OFF
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Ha már bringa, és valaki tud pesten helyet ahol lehet szépkártyával alkatrészezni bergusonon kívül, az ne tartsa magában.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Süti
Városban annak tökéletes, aki gyorsan megy a-ból b-be. Aki csak bringázgat, annak szerintem nem az outi az ideális belépő. Szerintem is trekking xt-vel.portillo írta:
Én vennék a helyedben egy jól felújított versenybringát, 70-80ért már elég jókat kapsz. Könnyűek, városba tökéletes, hogy jól néz-e ki az már szubjektív. Na meg ha mégsem jön be, nem buksz nagyot, mert vélhetően ugyanannyiért tovább tudod adni.
Facebookon van több bringás csoport (kerékpár adok-veszek, stb.), de ahogy írta Sierra, a Bikemag apró is jó, csak a jó darabokra gyorsan kell lecsapni.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
En iden vettem orszagutit. Van rysel edr af 105 os, hat egyelore meg csak elo sem vetten a kellyst, csak ezzel mentem, nagyon tetszik, bar majd parszaz km utan kiderul tenyleg milyen
- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
Én vennék a helyedben egy jól felújított versenybringát, 70-80ért már elég jókat kapsz. Könnyűek, városba tökéletes, hogy jól néz-e ki az már szubjektív. Na meg ha mégsem jön be, nem buksz nagyot, mert vélhetően ugyanannyiért tovább tudod adni.flori írta: Uh, tök jó téma, én is most szeretnék biciklit venni, csak teljesen hülye vagyok hozzá. Leginkább a városban gyíkvállúskodnék, max 1-2 velencei kör. Tényleg semmit nem tudok a bringákról, legyen könnyű és jól nézzen ki. Olyan 200 ezer körül gondoltam áldozni rá. Milyet érdemes nézni, mire kell figyelni? Hol lehet találni? Marketplace? Használt is érdekelhet.
Facebookon van több bringás csoport (kerékpár adok-veszek, stb.), de ahogy írta Sierra, a Bikemag apró is jó, csak a jó darabokra gyorsan kell lecsapni.
Szégyen a kukás, de hasznos.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
200-ból jön ki jó használt trekking shimano xt-vel.flori írta: Uh, tök jó téma, én is most szeretnék biciklit venni, csak teljesen hülye vagyok hozzá. Leginkább a városban gyíkvállúskodnék, max 1-2 velencei kör. Tényleg semmit nem tudok a bringákról, legyen könnyű és jól nézzen ki. Olyan 200 ezer körül gondoltam áldozni rá. Milyet érdemes nézni, mire kell figyelni? Hol lehet találni? Marketplace? Használt is érdekelhet.
bikemag fórumot tudom ajánlani, ha még több infót szereznél, akkor prohardveren is van bicós topik, nekem is sokat segítettek anno.flori írta: Uh, tök jó téma, én is most szeretnék biciklit venni, csak teljesen hülye vagyok hozzá. Leginkább a városban gyíkvállúskodnék, max 1-2 velencei kör. Tényleg semmit nem tudok a bringákról, legyen könnyű és jól nézzen ki. Olyan 200 ezer körül gondoltam áldozni rá. Milyet érdemes nézni, mire kell figyelni? Hol lehet találni? Marketplace? Használt is érdekelhet.
- flori
Uh, tök jó téma, én is most szeretnék biciklit venni, csak teljesen hülye vagyok hozzá. Leginkább a városban gyíkvállúskodnék, max 1-2 velencei kör. Tényleg semmit nem tudok a bringákról, legyen könnyű és jól nézzen ki. Olyan 200 ezer körül gondoltam áldozni rá. Milyet érdemes nézni, mire kell figyelni? Hol lehet találni? Marketplace? Használt is érdekelhet.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Süti
Á, olyan árak vannak, hogy az éves lánc és hajtáscserével is megvárom a szépkártya töltésemet, mert már az is szemmel jól látható összegnmate írta:Lett már gravel?Süti írta: Egynapos körre mi az északi parton inkább az utat választottuk. Volt 1-2 dudáló paraszt, de outival elviselhetetlen a bringaút.
Milyen mocskosul felmentek a bringa árak, még tavaly májushoz képest is. Illetve milyen sokat kell várni rájuk... egy Canyon bringát ha akarnál, JÚLIUS végéig kellene várni.
Plusz amit írtál is elbizonytalanított, szóval első körben lehet túrok inkább valami régi montivázat, aztán építek arra magam.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
UTH is igen, meg más is, más sportágak is....nmate írta:Lett már gravel?Süti írta: Egynapos körre mi az északi parton inkább az utat választottuk. Volt 1-2 dudáló paraszt, de outival elviselhetetlen a bringaút.
Milyen mocskosul felmentek a bringa árak, még tavaly májushoz képest is. Illetve milyen sokat kell várni rájuk... egy Canyon bringát ha akarnál, JÚLIUS végéig kellene várni.
Szerintem az egész szezon kuka ilyen szempontból.Mickey írta: Aztán meg meglehet, hogy az őszre megint jön valami hullám, meg az ilyen olyan változatok...Nem vagyok teljesen pozitív a dolgok felől.
Csak nem Salomon Ultra Trail lenne?
Zemplénben próbáltam még januárban kék túra mentén, 3 szállásból 2 nem fogadott volna minket, így skippeltük. Szóval akad, de necces.Marky írta: Tudom, hogy hivatalosan most nem lehet szallashelyet foglalni, de mi a valosag? Vannak "okosba" kiadott hazak turautvonalak kozeleben? Tavaly tavasszal mi volt a helyzet?
