Egyéb sportok
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Egyéb sportok
Hat bírók ide, vagy oda, azert egy afrikai csapatot illett volna kézilabdában megverni.
Gondolom mind otthon jatszik,egy nem tul komoly bajnokságban
Gondolom mind otthon jatszik,egy nem tul komoly bajnokságban
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
a női kézilabda válogatott lejátszotta az olimpia legszarabb meccsét
vezettek 5 góllal. utána olyan szintű áramszünet következett, amin lesz mit elemezni
legalább 2 piroslapot és 3x 2 percet úszott meg Angola, de ezt a hígfos játékot/taktikát nem lehet rá fogni a bírókra.
ezt a 31-31-t nem teszik ki a kirakatba
vezettek 5 góllal. utána olyan szintű áramszünet következett, amin lesz mit elemezni
legalább 2 piroslapot és 3x 2 percet úszott meg Angola, de ezt a hígfos játékot/taktikát nem lehet rá fogni a bírókra.
ezt a 31-31-t nem teszik ki a kirakatba
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Klujber Katrinnal amugy mi van?
Most is gyenge volt.
Amúgy ezek a bírók te.Az utolsó percekben minimum két pirosat még meg sem néztek a bírók.
Most is gyenge volt.
Amúgy ezek a bírók te.Az utolsó percekben minimum két pirosat még meg sem néztek a bírók.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
én mindenhol úgy olvastam, az életjáradék az érmek számával van felszorozva.
például az ötszörös arany-, háromszoros ezüst- és kétszeres bronzérmes tornászlegenda, Keleti Ágnes havi 3 269 160 forintot
Kozák Danuta hat arany, egy ezüst és egy bronzéremmel havi 2 905 920 forintot kap
Havi 2+ millió forintot kellene kapjon ő is, pont mint Katinka
például az ötszörös arany-, háromszoros ezüst- és kétszeres bronzérmes tornászlegenda, Keleti Ágnes havi 3 269 160 forintot
Kozák Danuta hat arany, egy ezüst és egy bronzéremmel havi 2 905 920 forintot kap
Tusup készül perelni, mert Katinka a nagyapját nevezte meg edzőnek, aki az olimpiai aranyaknál segítette a felkészülésétRealista24 írta: Tusupnal volt valami az allampolgarsaggal is a jaradek kapcsan asszem.
Havi 2+ millió forintot kellene kapjon ő is, pont mint Katinka
#whatisyourexcuse
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Pluszegy.hehetheoriginal írta: valahogy nem sajnálom azt az évi 1 milliárdot azoktól, akik valóban megdolgoztak érte.
nem rajtuk kell keresni és számonkérni hova tűnnek adók, támogatások, mindenféle pénzek.
Amugy meg:
https://net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=a0400041.kor
https://jogkodex.hu/jsz/2023_106_torveny_1938200
Tusupnal volt valami az allampolgarsaggal is a jaradek kapcsan asszem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Gondolom 2leves is arra gondolt, h érmenként kellene kapnia, nem 1x.Halfkey írta: Fura lenne nekem ha egy edző 4-5x annyit kap mint sportoló, valami itt nem stimmel.
Fura lenne nekem ha egy edző 4-5x annyit kap mint sportoló, valami itt nem stimmel.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tusupról is találtam cikket, aki perelni akarta a magyar államot, az edzői életjárdékért, ami edzőként, havi nettó 2.112.400.- Ft lenne neki.
Sztem, ha az anyagi motivációt is nézzük - ha a sportolók nem is -, de mondjuk nyerek egy aranyat, havi 498ezerért, majd nyerek még egyet 4 év múlva, de az összeg mondjuk csak az inflációt követi le.. 6x-os bajnokként, csak annyit kapok, mint egy 1x-es? Nekem nem állna össze, de én sem tudom mi az igazság.
Sztem, ha az anyagi motivációt is nézzük - ha a sportolók nem is -, de mondjuk nyerek egy aranyat, havi 498ezerért, majd nyerek még egyet 4 év múlva, de az összeg mondjuk csak az inflációt követi le.. 6x-os bajnokként, csak annyit kapok, mint egy 1x-es? Nekem nem állna össze, de én sem tudom mi az igazság.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
valahogy nem sajnálom azt az évi 1 milliárdot azoktól, akik valóban megdolgoztak érte.
nem rajtuk kell keresni és számonkérni hova tűnnek adók, támogatások, mindenféle pénzek.
thereisonly1ronaldo
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
https://rtl.hu/sport/2024/07/29/parizsi ... -bronzerem
Nem olyan nehéz utána keresni..
Nem adódik össze, ezt több helyen is írják.
A Blikk szerint összeadódnak, hát mindenki higgyen akinek akar.
2009-ben kb. 900-an kapták, az államnak ez mintegy 1,2 milliárd forintjába került.
Állami szinten ez ilyen összegeket emészt fel.
Nem olyan nehéz utána keresni..
Nem adódik össze, ezt több helyen is írják.
A Blikk szerint összeadódnak, hát mindenki higgyen akinek akar.
