Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 2., kedd 23:01

Az útvesztő csak nekem jött be nagyon? Szerintem 8/10 reális. Szerintem. :mrgreen:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 2., kedd 22:57

Zsombor írta:
Remy írta: legszarabb: Halálos kitérő 6, Annabelle, Én, Frankenstein,
Hát Remy, nem semmi önkritika.
:lol: :lol: :lol: Nem, én király vagyok. Ez a szar. :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. december 2., kedd 22:57

Remy írta: legszarabb: Halálos kitérő 6, Annabelle, Én, Frankenstein,
Hát Remy, nem semmi önkritika.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 2., kedd 22:52

281.... :kivagyhe: :mrgreen:

legszarabb: Halálos kitérő 6, Annabelle, Én, Frankenstein,
Legjobb: Galaxis őrzői :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. december 2., kedd 22:48

Számomra továbbra is egyetlen 1/10 létezik, a már fentebb említett Gonosz halott elsõ része. :cens: A kettes kategóriába tartozik a Náci zombik c. alkotás, na ezek jelentik nálam a vallatást. Messideco kérdésére pedig nehéz választ adni, listát nem vezetek, IMDb pedig nem ír pontos dátumot, csak sacc/kb lesz, ha kész a laptopom. Az elmúlt egy-két évtõl jelentõsen elmarad az idei mennyiség, sorozatok + fõleg idõhiány miatt, kevesebb is volt a nagyobb hatású alkotás, szerintem 6 vagy 7 pont a leggyakoribb az idei mennyiségben, pedig próbáltam fõképp komolyabb darabokat pótolni.
Emlékezetes így hirtelen a Lolita és a Pola X, és még tervben van a legnagyobb kedvenc idei újrázása (Pillangóhatás 1). :)
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. december 2., kedd 22:18

217. Ezen felül, ami még jön a filmklubba, meg talán két mozifilm még kinéz idén.

Most az utolsó volt a "The Maze Runner", a kis Gareth Bale-el a főszerepben. Itt is jól futott.

Idén sorozatokat néztem inkább, az időmbe is jobban belefért egy rövidebb rész.
Én csak most nyomtam le a 24 8+1 évadát. De rájöttem a közepén ennek csak kultusza nagy, mert, amikor már harmadjára ugyanaz a forgatókönyv ismétlődött az évad végén kicsit unalmas lett.
De újráztam a Rómát. Lement a Boardwalk Empire 1-5, True Detective.
Plusz, ami fut, abból egy-két évad. Falling Skies S04, The Walking Dead S05, Supernatural S10, Sons of Anarchy S07.

Legjobb film meg a The Silence of the Lambs lett. Megint. :lol:
Idén a Her volt, amit láttam, bár már ez is tavalyi megjelenésű. Nem igazán jött be ez a 2014.

Legrosszabb (1 és 2/10):

Devil's Due
Carrie
Enemies Closer
Not Safe for Work

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. december 2., kedd 21:30

Filmguruk :D

Aki még vezet listát, mennyinél tart az állomány? :) Nekem 185 db. eddig.
"And my heart will leave you never."

danianevem
Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. december 2., kedd 20:22

Coherence

Egy ilyen alkotás kellett nekem nagyon. Nem egy másfél órás epilepsziateszt, nem egy húdedark eredettörténet, hanem egy jó misztikus film. A Nolan filmeknél előbb-utóbb bedobják a mindfuck szócskát, mert hogy ő milyen játékot űz a nézőkkel, de igazából a filmjei csak ártatlan pettingek egy ilyen alkotáshoz képest. Ahogy tucsoki írta, az első 15-20 percet valahogy el kell viselni, meg is éri, mert utána jó keményen elmén szexuálja a nézőt a film. :mrgreen: Elsőfilmes készítette, alacsony költségvetésből, de engem csak pár indokolatlan kameramozgás zavart. Egyébként zseniális lett. 8.5/10
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ha jól értelmeztem, akkor Em a végén mégiscsak egy alternatív világban ragadt. Vagy pontosabban a körmenetnek egy másik fázisába. Ugyanis a film eleji beszélgetés kezdődött meg. Vagy nem?
CS0ki írta:Egyébként én pont azon gondolkodtam, hogy van-e olyan folytatás, ami nem akar ráígérni az előző részre? Ez a több, nagyobb, keményebb, izgalmasabb, halálosabb....tökömtudja mi az, amin sok folytatás elhasal.
Hirtelen csak az Evil Dead 2 jut eszembe, ott az alkotók lényegében véve remakelték az elsőt, csak horrorból átmentek horror-vígjátékba. Szóval ez meg igazán tekinthető folytatásnak.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. december 2., kedd 20:07

Mondjuk persze fura, hogy ezt pont én mondom, aki sok blockbusterre 8-9 pontokat dob, de azért hiányzik az, amikor azt érzi az ember a filmeknél, hogy "Na, ez igen! Erről beszélni fogunk 10-20 év múlva is." Nyilván ez is szubjektív, de olyan igazi kedvenc az elmúlt 4-5 évből nem sok akadt, konkrétan 2. A Drive és a Galaxis őrzői.
Az elmúlt években is sok jó film készült, az, hogy a képregényfilmek vannak előtérben, az nem változtat ezen. És szerintem sok fiatal így is van ezzel, korral is jár, hogy már kevésbé lepnek meg. Meg az egész világ változásával is. Régen könnyebb dolguk volt azért a filmeseknek nagyot alkotni, mert minden újdonságnak számított, minden kicsi technikai fejlődéstől leesett az emberek álla. Most egy reklámban olyan képi megvalósítások vannak, amitől még 15-20 éve is maguk alá hugyoztak volna az emberek a gyönyörűségtől. Mindegy, most nem akarok ebbe részletesebben belemenni. :)

Egyébként én pont azon gondolkodtam, hogy van-e olyan folytatás, ami nem akar ráígérni az előző részre? Ez a több, nagyobb, keményebb, izgalmasabb, halálosabb....tökömtudja mi az, amin sok folytatás elhasal. Persze gondolom el is várják a nézők. De nekem pl az egyik nagy kedvencem az Alien 3, ami felvállalta a visszalépést az előző rész hentelése után, és királynő meg lények tucatja után egy darab lényt tett ki a folytatásra,fegyverek nélkül.
Nem tudom hány ilyen folytatás van még. :hmmm:

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 2., kedd 19:41

A Terminator 2 részből áll. A 3. még úgy ahogy, de már az se kellett volna. A Salvation meg ez is csak egy Terminator néven futó blockbuster, semmi több. De ez nem azt jelenti, hogy TERMINATOR lesz belőlük. Mondjuk a trailert még megvárom. Csütörtökön érkezik, de ez a PG-13 mánia kegyetlenül felbasz. Mindent elrontanak vele. MINDENT. Pénzorientált idióták ülnek a stúdióknál, és kiölnek minden eredetiséget a filmekből.

Mondjuk persze fura, hogy ezt pont én mondom, aki sok blockbusterre 8-9 pontokat dob, de azért hiányzik az, amikor azt érzi az ember a filmeknél, hogy "Na, ez igen! Erről beszélni fogunk 10-20 év múlva is." Nyilván ez is szubjektív, de olyan igazi kedvenc az elmúlt 4-5 évből nem sok akadt, konkrétan 2. A Drive és a Galaxis őrzői.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2014. december 2., kedd 19:30

reeed_ati írta:
CS0ki írta: Mondjuk attól függ mikor játszódik a dolog, mert Sarah Connor nem volt azért mindig kemény nő...A PG13 már valóban probléma.
Ha igaz ez a cikk, akkor ez sem kecsegtet sok jóval. :roll:

Amikor ennyi minden szól egy film ellen és ennyire negatívan áll hozzá mindenki, olyankor szoktak egész jó kis múvikkal előállni, de most kétlem, hogy ebből valami maradandót hozzanak össze.
Egyébként engem ezzel, hogy Terminátor, meg Arni papa, ezekkel már megvettek, úgyis meg fogom nézni a moziban, valószínűleg csak ennyi volt a céljuk, a rengeteg fan úgysem fogja kihagyni. Így, hogy PG13, így meg vihetik az egész családot, tuti kasszasiker lesz. :roll:
Teljeséggel leszarják az első két részt, most ez nem tudom, hogy reboot akar-e lenni vagy csak prequel, vagy reprequelboot vagy mi, de hogy jó nem fog belőle kisülni, az tuti.

Én tuti kihagyom, anno mar a Salvation sem mozgatott meg, hogy elmenjek rá. A lécet úgyis leveri.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. december 2., kedd 19:23

STAR WARS: The Force Awakens DISNEY PARODY :lol:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. december 2., kedd 18:17

CS0ki írta: Mondjuk attól függ mikor játszódik a dolog, mert Sarah Connor nem volt azért mindig kemény nő...A PG13 már valóban probléma.
Ha igaz ez a cikk, akkor ez sem kecsegtet sok jóval. :roll:

Amikor ennyi minden szól egy film ellen és ennyire negatívan áll hozzá mindenki, olyankor szoktak egész jó kis múvikkal előállni, de most kétlem, hogy ebből valami maradandót hozzanak össze.
Egyébként engem ezzel, hogy Terminátor, meg Arni papa, ezekkel már megvettek, úgyis meg fogom nézni a moziban, valószínűleg csak ennyi volt a céljuk, a rengeteg fan úgysem fogja kihagyni. Így, hogy PG13, így meg vihetik az egész családot, tuti kasszasiker lesz. :roll:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 2., kedd 11:10

Egy kis scifi rövidfilm, Interstellar témájában, ez is elég fasza lett.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. december 2., kedd 10:41

Már a szereposztás sem tetszik, a Khaalesi, mint Sarah Connor? Cerseinek még jól állt a sorozatban, keményebb csajnak is tűnik, mint Emilia.
Mondjuk attól függ mikor játszódik a dolog, mert Sarah Connor nem volt azért mindig kemény nő...A PG13 már valóban probléma.

Pl Expendables 3-at meglestem, de ebben nem csak a PG13 volt a problémás, hanem hogy úgy szar, aghogy van. Azokat a szövegeket szerintem biztos improvizálták, ilyen baromságokat nem lehet leírni egy szövegkönyvbe.

hala real
Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: hala real » 2014. december 2., kedd 9:33

TMNT

hat ezt nagyon elszurtak. tok masra szamitottam, sokkal tobbet ki lehetett volna hozni belole. az egesz tortenet, a megkozelites, nekem nem adja. nagy csalodas, ennel tobbet vartam. egyszer meg lehet nezni, de semmi tobb.

5/10
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.

"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)

"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 2., kedd 7:19

Faust írta:
reeed_ati írta:Közben olvasom, hogy az új Terminátor múvi pg13-as besorolást kap majd. :roll:
.
Halva született ötlet az egész... :-( Ahelyett hogy csinálnának a T2-ből is egy 3D kópiát, csak hogy végre megnézhessem moziban. :mrgreen:
Nem kell 3D... csak küldjék moziba! :shifty:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2014. december 2., kedd 3:30

reeed_ati írta:Közben olvasom, hogy az új Terminátor múvi pg13-as besorolást kap majd. :roll:
.
Halva született ötlet az egész... :-( Ahelyett hogy csinálnának a T2-ből is egy 3D kópiát, csak hogy végre megnézhessem moziban. :mrgreen:

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2014. december 2., kedd 2:49

Remy írta:Egész fasza kis film volt ez a Holtpont. Patrick Swayze, Keanu Reeves, Gary Busey :salute: 7,5/10
Ezt lecsekkolom, agyzsibbasztasnak jo lesz. Amugy durva hogy mar kijanu is 50 eves. :) En sosem csiptem, meg szerintem viszonylag szar szinesz volt mindig is, de valahogy sikerult par egesz turheto filmbe (es egy kultmoziba) bekurvalkodnia magat fenykoraban. :agree:
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 1., hétfő 23:40

h3x0r írta:How to Train Your Dragon 2
Pedig jobb, mint az első. Szerintem összetettebb.

Vissza: