A kolas doboz csak CGI. Biztos pénzzel nyomjasebydani írta:Inkább köteg pénzzel csinálná, hitelesebb lenne.Realista24 írta:
Messi Pepsivel dekazik.
Huhaaa, micsoda ötletek.
OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
https://youtu.be/f65EwG10kgY
Na ez az a ketreces
Az elmult evekben ami tetszett reklam ket legendaval keszult lehet nem veletlen hogy tetszett de hidegrazos akarhanyszor megnezem.
https://youtu.be/zXiJormEkbI
" -His Story."
" -The world cup medal."
Na ez az a ketreces
Az elmult evekben ami tetszett reklam ket legendaval keszult lehet nem veletlen hogy tetszett de hidegrazos akarhanyszor megnezem.
https://youtu.be/zXiJormEkbI
" -His Story."
" -The world cup medal."
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Inkább köteg pénzzel csinálná, hitelesebb lenne.Realista24 írta:Messi Pepsivel dekazik.sebydani írta: Régen mekkora reklámok voltak baszki. Joga videók, ketrecfoci meg alapvetően minden amit írtál is.. ma meg van egyáltalán valami?
Huhaaa, micsoda ötletek.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Messi Pepsivel dekazik.sebydani írta: Régen mekkora reklámok voltak baszki. Joga videók, ketrecfoci meg alapvetően minden amit írtál is.. ma meg van egyáltalán valami?
Huhaaa, micsoda ötletek.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Steve írta: Elkezdtem nosztalgiázni és régi focis reklámokat nézni.
Egy régi Adidas reklám van a kedvencek első helyén:
Jose+10 Adidas
Beckenbauer?
Ráadásul egy piszok jó zenével RJD2- De l'alouette
Ha van valami jó ajánlásotok, írjátok meg.
https://youtu.be/xoOG32BXuvQ
Ez az egyik legjobb reklam nalam.
https://youtu.be/gtzexN3jm0E
Pepsi nagyon jo reklamokqt csinalt anno amugy nemtudom mostanaban nincsenek ilyenek vagy csak en nem latom.
https://youtu.be/LVU6kDEopSE
https://youtu.be/8CUVkgSPLOs
Ez mind classic pepsi reklam nalam.
https://youtu.be/0JUu9qysr80
Nike Make the Difference temaju reklamok is utosek voltak. Ez valamiert nagy hatassal volt ram anno
Na meg persze a Joga Bonito reklamok
https://youtu.be/R7k8iy8XzwA
Basszu nagyon sok jo van amit meg kihagytam most hirtelen ezek voltak a fejemben.
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Régen mekkora reklámok voltak baszki. Joga videók, ketrecfoci meg alapvetően minden amit írtál is.. ma meg van egyáltalán valami?
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
a Pepsinek is voltak jó reklámjai, pl a mi fiainkkal (Iker, Carlos, Raúl, Beckham) egy vadnyugatosSteve írta: Elkezdtem nosztalgiázni és régi focis reklámokat nézni.
Jose+10 Adidas
Beckenbauer?
meg az a börtönfocis talán Nike volt
itt van pár link:
https://www.youtube.com/watch?v=01aV_PbiT30
https://www.youtube.com/watch?v=6RWWrWBZrtg
https://www.youtube.com/watch?v=eGUor824a74
https://www.youtube.com/watch?v=JdxH5-E7gfk
szerk: meg a brazil repteres mekkora volt
aztán volt egy meccs előtti jelenetekkel megoldott reklám is, talán portugál brazil, figo kötényt ad ronaldo-nak és mondja h ollé aztán RvN is feltűnik és a parkolóból visszalövi a labdát
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Elkezdtem nosztalgiázni és régi focis reklámokat nézni.
Jose+10 Adidas
Beckenbauer?
Jose+10 Adidas
Beckenbauer?
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
jó hírek a közelgő házépítési procedúra előtt jó mondjuk legjobb esetben is csak szeptemberben kezdünk neki, addig bármi lehet.Realista24 írta: Amúgy én ház felujitasban vagyok.
Egy hét alatt 10%ot emelkedett a hajopadlo,amibkl kellett még plusz 10 nm.
A bádogos mondta, idén már kétszer emelték nekik az árakat.
Amióta bejött az 50%os, 3 milliós támogatás, minden kilovesre került újra.
Ez a támogatás is csak arra volt jó, hogy a normál felújítási anyagok ára is elszalljon. Meg szerencse hogy egy igen fasza acsot találtam.
mondjuk egy 2-3szoros emelkedés is.D
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Amúgy én ház felujitasban vagyok.
Ez a támogatás is csak arra volt jó, hogy a normál felújítási anyagok ára is elszalljon. Meg szerencse hogy egy igen fasza acsot találtam.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Sztem a panel ára azért nem fog csökkenő tendenciát mutatni, mert egy nagy réteg számára az marad a megfizethetobb ingatlan. Mellette a befektetok is szeretik, mert gyorsan kiadhato és könnyen karban lehet tartani.Marky írta: En csak egy korrekciora szamitok, a panelek es az ertektelen helyen levo ingatlanok ara csokkenni fog, de komolyabb eses nem lesz. Egyreszt orokke nem lehet az adofizetok penzen pumpalni az epitoipart, masreszt mar most olyan az arszinvonal, hogy a lakossag nagy reszenek meg az allami tamogatasokkal sincs eselye a vasarlasra. Kozeledhet az europai arszinvonalhoz a hazai, de akkor a bereknek is kozeledniuk kene, azt pedig mindenki latja, hogy nehany geolokaciotol fuggetlen agazatot kiveve (pl. IT) nem tortent meg csak megkozelitoleg sem hasonlo emelkedes.
A kerdes az, hogy a piac hogy fogja ezt lereagalni? Meddig lehet tartani a gagyi berezest ilyen merteku aremelkedesek mellett?
Süti.
Arvereses ingatlant érdemes nézni, viszont ott nincs idő a hiteles szarakodasra vagy csak nagyon neccesen.
Illetve kell egyfajta lelkivilag hozzá hogy adott esetben valaki olyanet veszed meg aki három gyereket nevel, és önhibáján kívül került ilyen helyzetbe.
Nyílván valaki igyis úgyis megveszi, de sztem ahhoz kell egyfajta gyomor, ha olyan az ingatlan.
Van pár ingatlan mogul és spekulans akik pont ezért kerülik az ilyen ingatlanokat, mert nem fér bele az etikai palletajukba.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
En csak egy korrekciora szamitok, a panelek es az ertektelen helyen levo ingatlanok ara csokkenni fog, de komolyabb eses nem lesz. Egyreszt orokke nem lehet az adofizetok penzen pumpalni az epitoipart, masreszt mar most olyan az arszinvonal, hogy a lakossag nagy reszenek meg az allami tamogatasokkal sincs eselye a vasarlasra. Kozeledhet az europai arszinvonalhoz a hazai, de akkor a bereknek is kozeledniuk kene, azt pedig mindenki latja, hogy nehany geolokaciotol fuggetlen agazatot kiveve (pl. IT) nem tortent meg csak megkozelitoleg sem hasonlo emelkedes.
A kerdes az, hogy a piac hogy fogja ezt lereagalni? Meddig lehet tartani a gagyi berezest ilyen merteku aremelkedesek mellett?
- Süti
Tehát lejjebb mentek, akkor hogy ne lenne az? A világ összes boostja belemegy a lakáspiacba, ahogy Faust is írta, a világ összes nem létező pénzéből, persze hogy az élénkítő intézkedések élénkítenek. Nem azt mondtam, hogy holnap, vagy 1 év múlva mennek le, de ez nem tartható hosszú távon. A gazdasági sokkok meg a felelőtlen döntések meg azért kéz a kézben is tudnak járni.Halfkey írta:
Már hogy lenne törvényszerű? Hosszú távon garantáltan felfelé mennek, amit pillanatnyi gazdasági sokkok tudnak csak megroppantani. Az elmúlt egy évben a Covid volt a sokkhatás, persze hogy lefelé mentek, de a vártnál sokkal kevésbé és már lábalnak is ki belőle. Részlegesen a budapesti belvárosi lakások az airbnbzés politikai visszaszorításával eshetnek még, de az sem lesz hosszabb/nagyobb esés.
Nem teoretikai vitába akartam egyébként beszállni, minden inputot szívesen olvasok, de az ilyen mértékű növekedést szerintem élénkítés nélkül senki nem tartja indokoltnak. Az élénkítés pedig nem tarthat a végtelenségig. Szerintem.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Süti írta: Hát pedig egy idő után ez mindenképp átfordul, ez törvényszerű. Albérletárak is lefelé mennek.
Én egy éve nézegetem körülbelül, és az elmúlt 1 évben érezhetően csökkentek az árak ott, és olyan lakásokra, ami engem érinthet.
Persze lehet hogy ez visszafordul a vírus lecsengésével, de lehet hogy a hitelmoratórium miatt csak hatványozódik. Ezért lenne szükségem sok inputra. Mi családi házat nagy telekkel például csak nagyon nyomott áron tudtunk eladni 2 hónapja, 1 év hirdetés után. (Közvetlen Győr mellett 140+ m2, kétszintes, óriási kerttel 30 millió)
Szóval az én tapasztalatom alapján a valóban elkelő ingatlanok ára az elmúlt évben csökkent, de ez tényleg csak az én tapasztalatom, én például nem a CSOK-os vevőkkel versenyzek a 2 szobás lakásokkal. De a ház például nekik jó lett volna, és mégse (nyilván talán túl nagy volt).
Egyébként ha megnézed, te is 9-ért vettél végül telket, nem 16-ért, hiába volt, aki annyira tartotta. (Először mi is többre tartottuk.)
Szóval tényleg sok a pro-kontra, ezért is kértem inputokat.
Már hogy lenne törvényszerű? Hosszú távon garantáltan felfelé mennek, amit pillanatnyi gazdasági sokkok tudnak csak megroppantani. Az elmúlt egy évben a Covid volt a sokkhatás, persze hogy lefelé mentek, de a vártnál sokkal kevésbé és már lábalnak is ki belőle. Részlegesen a budapesti belvárosi lakások az airbnbzés politikai visszaszorításával eshetnek még, de az sem lesz hosszabb/nagyobb esés.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Szerintem sem fog tartósan csökkenni az ingatlan ára, mivel a történelemben nem volt még példa rá.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- csababarca
majd ha véglegesedett, akkor leírom, hogy történt ez.Süti írta:
Egyébként ha megnézed, te is 9-ért vettél végül telket, nem 16-ért, hiába volt, aki annyira tartotta. (Először mi is többre tartottuk.)
egyébként egy közmű nélküli telekről van szó, 11ben fog megállni, mert a nagy dirrel-durral behirdetett ingyenes közművek se ingyenesek nyílván.
de legalább most van kis fény az alagút végén.
Szerintem most érdemes lakást venni, szerintem sokkal lejjebb már nem fognak menni.
Most azt érzem, hogy az olló nagyobbra nyílt a lakások és az új házak között. Míg a lakás árak csökkentek, az új ház árak a csok-nak és a többi áfa támogatásnak köszönhetően még tovább nőttek. Szerintem ha a hitelmoratórium véget ér ez az olló fog visszazárni valamelyest, mert a csok-osok fognak többen megroppani, mint a lakástulajdonosok. Ott sokkal nagyobb a hitelállomány. Szerintem. Ha a vírushelyzetből kilábalunk, azért valamilyen szintű lassú növekedések csak megindulunk és nem látom, hogy ott már tömegével jelennének meg az eladó lakások a piacon, ami lenyomná az árakat.
Én tehát nem paráznék a helyedben, vegyétek megfele, ez most egy jó időszak. Pénzügyi szakember segítségét mindenképp kérjétek ki, aki a hitel piacon mozog és tud segíteni az aktuálisan legjobb döntés meghozatalában. Kell egy valaki akinek több bank ajánlatait is be tudja mutatni, meg szerezz egy másikat, mondjuk egy Fundamentásat, csak az összehasonlításképp, ki mit mond.
Ingatlanosokat viszont kerüljétek el, minden hájjal megkent népség, csak a saját jutalékuk lebeg a szemük előtt, ugyanúgy elhintik neked a praktikeres 2500.-Ft-os csempére, hogy ez woow felújított nagyon új, nagyon klassz, aztán esik szét minden. Nem lehet bennük bízni.
Az, hogy nektek mi számít ideális otthonnak azt nem fogja más jól levenni és úgyis azt akarja majd rádsózni, amihez valamilyen érdeke fűződik. Vagy túl régóta van hirdetve, vagy csak közel állsz árban (és semmi másban) ahhoz, amit ő akar kapni ezért a lakásért. Bújjátok a privát ingatlan hirdetéseket, nézzetek meg legalább 15-20 lakást is.
Azt a szempontot viszont mindenképp vegyétek figyelembe, ha már csak 2-3 jelölt lakás van a tarsolyban és nem tudtok dönteni, hogy melyik jobb befektetésnek is...hiszen több mint valószínű, hogy az a lakás még 5-10 nagyon max 15 év múlva még el lesz adva, és nem mindegy, hogy a jellemzői alapján a jövőben a jelenleginél reálértéken többet vagy kevesebbet érhet. Ha később még nagyobba akar menni az ember, vagy házba stb., akkor kell, hogy keressen néhány milliót az első otthonon is.
Most azt érzem, hogy az olló nagyobbra nyílt a lakások és az új házak között. Míg a lakás árak csökkentek, az új ház árak a csok-nak és a többi áfa támogatásnak köszönhetően még tovább nőttek. Szerintem ha a hitelmoratórium véget ér ez az olló fog visszazárni valamelyest, mert a csok-osok fognak többen megroppani, mint a lakástulajdonosok. Ott sokkal nagyobb a hitelállomány. Szerintem. Ha a vírushelyzetből kilábalunk, azért valamilyen szintű lassú növekedések csak megindulunk és nem látom, hogy ott már tömegével jelennének meg az eladó lakások a piacon, ami lenyomná az árakat.
Én tehát nem paráznék a helyedben, vegyétek megfele, ez most egy jó időszak. Pénzügyi szakember segítségét mindenképp kérjétek ki, aki a hitel piacon mozog és tud segíteni az aktuálisan legjobb döntés meghozatalában. Kell egy valaki akinek több bank ajánlatait is be tudja mutatni, meg szerezz egy másikat, mondjuk egy Fundamentásat, csak az összehasonlításképp, ki mit mond.
Ingatlanosokat viszont kerüljétek el, minden hájjal megkent népség, csak a saját jutalékuk lebeg a szemük előtt, ugyanúgy elhintik neked a praktikeres 2500.-Ft-os csempére, hogy ez woow felújított nagyon új, nagyon klassz, aztán esik szét minden. Nem lehet bennük bízni.
Az, hogy nektek mi számít ideális otthonnak azt nem fogja más jól levenni és úgyis azt akarja majd rádsózni, amihez valamilyen érdeke fűződik. Vagy túl régóta van hirdetve, vagy csak közel állsz árban (és semmi másban) ahhoz, amit ő akar kapni ezért a lakásért. Bújjátok a privát ingatlan hirdetéseket, nézzetek meg legalább 15-20 lakást is.