2009-ben kb. 900-an kapták, az államnak ez mintegy 1,2 milliárd forintjába került.
Állami szinten ez ilyen összegeket emészt fel.
En pont azt olvastam, hogy osszeadodik, tehat az aranyakert ezustokert es bronzokert jaro eletjaradek osszeget kapjak havonta. Remelem tenyleg igy van.Realista24 írta:
Brutto 418ezer az eletjaradek, es csak egyszer jar, nem adodik ossze.
Ezusterem utan ennek 70%-a, bronz utan 50%-a jar.
Az összeg mindig az atlagjovedelemhez van igazitva, igy elvileg novekszik minden evben.. Az osszeg 35 eves kortol eletuk vegeig jar.
A Danutas hirben az aranyak szamat felszoroztak az eletjaradekkal, ami a mostani cikk szerint fals.
Hogy melyik az igaz, azt en passzolom.
Úgy tudom, hogy valamennyivel több jár a második arany után mint 1-nel, de 3 aranyért nem jár 3x-os pénz.
- hehetheoriginal
azt garantálom, hogy milliós életjáradékok vannak, pl aki férfi tripla vizilabda olimpiai arannyal mászkálgat a hétköznapokban...
kajak-kenusok se panaszkodhatnak.
kajak-kenusok se panaszkodhatnak.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Brutto 418ezer az eletjaradek, es csak egyszer jar, nem adodik ossze.tibi18 írta:Van életjáradék, ráadásul érmenként. Volt anno hír Kozák Danutáról, hogy 35 éves korától, közel 3 millió életjáradékot kap havonta, az érmei után.hehetheoriginal írta: semmi eletjaradek? az a fasza dolog, meg hogy beirhatod a plusz 2 vagy hany pontot az egyetemi felvetelidbe egy arany utan
Ezen kívül pedig természetesen megkapta az egy összegű pénzt is mindig.
Ezusterem utan ennek 70%-a, bronz utan 50%-a jar.
Az összeg mindig az atlagjovedelemhez van igazitva, igy elvileg novekszik minden evben.. Az osszeg 35 eves kortol eletuk vegeig jar.
A Danutas hirben az aranyak szamat felszoroztak az eletjaradekkal, ami a mostani cikk szerint fals.
Hogy melyik az igaz, azt en passzolom.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Olimpiai sportágban, ha van országos 1-3 helyezésed, akkor jár a plusz pont.
Illetve amivel szintén kevered, mert geciöreg vagy, mint én.. A mi rendszerünkben nem az 500-as pontrendszer volt még, engem anno 120 ponttal vettek fel gazdasági vonalra, államira. Ami átfordítva a jelenlegi rendszerbe 400 pluszos kb. Ami akkor 2-5 pont volt, most 20.
De pl az akkor TF-re felvételi nélkül felvettek, ha olimpiai sportágban országos 1-3 helyezésed volt. Lehet ez még most is így van.
Illetve amivel szintén kevered, mert geciöreg vagy, mint én.. A mi rendszerünkben nem az 500-as pontrendszer volt még, engem anno 120 ponttal vettek fel gazdasági vonalra, államira. Ami átfordítva a jelenlegi rendszerbe 400 pluszos kb. Ami akkor 2-5 pont volt, most 20.
De pl az akkor TF-re felvételi nélkül felvettek, ha olimpiai sportágban országos 1-3 helyezésed volt. Lehet ez még most is így van.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Valószínűleg, ha úszóként van 4 aranyad, akkor országos bajnokságon is van, szóval fog járni. De elméletben előfordulhat ez, igen.
- hehetheoriginal
meglepődtem...Közvetett ismerősi körömben
tehát ha pl úszóként van 4 aranyam pl, és felvételizek 18 évesen egyetemre, akkor nem jár pont meg semmi se
thereisonly1ronaldo
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Az mindig is diákolimpia volt. OB-n ha indulsz olimpiai sportágban és 1-3 helyen végzel, akkor kapni talán 20 pontot is. Közvetett ismerősi körömben van egy bagázs, akik emiatt curlingeztek.
- hehetheoriginal
most megnéztem, sztem kiszedték és ez kurvagázAnthony írta:Kevered a diákolimpiával.hehetheoriginal írta: semmi eletjaradek? az a fasza dolog, meg hogy beirhatod a plusz 2 vagy hany pontot az egyetemi felvetelidbe egy arany utan
Az olimpiai játékokon, siketlimpián, paralimpián, sakkolimpián szerzett arany-, ezüst- vagy bronzérem 500 pontot ér.
tisztán emlékszem mikor én felvételiztem, ott volt, hogy 5 pont vagy hány olimpiai aranyért
thereisonly1ronaldo
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kevered a diákolimpiával.hehetheoriginal írta: semmi eletjaradek? az a fasza dolog, meg hogy beirhatod a plusz 2 vagy hany pontot az egyetemi felvetelidbe egy arany utan
Az olimpiai játékokon, siketlimpián, paralimpián, sakkolimpián szerzett arany-, ezüst- vagy bronzérem 500 pontot ér.