nyerné, mert 2 szóba jövő esélyes volt CR és Messi. CR nyert rangosabb kupát, és a kulcsmeccseket eldöntötte Messivel ellentétben, aki a Barca-Realokon nem volt húzóember. De ez utóbbit csak kettejük versenyében lehet elsőrangú tényezőként figyelembe venni, máskülönben másodlagos, ahogy a szerzett gólok száma is.
Köszönet ha végigolvastad.
Ezzel egyfelől nincs értelme vitatkozni. Ezt én is így gondolom.De mivel 4 van neki és 2-t a gólok miatt kapott, így bőven megérdemli Cé idén.
De ez még nem jelenti azt, hogy helyesnek tartom. Mint ahogy nem tartom helyesnek Messi 4 aranylabdáját sem. Tavaly CR sokkal jobban megérdemelte volna, mint Messi. Idén az az igazság, hogy egyikük sem érdemli meg.
Bevallom őszintén a gólokat én egy ilyen versenyben nem tartom a legfontosabbnak. Ezek csak másodrangú dolgok az én értékrendszeremben. Nálam ugyanis a kapusoktól kezdve a védőkön át, minden egyes csapatrész játékosa megkaphatja az aranylabdát. Ideális eset ez lenne legalább is. Egyértelmű, hogy a csatárok lövik a gólokat, tehát ha a gólokra helyezném a hangsúlyt, akkor a többi csapatrész játékosainak az érdeke sérülne. Az egyenlő esélyek érdekében tehát először nem a gólok számát kell megvizsgálnunk.
CR és MotM: CR sokszor volt MotM tavaly, ez tiszta sor. De nem azért mert jól játszott. Tulajdonképpen CR nagyon gyengén futballozik általában. Olvassatok vissza a topikjában nyár végi, szeptemberi hsz-ekben, meg a korábbi években is sokan leírták, hogy CR játéka leegyszerűsödött, a csapatjátékban gyengébb lett, a meccseken csak a góljaival tűnik ki. Több emberben felmerült, hogy CR nélkül talán jobb lenne a csapat játéka (eredményesebb nem, ne keverjük össze a 2-t). Az elmúlt hónapot leszámítva, amikor CR nemcsak gólokkal, de fenomenális játékkal is kitűnt, CR-nek csak a góljai voltak. És CR gólokban akkor még össztermésben le volt maradva Messitől. Tehát az év nagyobbik részében (mivel nov 15 a szavazás határideje, tehát nem lehet a naptári évet megnevezni, hogy csak az számít, mert akkor csak januárban történne meg a szavazás, ezért kénytelenek vagyunk priorizálni a tavaszt -és a nyárt ha van VB/EB/Copa stb...), CR játékban gyenge volt, gólokban pedig alulmaradt Messitől. A kettejük góltermésének az aránya a kevésbé fajsúlyos hónapokban fordult meg. Ha egy ember nem hasra ütésre, vagy szimpátia alapján szavaz, és többé-kevésbé tisztában van a két játékos teljesítményével, akkor le fogja vonni ezt a következtetést. Ha ehhez hozzávesszük Messi bajnoki címét, spanyol gólkirályi címét, a BL gólkirályság nem ellensúlyozó hatályú. Azt pedig még egyszer hangsúlyozom, hogy az egész év tekintése nem mérvadó, mert vannak fajsúlyosabb hónapok, és mert 2 hónappal az év vége előtt van szavazás.Általában egyetértek azzal, amit írsz, de ez nagyon wtf. Tényleg nem igazán tudom, hogy ez most irónia, vagy sem. Kábé bármelyik tétmeccsen a legjobbak között volt a tavalyi évtől, ha nem ő volt a MotM. Ja igen, válogatottban is úgy húzza a csapatát, mint itt.
Azzal vitatkoznék, hogy Ribery nem nyújtott kiemelkedőt. Ribery sokkal hasznosabb csapatjátékban, mint CR. Rengeteget mozog, rengeteget vállal, bal oldalról szervei a csapata játékát. Riberynek mások az erősségei, mint CR-nek, és az ő erényei sokkal inkább kijönnek a kulcspasszokban (ami nem ugyanaz, mint a gólpassz), megbontott védelmekben, és a csapattársak kisegítésében, helyzetbehozásában. Mint fentebb írtam a gólok száma nem lehet az egyetlen fokmérő. A jó játék CR-nél gólokban jön ki, Riberynél másban. A másik dolog meg az, hogy a BM-ben nem 1 ember volt kimagasló teljesítménnyel, hanem sokan, így nehezebb kiemelkedni. Azt nem vitatom, hogy a BM csapatként volt nagyon erős, de a csapatnak is vannak húzóemberei, és azok nem Robben, meg Mandzukics, meg Javi Martinez meg Müller voltak, hanem leegyszerűsítve Ribery, Shcweinsteiger és Lahm. Ez a hármas nagyon kiemelkedett, a többiek pedig 1-1 meccs erejéig felnőttek a nagy hármashoz. Nálam Schweini lenne az aranylabdás, ő volt a legfontosabb elem, de Ribery is Messi és CR előtt végezne.Ribery meg azért nem érdemli meg mert nem nyújtott annyira kiemelkedőt. Jól játszott azt nem vitatom, de gólok számában nagyon elmarad, gólpasszokban nem tudom mennyire emelkedik ki, de a lényeg, hogy az egész csapat szárnyalt, nem ő cipelte a hátán
Ezt ugyanígy gondolom. Bár gólokat inkább a holland válogatottban termelt, de valóban a hátán vitte a csapatait, és oroszlánrészt vállalt a címek nyerésében. Aki ezt tagadja az nem objektív (az más kérdés, hogy egyénileg Messi vagy CR jobb játékos Sneijdernél, de tudtommal nem a legjobb játékos kapja a díjat, hanem az adott évben legjobban teljesítő. Azt meg botorság lenne elvárni Sneijdertől vagy egy Riberytől, hogy évi 60 gólt termeljen.). Ribery ugyanekkora szerepet játszott csapatának idei sikerében.Sneijdertől rohadt nagy rablás volt. Abban az évben vitte a csapatait, és nemcsak, hogy hatalmas szerepe volt az összes címben, ami ugye volt jó néhány, hanem gólokban is termelt szépen.
Ribery ugyanúgy megtett mindent a csapatáért, mint ahogy Shcweinsteiger vagy CR is, de akár Messit is írhatom. Az nem ér aranylabdát, hogy mindent megtett, ennyi pénzért ez elvárás, nem kiemelkedő dolog. Attól még nem ér többet a teljesítménye, hogy ő gólszerzésben erős, míg Ribery meg nem abban. Azon felül ahhoz, hogy egy csatár ennyire gólerős legyen, ahhoz kell egy mögötte lévő csapat. CR rengeteg góljához bizony hozzájárult a csapat segítsége és a tény, hogy a mi játékunk CR köré lett felépítve. Ez és a sok gól eltorzítja a CR-ről kialakult képet főleg a Real szurkolók körében, mert mindig van egy bűnbak, akire mi rákenjük a vereséget, és csak CR a kiemelendő, mert megrúgta a maga gólját. De a csapata melózott helyette, a csapata védekezte ki az MU/Galata/Barca/xy csapat rohamait, a csapata alá dolgozott, hogy ő csilloghasson. Ribery alá nem dolgozik alá így a BM, és ő nem is az a típusú játékos, aki ennyit profitálna abból, hogy a csapata alá dolgozik. De ez nem jelenti azt, hogy rosszabbul teljesített idén. Egyszerűen nem hasonlíthatsz össze 2 ennyire különböző stílusú játékost csak a góljai alapján.Emlondhatod 100X,leírhatod 1000X,teljesen mindegy,lesznek akik akkor se értik meg.A legjobban az tetszett hogy "nem segítette hozzá a csapatát trófeához..."
Az hogy mindent megtett,csak épp a többi jómadár nem akart az úristennek se felnőni a feladathoz az nem számít...
Végezetül a trófeák figyelembe vétele: Az egy dolog, nem a trófeákat kell elsősorban nézni. 0 trófeával is lehet valaki a legjobb az idényben, csak ahhoz szignifikánsan kiemelkedő teljesítmény kel. De azért, ha valaki nyert 3 trófeát, az már kiemelendő dolog. Csak a legjobb csapatok nyernek 3 trófeát egy évben, és a legjobb csapathoz kell nagyon sok top játékos, és a top játékosoktól is kiemelkedő teljesítmény. Ahogy feljebb leírtam CR teljesítménye, főleg a góljai miatt baromi nagy teljesítmény volt. De a fajsúlyos időszakot hatványozottan figyelembe véve nem mondhatjuk azt, hogy szignifikánsan kiemelkedő teljesítménye volt, ami ellensúlyozná Ribery hasonlóan baromi nagy teljesítményét és a neve mellett álló kupákat, és a tényt, hogy Ribery egy triplázó csapat húzóembere volt a fajsúlyos időszakban.
1999-ről és Rivaldo aranylabdájáról nem tudok nyilatkozni, én 2001 óta követem a nemzetközi focit, korábbról csak az eredményeket ismerem, de Rivaldo 1999-es teljesítményét 1-2 látott gólján kívül nem igazán tudom megítélni.
Végezetül azzal zárnám, hogy CR-nek minimum 2 aranylabdájának már kellene lennie. Ha én dönthettem volna, akkor így nézne ki az utóbbi évek nyertesei:
2009 Messi
2010 Sneijder
2011 Messi
2012 CR
2012-ben azért CR nyerné, mert 2 szóba jövő esélyes volt CR és Messi. CR nyert rangosabb kupát, és a kulcsmeccseket eldöntötte Messivel ellentétben, aki a Barca-Realokon nem volt húzóember. De ez utóbbit csak kettejük versenyében lehet elsőrangú tényezőként figyelembe venni, máskülönben másodlagos, ahogy a szerzett gólok száma is.
Köszönet ha végigolvastad.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Emlondhatod 100X,leírhatod 1000X,teljesen mindegy,lesznek akik akkor se értik meg.A legjobban az tetszett hogy "nem segítette hozzá a csapatát trófeához..."Az aranylabda nem egyéni díj? A csapat ha nyer,azért BL trófea jár nem aranylabda valamelyik tagjának.
Aki ebben az évben,egyénileg a legjobb volt európában,az Cronaldo.
Az hogy mindent megtett,csak épp a többi jómadár nem akart az úristennek se felnőni a feladathoz az nem számít...
Nekem egyénileg ő volt a legjobb.Magasan.És igen,valóban szokták olykor trófeákhoz kötni,de álltalában nincs ennyire kiemelkedő egyéniség olyankor.Ha így nézzük,1999-ben Beckham érdemelte volna meg,a MU triplázott,Becks húzóember volt...de még is Rivaldo kapta...aki látta játszani,annak nem kell megmagyarázni,miért...
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
alapítsunk mi is itt a madridom.hu-n egy díjat, amit minden évben csak Ronaldo nyerhet meg hasolóan a messilabdához, amit csak messi nyerhet. A kettő díjnak a komolysága is hasonló szinten mozogna! Na mit szóltok?
Sneijdertől rohadt nagy rablás volt. Abban az évben vitte a csapatait, és nemcsak, hogy hatalmas szerepe volt az összes címben, ami ugye volt jó néhány, hanem gólokban is termelt szépen.Akkor anno Sneijder vagy Milito is simán megkaphatta volna..
Az már más kérdés, hogy évek múlva visszanézve az Aranylasztisok névsorát el lehet rajta csodálkozni a neve miatt, de akad még ilyen, mint pl. Cannavaro, Owen...
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ez lehet így lenne egy olyan világban, ahol Messinek "csak" két aranylabdája van. De mivel 4 van neki és 2-t a gólok miatt kapott, így bőven megérdemli Cé idén. Tavalyi szavazásnál Messinek egy spanyol kupája volt és nagyon sok gól amit, ahogy te mondtad két kategóriával gyengébb csapatok kitömésével ért el. Ugye elég emlékezni a Leverkusen elleni 5 góljára, ahol összeverekedett a csapat, hogy kié legyen a Bolha meze.. Ribery meg azért nem érdemli meg mert nem nyújtott annyira kiemelkedőt. Jól játszott azt nem vitatom, de gólok számában nagyon elmarad, gólpasszokban nem tudom mennyire emelkedik ki, de a lényeg, hogy az egész csapat szárnyalt, nem ő cipelte a hátán. Ahogy írták sokan ezért meg is kapták a kupákat meg az érmeket. Szóval én az elmúlt 4 év alapján azt mondom, hogy Ronaldot illeti az aranylabda.Matt009 írta:De idén reálisan nézve nem ő érdemli meg. Se kupája nincs, egy szem BL gólkirályi cím, meg az ősszel kitömött két kategóriával gyengébb csapatok. Ez nem igazán elég egy aranylabdához.
De ez mi? :DDDBallon d'Or? Couldn't vote for Brazilians, so voted for Messi first, then Ibrahimovic and Ronaldo.
Általában egyetértek azzal, amit írsz, de ez nagyon wtf. Tényleg nem igazán tudom, hogy ez most irónia, vagy sem. Kábé bármelyik tétmeccsen a legjobbak között volt a tavalyi évtől, ha nem ő volt a MotM. Ja igen, válogatottban is úgy húzza a csapatát, mint itt.meg az ősszel kitömött két kategóriával gyengébb csapatok.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
hiába az internet szavazások az aranylabdát nem ő fogja nyerni. Thiago Silva sorrendje: 1) Messi 2) Ibrahimovic 3) Ronaldo. Juhász sorrendje: 1) Ribéry 2) Messi 3) Ibrahimovic. Szerintem ez már szánalom...
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Thiago Silvánál legalább a top3-ba befért Ronaldo, nem úgy, mint Juhásznál.
Ballon d'Or? Couldn't vote for Brazilians, so voted for Messi first, then Ibrahimovic and Ronaldo.
Ballon d'Or? Couldn't vote for Brazilians, so voted for Messi first, then Ibrahimovic and Ronaldo.
- Zidane
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti
Ez igaz, de szerintem azért annak a valakinek aki a legjobb volt idén egy-két kupához is kéne segítenie a csapatát...legalábbis régen ez volt a fő szempont, bár tudom, h ezt Messi miatt megváltoztatták már h mindig ő kapja...Az aranylabda nem egyéni díj? A csapat ha nyer,azért BL trófea jár nem aranylabda valamelyik tagjának.
Félre ne értsetek, CR-nek már rég 2x aranylasztisnak kéne lennie, így abszolút kijár neki az elismerés, de szerintem idén Ribery "is" megérdemli.
Ez teljesen nyilvánvaló, Juhász Barca drukker,... és az a szép, h a magyar válogatott csk-ja, így 30 körül, még véletlen se tud elvonatkoztatni a klub hovatartozásától, bár csodálom h Riberyt benyomta isten fia elé, mondjuk gondolom nagy szájhúzással tette, h ne nézzék totál bohócnak. De ennyit az aranylabda szavazás komolyságáról.Juhász azért hagyta ki CR-t, mert sanszosan utálja a Realt, és nem akarja, hogy CR nyerjen.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
R.M.C.F írta:
Az aranylabda nem egyéni díj? A csapat ha nyer,azért BL trófea jár nem aranylabda valamelyik tagjának.
Ez így van, ennyi erővel a Bayernből bárki kaphatná, Ribéry nem emelkedett ki annyira felfelé.
Ronaldo egyénileg a legjobb volt idén, messze ő érdemli meg a legjobban. (azért nem kevés gól, fontos gól fűződik a nevéhez, és nem egy középcsapattal érte el ezt, minden sorozatban ott volt tűzközelben)
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Ez már komolyan szánalmas.
Még a végén úgy pontoznak, hogy Ronaldo-nak tényleg nem kell elmennie a "gálára".
Még a végén úgy pontoznak, hogy Ronaldo-nak tényleg nem kell elmennie a "gálára".
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Az aranylabda nem egyéni díj? A csapat ha nyer,azért BL trófea jár nem aranylabda valamelyik tagjának.Se kupája nincs, egy szem BL gólkirályi cím, meg az ősszel kitömött két kategóriával gyengébb csapatok. Ez nem igazán elég egy aranylabdához.
Ki az a Juhász Roland?az ilyen Juhász Roland féle idiótáktól főleg mit várunk.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.