Bajnokok Ligája
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Bajnokok Ligája
de a ti elvárásotok sem reális. kirakni 7-8 játékost? hova? kit hoztok helyettük? mennyit költötöek el egy átig. szezon alatt? 600 milliót? elég ronda egy kettő-NYOLCAS vereséget az elnökre kenni, miközben a valahaélt legjobb a pályán van, mellette meg telistele elit játékosokka, akik rengeteg bl-meccset játszottak már. ilyet nem lehet egy elnökre fogni.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
RealMadridFanatic írta:
Ha ettol a meteortol sem lepnek semmit odaat, akkor semmitol. Bar a covid mellett nem tudom mekkora a mozgasteruk, de nagyon messze vannak a BL-tol.
mindentől messze vagyunk, és Liverpool után is azt hittük, hogy na majd most magukba néz mindenki, de semmi nem történt.
most se fog, valahogy nehezen tudom elképzelni, hogy majd kiraknak 7-8 alkalmatlan játékost.
pedig azt kéne, ezt a b csapat is lehozta volna ma, mindegy, hogy 8-0, vagy 10-2.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Azért duvra, hogy full dilettáns klubvezetéssel és zs-kategóriás edzőkkel honnan hova lehet jutni. Szégyen! Messi nélkül meg még szarabbak lennének, őt elővenni felesleges, 8, azaz NYOLC gólt kaptak. Nem ártott volna, ha legalább minimálisan működik a labdakihozatal vagy valami hasonló. Nem nagyon vannak az argentinnak társai.
Flick viszont, tyűha, kb fél évnyi munkája után ki lehet jelenteni, hogy a világ egyik, ha nem a legjobb edzője. Egy dolog az eredmény, dehogy ilyen játékkal, ennyire ellentmondást nem tűrően vegyék az akadályokat... Ha a City kiveri a Lyont, Pep csapata a Bayernnel találkozik. Jelenleg még nekik sem adnék sok esélyt a bajorok ellen.
Flick viszont, tyűha, kb fél évnyi munkája után ki lehet jelenteni, hogy a világ egyik, ha nem a legjobb edzője. Egy dolog az eredmény, dehogy ilyen játékkal, ennyire ellentmondást nem tűrően vegyék az akadályokat... Ha a City kiveri a Lyont, Pep csapata a Bayernnel találkozik. Jelenleg még nekik sem adnék sok esélyt a bajorok ellen.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Következő körben remélhetőleg egy keserves 1-0al kiesnek a Lyon ellen. Akkor szép lenne az élet
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- RealMadridFanatic
Ez a Bayern visszahivhatna megint Guardiolat mielott ledominaljak Ok is Europat.
Ha ettol a meteortol sem lepnek semmit odaat, akkor semmitol. Bar a covid mellett nem tudom mekkora a mozgasteruk, de nagyon messze vannak a BL-tol.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
De jó hallgatni a nagypofájú Piqué-t, ahogy hebeg-habog Már csak Messi kiállását várom, amikor harmadjára is.megígéri, hogy HAZA hozzák a katalánoknak a BL serleger
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- flori
Imádom. Valaki tegye be a "BL visszatér a nou campba képet".Messi, the captain, declines to do the post match interview. Pique doing it instead. This is your captain.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Biztos hányt Messi és sérülten játszott.
Azt szeretem a németekben, hogyha büdös egy csapat, akkor kivégzik őket kegyetlenül. Kíváncsi vagyok mi lesz a bárszá kerettel, tippre jön Xavér és kirakja Grízest meg még pár embert, és jönnek Messi haverjai.
A Bayern viszont valós veszély a következő években, elég jók .
Azt szeretem a németekben, hogyha büdös egy csapat, akkor kivégzik őket kegyetlenül. Kíváncsi vagyok mi lesz a bárszá kerettel, tippre jön Xavér és kirakja Grízest meg még pár embert, és jönnek Messi haverjai.
A Bayern viszont valós veszély a következő években, elég jók .
Nem illik.
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
De gyönyörű volt....
Vidal meg oda való, ahol most focizik.
Remélem, legközelebb messi kap még egy aranybogyót. Igazi vezér volt.
Egy Juan Risitas Joya féle alámondós videót ez a meccsi is megérne.
Vidal meg oda való, ahol most focizik.
Remélem, legközelebb messi kap még egy aranybogyót. Igazi vezér volt.
Egy Juan Risitas Joya féle alámondós videót ez a meccsi is megérne.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Az a vicc, hogy ennek azon kívül, hogy elküldik a báb Setient semmi következménye nem lesz, megkockáztatom, hogy a mai kezdő nem utoljára volt együtt kezdő.Csabi írta: amúgy az az elkeserítő (a barsza drukkereknek), hogy láthatóan nem is érdekelte a játékosaikat ez a vereség. lesétáltak, megvolt a kötelező pacsi és heló. mehetünk pihizni.
Játékosok is szerintem valahol meg is vannak elégedve magukkal, pénzt felveszik, aztán ennyi. Francot érdekel a mez, címer, szurkolók, vagy hogy a mosodásnak mosnia se kell a mezeket, max a gatyát a csokitól.
Már rangsorolni is nehéz, melyik a leggázabb kiesésünk, de ezt teszem oda első helyre már, mert Roma ellen meg a Pool ellen legalább az odavágó eredményével együtt volt sanszunk.
Itt ez olyan mészárlás volt mint amit a németek rendeztek a brazilokkal '14-ben, ha akarnak rúgnak még egyszer ennyit, ezt éreztem végig.
Meccs előtt azért reménykedtem, hogy hátha, na majd most, mint naívan mindig, de amikor kijött a kezdő, akkor egyértelmű volt, hogy kasza lesz.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
- Csabi
- Kapcsolat:
a barca történelmében ez a 6. meccs amikor 8 vagy attól több gólt kaptak.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ezt már az se hiszi el aki leírja.sebydani írta: Az egyértelmű hogy a narratíva az lesz, hogy jaj szegény Messi.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Messi jó volt mindenki más volt szar. pont mint a válogatottbansebydani írta: Az egyértelmű hogy a narratíva az lesz, hogy jaj szegény Messi.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Az egyértelmű hogy a narratíva az lesz, hogy jaj szegény Messi.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Csabi
- Kapcsolat:
amúgy az az elkeserítő (a barsza drukkereknek), hogy láthatóan nem is érdekelte a játékosaikat ez a vereség. lesétáltak, megvolt a kötelező pacsi és heló. mehetünk pihizni.
game over.Messi, the captain, declines to do the post match interview. Pique doing it instead. This is your captain.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Lehet hogy a kollegaholgy mashogy gondolta, ne add fel csak probalkozz.kierkegaard írta: mi a fasz. 78.percben kikapcsoltam a tvt aztán leültem beszélgetni kollégahölggyel. gondoltam, hogy itt már nem lesz semmi.
Nem hagyhattam ki.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Pont tegnap nem kellett volna előjönni ezzel a világ legjobb csapata szöveggel. De már akkor nyilvánvaló volt, hogy ezzel a pánikszerű félelmüket próbálták leplezni, annyira fostak a Bayerntől.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
Ezt megkönnyeztem. Meghatottan ülök. Asszem bontok egy Gere Kopárt
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ha a bayernnek azt mondták volna,hogy 10 vagy 12-13 gól kell a továbbjutáshoz meglövik.h3x0r írta: a barca nagy szerencsere, hogy csak 1 meccses a parharc, gaz lenne 10+ kapott gollal kiesni habar.. meg van 2 perc hosszabbitas
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams