Mozi, filmek
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Re: Mozi, filmek
Simán mehetne ,mint az első kettő filmben...valahogy majd megoldanák.
kell a fcnak a Megan Fox meg a fene tudja milyen tejfölöspittyű
kell a fcnak a Megan Fox meg a fene tudja milyen tejfölöspittyű
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
Ugyanilyen nezhetetlen szar lenne, es ugyanugy csak az effele nyomorekok rajongananak erte.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Bonjaskyval ertek egyet most, meg lehetne ezt csinalni retrosan, synthwave zenekkel 80as evek videokazetta stilusban, faszan.
Kurvanagy lehetoseget szalasztanak el minden egyes ilyen filmmel, amit mai lofasz felfogasban akarnak leforgatni meg megirni
Kurvanagy lehetoseget szalasztanak el minden egyes ilyen filmmel, amit mai lofasz felfogasban akarnak leforgatni meg megirni
thereisonly1ronaldo
Arra nem is gondoltal hogy esetleg ez mar nekik is gecikinos?
Mondjuk nem csodalom, ha nem.
Mondjuk nem csodalom, ha nem.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Tehát semmi olyan eset nem áll fent, ami miatt nem tudnának szerepelni ebben a mókában.hehetheoriginal írta:elvonón, hullahazban, AA csoportokban vagy pszichiaternelHol egy Snipes, Seagal, Don The Dragon, Dudikoff, Lambert, Lamas, Dacascos, Mr. T, Mario Van Peebles, Michael J. White, Trejo... Van Damme-ot nem is írom.
Norris is mekkorát ment a 2. részben. És elég is volt. Jött, lerakott mindenkit és ment a dolgára.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hehetheoriginal
elvonón, hullahazban, AA csoportokban vagy pszichiaternelHol egy Snipes, Seagal, Don The Dragon, Dudikoff, Lambert, Lamas, Dacascos, Mr. T, Mario Van Peebles, Michael J. White, Trejo... Van Damme-ot nem is írom.
thereisonly1ronaldo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Expend4bles: A feláldozhatók 4. - előzetes
És nem értik... pedig ott volt a félrement 3. rész is tanulópénznek. És nem... nem megy a stúdiónak ez.
Pedig annyira egyszerű lenne. Leszarom a fiatalokat, Megan Foxot és 50 Centet is... Hol egy Snipes, Seagal, Don The Dragon, Dudikoff, Lambert, Lamas, Dacascos, Mr. T, Mario Van Peebles, Michael J. White, Trejo... Van Damme-ot nem is írom... nyugodtan vissza lehetett volna hozni most a jó oldalra, mint utalás a Dupla Dinamitra.
Ennek tök egyszerűnek kéne lennie... füstszag, vérgőz, egysorosok, nosztalgia és vénemberek.
Forgassák le 30 éves kamerákkal, Legyen ronda, egyszerű, de ízig vérig 80-as és 90-es évek. Mi olyan nehéz ebben? De ideges lettem.
És nem értik... pedig ott volt a félrement 3. rész is tanulópénznek. És nem... nem megy a stúdiónak ez.
Pedig annyira egyszerű lenne. Leszarom a fiatalokat, Megan Foxot és 50 Centet is... Hol egy Snipes, Seagal, Don The Dragon, Dudikoff, Lambert, Lamas, Dacascos, Mr. T, Mario Van Peebles, Michael J. White, Trejo... Van Damme-ot nem is írom... nyugodtan vissza lehetett volna hozni most a jó oldalra, mint utalás a Dupla Dinamitra.
Ennek tök egyszerűnek kéne lennie... füstszag, vérgőz, egysorosok, nosztalgia és vénemberek.
Forgassák le 30 éves kamerákkal, Legyen ronda, egyszerű, de ízig vérig 80-as és 90-es évek. Mi olyan nehéz ebben? De ideges lettem.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Remy
- Kapcsolat:
Már volt, párszor.halamadrid írta: Remynek : https://eletmagazin.hu/erdekesseg/egy-c ... an-filmet/
Ingyen is megcsináltam.
Pénteken VOD-ra kerül a Fast X, lehet nézni otthon is.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerintem önmagában nem egy nagy dolog (drex karaktere de megfáradt már..), de a mostani filmjeik között kiemelkedik.
Nem illik.
Az uj Guardians of Galaxyt elegge eltaltak, szerintem legjobb Marvel film ami nem a Thanos fele Avengers. Bejott a sotetebb tema, a fogonosz vegre egy geci volt, es nem egy eltevedt lelek akivel szimpatizalni kell, plusz a hosok is gyilkoltak rendesen. Nem volt sok elvarasom, de elegedetten jottem ki a mozibol.
