Realista24 írta: Mindig meglep a madridom népe, hogy milyen jól értesült
Itt van csak rákerestem és ezt találtam.
https://www.google.com/amp/s/nlc.hu/ege ... hiany/amp/
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. március 6., szombat 7:13
Realista24 írta: Mindig meglep a madridom népe, hogy milyen jól értesült
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. március 6., szombat 5:52
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. március 6., szombat 5:27
Én most azt olvastam hogy 18000 helyett csak 10800 darab jött még február elején.Gondolom abból sincs elég.Így meg amit Karácsony mond nettó baromság,mert akkor felesleges lehívni ha majd lehet csak év végére tudják teljesíteni.El Sie7e írta: valaki, aki az eu-s vakcina beszerzésekkel jobban képben van igazán felhomályosíthatna:
most mi is van ezzel a +1,5 millió Moderna-val?!
ha berendelnénk meg is érkezne pár héten belül? mert Karácsony amit nyilatkozott, hogy ha a kormánynak nem kell akkor adják oda BP-nek és majd ő beoltatja vele a pestieket, erre utal. legalábbis ha csak sokára, több hónapra jön meg akkor a szarnak egy pofon ez a +1,5M Moderna, lekötésekből oltani nem lehet csak abból ami meg is érkezik.
már így is le van kötve belőle 1,8M és még mindig csak 80e-t kaptunk meg ebből (kevesebb mint 5%!). összesen meg több mint 30 millió van lekötve 7 féle vakcinából, abból bőven át lehet oltani annyi embert ami a nyájimmunitáshoz kell *2 (~30M / 4)
gondolom ez az újabb 1,5 M Moderna sem hipp hopp teremne itt a kertek alatt.
de akkor miért kardoskodnak ennyire amellett, hogy le legyen még másfil millió kötve?!
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. március 5., péntek 22:33
Egyelore egy mukodo oltasi terv kene, mert december ota csak a fingfureszelo bizottsagokig jutottak. Ha lenne onkormanyzatisag, akkor szepen ra lehetne ezt bizni az onkormanyzatokra es nem kellene a kis falvakbol 100km-eket utaztatni az embereket a megyeszekhelyre.El Sie7e írta: ha nem oltatják magukat az emberek kínaival, attól még kell más vakcina, amivel meg befogják.
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. március 5., péntek 22:29
a kb. másfél millió Moderna vakcina ára 15 Mrd Ft környéke, egy fradi stadion ára a 2021. évi költségvetésnek elenyésző százaléka. ha nem oltatják magukat az emberek kínaival, attól még kell más vakcina, amivel meg befogják.Dupla D írta: Szerintem itt annyi a történet, hogy Orbánék már lekötötték az 5 millió ultradrága kínait, emiatt pedig nem akarják a Modernát is kifizetni, mert az az 5 millió se fog elmenni.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. március 5., péntek 22:26
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. március 5., péntek 22:03
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. március 5., péntek 20:32
Csak Afrika ne vezessen be ilyesmitPad'em írta: 5 centis célszerszámmal veszik elvileg a mintát Az arrafelé úgy sztandard mondjuk.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. március 5., péntek 20:12
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. március 5., péntek 20:06
elvileg igen.Realista24 írta:Ez true?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. március 5., péntek 20:05
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. március 5., péntek 19:42
ajánlom Szlávik János mai nyilatkozatát az egyenes beszédből, annak is az utolsó percét.zoli0415 írta: Munkahelyemen mindenkin aki igazoltan covid fertőzött volt elvégezték az antigén tesztet, könyökhajlatból vett vérmintából. Voltak köztünk négyen akik azóta megkapták az oltást, közülük háromnak semmi ellenanyagot nem mutatott ki a teszt. Én nem kaptam oltást és nekem sikeres volt a teszt. Akkor most mi van?