Azt a szempontot viszont mindenképp vegyétek figyelembe, ha már csak 2-3 jelölt lakás van a tarsolyban és nem tudtok dönteni, hogy melyik jobb befektetésnek is...hiszen több mint valószínű, hogy az a lakás még 5-10 nagyon max 15 év múlva még el lesz adva, és nem mindegy, hogy a jellemzői alapján a jövőben a jelenleginél reálértéken többet vagy kevesebbet érhet. Ha később még nagyobba akar menni az ember, vagy házba stb., akkor kell, hogy keressen néhány milliót az első otthonon is.
Megy amúgy lefele, csak aztán mindig érkezik valami támogatásnak csúfolt boost ami feljebb tolja az árakat. Egyébként én tartok tőle, hogy a moratórium vége (márpedig nem lehet már sokáig húzni) nagy törést fog okozni, lesznek még itt cifra dolgok. Szerencsére most fogunk mi is mindent is felvenni. De kénytelenek vagyunk...
- Süti
Hát pedig egy idő után ez mindenképp átfordul, ez törvényszerű. Albérletárak is lefelé mennek.
Én egy éve nézegetem körülbelül, és az elmúlt 1 évben érezhetően csökkentek az árak ott, és olyan lakásokra, ami engem érinthet.
Persze lehet hogy ez visszafordul a vírus lecsengésével, de lehet hogy a hitelmoratórium miatt csak hatványozódik. Ezért lenne szükségem sok inputra. Mi családi házat nagy telekkel például csak nagyon nyomott áron tudtunk eladni 2 hónapja, 1 év hirdetés után. (Közvetlen Győr mellett 140+ m2, kétszintes, óriási kerttel 30 millió)
Szóval az én tapasztalatom alapján a valóban elkelő ingatlanok ára az elmúlt évben csökkent, de ez tényleg csak az én tapasztalatom, én például nem a CSOK-os vevőkkel versenyzek a 2 szobás lakásokkal. De a ház például nekik jó lett volna, és mégse (nyilván talán túl nagy volt).
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- csababarca
Én veled vagyok, teljes mértékben egyet értek.RealAsensio írta:
Komolyan van olyan, aki elhiszi, hogy az ingatlanok arai barmikor lejjebb fognak menni? Meg azt is nehezen hiszem el, hogy a kevesbe felkapott helyeken egyszer csak olcsobb lesz egy telek vagy egy haz. A legjobb, ami tortenhet, ha stagnalnak az arak. Ma Magyarorszagon az ingatlan jelenti a legjobb befektetest, Europaban mindenhol ennel meg mindig sokkal tobbe kerul egy ingatlan, mint itthon. Eppen emiatt hosszutavon tovabbu dragulasok varhatoak, raadasul idehaza is van egy gazdag reteg, akik eloszeretettel vasaroljak fel a lakasokat, hazakat, telkeket, kihasznalva az allami tamogatasokat, amik meg inkabb huzzak az arakat felfele. A valsag ebbe nem fog beleszolni, mert ez a valsag nem a tokes, gazdag befektetoket erinti igazan.
De ez csak az en velemenyem, en azt latom, hogy az epitoipar koszoni szepen jol van, es nem latom a valsag jeleit, sot, a megnovekedett munkanelkuliseg es a lakasfelujitasi tamogatasoknak koszonhetoen olajat ontottek a tuzre.
Szerintem se fog csökkeni az ingatlan ár, legyen az telek, ház, akármi.
2 éve 60nm-es ikerházfél 22-23 millió volt, rá egy évre 30, most ugyanezeket már 40-45ért viszik, alsóhangon nálunk.
napról napra mennek fel egy árak, volt olyan is megnéztem egy telket 12 milláért (közmű nélkül), hazaértem, hívott az eladó, hogy hát gondolkoztak és 16ért adnák el minimum.