Fene tudja mi lesz, meg ki tudja milyen intézkedéseket találnak még ki.
Egyébként akad szállás..
Zemplénben voltam pont nemrég 2 napot edzeni, kék mentén.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
Szerintem itt az öreg prof elég jól elmagyarázza(1óra 5 perctől): https://youtu.be/m-EZg8GfWU4Mickey írta:Abban bízom, hogy a májusban megrendezésre kerülő nemzetközi versenyemet nem törlik el ismételten, mint tavaly. Sztm az áprilisi rendezvényeknek kapufa van totálisan, ezzel a márciusi felvezetéssel, de azon se csodálkoznék, ha majd csak nyártól engedélyeznének ezt azt. Aztán meg meglehet, hogy az őszre megint jön valami hullám, meg az ilyen olyan változatok...Nem vagyok teljesen pozitív a dolgok felől.MyStiQ írta:
A brit mutáns a fiatalokat támadja... Ráadásul még mindig 3 millió fő alatt van azok száma, akik regisztráltak az oltásra. Messze van még a nyájimmunitás. Arról meg ne is beszéljünk, hogy mire beoltják a 3 millió főt, az eleje lassan kaphatja újra, ha igaz az, hogy 6 havonta ismételni kell. Afelől persze nincs kétségem, hogy legkésőbb májustól nyitni fogunk, de azon sem lennék meglepődve, ha szeptembertől jönne a következő hullám.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Lett már gravel?Süti írta: Egynapos körre mi az északi parton inkább az utat választottuk. Volt 1-2 dudáló paraszt, de outival elviselhetetlen a bringaút.
Szerintem az egész szezon kuka ilyen szempontból.Mickey írta: Aztán meg meglehet, hogy az őszre megint jön valami hullám, meg az ilyen olyan változatok...Nem vagyok teljesen pozitív a dolgok felől.
Csak nem Salomon Ultra Trail lenne?
Zemplénben próbáltam még januárban kék túra mentén, 3 szállásból 2 nem fogadott volna minket, így skippeltük. Szóval akad, de necces.Marky írta: Tudom, hogy hivatalosan most nem lehet szallashelyet foglalni, de mi a valosag? Vannak "okosba" kiadott hazak turautvonalak kozeleben? Tavaly tavasszal mi volt a helyzet?
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Tudom, hogy hivatalosan most nem lehet szallashelyet foglalni, de mi a valosag? Vannak "okosba" kiadott hazak turautvonalak kozeleben? Tavaly tavasszal mi volt a helyzet?
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Abban bízom, hogy a májusban megrendezésre kerülő nemzetközi versenyemet nem törlik el ismételten, mint tavaly. Sztm az áprilisi rendezvényeknek kapufa van totálisan, ezzel a márciusi felvezetéssel, de azon se csodálkoznék, ha majd csak nyártól engedélyeznének ezt azt. Aztán meg meglehet, hogy az őszre megint jön valami hullám, meg az ilyen olyan változatok...Nem vagyok teljesen pozitív a dolgok felől.MyStiQ írta:A brit mutáns a fiatalokat támadja... Ráadásul még mindig 3 millió fő alatt van azok száma, akik regisztráltak az oltásra. Messze van még a nyájimmunitás. Arról meg ne is beszéljünk, hogy mire beoltják a 3 millió főt, az eleje lassan kaphatja újra, ha igaz az, hogy 6 havonta ismételni kell. Afelől persze nincs kétségem, hogy legkésőbb májustól nyitni fogunk, de azon sem lennék meglepődve, ha szeptembertől jönne a következő hullám.füst írta: https://cdn.nwmgroups.hu/s/img/i/2103/2 ... h=1036&t=5
Ez tegnapi, maholnap elméletileg átlépjük az 1M főt. A lehetőségekhez képest jól állunk, remélem ez a március lesz az utolsó nehéz hónap, és áprilistól már fellélegezhetünk.
Ha a veszélyeztetett emberek védettek lesznek, akkor remélem nem marad akadálya a nyitásnak, és az idei nyári szezonban magára talál mindenki, aki idáig nem lóghatott a gazdaság éltető csecsén.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- wZoLee7
Én egy kellys cliff 10-est szereltem fel csomagtartóval meg amivel kell és azzal mentem, akkor még nem volt országútim de mivel ez nekem csak túra, nem azzal mennék legközelebb sem
- Süti
Egynapos körre mi az északi parton inkább az utat választottuk. Volt 1-2 dudáló paraszt, de outival elviselhetetlen a bringaút.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hát meg az északi részen az út töredezett, és mikor már jó ideje úton vagy ( mert hát egy nap alatt kell körbemenni... ) akkor a segged is kivan már, és dobál a rohadt út. Na, az nagyon kellemes.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- wZoLee7
nem is mondanám h rossz lenne egyébként, de lehetne szélesebb, mondjuk mikor tihanytól 60-al mentem lefelé és a mamika a kutyájával megjelent a bringa út közepén akkor kicsit leizzadtam meg a déli partnál, főleg zamárdi és siófok között nincs is bringa útRemy írta: Tavaly körbetekertük, minden nyitva, mindenhol emberek, egy rakás bringás. Mintha minden normális lenne. Kivéve a bicikli utat, na az kurvaszar.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Tavaly körbetekertük, minden nyitva, mindenhol emberek, egy rakás bringás. Mintha minden normális lenne. Kivéve a bicikli utat, na az kurvaszar.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots