OFF
-
Re: OFF
Azért az, hogy az orosz és kinai vakcina szar lenne..csak a baloldali média kitalációja. Azért mert a komcsi kina meg orosz egy csúnya ország, még nem jelenti azt, hogy a nyugati tökéletes lenne. A pfizer vakcinát pl olyan szinten kell lehűteni, hogy a hűtőtárokat is le kell hűteni. Máskülönben folyamatosan veszit a hatékonyságából. Na most van olyan ország, ahol egy random teherutóban hozták a vakcinákat de még itthon se normálisan hűtve hozták. A moderna vakcinája ilyen szempontból elfogadottabb mert nem kell annyira lehűteni.
A sinopharm BBIBP-CorV pl egy nagyon is hatékony vakcina, amelyről a clinical trialok meggyőzőék és a szakma véleménye sem elutasító. Ráadásul pl Kína brutálisan sok pénzt ömleszt a kutatásokba. Ahogy egyre több iparba ássák bele magukat és nagyhatalom akar lenni (tej, bor).
A sinopharm BBIBP-CorV pl egy nagyon is hatékony vakcina, amelyről a clinical trialok meggyőzőék és a szakma véleménye sem elutasító. Ráadásul pl Kína brutálisan sok pénzt ömleszt a kutatásokba. Ahogy egyre több iparba ássák bele magukat és nagyhatalom akar lenni (tej, bor).
Hát ez az. Vagy elhiszed nekik, vagy nem. Sajnos sem az oroszoktól sem a magyaroktól nem áll messze az igazság elferdítése, és az anyagi haszonszerzés is az alapvető igényeik egyike. Mindkét országgal gazdasági kapcsolatban is vagyunk és a lélegeztető gépek esetén bizonyítottuk, hogy partnerek vagyunk a furcsa dolgokban. A szükséges max 6000 db helyett 16000 db ráadásul kb 5-szörös áron.El Sie7e írta:milyen bizonyítékot tudnál elképzelni ami ezt igazolja?kiserik írta:
Én aztán nem akarok egyik oldalra sem állni, de van erre bizonyíték? Mármint a kamera előtt beadnak valamit-én kívül?
igazából bármit lehetne hamisítani, így aki nem akarja elhinni, mindenre csak legyint
de a kedvenc indokom az Gyurcsánytól a nagymama tejfölösdobozos csirkepaprikása komoly megalapozott érv amellett, hogy az biztos nem az volt.
Mert jelenleg kísérleti szerek.Marky írta: Engem nem erdekel, hogy melyik oldal melyik vakcinat tamogatja, az annal inkabb, hogy marcius 5-en a Kossuth radioban a fovezernek lovese sincs arrol, hogy kellene megszervezni az oltasi programot es csodalkozva meseli, hogy nem a bejelentett cimukon elnek az emberek. Ennyire vannak kepben a vilaggal a politikusok.
Itt a szakmai vezetesnek kellett volna intezkednie mar februar elejen, hogy mire tenyleg lesz vakcina, addigra be tudjak adni. Most csak a Kubatov-lista frissitesere kellett regisztralni? Egyaltalan miert kell regisztralni egy olyan oltasra, ami valoszinuleg kotelezo lesz?
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ha lenne rá bizonyítéka akkor azt rég nyilvánosságra hozta volna. Így viszont csak rágalmazás ami ráadásul emberéletekbe kerülhet, elég szomorú dolog. Ilyen esetekben tuti pert indítanék ellene.El Sie7e írta:
milyen bizonyítékot tudnál elképzelni ami ezt igazolja?
igazából bármit lehetne hamisítani, így aki nem akarja elhinni, mindenre csak legyint
de a kedvenc indokom az Gyurcsánytól a nagymama tejfölösdobozos csirkepaprikása komoly megalapozott érv amellett, hogy az biztos nem az volt.
Persze a saját szavazói ezt nem így látják, mert akkor elfordulnának töle. Amíg Gyurcsány akitív nem lesz erös baloldal. Jó lenne nyugdíjazni
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
milyen bizonyítékot tudnál elképzelni ami ezt igazolja?kiserik írta:Én aztán nem akarok egyik oldalra sem állni, de van erre bizonyíték? Mármint a kamera előtt beadnak valamit-én kívül?Professore írta: Nem vagyok szakértő de ha az orosz fejesek beoltatták magukat a szputynikkal a magyarok meg a kínai cuccal akkor gondolom annyira nem problémás egyik sem
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
Munkahelyemen mindenkin aki igazoltan covid fertőzött volt elvégezték az antigén tesztet, könyökhajlatból vett vérmintából. Voltak köztünk négyen akik azóta megkapták az oltást, közülük háromnak semmi ellenanyagot nem mutatott ki a teszt. Én nem kaptam oltást és nekem sikeres volt a teszt. Akkor most mi van?
Én aztán nem akarok egyik oldalra sem állni, de van erre bizonyíték? Mármint a kamera előtt beadnak valamit-én kívül?Professore írta: Nem vagyok szakértő de ha az orosz fejesek beoltatták magukat a szputynikkal a magyarok meg a kínai cuccal akkor gondolom annyira nem problémás egyik sem
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Reggeleshez kellene egy komoly tesztet illeszteni RM történelémből na meg egy közepes IQ felmérőt sem ártanasebydani írta:Majd mikor megnyerik a kupát jönnek, nyugiziro4vr írta: Régebben legalább vicces eurobarcások regisztráltak pár nem idevaló kommentért, most politikai aktivisták.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Engem nem erdekel, hogy melyik oldal melyik vakcinat tamogatja, az annal inkabb, hogy marcius 5-en a Kossuth radioban a fovezernek lovese sincs arrol, hogy kellene megszervezni az oltasi programot es csodalkozva meseli, hogy nem a bejelentett cimukon elnek az emberek. Ennyire vannak kepben a vilaggal a politikusok.
Itt a szakmai vezetesnek kellett volna intezkednie mar februar elejen, hogy mire tenyleg lesz vakcina, addigra be tudjak adni. Most csak a Kubatov-lista frissitesere kellett regisztralni? Egyaltalan miert kell regisztralni egy olyan oltasra, ami valoszinuleg kotelezo lesz?
- flori
Mondjuk egy átcsomagolt Pfizert beadni nem állna távol a csapattól.ziro4vr írta:De a Gyurcsány megmondta hogy fake videók meg infók, nem tudtad?Professore írta: Nem vagyok szakértő de ha az orosz fejesek beoltatták magukat a szputynikkal a magyarok meg a kínai cuccal akkor gondolom annyira nem problémás egyik sem
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
-
A Föld meg lapos, Elvis él és virul, chemtrail és társai...ziro4vr írta:De a Gyurcsány megmondta hogy fake videók meg infók, nem tudtad?Professore írta: Nem vagyok szakértő de ha az orosz fejesek beoltatták magukat a szputynikkal a magyarok meg a kínai cuccal akkor gondolom annyira nem problémás egyik sem
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Majd mikor megnyerik a kupát jönnek, nyugiziro4vr írta: Régebben legalább vicces eurobarcások regisztráltak pár nem idevaló kommentért, most politikai aktivisták.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
De a Gyurcsány megmondta hogy fake videók meg infók, nem tudtad?Professore írta: Nem vagyok szakértő de ha az orosz fejesek beoltatták magukat a szputynikkal a magyarok meg a kínai cuccal akkor gondolom annyira nem problémás egyik sem
Nem illik.
-
Nem vagyok szakértő de ha az orosz fejesek beoltatták magukat a szputynikkal a magyarok meg a kínai cuccal akkor gondolom annyira nem problémás egyik sem
De, de a hajduhadhazirol!h3x0r írta:Most akkor nem a Dumaszinhazas Hadhazirol van szo?zsuninnyo írta:
Ennel fideszesebb komment nem letezik. A masik nevenek elirasa,
- El Sie7e
ezért kár volt regisztrálnodzsuninnyo írta:Ennel fideszesebb komment nem letezik. A masik nevenek elirasa, lekicsinylese es hiteltelenitese az elvtarsozassal (mikozben mindenki tudja melyik a kommunista iranyelveket vallo csoport), es egyben a cinizmus felsofoka amikor alszakertelemmel felvertezett megjegyzest szursz oda, hogy "aminek a technológiáját egyébként már évtizedek óta használja az emberiség sikeresen a jelenlegi járványhoz hasonló influenza ellen".El Sie7e írta: Hadházi elvtárs szerint a kínai vakcina emberkísérlet, aminek a technológiáját egyébként már évtizedek óta használja az emberiség sikeresen a jelenlegi járványhoz hasonló influenza ellen
Ugye veletlenul sem az a baja, hogy nincs engedelyeztetve es semmilyen bizonyitekkal nem tudjak alatamasztani, hogy jo lenne es veszelytelen, csak ugy benyomtak az orszagba. De a ferdites az megy, comrad.
bocsánatot kérek, hogy nem tudom minden jött ment politikus nevét helyesen leírni (am lehet a dumaszínházassal kevertem, aztán lehet ő is y-nal írja, igazából pont leszarom, a lényeg h tudjuk kiről van szó)
álszakértelem? tényt írtam le, amit te még meg sem próbáltál cáfolni, hisz nem is lehetne, a tények makacs dolgok
azért a nevek helyes leírásának kifogásolása után a mondandód utolsó szavaként félreírni vmit, az azt hiszem priceless
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
- h3x0r
Most akkor nem a Dumaszinhazas Hadhazirol van szo?zsuninnyo írta:Ennel fideszesebb komment nem letezik. A masik nevenek elirasa,El Sie7e írta: Hadházi elvtárs szerint a kínai vakcina emberkísérlet, aminek a technológiáját egyébként már évtizedek óta használja az emberiség sikeresen a jelenlegi járványhoz hasonló influenza ellen
Ennel fideszesebb komment nem letezik. A masik nevenek elirasa, lekicsinylese es hiteltelenitese az elvtarsozassal (mikozben mindenki tudja melyik a kommunista iranyelveket vallo csoport), es egyben a cinizmus felsofoka amikor alszakertelemmel felvertezett megjegyzest szursz oda, hogy "aminek a technológiáját egyébként már évtizedek óta használja az emberiség sikeresen a jelenlegi járványhoz hasonló influenza ellen".El Sie7e írta: Hadházi elvtárs szerint a kínai vakcina emberkísérlet, aminek a technológiáját egyébként már évtizedek óta használja az emberiség sikeresen a jelenlegi járványhoz hasonló influenza ellen
Ugye veletlenul sem az a baja, hogy nincs engedelyeztetve es semmilyen bizonyitekkal nem tudjak alatamasztani, hogy jo lenne es veszelytelen, csak ugy benyomtak az orszagba. De a ferdites az megy, comrad.
Mondjuk igaza is van. Az egy másik történet, hogy az összes többi is azEl Sie7e írta:Hadházi elvtárs szerint a kínai vakcina emberkísérlet, aminek a technológiáját egyébként már évtizedek óta használja az emberiség sikeresen a jelenlegi járványhoz hasonló influenza ellenkiserik írta: Sajnos sok ember már nagyon sokszor csalódott a kormányban. Sok fura véleményt lehet hallani az eleinte semmibe vett, most már szinte legjobb kínai oltással kapcsolatban. Amit a lélegeztető gépek esetében is megléptek, nagyon nem segít.
Egyébként apróbetű, de a jelenlegi oltások mind kísérleti gyógyszerek. Érdekes, hogy a lakosság és a világ egy része is inkább a vadonatúj technológián alapuló oltásokban bíznak, mint az évtizedek óta alkalmazott technológián alapulóban.
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- El Sie7e
Hadházi elvtárs szerint a kínai vakcina emberkísérlet, aminek a technológiáját egyébként már évtizedek óta használja az emberiség sikeresen a jelenlegi járványhoz hasonló influenza ellenkiserik írta: Sajnos sok ember már nagyon sokszor csalódott a kormányban. Sok fura véleményt lehet hallani az eleinte semmibe vett, most már szinte legjobb kínai oltással kapcsolatban. Amit a lélegeztető gépek esetében is megléptek, nagyon nem segít.
Egyébként apróbetű, de a jelenlegi oltások mind kísérleti gyógyszerek. Érdekes, hogy a lakosság és a világ egy része is inkább a vadonatúj technológián alapuló oltásokban bíznak, mint az évtizedek óta alkalmazott technológián alapulóban.