Ez mit szívott? Szétrúgják majd most is Neymarékat, erre mérget vennék, majd utána biztos egymás nyakában fognak örömködni..Realista24 írta:Enrique Cerezo (Atletico elnöke) a Barcelona elleni bajnoki előtt: "Spanyolországban mi vagyunk a két legjobb csapat. Nagyon jó emlékeink vannak a tavalyi mérkőzésről és bajnoki győzelem ünneplésről a Camp Nouban, így ha ma a Barcelona megnyerné a Ligát remélem együtt ünnepelhetjük majd"
Spanyol bajnokság
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Re: Spanyol bajnokság
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Mondjuk ha kikap az atma akkor a valencia feljöhet 1 pontra.
De kikapnak, kétségem sincs.
De kikapnak, kétségem sincs.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Cerezo egy idióta, nem kell vele törődni.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Bundaszagot érzek...Realista24 írta:Enrique Cerezo (Atletico elnöke) a Barcelona elleni bajnoki előtt: "Spanyolországban mi vagyunk a két legjobb csapat. Nagyon jó emlékeink vannak a tavalyi mérkőzésről és bajnoki győzelem ünneplésről a Camp Nouban, így ha ma a Barcelona megnyerné a Ligát remélem együtt ünnepelhetjük majd"
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Aranyos...Realista24 írta:Enrique Cerezo (Atletico elnöke) a Barcelona elleni bajnoki előtt: "Spanyolországban mi vagyunk a két legjobb csapat. Nagyon jó emlékeink vannak a tavalyi mérkőzésről és bajnoki győzelem ünneplésről a Camp Nouban, így ha ma a Barcelona megnyerné a Ligát remélem együtt ünnepelhetjük majd"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Enrique Cerezo (Atletico elnöke) a Barcelona elleni bajnoki előtt: "Spanyolországban mi vagyunk a két legjobb csapat. Nagyon jó emlékeink vannak a tavalyi mérkőzésről és bajnoki győzelem ünneplésről a Camp Nouban, így ha ma a Barcelona megnyerné a Ligát remélem együtt ünnepelhetjük majd"
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
A játékosaink sem hiszik el, hogy van esély szerintem. Persze sablont kell nyilatkozni mert az ember könnyen Schuster sorsára juthat. Mindenki menne nyaralni szerintem, úgyhogy nagyot nem fogunk dobbantani.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
láttunk már idén b-csapatot...kaptak is sima négyest az atmától. motiváció meg van. egyrészt ki kell szolgálni a szurkolókat a kudarcok okán, másrészt nem a semmire kapják a fizut. a bajnokság meg már nyilván elment, bár láttam én már karón varjút.
- Bullet T
Tenyleg sokat erunk ezzel a matematika esellyel inkabb menjen fel a B csapat, ok lehet motivaltabbak...Nachot szeretnem legalabb az egyik meccsen latni, lehetoleg 90 percet.torjack írta:Miért nem lep meghunmadridista írta:A legjobb az lett volna, ha elmarad az uccsú két meccs...szerintem már a játékosok sem akarják a hátuk közepére sem a bajnoki meccseket...nem tartok kizártnak 2 újabb vereséget sem...
Tudom, hogy sci-fi, meg kb. tök esélytelen, de még matematikai sanszunk van a bajnokságra így...ha lefújták volna az egészet, meg már meglenne. A játékosokat meg le se szarom, tegyék ki a belüket a pályára a maradék 2 meccsen, ez a minimum.
Amugy ez a matematika eselyunk meg van szoveg is csak egy masik kifejezes a mar elb*sztukra.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Miért nem lep meghunmadridista írta:A legjobb az lett volna, ha elmarad az uccsú két meccs...szerintem már a játékosok sem akarják a hátuk közepére sem a bajnoki meccseket...nem tartok kizártnak 2 újabb vereséget sem...
Tudom, hogy sci-fi, meg kb. tök esélytelen, de még matematikai sanszunk van a bajnokságra így...ha lefújták volna az egészet, meg már meglenne. A játékosokat meg le se szarom, tegyék ki a belüket a pályára a maradék 2 meccsen, ez a minimum.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Most nézem, hogy a mi meccsünket nem közvetíti a sport tv? Hát nagyon jó....
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Azért még a Granada és az Eibar örülnek szerintem annak a +2 meccsnek, mert jelenleg kiesők...A legjobb az lett volna, ha elmarad az uccsú két meccs...szerintem már a játékosok sem akarják a hátuk közepére sem a bajnoki meccseket..
Egyébként az lesz, hogy ma az atleti meglepetést fog okozni és elverik a barcát, az uccsóban meg a depor vért fog izzadni a bennmaradásért és hoznak egy x-et.
Mi meg hozzuk a két meccset of course. (+ a juve nyeri a döntőt )
Aztán felébredek. :Đ
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
volt róla szó, hogy ha a vale lesz a negyedik, de a sevilla nyeri az EL-t, akkor ugye 5 csapatot indíthatnak a spanyolok a BL-ben.
ez azt is jelenti, hogy akkor csúszik egyet a tabella lefelé, és a 7. helyezett is indulhat az EL-ben ?
mert ha így van, akkor azért a helyezésért még nagy meccs lehetne, a malaga, bilbao, espanyol, celta és rayo ott vannak 4 ponton belül.
ez azt is jelenti, hogy akkor csúszik egyet a tabella lefelé, és a 7. helyezett is indulhat az EL-ben ?
mert ha így van, akkor azért a helyezésért még nagy meccs lehetne, a malaga, bilbao, espanyol, celta és rayo ott vannak 4 ponton belül.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Pláne annak a fényében, hogy mi szurkolók tartjuk el őket, mi szolgáltatjuk a pénzt amiből ők dőzsölnek... és képesek ezt az ordító igazságot telibe szarni... ,,megpróbáltunk mindent" és pont ezért nem jutottunk tovább, mert nem tették, csak próbálták.morientes írta:Ki nem szarja le hogy mit akarnak a játékosok...hunmadridista írta:A legjobb az lett volna, ha elmarad az uccsú két meccs...szerintem már a játékosok sem akarják a hátuk közepére sem a bajnoki meccseket...nem tartok kizártnak 2 újabb vereséget sem...
Hogy a büdös picsába van már,hogy mindenki számít,csak a szurkolók nem...Minimum meg kell dögleni a pályán,pont a szurkolók miatt,ha már sikerült ilyen gyönyörű szezont produkálni.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Nagy ívben telibeszarják a szurkolókat. Az pofázás az megy meccs előtt/után, meg az arc meccs közben, aztán...morientes írta:Ki nem szarja le hogy mit akarnak a játékosok...
Hogy a büdös picsába van már,hogy mindenki számít,csak a szurkolók nem...Minimum meg kell dögleni a pályán,pont a szurkolók miatt,ha már sikerült ilyen gyönyörű szezont produkálni.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Rosszul fogalmaztam...természetesen én sem azokra a szurkolókra gondoltam akik már megvették a jegyüket az utolsó meccsekre...én sem örülnék ha elmaradna a meccs, amire egy valag lóvét költöttem...csak a mi játékosainkat ismerve, szerintem az uccsó két meccset már leszarják...főleg, hogy már tétje sincs neki (legalábbis számunkra)...szóval ez inkább már szenvedés lesz szerintem...főleg, hogy Carlo is már nagyon búcsúzkodott a tegnapi sajtótájékoztatón...Realista24 írta: Ja nagyon jó lett volna, le se kell szarni az embereket akik kifizettek már egy csomó pénzt a meccs miatt. Neked persze nem veszik kárba semmi. Jár a keksz.
Most olvastam,hogy Ramos már idén nem játszik.
Tegnap állítólag a második félidőt sérülten nyomta végig.
Tegnap állítólag a második félidőt sérülten nyomta végig.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A mi utolsó meccsünkre gondolt.messideco írta:Depor
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ki nem szarja le hogy mit akarnak a játékosok...hunmadridista írta:A legjobb az lett volna, ha elmarad az uccsú két meccs...szerintem már a játékosok sem akarják a hátuk közepére sem a bajnoki meccseket...nem tartok kizártnak 2 újabb vereséget sem...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...