Azt már akkor sem vették el, csak alá kellett volna írnia az embereknek, hogy nem adják oda. Aki nem adta oda, az jól járt.rikko írta: Srácok! Az éjféltől életbe lépett határozat miatt ki gondolt már arra, hogy egy újabb magánnyugdíjpénztár kifosztás a cél ?
Csak őszintén?!
Én a biztonság kedvéért mindent kivettem a tegnapi napon.
Politika
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Politika
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
"Csak egy kis emlékeztető:Sierra írta:Nincs is, csak hát vége a covid féle veszélyhelyzetnek, de az állapotot muszáj fenntartani, így mégiscsak egyszerűbb a teljhatalommal élni. Mindent könnyebb így változtatni, akármiről legyen szó.lestat írta:
Én most teljesen vakon vagyok.
Nem ugy volt hogy nincs kozunk a haboruhoz?
"Alaptörvény XXXI cikk
(3) Rendkívüli állapot idején vagy ha arról megelőző védelmi helyzetben az Országgyűlés határoz, a magyarországi lakóhellyel rendelkező, nagykorú, magyar állampolgárságú férfiak katonai szolgálatot teljesítenek. Ha a hadkötelezett lelkiismereti meggyőződésével a fegyveres szolgálat teljesítése összeegyeztethetetlen, fegyver nélküli szolgálatot teljesít. A katonai szolgálat teljesítésének formáit és részletes szabályait sarkalatos törvény határozza meg.
(4) Magyarországi lakóhellyel rendelkező, nagykorú magyar állampolgárok számára rendkívüli állapot idejére - sarkalatos törvényben meghatározottak szerint - honvédelmi munkakötelezettség írható elő.
(5) Magyarországi lakóhellyel rendelkező, nagykorú magyar állampolgárok számára honvédelmi és katasztrófavédelmi feladatok ellátása érdekében - sarkalatos törvényben meghatározottak szerint - polgári védelmi kötelezettség írható elő.
(6) Honvédelmi és katasztrófavédelmi feladatok ellátása érdekében - sarkalatos törvényben meghatározottak szerint - mindenki gazdasági és anyagi szolgáltatás teljesítésére kötelezhető.
Különösen a 6. pont érdekes. Nekem rémlik valami a 2010-es évek elejéről, hogy volt valami Orbán mutyi a magánnyugdíjpénztárakkal...."
Nincs is, csak hát vége a covid féle veszélyhelyzetnek, de az állapotot muszáj fenntartani, így mégiscsak egyszerűbb a teljhatalommal élni. Mindent könnyebb így változtatni, akármiről legyen szó.lestat írta:Én most teljesen vakon vagyok.gutihaz14 írta: éjféltől háborús veszélyhelyzetet jelentett be a törpe diktátor
vajon mit terveznek már megint
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Srácok! Az éjféltől életbe lépett határozat miatt ki gondolt már arra, hogy egy újabb magánnyugdíjpénztár kifosztás a cél ?
Csak őszintén?!
Csak őszintén?!
Nincs is háború, nem?
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Én most teljesen vakon vagyok.gutihaz14 írta: éjféltől háborús veszélyhelyzetet jelentett be a törpe diktátor
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Money heist.
éjféltől háborús veszélyhelyzetet jelentett be a törpe diktátor
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Biztos ugyanaz csinálta, mint aki a madridista logóját.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
mondjuk a hangulatot megadjaMorta írta: Egy prezentációnál amúgy sem a dia kinézetén hanem az elõadáson van a hangsúly
a magyar nepkoztarsasag feliratot es címert legalabb levettek időben
valamelyik univerzumban:
Egy prezentációnál amúgy sem a dia kinézetén hanem az elõadáson van a hangsúly
Tul komolyan veszed, vagy eddig nem itt eltel, nem tudom melyik lehet . Ha igaz, ez siman beleillik a valosagunkba, nincs semmi kirivo benne.babaking írta:Az egy dolog - amennyiben valós -, hogy ö nem tud jobbat. Anno ezt nem tanították. De, hogy nincs senki a csapatában aki megcsinálja neki/ nem látja ennek a fontosságát az nem sok jót jelent. Egy ppt manapság alapkészség kell hogy legyen.zsuninnyo írta:
Nem eleg innovativ?
erről lemaradtam, miről van szó?
gondolom pintér sanyához köthető de nem olvastam erről
ja megvan
https://propeller.hu/itthon/3815193-orb ... ezentaciot
gondolom pintér sanyához köthető de nem olvastam erről
ja megvan
https://propeller.hu/itthon/3815193-orb ... ezentaciot
valamelyik univerzumban:
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Az egy dolog - amennyiben valós -, hogy ö nem tud jobbat. Anno ezt nem tanították. De, hogy nincs senki a csapatában aki megcsinálja neki/ nem látja ennek a fontosságát az nem sok jót jelent. Egy ppt manapság alapkészség kell hogy legyen.zsuninnyo írta:Nem eleg innovativ?babaking írta: Ez a "ppt" ami kering az valós? Elég szomorú ha igen ...
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
Nem eleg innovativ?babaking írta: Ez a "ppt" ami kering az valós? Elég szomorú ha igen ...
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Ez a "ppt" ami kering az valós? Elég szomorú ha igen ...
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
Nyilvan az elkanaszosodott teruletekre kell egy kemenykezu maffiozo, aki mar bizonyitott. nem lesz ott nyivakolas.gutihaz14 írta:kicseszett gaz hogy mindenhova ezt a pintert kell tenni. semmi megujulas csak a regi komcsi elvtarsak.csababarca írta:
Enyhe elszólás, végülis nem hazudott, csak az pár évvel ezelőtt volt:D
btw, nézve Pintér belépőjét az oktatás helyzete egy lépést se fog javulni ebben a 4 éves ciklusban sem.
csak rend legyen
visszasírjuk még táltossámán Káslert a hivatalába.
kicseszett gaz hogy mindenhova ezt a pintert kell tenni. semmi megujulas csak a regi komcsi elvtarsak.csababarca írta:Enyhe elszólás, végülis nem hazudott, csak az pár évvel ezelőtt volt:Dh3x0r írta: https://www.youtube.com/watch?v=ZEg6Ht2pNH0
Bush: “The result is an absence of checks and balances in Russia, and the decision of one man to launch a wholly unjustified and brutal invasion of Iraq. I mean, of Ukraine”
btw, nézve Pintér belépőjét az oktatás helyzete egy lépést se fog javulni ebben a 4 éves ciklusban sem.
csak rend legyen
valamelyik univerzumban:
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Enyhe elszólás, végülis nem hazudott, csak az pár évvel ezelőtt volt:Dh3x0r írta: https://www.youtube.com/watch?v=ZEg6Ht2pNH0
Bush: “The result is an absence of checks and balances in Russia, and the decision of one man to launch a wholly unjustified and brutal invasion of Iraq. I mean, of Ukraine”
csak rend legyen
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- h3x0r
https://www.youtube.com/watch?v=ZEg6Ht2pNH0