HozzászólásSzerző: géza » 2021. március 5., péntek 18:46
Aztan ha valaki flehivja a figyelmet a biztonsagi hianyossagokra, akkor beperlik, hogy megis miafaszert kezdte el reverse engineerelni az oldalt.Andrew Dawn írta:A legnagyobb gond az, hogy inkompetens fejlesztők dolgoznak ott, és ősrégi tákolmányokban programoznak és tárolják az adatokat. Majd nagyon csodálkoznak, ha valami szenzitív adat szivárog, esetleg lehal a rendszer. Nem haladnak a korral, pedig lenne rá pénz.Marky írta: Engem nem erdekel, hogy melyik oldal melyik vakcinat tamogatja, az annal inkabb, hogy marcius 5-en a Kossuth radioban a fovezernek lovese sincs arrol, hogy kellene megszervezni az oltasi programot es csodalkozva meseli, hogy nem a bejelentett cimukon elnek az emberek. Ennyire vannak kepben a vilaggal a politikusok.
HozzászólásSzerző: Andrew Dawn » 2021. március 5., péntek 17:13
A legnagyobb gond az, hogy inkompetens fejlesztők dolgoznak ott, és ősrégi tákolmányokban programoznak és tárolják az adatokat. Majd nagyon csodálkoznak, ha valami szenzitív adat szivárog, esetleg lehal a rendszer. Nem haladnak a korral, pedig lenne rá pénz.Marky írta: Engem nem erdekel, hogy melyik oldal melyik vakcinat tamogatja, az annal inkabb, hogy marcius 5-en a Kossuth radioban a fovezernek lovese sincs arrol, hogy kellene megszervezni az oltasi programot es csodalkozva meseli, hogy nem a bejelentett cimukon elnek az emberek. Ennyire vannak kepben a vilaggal a politikusok.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. március 5., péntek 17:09
Win, loose.El Sie7e írta: lehet olvasgatni a magyar közlönyt.
kaját továbbra is lehet elvitelre az étteremből hozni, virágüzletek 8-án még nyitva lehetnek, elég sok szolgáltatás kivétel a zárlat alól, mindenki happy lehet
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. március 5., péntek 16:37
Ez tavaly és azóta is kb ugyanígy van. Akkor is bezárt minden bolt - kivéve ugye az élelmiszer, gyógyszertár, dohánybolt (minek is ez??), és pár kivétel. Most is ugyanez. Aztán az emberek megőrültek újra, megindult a pánikvásárlás. Gondolom nálatok lévő városokban is, mert itt is fullon van minden Aldi, Lidl, tesco, Spar parkolója, s maga a bolt is. Nem hallották, hogy ezek továbbra is nyitva lesznek?El Sie7e írta: lehet olvasgatni a magyar közlönyt.
kaját továbbra is lehet elvitelre az étteremből hozni, virágüzletek 8-án még nyitva lehetnek, elég sok szolgáltatás kivétel a zárlat alól, mindenki happy lehet
Nálunk az étteremben pl van egy idős néni, aki Gyöngyösről költözött ide. Itt van a lakcíme már. Viszont háziorvost még nem váltott, nem gondolta tavaly, hogy szükséges lesz. Úgyhogy ha akar oltást jelenleg úgy néz ki, hogy fel kell mennie Gyöngyösre 2x is. Hacsak nem tudja elintézni valahogy.Marky írta: Engem nem erdekel, hogy melyik oldal melyik vakcinat tamogatja, az annal inkabb, hogy marcius 5-en a Kossuth radioban a fovezernek lovese sincs arrol, hogy kellene megszervezni az oltasi programot es csodalkozva meseli, hogy nem a bejelentett cimukon elnek az emberek. Ennyire vannak kepben a vilaggal a politikusok.
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. március 5., péntek 16:26
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. március 5., péntek 15:56
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. március 5., péntek 15:48
Nem is az a bajuk vele, hogy szar lenne, csak mondjuk nem ártana elolvasni, amikor kritikát fogalmaznak meg.kierkegaard írta: Azért az, hogy az orosz és kinai vakcina szar lenne..csak a baloldali média kitalációja.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2021. március 5., péntek 14:48
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem