Mozi, filmek
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Re: Mozi, filmek
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
meglepne, ha még nem láttad volna, de a Viharsziget.Toti írta:megnéztem már nem tudom hanyadjára az eredetet, de egyszerűen nem tudom megunni.
egy kibaszott isten film.
nagyon kemény, h 16 éves kora óta dolgozott a filmen nolan.
a kérdésem az lenne, h milyen hasonlóan gondolkodtató filmeket tudtok mondani? aminek a vége is olyan, h sokk.
már akinek van kedve írni ilyet v egyáltalán akar.
jó pár gondolkodós - ez így hülye kifejezés, de jobb nem jut eszembe - filmet láttam, de direkt nem írom be őket, mert arra lennék kíváncsi, h kinek mi ugrik be. mert azok maradnak meg, azok ültették el a kis parazitát a fejetekben (inception után szabadon ).
up.: ez nem felmérés természetesen, hanem tényleg érdekelnek az ilyen filmek és hátha ír vki olyat amit nem láttam.
más: látta valaki közületek az elítéltet? érdemes megnézni?
megnéztem már nem tudom hanyadjára az eredetet, de egyszerűen nem tudom megunni.
a kérdésem az lenne, h milyen hasonlóan gondolkodtató filmeket tudtok mondani? aminek a vége is olyan, h sokk.
jó pár gondolkodós - ez így hülye kifejezés, de jobb nem jut eszembe - filmet láttam, de direkt nem írom be őket, mert arra lennék kíváncsi, h kinek mi ugrik be. mert azok maradnak meg, azok ültették el a kis parazitát a fejetekben (inception után szabadon ).
up.: ez nem felmérés természetesen, hanem tényleg érdekelnek az ilyen filmek és hátha ír vki olyat amit nem láttam.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
ez a trailer ut rendesen , mar varom en is. Decemberben lesz a premier, addig egy Hunger Games: Mockingjay bemelegitesnek megteszi.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
A Sírok Között című filmet látta valaki? Liam Neeson... Milyen lett?
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
az első óriási volt de ez még jobbnak tűniknmate írta:Végem van Iron Sky 2
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Magon linkeltek a 720p-shez, nekem az van. Este meg is lesem.
Ez a Lucy meg egyszer nézhető kategória lett.
Ez a Lucy meg egyszer nézhető kategória lett.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Van persze, azzal néztem. A bs player keres hozzá
"And my heart will leave you never."
- rafael23
van már valahol magyar felirat ? én sehol sem találokmessideco írta:Sráckor
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Pár film, rég írtam ide
Lopják a koporsómat
Jugoszláv vígjáték, ha jól emlékszem GT ajánlotta még valamikor. Az első 15 perc jó, utána viszont rémunalmas sajnos.
22 Jump Street
Az első rész sokkal jobban tetszett. Sajnos Ice Cubet rettentő módon idegesített. Kevesebb poén volt benne mint az első részben, sok helyen erőltetett volt. A stáblista és a következő filmek trailerei viszont nagyon jól meg voltak oldva.
Dracula
Még nem láttam Coppola klasszikusát. Nagy filmélmény, nagyon nagy audiovizuális teljesítmény, és tényleg egyedi filmélmény, nem győzöm hangsúlyozni. Vannak hibái, és Keanu Reeves fiatalkori énje is elég esetlen, kb. mint most Shia Löböf
Kelly hősei
Sajnos nem jött be, tipikusan olyan film, amelynek ha megfog a hangulata, beszippant teljesen. Nálam ez nem következett be, így felejthető alkotás nálam.
Az utolsó erőd
Csöpög az amerikai hazafias republikánus maszlagtól, de ez a film nagyon jó! Robert Redford nagyon nagy alakítást hoz le, Gadolfini (R.I.P.) is hozza a kötelezőt. Kedvelem a börtönfilmeket, főleg ha a feszültséget fenn tudja tartani, volt lüktetése a filmnek, nem áll le egy percre sem. Örülök, hogy megnézhettem.
Moszkva tér
Érdekes magyar film, a felnőttkor küszöbén levő tanulók a rendszerváltás idején tapasztalják meg a változás szelét. A budapestiek jobban átérezhetik a hangulatát, de így is kellemes film mindenki számára, tükrözi a társadalmi problémákat, bemutatja a korszakalkotó/váltó politikai eseményeket, sok részletre figyel, egy szóval.
A bűn éjszakája
Van egy jó koncepció, aztán rémunalmas, ki nem dolgozott forgatókönyv. Nem kellett volna rá pénzt költeniük. Készült második rész is, az remélem jobb lesz.
Hidegvérrel
A könyv adaptációja, a film felejthető sajnos. Sok kulcsrészlet hiányzik belőle, bár az dicsérendő, hogy eredeti helyszíneken forgatták, már egy évvel a regény bemutatása után.
Sráckor
Remek alkotás, nagyon egyedi módon készült. Sajnos valamivel többet vártam az előzetesen olvasott kritikák miatt, de így sem volt egyáltalán rossz. Érdemes megnézni
Capote és A hírhedt
Gyakorlatilag ugyanarról szól a két film: A Clutter-gyilkosságot követő események, valamint a Hidegvérrel című regény megírása. Előbbi film inkább dokumentalista jeleket hordoz, míg a másik a kapcsolatokra épít. A színészválasztás szempontjából a hírhedt jobban választott szvsz, mivel P.S. Hoffman (R.I.P.) nem volt szerintem teljesen jó választás Capote szerepére. Az elítéltek kiválasztása a Capote c. filmben jobban sikerült (Daniel Craig - Perry Smith a cherokee félvér, na ne...). Külön tetszett, hogy Harper Lee karaktere mindkettőben jól van bemutatva, sok dolgot megtudtam róluk. Capote egy nagyon tenyérbemászó alak lehetett...
Lopják a koporsómat
Jugoszláv vígjáték, ha jól emlékszem GT ajánlotta még valamikor. Az első 15 perc jó, utána viszont rémunalmas sajnos.
22 Jump Street
Az első rész sokkal jobban tetszett. Sajnos Ice Cubet rettentő módon idegesített. Kevesebb poén volt benne mint az első részben, sok helyen erőltetett volt. A stáblista és a következő filmek trailerei viszont nagyon jól meg voltak oldva.
Dracula
Még nem láttam Coppola klasszikusát. Nagy filmélmény, nagyon nagy audiovizuális teljesítmény, és tényleg egyedi filmélmény, nem győzöm hangsúlyozni. Vannak hibái, és Keanu Reeves fiatalkori énje is elég esetlen, kb. mint most Shia Löböf
Kelly hősei
Sajnos nem jött be, tipikusan olyan film, amelynek ha megfog a hangulata, beszippant teljesen. Nálam ez nem következett be, így felejthető alkotás nálam.
Az utolsó erőd
Csöpög az amerikai hazafias republikánus maszlagtól, de ez a film nagyon jó! Robert Redford nagyon nagy alakítást hoz le, Gadolfini (R.I.P.) is hozza a kötelezőt. Kedvelem a börtönfilmeket, főleg ha a feszültséget fenn tudja tartani, volt lüktetése a filmnek, nem áll le egy percre sem. Örülök, hogy megnézhettem.
Moszkva tér
Érdekes magyar film, a felnőttkor küszöbén levő tanulók a rendszerváltás idején tapasztalják meg a változás szelét. A budapestiek jobban átérezhetik a hangulatát, de így is kellemes film mindenki számára, tükrözi a társadalmi problémákat, bemutatja a korszakalkotó/váltó politikai eseményeket, sok részletre figyel, egy szóval.
A bűn éjszakája
Van egy jó koncepció, aztán rémunalmas, ki nem dolgozott forgatókönyv. Nem kellett volna rá pénzt költeniük. Készült második rész is, az remélem jobb lesz.
Hidegvérrel
A könyv adaptációja, a film felejthető sajnos. Sok kulcsrészlet hiányzik belőle, bár az dicsérendő, hogy eredeti helyszíneken forgatták, már egy évvel a regény bemutatása után.
Sráckor
Remek alkotás, nagyon egyedi módon készült. Sajnos valamivel többet vártam az előzetesen olvasott kritikák miatt, de így sem volt egyáltalán rossz. Érdemes megnézni
Capote és A hírhedt
Gyakorlatilag ugyanarról szól a két film: A Clutter-gyilkosságot követő események, valamint a Hidegvérrel című regény megírása. Előbbi film inkább dokumentalista jeleket hordoz, míg a másik a kapcsolatokra épít. A színészválasztás szempontjából a hírhedt jobban választott szvsz, mivel P.S. Hoffman (R.I.P.) nem volt szerintem teljesen jó választás Capote szerepére. Az elítéltek kiválasztása a Capote c. filmben jobban sikerült (Daniel Craig - Perry Smith a cherokee félvér, na ne...). Külön tetszett, hogy Harper Lee karaktere mindkettőben jól van bemutatva, sok dolgot megtudtam róluk. Capote egy nagyon tenyérbemászó alak lehetett...
"And my heart will leave you never."
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Valóban nem mestermű lett, de nem volt ez rossz film. Szerintem te is fáradtan nézted meg, akkor lehet fárasztó. Meg ilyen sztárolt filmnél mindenki keresi kényszeresen a hibákat is, pedig nem szabad.Faust írta:Nagyon fárasztó lett az Interstellar. Hatfél.
Kilenc pont necces jelenleg neki imdb-n, nem is érdemli meg, hogy odaérjen. De a 8-8.5 között megáll az normális, bár úgyis felette lesz... Jól fel volt ez építve, de a vége valahogy nem oké. Nálam 7.5-8 között egyenlőre, ami engem tekintve nem rossz, mert ez Remy skáláján mérve tízpertíz pontszámmal ér fel.
Maga a film amúgy necces témákba is belemegy, ami amúgy minket is érint. Spoiler nélkül: Ez a bombázás a sztratoszférából elméletileg létezik/het, meg a csendes biológiai terror is. Bár ezeket csak egy mondatban említi meg, de mindenképp érdekes. Nolan nem volt híres erről az oldaláról, legalábbis eddig. Amúgy külön a baj okát nem részletezték, hogy miből ered, úgyhogy ebből gondolom, hogy ezek valamelyike.
Volt benne egy nagyobb logikai hiba is, de ezt majd akkor részletesen, ha kijött dvdn. Na még én mintha hiányos textúrákat is láttam volna. Ha létezhet még ilyen. Személem a nagy j.. tájat, oszt ott tátong egy átlátszó lyuk. Technikailag abszolút nem volt csúcs film. Ilyen díjat szerintem kapni sem fog a jövőben.
nagyon komolyra sikerült az új trailer, az első után is már nagyon vártam, meg persze az előző részeknek is hála, de egy ilyen trailer után...... miért nem nézhetem már meg holnap?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget! Miután kijöttünk a teremből azt beszéltük, hogy reméljük Nolan nem vert át minket és a filmje nem repített minket el az időben. Mire hazaérünk eltelik 10 év. De hát nem.nmate írta:Interstellar: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ja, a katarzis nem votl olyan nagy, mint az Inceptionnél, ezért is nem 10/10 nálam. Már az eleje is sokat sejtő volt, amikor a vénasszony beszélt a TV-ben. Persze ott egyből nem találtad ki a lényeget, de amikor mondták, hogy nem rossz egy 120 évestől, akkor leesett szép lassan.
Na mindegy, lényeg, hogy korrektül össze lett rakva, és elrepült a 3 óra.
Vagy 21 év? :Đ
Ilyen élményem még egy filmnél sem volt. Iszonyú eredeti az érzés.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Interstellar: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ja, a katarzis nem votl olyan nagy, mint az Inceptionnél, ezért is nem 10/10 nálam. Már az eleje is sokat sejtő volt, amikor a vénasszony beszélt a TV-ben. Persze ott egyből nem találtad ki a lényeget, de amikor mondták, hogy nem rossz egy 120 évestől, akkor leesett szép lassan.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Jó volt hát. De kicsit olyan, mintha még mindig a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!fekete lyukban lennéknmate írta:Szerintem kurva jó volt, precíz, szép munka Nolantől. Nem világmegváltó újdonság, de tényleg egy nagyon jól komponált film, minden dimenziójában ( ) 9/10
+ az kicsit elvitte negatív irányba, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!levágtam a film végét. Mármint, hogy Mettyú üzen a könyvekkel.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Szerintem kurva jó volt, precíz, szép munka Nolantől. Nem világmegváltó újdonság, de tényleg egy nagyon jól komponált film, minden dimenziójában ( ) 9/10
- Remy
- Kapcsolat:
Interstellar
- Röviden: Húha.
- Hosszabban: Nolan érdekes vidékre tévedt, de talán az eddigi legegyedibb élménnyel szolgáló filmjét forgatta le. Hogy jó-e? Hirtelen nem tudom elmondani, de annyi biztos, hogy rossznak nem mondanám.
Erre aludni kell.
- Röviden: Húha.
- Hosszabban: Nolan érdekes vidékre tévedt, de talán az eddigi legegyedibb élménnyel szolgáló filmjét forgatta le. Hogy jó-e? Hirtelen nem tudom elmondani, de annyi biztos, hogy rossznak nem mondanám.
Erre aludni kell.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Magyar rajzfilm került az Oscar-döntőbe
F_szom végre! Ebben amúgy is k_rvajók vagyunk, bármennyire hihetetlen. Legalábbis amennyire én tudom. Nagyon örülök ennek, és nagy szó is!
Bár politika az egész Oscar is, szóval kétlem hogy nyerne, de ez is hatalmas szó már! Szorítok hátha összejön!
F_szom végre! Ebben amúgy is k_rvajók vagyunk, bármennyire hihetetlen. Legalábbis amennyire én tudom. Nagyon örülök ennek, és nagy szó is!
Bár politika az egész Oscar is, szóval kétlem hogy nyerne, de ez is hatalmas szó már! Szorítok hátha összejön!