Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
16
18%
Xabi Alonso
69
77%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 90

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: poronty » 2024. július 17., szerda 13:52

Te meg felültél a magas lóra, szállj le nem áll jól neked.

Persze hisztizhetsz még hogy nem minket választott egy fiatal tehetség - ott rohadjon meg -, lelked rajta, de az MU attól még MU marad, nem holmi csöves arab liga csapat.

Érdemes visszanézned a 2000-2010es real érát, és akkor talán szerényebb leszel egy picit.
Egy székben ülök a gép előtt, de köszi :)

Szerintem nem láttál itt hisztit, senki nem szarta telibe a gatyáját, hogy lemaradtunk egy 18 éves középső védőről, akit a többség sanszosan nem is látott játszani. Ezt csak Te képzeled be. Meg én is nem is haragszom rá, hogy neki a pénz kell vagy a garantált játék idő vagy az angliai időjárás, vagy bármi más. Sok sikert neki, aztán, ha tényleg világklasszis lesz, ahogy jósolják, és tényleg nagyon szeretne itt játszani, akkor majd később úgyis itt lesz.

Így van, a MU az MU, a világ egyik legnagyobb klubja, ami szintén a világ egyik legszarabbul menedzselt klubja mióta Fergie lelépett onnan. A párhuzam meg ugye a Real Madriddal van, amit a futball történelem legjobb elnöke visz, ami sorra nyeri a BL címeket, ahol a legnagyobb legendák és tehetségek játszanak évről-évre. És ehhez nem kell senkinek semmilyen lovon ülni, ezt egy józan foci szurkoló megmondja Neked, akkor is, ha az illető mondjuk barca szurkoló.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. július 17., szerda 13:42

poronty írta:
Ki van zárva, soha ne is próbálkozzanak ilyennel azok a mocskok.
Látom ma is fullba nyomod. Senki nem mondta, hogy ne próbálkozzanak, de ne csináljunk úgy, mintha nem cserélgetnék az edzőket, meg a keretet 2-3 évente Fergie óta. Mindig mondják, hogy jön majd az új project, az új edzővel, ami most már tényleg jó lesz, aztán szépen földbe állnak minden évben. Mi meg tudatosan vásárolva építgetjük a keretünket a világ legjobb fiataljaiból évek óta, kiegészítve a veterán klasszisainkkal és minden évben BL favoritok vagyunk.

Semmi értelme jelen körülmények között a MU projectjét a miénkhez hasonlítani, ami olajozottan működik fasz se tudja mióta, miközben ezeknek kaparniuk kell, hogy megcsípjék a BL helyet. Talán így már érted :)
Te meg felültél a magas lóra, szállj le nem áll jól neked.

Persze hisztizhetsz még hogy nem minket választott egy fiatal tehetség - ott rohadjon meg -, lelked rajta, de az MU attól még MU marad, nem holmi csöves arab liga csapat.

Érdemes visszanézned a 2000-2010es real érát, és akkor talán szerényebb leszel egy picit.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. július 17., szerda 13:37

poronty írta:
Látom ma is fullba nyomod. Senki nem mondta, hogy ne próbálkozzanak, de ne csináljunk úgy, mintha nem cserélgetnék az edzőket, meg a keretet 2-3 évente Fergie óta. Mindig mondják, hogy jön majd az új project, az új edzővel, ami most már tényleg jó lesz, aztán szépen földbe állnak minden évben. Mi meg tudatosan vásárolva építgetjük a keretünket a világ legjobb fiataljaiból évek óta, kiegészítve a veterán klasszisainkkal és minden évben BL favoritok vagyunk.

Semmi értelme jelen körülmények között a MU projectjét a miénkhez hasonlítani, ami olajozottan működik fasz se tudja mióta, miközben ezeknek kaparniuk kell, hogy megcsípjék a BL helyet. Talán így már érted :)
De most legalább elmondhatják, hogy elhoztak valakit előlünk. MU forumokon gondolom megy a népünnepély :lol:

Amúgy Mendes az ügynöke, minden értelmet nyert.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

poronty

HozzászólásSzerző: poronty » 2024. július 17., szerda 13:35

--------------Körte
-------------Haaland

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. július 17., szerda 13:28

poronty írta:
Mást én nem olvastam.
Korábban volt hír Pacho-ról. Ugye Calafiorit még 18-19 évesen hozták velünk szóba, amikor bal bekk volt, szóval benne van, hogy őt is figyelgettük azóta. Meg ugye volt az a bohóc brazil Renan is.
Na kik? Güler után dobhatsz egy emailt róluk Calafatnak :D
Gondolom Hato meg Diomande lennének.
Igen igen, korabban kifejtettem jobban is oket. Renannak nagyon orulok, hogy nem jott, az az utanpotlas vb, amit lenyomott… iszonyatosan vissza is vetette a karrierjet, haza is igazolt utana.

Blanco88
Kedvenc játékosaid: Raul, Hierro, Ramos, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Dynamo Dresden

HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. július 17., szerda 13:27

Calafiori már teljesen felejtős? Én eredetileg is többre tartottam, mint Yoro-t.
"Egész Spanyolország felett felhőtlen az ég"

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. július 17., szerda 13:27

Pad'em írta:
realfan írta: akkor gondolom, ők azok lehetnek, akiket korábban is írtak(a portugál csávó Sportingból meg a Frankfurtból rémlik még valaki dél-amcsi)?
A Lazio hátvédjét írogatták korábban, mert van rá valami opciónk de a napokban kizárta, hogy eligazolna. Ináció meg Antonio Silva volt még radaron, de Portugáliából igazolni, inkább felejtsük el, 100 alatt nem úsznánk meg :lol:

Mást én nem olvastam. Majd most jönnek a nevek futószalagon. Pepe amúgy free agent nem? :D
realmadrid95 írta: En orulok, hogy igy dontott, engem nem nagyon gyozott meg a jateka. Persze, egy senki vagyok, siman lehet, hogy par ev mulva a legjobb lesz, de egyelore azt mondom, hogy legalabb 3 jobb fiatal is van az o korosztalyaban azon a poszton.
Nekem nagyon nagy kedvencem Hato az Ajaxbol. O a tipikus fiatal Varane. Talan a leggyorsabb kozephatved a vilagon Mickyvel. Eros felepites, megis akrobatikus. Fejjel es labbal is nagyon eros. 18 eves, 30 millio a piaci erteke.

A masik nagy tehetseg kataloniaban talalhato, akarmennyire is faj leirni. Cubarsira gondolok… persze nem kell agyon szopkodni, mint Yamalt, de el kell ismerni, hogy meg van benne minden, ami kell ahhoz, hogy top 10 es kh legyen a kesobbiekben.

A harmadik jeloltemmel bevallom mellelottem, ugy emlekeztem, hogy Diomande 19 eves, de 20 eves. Sportingban jatszik, kokemeny vedo, amolyan 2004 es Kolo Toure es Saliba kevereke a srac.

Yoro sem kutyauto, felre ertes ne essek, de nagyon bizonytalan sokszor a labdaval, fejjateka neha csapnivalo. Ezek a skillek fejleszthetoek siman, de amondo vagyok, hogy ha valaszthatnek, mindenkepp raprobalnek Hatora.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realmadrid95 2024. július 17., szerda 13:29-kor.

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. július 17., szerda 13:26

poronty írta:
Aztán mesélhettek neki, hogy milyen projectet szeretnének megvalósítani, de az úgyse lehet semmilyen szempontból versenyképes a miénkkel.

realfan
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio

HozzászólásSzerző: realfan » 2024. július 17., szerda 13:23

Pad'em írta:
realfan írta: akkor gondolom, ők azok lehetnek, akiket korábban is írtak(a portugál csávó Sportingból meg a Frankfurtból rémlik még valaki dél-amcsi)?
A Lazio hátvédjét írogatták korábban, mert van rá valami opciónk de a napokban kizárta, hogy eligazolna. Ináció meg Antonio Silva volt még radaron, de Portugáliából igazolni, inkább felejtsük el, 100 alatt nem úsznánk meg :lol:

Mást én nem olvastam. Majd most jönnek a nevek futószalagon. Pepe amúgy free agent nem? :D
realmadrid95 írta: En orulok, hogy igy dontott, engem nem nagyon gyozott meg a jateka. Persze, egy senki vagyok, siman lehet, hogy par ev mulva a legjobb lesz, de egyelore azt mondom, hogy legalabb 3 jobb fiatal is van az o korosztalyaban azon a poszton.

jajj igen, Gila is szóba került még januárban, mert 50%-a az eladásnak a miénk :D
igen, a 2 portugálra gondoltam meg Willian Pacho-ra Frankfurtből, talán még januárban volt róla szó a portugálok mellett, de az időpontban nem vagyok biztos :D de igazából az övét még annyira sem ismerem, mint a 2 portugál játékát :lol: :lol:

poronty

HozzászólásSzerző: poronty » 2024. július 17., szerda 13:22

Mást én nem olvastam.
Korábban volt hír Pacho-ról. Ugye Calafiorit még 18-19 évesen hozták velünk szóba, amikor bal bekk volt, szóval benne van, hogy őt is figyelgettük azóta. Meg ugye volt az a bohóc brazil Renan is.
Gondolom Hato meg Diomande lennének.
--------------Körte
-------------Haaland

poronty

HozzászólásSzerző: poronty » 2024. július 17., szerda 13:19

És a Man U új stábja az utóbbi napokban mindent megtett, velünk ellentétben.
Ez amúgy tök viccesen hangzik. Mármint annyit csináltak, hogy ajánlottak a Lille-nek jó sok pénzt, mert szarásig vannak. Meg valószínűleg Yoro-nak is mondjuk a dupláját vagy tripláját ajánlhatták, mint, amit tőlünk kapott volna, ami ugye nem meglepő, mert a PL klubok pénze sose fogy el. És manapság ez elég is, hogy a világ legjobb klubjára nemet mondjon valaki.

És ugye még abban se lehet szerintem teljesen biztos, hogy kezdő lesz, mert Lisandro Martinez ugye Ten Hag embere és elvileg a holland Maguiret is szeretnék megvenni. Aztán mesélhettek neki, hogy milyen projectet szeretnének megvalósítani, de az úgyse lehet semmilyen szempontból versenyképes a miénkkel.
--------------Körte
-------------Haaland

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. július 17., szerda 13:16

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Gerr90
Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga

HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2024. július 17., szerda 13:13

nuevo_ericco írta:
Gerr90 írta:Fontosabb a pénz? Semmi gond, sok sikert.
Vagy csak nem akart kitolni a neveloklubjaval, hogy egy ev mulva ingyen jojjon. Nem is egy Mbappe kaliber, siman vegigultettek volna vele a szezont a padon, igy magaval is kitolt volna.
Szerintem teljesen eletszagu, hogy mi nem akartunk annyit adni erte, mint a MU, igy a Lille a sajat erdekeit nezve komunikalt a jatekossal es a kornyezetevel.
Szerintem azért volt még legalább 2 lehetséges forgatókönyv, de tényleg nem fontos most már. Úgy vélem, ezzel a Real bezárja a kaput és hiába akar majd esetleg a MU-ból jönni, ez ennyi volt. Nem is feltétlenül gond. Én szeretem a jelenlegi átigazolási politikánkat, amin nem is kell egy fiatal tehetségért változtatni.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. július 17., szerda 13:10

Halfkey írta:
Azt is írják sokan, hogy várt ránk idáig, de mivel nem mutattuk jelét, hogy lépnénk ezen a nyáron, befeszült és inkább Manchester.
Szerintem ez egyébként teljesen életszerű - hiába az álma a Real, az hogy ki mit tesz meg és mennyit ad a leigazolásáért az azért jelzés arról hogy mennyire akarnak. Simán változtathat a preferencián, még ha nem is te kapsz több pénzt (ha meg te is, akkor pláne).
Abszolút. És a Man U új stábja az utóbbi napokban mindent megtett, velünk ellentétben. A lille is biztos pusholta keményen. Ha választhatott volna idejön, az fix, de nem mindig alakulhat nekünk kedvezően minden :D

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 17., szerda 13:10

atletikus technikas baszo vedot konnyebb talalni, mint tamadot, szoval nem bankodom, max, ha 15 ev mulva maldinit elfelejtjuk miatta, mint minden idok legjobb vedojet.

yoro nem fogja felrugni yamalt ezek szerint :D

daviest hoznam ezek alapjan mar most.
thereisonly1ronaldo

realfan
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio

HozzászólásSzerző: realfan » 2024. július 17., szerda 13:08

Pad'em írta:
Newman írta:

Szerintem 62M eurórért (ami 70-re is emelkedhet) azért lehet találni hátvédet.

Nem generational talent-et, de megbízhatót.
Találni biztos, csak mi nem szoktunk venni akárkit :D Ez a gyerek lett scoutolva, kb egy éve követjük, nagy hirtelen ritkán szoktunk igazolni. De azt írják van valaki a tarsolyban.

Azt is írják sokan, hogy várt ránk idáig, de mivel nem mutattuk jelét, hogy lépnénk ezen a nyáron, befeszült és inkább Manchester.
akkor gondolom, ők azok lehetnek, akiket korábban is írtak(a portugál csávó Sportingból meg a Frankfurtból rémlik még valaki dél-amcsi)?

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. július 17., szerda 13:08

wZoLee7 írta:
Tjacks írta:

Értem hogy ten hag, de azért ne kezeljük már az MU-t úgy mintha az arabokhoz igazolt volna. :)
Eddig úgy volt, hogy a Real Madridba akar menni, nem érdekli más. Aztán csapat, menedzser meg gondolom család nyomásra a pénzt választotta a karrier helyett. A MU örül ha sikerül top4-ért harcolni. BL nincs, EL-ben sem lesznek szerintem tényezők. Nincs ott semmi vízió, összedobált keret aminek egy részétől már szabadulnának is. Aláír legalább 5 évre ha nem többre, nyilván utána még védőként mindig fiatal lesz, de a legjobb éveit dobja el. MBappe is megérezte, pedig Ő 19 évesen is már a legmagasabb szint közelében volt, Yororól ezt messze nem lehet elmondani.
Azért csak új tulaj meg új stáb van, elindulhatnak előre. Ten Hag balfasz az oké, de attól még a Man U továbbra is az egyik legvonzóbb brand. Annyira azért nem érthetetlen, hogy egy 19 éves védő elmegy oda. Ha igazán akartuk volna, akkor gyorsan emeljük a licitet, de nagyon helyesen nem megyünk be ilyenekbe az utóbbi években. Annyira nem létszükség pont ő.

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. július 17., szerda 13:06

wZoLee7 írta:
Tjacks írta:

Értem hogy ten hag, de azért ne kezeljük már az MU-t úgy mintha az arabokhoz igazolt volna. :)
Eddig úgy volt, hogy a Real Madridba akar menni, nem érdekli más. Aztán csapat, menedzser meg gondolom család nyomásra a pénzt választotta a karrier helyett. A MU örül ha sikerül top4-ért harcolni. BL nincs, EL-ben sem lesznek szerintem tényezők. Nincs ott semmi vízió, összedobált keret aminek egy részétől már szabadulnának is. Aláír legalább 5 évre ha nem többre, nyilván utána még védőként mindig fiatal lesz, de a legjobb éveit dobja el. MBappe is megérezte, pedig Ő 19 évesen is már a legmagasabb szint közelében volt, Yororól ezt messze nem lehet elmondani.
Azért a Lilleből - ugye :D ? - az MU-ba igazolást 18 évesen beállítani úgy mint karrierende igen meredek.
+ Gondolom az is számított nála - a pénzen kivül - hogy az MU-ba valszeg fix kezdő lesz szinte azonnal, nálunk sanszos hogy csak idővel lépett volna ebbe a poziba --> ezt abból is gondolom hogy nem mindenáron versenyeztünk érte. Azt hogy 3-4-5 év múlva hol lesz az MU a mai világban ember legyen a talpán aki megmondja, csak találgatni lehet.

Elkell fogadnunk hogy nem mindig a Real nyer.

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. július 17., szerda 13:05

En orulok, hogy igy dontott, engem nem nagyon gyozott meg a jateka. Persze, egy senki vagyok, siman lehet, hogy par ev mulva a legjobb lesz, de egyelore azt mondom, hogy legalabb 3 jobb fiatal is van az o korosztalyaban azon a poszton.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. július 17., szerda 13:02

Halfkey írta: még ha nem is te kapsz több pénzt (ha meg te is, akkor pláne)
Allitolag netto 7 millio Eurot fog keresni evente, ami fokozatosan 9-re emelkedik. Ez nagyon sok egy fiatal hatvednek, akit (most nezem) az utanpotlas valogatottokban sem szerepeltettek annyit, mint gondoltam volna a hype alapjan. Plusz ugye 60+ milliot fognak fizetni erte ugy, hogy csak egy ev volt hatra a szerzodesebol. Mindent figyelembe veve szerintem Perezek jol dontottek, ha kiszalltak.

Vissza: