Értékeld a legutóbbi meccset
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
A tegnapi komplett kezdonk atigazolasi dija 225.5 millio volt ha jol szamolom. Ebbol mar kijon egy jo Neymar. Vagy masfel Dembele.
Casemiro volt a legjobb szerintem tegnap. Sok melo, fegyelmezettseg es koncentracio. Nem volt henteles, nem adott el labdakat, es nem hibazott. Ha ezt (vagy ehhez kozelit) tudna hozni stabilan akkor mindenki le akarna igazolni 100 millioert.
Casemiro volt a legjobb szerintem tegnap. Sok melo, fegyelmezettseg es koncentracio. Nem volt henteles, nem adott el labdakat, es nem hibazott. Ha ezt (vagy ehhez kozelit) tudna hozni stabilan akkor mindenki le akarna igazolni 100 millioert.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nagyon sokan írtátok ezt, de szerintem fölösleges ezzel hitegetni magunkat.Ez a Mbappe gyerek viszont nagyon jó lett volna nekünk. Most remélem neki is lejön, hogy rossz lóra tett.
Ha az elmúlt 10 évet vesszük, nagyon-nagyon ritka, hogy top játékos másik top csapatba igazoljon jelentősen kevesebb pénzért. Bappé még fiatal, a psg-t pedig még nagyon sok helyen lehet foltozni, kevesebb pénzért nem fog idejönni.
Ha már MBappe.
Nem nevezném nagyképűnek, inkább csak koncentráltnak.
Volt egy jelenet még mielőtt a meccs előtt kijöttek a játékosok és a folyosóra értek ki, akkor Mbappe Ronaldo előtt jött ki és még rá sem nézett, nem hogy pacsizzon vagy valami. Miközben mások meg ölelgették egymást. Mind jól tudjuk, hogy mennyire bálványozta CR-t és még rá sem nézett..a meccsre koncentrált.
Amúgy Ramosozon érződött mind a két meccsen, hogy másképp kezeli, mint a többi játékost. Végig agresszívabb volt vele. Jópofa volt nézni.
Ahogy a párizsiak bedurrantották a helyet az szerintem kurva jó volt. Pokoli hangulatot próbáltak csinálni, erre fel meg maximum Areolat zavarták vele.
Nem nevezném nagyképűnek, inkább csak koncentráltnak.
Volt egy jelenet még mielőtt a meccs előtt kijöttek a játékosok és a folyosóra értek ki, akkor Mbappe Ronaldo előtt jött ki és még rá sem nézett, nem hogy pacsizzon vagy valami. Miközben mások meg ölelgették egymást. Mind jól tudjuk, hogy mennyire bálványozta CR-t és még rá sem nézett..a meccsre koncentrált.
Amúgy Ramosozon érződött mind a két meccsen, hogy másképp kezeli, mint a többi játékost. Végig agresszívabb volt vele. Jópofa volt nézni.
Ahogy a párizsiak bedurrantották a helyet az szerintem kurva jó volt. Pokoli hangulatot próbáltak csinálni, erre fel meg maximum Areolat zavarták vele.
senkit nem érdekel a bl, ha közel lehetsz anyádhoz és a családodhoz és segíteni aakrsz neymarnak a kisebbségi komplexusát legyőzniRealista24 írta:Nekem az tetszett a meccs előtt, hogy Emery elmondta, Neymar jelenléte is hatalmas plusz, de akkor már tudni lehetett, hogy ott sem lesz a meccsenH.E.H.E. írta:hagyjatok mar a faszomba ezzel, braziliaban muttette a labat, és lábadozik, mi értelme atrancigalni egy meccsert amin ugyse jatszhat.
Megint csak a kopkodes, aztan mogotte meg nincs ismeretanyag.
Bappe meg megint tarthatatlan volt abban a par megmozdulasban, csak jol korbevettuk 3an 4en.
A fel csapatot odaadnam ezert a ket jatekosert, mert ok a jovo, bappe plane.
Riport mondta Ramosnak, hogy Mbappé üzenni akart a világnak, Ramoska meg mondta, hogy az üzenet lehet jó és rossz is.
Remélem a kölyök látta, hogy hol van nagyobb esélye a BL-re.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Emery nem bírt azzal a csapattal, ZZ agyonverte mindenhogy.
MBappé jó volt, félig sérülten, társ nélkül, minden megmozdulásán látszik a tehetség, de hozzáteszem, Ramos rendesen leszedte.
Benzema és Bale helyett hoznám őt és Draxlert, aztán megvagyunk, mehet a tripladupla.
MBappé jó volt, félig sérülten, társ nélkül, minden megmozdulásán látszik a tehetség, de hozzáteszem, Ramos rendesen leszedte.
Benzema és Bale helyett hoznám őt és Draxlert, aztán megvagyunk, mehet a tripladupla.
Nem illik.
- RealMadridFanatic
ez nekem is feltűnt. rettenetesen rossz helyen van. pont az a mentális fejlődés nincs meg ami egy igazi nagycsapathoz kellene. tanulja a szart az ottani emberektől ellenben például ha ma a Realban játszik nem mondanám hogy a hátára venné a csapatot és vezéregyéniség lenne. persze fiatal még de pont az a profi mentális rész ami mondjuk egy Ronaldo,Ramos,Modric,Kroos,Messi,Iniesta lehetne sorolni emberekben megvan azt ott igen nehéz lesz elsajátítani. nem azt mondom hogy szar de nagyon könnyen a következő beteljesedetlen ígéret lehet ha fejben nem rakja össze magát amire nem a legjobb közegben van. izomból darálják a ligát de a blben a 8on túl még nem voltak és nem képességekben maradnak alul. az is érdekes hogy a francia tehetségek mennek külföldre minthogy sokáig abban a ligában penészedjenek.
Egyetértek.
Én sem voltam elájulva tőle. Képességekre parádé, ez nyilvánvaló, de ez önmagában még semmire nem elég. Az alapján amit most láttam - annak ellenére, hogy mindig is védhetőnek tartottam - nagyon rossz döntés volt Párizsba mennie. Sok szempontból egyszerűbb, jobb, mint Madrid, viszont az árcédula, a kivételezés, az azonnali világklasszis szintre helyezés és stabil kezdőtagság, megspékelve ezzel a risszrossz, kihívásoktól mentes francia bajnoksággal nagyon rossz irányba indították el. Flegmázást is látok rajta, kicsit olyan, mintha Ő úgy érezné, hogy révbe ért, vagy legalábbis olyan motivációja nincs olajéknál, ami elengedhetetlen lenne a fejlődéshez.
Nálunk azért a földön maradt volna, egy lenne a sok közül. Kivételes tehetség ugyan, de nem kiváltságos, muszáj lenne koncentrálnia és mindig maximumon pörögni. Ráadásul valóban nem mindegy, hogy azt látod, hogy Neymar elbulizgat, meg azért valamilyen szinten lazább (mondjuk szerintem amúgy annyira nem rossz a focihoz való hozzáállása, mint itt sokan gondolják), vagy Cét, aki 5 aranyzsugával is elmebeteg módon koncentrált és éhes a sikerre, és úgy edz, mint aki most kezdte.
Még nem késő neki, de legkésőbb pár év múlva váltania kell, persze a legjobb az lenne, ha nyáron elhagyná Párizst, különben félek, hogy nem fogja azt a pályát befutni, amire egyébként a képességei predesztinálnák.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Stabil emberek hiányában is sikerült úgy lehozni a meccset, hogy a nagy PSGnek 2-3 helyzete volt csak, a góljuk is olyan volt, amilyen. Lehetett érezni, hogy egy percig sincs esélyük, annyit sem kellett izgulni, mint egy spanyol bajnokin.
Ami emberfeletti volt, az Casemiro játéka, élete egyik legjobbját hozta, vagy 2-3 éve volt egy ATMA meccs, ahol ennyire kiemelkedett a mezőnyből. Hasonló extra volt most LV, Varane, CR első félideji és Kova játéka. A többiek "csak" nagyon jók voltak. Navast sokan elfelejtik, de amikor kellett,a helyén volt. LV mocskos mód felnőtt a feladathoz, alázatos, szorgalmas igazi madridista, amolyan Nacho féle. Én bírtam mindig, az akadémistákkal szemben meg amúgy is elfogult vagyok. CR meg mindig odarakja újabban a maga kis gólját.
Negatívum csak Carvajal használhatatlan beadásai, Marcelo elképesztő mennyiségű eladott labdája, Benzema már tartós és teljes, elfogadhatatlan gólképtelensége és Asensio játéka volt. Utóbbi a nagy passza mellett csak alibizett végig. Most így sikerült, legközelebb jobb lesz.
A nagy PSG meg volt ölve, ez a Case, Kova páros, hátul meg a Varane, Ramos, Navas szinte áttörhetetlen volt.
ZZ végre azt csinálta, amit vártam (vártunk) tőle, edzőként viselkedett. A nem működő játékrendszert nem erőltette tovább, részben kényszerűségből, de új játékot mutatott be új arcokkal. És végre ki lehet hagyni Bélát, és láss csodát, semmi baj nincs belőle, sőt. Ez most nagyon oda lett rakva az ő részéről is, a "filléres" középpályánk megölte őket. (Érdekes lenne összeszámolni a négy kp. játékosunk értékét, nem lenne sok, egy-egy jobb PSG játékos árát sem éri el papíron, de látszik, hogy a pénz nem minden). A két meccs alapján meg látszik, hogy mennyit ér a francia bajnokság. A BL rutint meg nem lehet pénzért megvenni, ezt az arab is látja már.
Ez a Mbappe gyerek viszont nagyon jó lett volna nekünk. Most remélem neki is lejön, hogy rossz lóra tett.
Dupla sikert szerintem senki sem várt, de elbizakodni nem lehet, mert sok kellemetlen csapat jöhet még: BM, City, messzi (most ettől a csapattól félek legjobban), vagy Mou kellemetlen stílusú csapata. De ezzel a hozzáállással akár a végéig is elérhetünk.
Ami emberfeletti volt, az Casemiro játéka, élete egyik legjobbját hozta, vagy 2-3 éve volt egy ATMA meccs, ahol ennyire kiemelkedett a mezőnyből. Hasonló extra volt most LV, Varane, CR első félideji és Kova játéka. A többiek "csak" nagyon jók voltak. Navast sokan elfelejtik, de amikor kellett,a helyén volt. LV mocskos mód felnőtt a feladathoz, alázatos, szorgalmas igazi madridista, amolyan Nacho féle. Én bírtam mindig, az akadémistákkal szemben meg amúgy is elfogult vagyok. CR meg mindig odarakja újabban a maga kis gólját.
Negatívum csak Carvajal használhatatlan beadásai, Marcelo elképesztő mennyiségű eladott labdája, Benzema már tartós és teljes, elfogadhatatlan gólképtelensége és Asensio játéka volt. Utóbbi a nagy passza mellett csak alibizett végig. Most így sikerült, legközelebb jobb lesz.
A nagy PSG meg volt ölve, ez a Case, Kova páros, hátul meg a Varane, Ramos, Navas szinte áttörhetetlen volt.
ZZ végre azt csinálta, amit vártam (vártunk) tőle, edzőként viselkedett. A nem működő játékrendszert nem erőltette tovább, részben kényszerűségből, de új játékot mutatott be új arcokkal. És végre ki lehet hagyni Bélát, és láss csodát, semmi baj nincs belőle, sőt. Ez most nagyon oda lett rakva az ő részéről is, a "filléres" középpályánk megölte őket. (Érdekes lenne összeszámolni a négy kp. játékosunk értékét, nem lenne sok, egy-egy jobb PSG játékos árát sem éri el papíron, de látszik, hogy a pénz nem minden). A két meccs alapján meg látszik, hogy mennyit ér a francia bajnokság. A BL rutint meg nem lehet pénzért megvenni, ezt az arab is látja már.
Ez a Mbappe gyerek viszont nagyon jó lett volna nekünk. Most remélem neki is lejön, hogy rossz lóra tett.
Dupla sikert szerintem senki sem várt, de elbizakodni nem lehet, mert sok kellemetlen csapat jöhet még: BM, City, messzi (most ettől a csapattól félek legjobban), vagy Mou kellemetlen stílusú csapata. De ezzel a hozzáállással akár a végéig is elérhetünk.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
Már tegnap is írni akartam hogy volt a pályán nem egy olyan ember aki hasonló esetben ott lett volna. Nekem Neymar nem kellene. Nem minden a tudás. Mbappe viszont minden pénzt megér. Tegnap valaki felrótta, hogy nem látott benne semmi extrát, mint pl az első meccsen Neymartól. Hát bakker, 6 évvel fiatalabb. CR-től 13-mal. Második első osztályú éve. Brutális.H.E.H.E. írta:hagyjatok mar a faszomba ezzel, braziliaban muttette a labat, és lábadozik, mi értelme atrancigalni egy meccsert amin ugyse jatszhat.Mindemellé hozzájön,hogy a csilárdokért vett kirakatbohócuk akkora vezér,hogy ki se látogat csapata legfontosabb meccsére a szezonban.
Bappe meg megint tarthatatlan volt abban a par megmozdulasban, csak jol korbevettuk 3an 4en.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nekem az tetszett a meccs előtt, hogy Emery elmondta, Neymar jelenléte is hatalmas plusz, de akkor már tudni lehetett, hogy ott sem lesz a meccsenH.E.H.E. írta:hagyjatok mar a faszomba ezzel, braziliaban muttette a labat, és lábadozik, mi értelme atrancigalni egy meccsert amin ugyse jatszhat.Mindemellé hozzájön,hogy a csilárdokért vett kirakatbohócuk akkora vezér,hogy ki se látogat csapata legfontosabb meccsére a szezonban.
Riport mondta Ramosnak, hogy Mbappé üzenni akart a világnak, Ramoska meg mondta, hogy az üzenet lehet jó és rossz is.
Remélem a kölyök látta, hogy hol van nagyobb esélye a BL-re.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
hagyjatok mar a faszomba ezzel, braziliaban muttette a labat, és lábadozik, mi értelme atrancigalni egy meccsert amin ugyse jatszhat.Mindemellé hozzájön,hogy a csilárdokért vett kirakatbohócuk akkora vezér,hogy ki se látogat csapata legfontosabb meccsére a szezonban.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
- Galacticos
Amugy nem 1-3nak kellett volna lennie? A vegen pastore oriasi ongolt lott a felpalyarol es szerintem kajak utana fujta le a biro.
Jo ez a psg, rabiot megall a felpalyanal amikor utolso elotti ember mert azt hiszi hogy a biro fujni fog. Verratti kiallittatja magat, a szurkoloik pont akkor szakitjak felbe a meccset amikor a csapatuk feljovoben es elkaptak a fonalat, areola meg elhagyja a kapujat a lefujas elott.
Csak azt sajnalom hogy parizsi isten nem volt a palyan es ezt nem test kozelbol elte at.
Az tuti hogy o sem birta volna idegekkel es elszakadt volna a cerna.
Jo ez a psg, rabiot megall a felpalyanal amikor utolso elotti ember mert azt hiszi hogy a biro fujni fog. Verratti kiallittatja magat, a szurkoloik pont akkor szakitjak felbe a meccset amikor a csapatuk feljovoben es elkaptak a fonalat, areola meg elhagyja a kapujat a lefujas elott.
Csak azt sajnalom hogy parizsi isten nem volt a palyan es ezt nem test kozelbol elte at.
Az tuti hogy o sem birta volna idegekkel es elszakadt volna a cerna.
Szeretném küldeni a PSGnek a Guns 'N Rosestól a Welcome to the Jungle-t.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Ez a legközelebbi kapcsolatuk a BL trófeával.dzsi91 írta:A meccs előtti élőkép is cuki volt a bl trófeával , mintha bármi joguk is lenne egy ilyet kifeszíteni
Ne vedd el ezt is tőlük.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
A meccs előtti élőkép is cuki volt a bl trófeával , mintha bármi joguk is lenne egy ilyet kifeszíteni
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Realista24 írta:Óriási arcok a PSG ultrák, hogy a saját kapusuk dolgát nehezítették meg, visítok
Igen, ott én is fogtam a fejem.
Illetve az időt sem húzták vele...
ZIDANE
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Bappet annyiban megvedenem, hogy tars nelkul nehez csodat tenni. Egy idiota Cavani miatt van kipakolva szelre, aki tobbet kiabalt, mint amennyit focizni probalt, plusz vele osszejatszani sem tud Bappe. Kp-rol es Alvestol sem kapott tamogatast. Igy is volt 1-2 megindulasa, amikor latszodott, hogy nagy jatekos lehet belole. Ha tenyleg kolcson szerzodes van csak a Monacoval, akkor Perez legyen ott a 180 millas csekkel juniusban, hatha meggyozte ez a ket meccs Bappet, hogy kevesebb penzert ugyan, de normalis csapatban is focizhat.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
ez nekem is feltűnt. rettenetesen rossz helyen van. pont az a mentális fejlődés nincs meg ami egy igazi nagycsapathoz kellene. tanulja a szart az ottani emberektől ellenben például ha ma a Realban játszik nem mondanám hogy a hátára venné a csapatot és vezéregyéniség lenne. persze fiatal még de pont az a profi mentális rész ami mondjuk egy Ronaldo,Ramos,Modric,Kroos,Messi,Iniesta lehetne sorolni emberekben megvan azt ott igen nehéz lesz elsajátítani. nem azt mondom hogy szar de nagyon könnyen a következő beteljesedetlen ígéret lehet ha fejben nem rakja össze magát amire nem a legjobb közegben van. izomból darálják a ligát de a blben a 8on túl még nem voltak és nem képességekben maradnak alul. az is érdekes hogy a francia tehetségek mennek külföldre minthogy sokáig abban a ligában penészedjenek.dzsi91 írta: Bappé meg nekem egyáltalán nem tetszett.Persze látszik,hogy zseni minden mozdulatán,de a hozzáállása szar volt,sokszor önző.
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
kovetkezo korben johetne vegre egy eros csapat
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Hát a legnagyobb esélyesnek tartották a Psg a Bl re idén, tény hogy fosták a gòlokat, a Bayernt is lazán verték, (a Müncheni meccs már tét nélküli volt a Párizsiaknak) sokan azt hitték , hogy siman kiveri a Realt..De ezeken már meg se lepodom Juvét is esélyesebbnek tartották tavaly a Bayernt már meg se emlìtem és a padlòt is feltoroltük velük az Atleticot is megfingattuk parszor a világ legjobb védelmével együtt..mindig reménykednek , hogy valaki majd csak jòl megver minket:-) most pl majd a Barca lesz a következő akire számìtanak majd , mert hát ha 3-0ra megvertek bajnokin akkor Bl meccsen is ez tuti ìgy lesz csak azt elfelejtik , hogy egy Barca-Real mindig 3 esélyes..helyezéstől függetlenül..Tök mindegy ki jön legközelebb, nem féltem a csapatotRemy írta:Iszonyatosan szenvedhetnek azok, akik imadkoztak azért, hogy a PSG megalazza a Realt. Ismerősök koreben is síri csend. Nem ezt várták.Realista24 írta:Horti Gábor - Entertéjnör
1 órája ·
Arra mi a magyarázat, hogy amikor az összes európai labdarúgó játékvezető meglátja bármelyik spanyol csapatot, remegő orrcimpával elkezdik nyalogatni azok prosztatáját?
Horti úr szagértett megint
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Hát ez ismét nagyon fájhatott a világnak, megint ehlitték, megint elhitették egy pancser csapattal,hogy nem vagyunk verhetetlenek.És most megint lehet magyarázkodni,hogy a psg nem is olyan jó blablabla.
Függetlenül attól,hogy a péesgé nem egy csapat ezek úgy szaladtak volna át a munchenen meg a barcán is ,hogy köpni nyelni nem tudtak volna.Hatalmas munka volt őket kiejteni annak ellenére,hogy mint csapat és klub szánalmas az egész banda, a dinamikájuk viszont sok mindenkit hazavágott volna.
Ez amit a csapat és Zz lerakott ekkora nyomás alatt egy ilyen párharcban, le a kalappal.Nálam Zizu megvette az engedélyét jövőre is, akkor is ha kiesünk a következő körben. Cr nem ember,Ramos és Varane kb alltime top párost alkottak Kroos és Modric nélkül egy másodpercig nem kellet izgulni...Azért az nem mindegy,emlékszünk még dortmundban mi volt amikor előnnyel mentünk oda? Nem semmi mentális fejlődésen ment át azóta a csapat.
A péesgé meg Hát ez valami iszonyat szánalmas volt ha csak a visszavágótól nézem mostanig, végig bíróztak 3 hetet ok nélkül,arcoskodott a szertárostól emeryig mindenki, statisztákat is fizettek,hogy menjenek a reptérre puta madrid zászlóval, aztán az idióta szurkolóik meg begyujtják a stadiont, ami miatt áll a játék vagy 8 percet úgy,hogy 2 gólos hátrányt kéne ledolgozzanak. De mindez semmi,a saját térfelükön csinálják mindezt,hogy Cr a füstfelhőből érkezhessen a beadásra és gólt fejeljen
Mindemellé hozzájön,hogy a csilárdokért vett kirakatbohócuk akkora vezér,hogy ki se látogat csapata legfontosabb meccsére a szezonban.
A psg nagyot fog bukni ezen a neymar bizniszen,lehet hogy anyagilag megérte de pénz eddig is volt szarásig,így viszont ha neymar dobbant már nem lesz vonzó senki számára aki focizni is szeretne nem csak pénzt keresni.
De a pontot az i-re Verratti tette fel bíróért sírtak,hát megkapták és kb az elmúlt évek legjobb teljesítményét hozta le a spori,ha ő fújná a barca meccseit lenne vagy 2 bajnoki címük mert a csapatuk fele hiányozna állandóan.
Szép volt párizs.Pray meg minden.
Bappé meg nekem egyáltalán nem tetszett.Persze látszik,hogy zseni minden mozdulatán,de a hozzáállása szar volt,sokszor önző.
Na mind1,hatalmas respect mindenkinek,az egész csapatnak meg azoknak akik nem sírták tele a forumot hónapokig és hittek a csapatban.
Függetlenül attól,hogy a péesgé nem egy csapat ezek úgy szaladtak volna át a munchenen meg a barcán is ,hogy köpni nyelni nem tudtak volna.Hatalmas munka volt őket kiejteni annak ellenére,hogy mint csapat és klub szánalmas az egész banda, a dinamikájuk viszont sok mindenkit hazavágott volna.
Ez amit a csapat és Zz lerakott ekkora nyomás alatt egy ilyen párharcban, le a kalappal.Nálam Zizu megvette az engedélyét jövőre is, akkor is ha kiesünk a következő körben. Cr nem ember,Ramos és Varane kb alltime top párost alkottak Kroos és Modric nélkül egy másodpercig nem kellet izgulni...Azért az nem mindegy,emlékszünk még dortmundban mi volt amikor előnnyel mentünk oda? Nem semmi mentális fejlődésen ment át azóta a csapat.
A péesgé meg Hát ez valami iszonyat szánalmas volt ha csak a visszavágótól nézem mostanig, végig bíróztak 3 hetet ok nélkül,arcoskodott a szertárostól emeryig mindenki, statisztákat is fizettek,hogy menjenek a reptérre puta madrid zászlóval, aztán az idióta szurkolóik meg begyujtják a stadiont, ami miatt áll a játék vagy 8 percet úgy,hogy 2 gólos hátrányt kéne ledolgozzanak. De mindez semmi,a saját térfelükön csinálják mindezt,hogy Cr a füstfelhőből érkezhessen a beadásra és gólt fejeljen
Mindemellé hozzájön,hogy a csilárdokért vett kirakatbohócuk akkora vezér,hogy ki se látogat csapata legfontosabb meccsére a szezonban.
A psg nagyot fog bukni ezen a neymar bizniszen,lehet hogy anyagilag megérte de pénz eddig is volt szarásig,így viszont ha neymar dobbant már nem lesz vonzó senki számára aki focizni is szeretne nem csak pénzt keresni.
De a pontot az i-re Verratti tette fel bíróért sírtak,hát megkapták és kb az elmúlt évek legjobb teljesítményét hozta le a spori,ha ő fújná a barca meccseit lenne vagy 2 bajnoki címük mert a csapatuk fele hiányozna állandóan.
Szép volt párizs.Pray meg minden.
Bappé meg nekem egyáltalán nem tetszett.Persze látszik,hogy zseni minden mozdulatán,de a hozzáállása szar volt,sokszor önző.
Na mind1,hatalmas respect mindenkinek,az egész csapatnak meg azoknak akik nem sírták tele a forumot hónapokig és hittek a csapatban.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára dzsi91 2018. március 7., szerda 1:03-kor.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams