Fantasztikus volt a tegnapi meccs, gyakorlatilag a PSG-nek esélye sem volt. Most persze mindenki próbálja elvenni a tegnapi győzelem súlyát azzal, hogy a PSG valójában csak a gyenge francia bajnokságban képes teljesíteni, ugyanakkor nagyszerű csapatról van szó és ha nem minket kapnak, akkor nagyon komoly esélyt adtam volna nekik a továbbjutásra. Varane, Casemiro, Kovacic munkáját mindenképpen kiemelném, de Lucas Vazquez is fantasztikus volt. Szintet lépett a srác, egyértelmű. Még most is eltudnék jobbat képzelni a helyére, de a mi fiúnk, igazi madridista és jó látni, hogy a küzdeni tudás hova juttathat még úgy is, hogy a képességeid nem mérhetőek a legjobbakhoz. Asensio lötyögött, viszont a gól előtti passza remek volt. Mezőnyben többet kell dolgoznia, kicsit mintha megint nagy lett volna a pofa, de végül is az a passz volt a mindent eldöntő, így nem lehet azt mondani, hogy nem vállalt kulcsszerepet a győzelembe. Benzema mezőnyben valóban jó volt, de csatárként tényleg el kell felejteni. Mivel győztünk, így a kutya nem fogja tőle számon kérni azt a 2 ziccert, más kérdés, hogy egy Nachotol is elvárnám, hogy olyan szituban kilője a hálót. Csatárként úgy gondolom, hogy el kell felejteni, egyszerűen nem megbízható a gólgyártás terén. Mezőnyben megtartanám a játékát, de akkor sem feltétlenül kezdőként. Bale úgy látszik jegelve van, nem tudom, hogy van-e innen visszaút, mindenesetre én Asensioék helyében megbecsülném a helyet a kezdőben, mert szerintem Gareth is menteni akarja majd a karrierjét és ha lehetőséghez jut, jól fog teljesíteni. Ez nekünk persze csak jó. Tegnap is egész jól szállt be, veszélyes volt. Ha viszont hosszútávon csak csereként számít rá Zizou, akkor nyáron lépni fog, ez teljesen egyértelmű, mert nem cserepad szintű játékos. Kroos és Modric remélem kipihenték magukat, igaz nagy szükség nem volt most rájuk, és ezt nagyon jól eső érzéssel írom, le, mert ez is mutatja, hogy milyen erős is ez a gárd. CR-nek nagy pacsi a góljáért, mezőnyben is jó volt. Ezzel a mentalitással idén is mindent vihetünk.
But he is a good boy...