A 160 percből kb...100.ziro4vr írta:ez a "visszajövök kislányom jajj de nagyon szeretlek, jajj de nagyon hiányzol" nyálasság mekkora szerepet kapott benne? kicsit elvette a kedvem előzetesenFaust írta:Ezt már páran felhozták korábban is, és általában megjegyzem, hogy szakmai szemmel semmi baj nincs a filmjeivel.
Egyszer megnézni amúgy bőven jó, bár érzem előre, hogy kissebbségben leszek a véleményemmel.
Mozi, filmek
Re: Mozi, filmek
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Megtaláltam a Margaret ikertestvérét.
Future weather avagy Milyen jövő vár.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Csak ez nem az abortusz fájdalmas, meg az izraeli-palesztin háború nem veszekedést okoz az amerikai középiskolákban témákat dolgozza fel, hanem anya-lánya kapcsolatról szól, meg a környezetvédelemről, hasonló precizitással és legalább ugyanannyi mondanivalóval belepréselve, ugyanolyan szerethető karakterek által megformálva, mint a már említett anna Paquin féle mesterműben.
Tényleg mintha a két film ugyanaz lenne, csak más köntösben. Meglepődve tapasztaltam azonban hogy a két rendező teljesen különböző, pedig ugyanolyan magas színvonalat képviselnek. Kenneth Lonegran és Jenny Deller a filmművészet legnagyobb alkotói, hihetetlen mi mindenre képesek.
ezektől se nézek több filmet, hihetetlen milyen igénytelenek...
Future weather avagy Milyen jövő vár.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Csak ez nem az abortusz fájdalmas, meg az izraeli-palesztin háború nem veszekedést okoz az amerikai középiskolákban témákat dolgozza fel, hanem anya-lánya kapcsolatról szól, meg a környezetvédelemről, hasonló precizitással és legalább ugyanannyi mondanivalóval belepréselve, ugyanolyan szerethető karakterek által megformálva, mint a már említett anna Paquin féle mesterműben.
Tényleg mintha a két film ugyanaz lenne, csak más köntösben. Meglepődve tapasztaltam azonban hogy a két rendező teljesen különböző, pedig ugyanolyan magas színvonalat képviselnek. Kenneth Lonegran és Jenny Deller a filmművészet legnagyobb alkotói, hihetetlen mi mindenre képesek.
ezektől se nézek több filmet, hihetetlen milyen igénytelenek...
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ahhaha, az este megnéztem a 22 Jump Street-et
Sokan mondják, hogy az első jobb volt, fene se tudja, én már nem emlékszem, de itt is voltak jelenetek. Ice Cube feje a family találkozón , az irodai jelenet , a credits a végén óriási.
Elég egyszerű film, de én szakadtam ezerrel.
Sokan mondják, hogy az első jobb volt, fene se tudja, én már nem emlékszem, de itt is voltak jelenetek. Ice Cube feje a family találkozón , az irodai jelenet , a credits a végén óriási.
Elég egyszerű film, de én szakadtam ezerrel.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
ez a "visszajövök kislányom jajj de nagyon szeretlek, jajj de nagyon hiányzol" nyálasság mekkora szerepet kapott benne? kicsit elvette a kedvem előzetesenFaust írta:Ezt már páran felhozták korábban is, és általában megjegyzem, hogy szakmai szemmel semmi baj nincs a filmjeivel.
Egyszer megnézni amúgy bőven jó, bár érzem előre, hogy kissebbségben leszek a véleményemmel.
Nem illik.
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
It's OFFICIAL! - Daniel Radcliffe (“KILL YOUR DARLINGS,” “HARRY POTTER”), Lizzy Caplan (Showtime's "MASTERS OF SEX," the upcoming "THE INTERVIEW") and Jay Chou (Taiwanese mega-star) will star in Lionsgate's Now You See Me 2 from director Jon M. Chu!
Hát jó... Pedig imádtam az első részt, egyik kedvenc filmem lett. Itt már a szereplők sem szimpik.
Hát jó... Pedig imádtam az első részt, egyik kedvenc filmem lett. Itt már a szereplők sem szimpik.
Ezt már páran felhozták korábban is, és általában megjegyzem, hogy szakmai szemmel semmi baj nincs a filmjeivel.
amire ezekszerint dobnom kell így látatlanban +kettőt, mert te nem kedveled nolant.Faust írta:Nagyon fárasztó lett az Interstellar. Hatfél.
másrészt, te szakmai szemmel nézed már ezeket a filmeket és nem átlag laikusként aki csak úgy beül egy mozira. amivel egyébként nincs baj, félre ne érts.
természetesen még nem láttam a filmet.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Nagyon fárasztó lett az Interstellar. Hatfél.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
http://vimeo.com/108659507
A linken megtekinthető a Football Manager dokumentumfilm. Hát erre kíváncsi vagyok.
A linken megtekinthető a Football Manager dokumentumfilm. Hát erre kíváncsi vagyok.
Ezt én is meg akarom majd nézni, bár nem biztos, hogy moziban, lehet megvárom a blu-ray ripet.Tádám írta:Piszkos Pénz
Nagyon tetszett.
Tom Hardy elvitte a filmet, igazából csakis miatta néztem meg, nagyon bírom az ürgét.
Kicsit lassú a film, meg talán vontatott, de Hardy miatt érdemes, bár mozit talán nem ér. Rapas viszont szerintem eléggé súlytalan.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amúgy meg a történet tényleg egyáltalán nem nagy dolog... kis kocsmai lövöldözés kis maffia, csecsenek, a kutya meg nagyon édes benne végig
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Piszkos Pénz
Nagyon tetszett.
Tom Hardy elvitte a filmet, igazából csakis miatta néztem meg, nagyon bírom az ürgét.
Kicsit lassú a film, meg talán vontatott, de Hardy miatt érdemes, bár mozit talán nem ér. Rapas viszont szerintem eléggé súlytalan.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amúgy meg a történet tényleg egyáltalán nem nagy dolog... kis kocsmai lövöldözés kis maffia, csecsenek, a kutya meg nagyon édes benne végig
Nagyon tetszett.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Herkules
jóindulattal 2/10
Te jóságos ég...háromszor aludtam el rajta, mondom ma befejezem, de Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!amikor a börtönben kiszakítja a láncot a talajból és üvölt, hogy én vagyok HERCULEEEEEEEEEEEEES, ott már nem bírtam kinyomtam.
jóindulattal 2/10
Te jóságos ég...háromszor aludtam el rajta, mondom ma befejezem, de Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!amikor a börtönben kiszakítja a láncot a talajból és üvölt, hogy én vagyok HERCULEEEEEEEEEEEEES, ott már nem bírtam kinyomtam.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Limaten
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Henry, Modric, Zidane, Kroos
Sokan vannak így ezzel többek közt én is. Nem vagyok valami jól informált a dologban, de ha jól rémlik, akkor Joey, pontosabban Matt miatt nem jön össze, ő nem akarja.pheco írta:8 éve erre várok, bármilyen kamut beveszek Egyébként nem értem, manapság minden szarból van folytatás meg ilyen-olyan remake. Pont ebből nem tudnak összehozni egy filmet Az sem érdekelne, ha gyengére sikerülne, de jó lenne látni őket újra.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
8 éve erre várok, bármilyen kamut beveszek Egyébként nem értem, manapság minden szarból van folytatás meg ilyen-olyan remake. Pont ebből nem tudnak összehozni egy filmet Az sem érdekelne, ha gyengére sikerülne, de jó lenne látni őket újra.
- Limaten
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Henry, Modric, Zidane, Kroos
Fake lesz ez, ezek a jelenetek amik be vannak vágva csak korábbi találkozások, illetve "beugrom egy részre a másik sorozatába" képek. De már nem egy fb-s imserősőm elkezdett őrjöngeni, h "VÉGRE!" meg "ÁÁÁÁÁÁÁ" .pheco írta:Friends: The Movie (2015 Trailer)
Ez most micsoda? Tuti valami átbaszás
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Friends: The Movie (2015 Trailer)