Sikerult megneznem az "uj" Jurassic World-ot. En nem hittem el, hogy egy dinos filmet el lehet rontani, ugy voltam vele csak elszorakoztat. De te jo Isten, hogy ez mennyire rossz. Minden rossz, nincs egy kis pozitiv dolog se benne. A CGI borzalmas, szineszi jatekok nincsenek, a tortenet nem is, hogy bugyuta mint az elozoek (az megbocsathato lenne) de konkretan egy akkora baromsag minden perce, hogy nem hiszem el, hogy ezt igy elfogadtak. A jelenetek felfoghatatlan hulyesegek, szinte mindegyik, meg nagyvonalakban is. Fizika nincs, biologia nincs, jozanesz jelet sem tapasztalni az egesz filmben. Gondoltam legalabb Chris Pratt-nek adnak a szajaba poenokat, aztan lehet majd kacagni, de meg az sem sikerult. Ez, ahogy van, egy 2 ora 20 perces tomeny szegyen mindenkinek, aki reszt vett a megirasaban, elkesziteseben es akik rabolintottak barmilyen dontesre ebben a filmben, vagy miez.
Azert ez ego repulo tucskok (tudom, hogy saskak voltak) amikor felgyujtanak egy szigetet, az mar vmi, amik utana meg eletre is kelnek, mert ki tudja miert, aztan meghalnak vagy elmennek vagy nemtom. Javaslom a keszitoknek, hogy vagy tobb, vagy kevesebb drogot fogyasszanak, mert ez a mennyiseg amit toltak, ez pont a nem jo kategoria.
Azert ez ego repulo tucskok (tudom, hogy saskak voltak) amikor felgyujtanak egy szigetet, az mar vmi, amik utana meg eletre is kelnek, mert ki tudja miert, aztan meghalnak vagy elmennek vagy nemtom. Javaslom a keszitoknek, hogy vagy tobb, vagy kevesebb drogot fogyasszanak, mert ez a mennyiseg amit toltak, ez pont a nem jo kategoria.
Bones and all
Csalodas, bar nem rossz, vannak nagyon eros reszei. Es elvitathatatlan tole, hogy ilyet meg nem nagyon lattunk, nagyon ujszeru, ma mar ezt is ertekelni kell.
Csalodas, bar nem rossz, vannak nagyon eros reszei. Es elvitathatatlan tole, hogy ilyet meg nem nagyon lattunk, nagyon ujszeru, ma mar ezt is ertekelni kell.
- hehetheoriginal
- Mickey
Az vagy Te kiragadtad a lényeget
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- hehetheoriginal
En azota se tudtam befejezniMickey írta:jó a JW 4hehetheoriginal írta: reggel óta próbálom megnézni munka mellett john wick 4-et , de ez valami kibaszott szar fos trágya, a 48. percig jutottam, es kinkeserves fájdalom minden képkocka.
na ezert nem megyek moziba soha a kibaszott eletben, hogy ilyenert fizessek is?
De bele kellett nekem is rázódnom...
Az eleje furcsa volt, utána elfogadtam. Később pedig megtetszettek a szereplők/karakterek, akiket behoztak, és a rájuk húzott szerep. John is belelendült, a film másik felében zúzós jelenetek is lesznek, meg egy olyan is, amit nem igazán láttunk még mozin ( sztm ) , az egy kibsztt jó vágatlan rész.
Az utolsó harmada kifejezetten tetszett és aztán néztem volna tovább.
Az akció, az elegancia/szövegkörnyezet és a zene/látvány pedig mindig adja !
Szovegkornyezet?
Keanu kétszavas mondatai, meg gagyi eroltetett mondasai?
Mintha egy chatgpt vagy majom irta volna
thereisonly1ronaldo
- Mickey
jó a JW 4hehetheoriginal írta: reggel óta próbálom megnézni munka mellett john wick 4-et , de ez valami kibaszott szar fos trágya, a 48. percig jutottam, es kinkeserves fájdalom minden képkocka.
na ezert nem megyek moziba soha a kibaszott eletben, hogy ilyenert fizessek is?
De bele kellett nekem is rázódnom...
Az eleje furcsa volt, utána elfogadtam. Később pedig megtetszettek a szereplők/karakterek, akiket behoztak, és a rájuk húzott szerep. John is belelendült, a film másik felében zúzós jelenetek is lesznek, meg egy olyan is, amit nem igazán láttunk még mozin ( sztm ) , az egy kibsztt jó vágatlan rész.
Az utolsó harmada kifejezetten tetszett és aztán néztem volna tovább.
Az akció, az elegancia/szövegkörnyezet és a zene/látvány pedig mindig adja !
Triangle of sadness
Hat gyerekek ez baszott jo film volt, reg lattam mar ilyet
Lehet nem is tett neki rosszat, hogy vagy 3reszben neztem meg idő hianyaban és amilyen nehézkesen indult huh nagyon elveztem.
Nem is tudom hol olvastam túl művészies, meg több akart lenni a film mint ami, de szerintem nem.
Aki latta, a vacsora a viharban a yachton jelenet, hat..kifolyt a könnyem a nevetestől.
Hat gyerekek ez baszott jo film volt, reg lattam mar ilyet
Lehet nem is tett neki rosszat, hogy vagy 3reszben neztem meg idő hianyaban és amilyen nehézkesen indult huh nagyon elveztem.
Nem is tudom hol olvastam túl művészies, meg több akart lenni a film mint ami, de szerintem nem.
Aki latta, a vacsora a viharban a yachton jelenet, hat..kifolyt a könnyem a nevetestől.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Én ugy vagyok vele hogy jó filmhez, jó storyhoz idő kell. Az más kérdés hogy néhány rendező szereti elhúzni plusz felesleges harminc-negyven percekkel.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48