Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
RealMadridFanatic

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. február 28., szerda 10:16

donor írta:az alapok viszont nem rosszak.

Na, nálam itt bukik. Nincs olyan alapvető tulajdonsága vagy képessége, amire azt mondanám, hogy na, ha ebben fejlődik az évek alatt, akkor Real szintű futballista lesz. Szerelési készsége átlag, szerintem a sebessége sem nagy eresztés, a passzai többnyire sablon passzok. A helyezkedése nem rossz mondjuk, de mondom, szerintem semmiben nem kiemelkedő.

Ellenpélda nálam Kovacic, akinek viszont az alapvető készségei parádésak. Egyelőre Ő is szeleburdi, döntéshozatalban mindenképpen javulnia kell, de gyors, kreatív, előre játszik.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. február 28., szerda 10:11

Ezt már Llorrentével kapcsolatban leírtam, hogy fiatal ő még ahhoz, hogy elítéljük. Nála is kimaradt a kölcsön, a folyamatos játéklehetőség. Az ő korában Casemiro a Castillába kódorgott, Kante meg a francia másodosztályba. Fejlődnie kell, de játék lehetőség nélkül nem fog, az alapok viszont nem rosszak. Abszolút elbarmolt ötlet volt, hogy a fiatalokat itt tartjuk az 5-6 kupa meccsre, meg 5-10 percekre 5-10 meccsenként. Cserejátékosoknak cserejátékos szinten kellene lenniük, nem fiatal tehetségeknek, főleg egy ilyen edző mellett.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 28., szerda 10:08

RealMadridFanatic írta:
Kerlon írta:Mondjuk nekem Llorrente olyan, mintha gyorsan akarná csinálni, de dög lassú. De legalább szép a haja. Az meg egyszerűen gáz, hogy a tiszta lövőhelyzetet méterekkel mellé lőtte és erőtlenül kipattogott.

Az meg, hogy minden jöttment úgy börözi fel, ahogy csak akarja.. :lol:

:lol: :lol: :lol:

Már a topikjába is írtam, a szőrökért már megérte visszahozni.

Amúgy nem tudom, most abszolút máshogy látom, mint itt többen, szerintem semmi nincs a gyerekben. Kicsit mintha próbálná Xabi Alonsot majmolni a mozgásával, de mindenben szintekkel alatta van. Nekem teljesen középszerű. Nem rossz játékos, de semmiben nem kiemelkedő. Valami spanyol középcsapatban OK, de itt kiegészítőnek felesleges. Rá még Casemirot sem cserélném ki a kezdőben, és az nálam már nagy szó.
Szerintem is. Case legalább valamiben erős, de Llorrente... Full átlag, tud futni meg szorgos, de igazán semmi
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. február 28., szerda 9:54

Kerlon írta:Mondjuk nekem Llorrente olyan, mintha gyorsan akarná csinálni, de dög lassú. De legalább szép a haja. Az meg egyszerűen gáz, hogy a tiszta lövőhelyzetet méterekkel mellé lőtte és erőtlenül kipattogott.

:lol: :lol: :lol:

Már a topikjába is írtam, a szőrökért már megérte visszahozni.

Amúgy nem tudom, most abszolút máshogy látom, mint itt többen, szerintem semmi nincs a gyerekben. Kicsit mintha próbálná Xabi Alonsot majmolni a mozgásával, de mindenben szintekkel alatta van. Nekem teljesen középszerű. Nem rossz játékos, de semmiben nem kiemelkedő. Valami spanyol középcsapatban OK, de itt kiegészítőnek felesleges. Rá még Casemirot sem cserélném ki a kezdőben, és az nálam már nagy szó.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2018. február 28., szerda 9:47

Jók ezek a tavaszi felkészülési bajnokik :D Llorente simán használható lenne Casemiro helyett, megnézném mit tudna Kroos és Modric mögött. A brazilnál gyorsabb és jobban passzol, csak hát mindig a "b" csapatban kap lehetőséget.

Kovacic hihetetlen agilis, de sokszor még mindig azt érzem, hogy nem vállal eleget. Közel 100%-osan cselez, szinte lehetetlen szerelni amikor megindul, sokkal többet kéne vállalkoznia, elképesztő mennyire jók a testcselei. Nála még becsúsznak rossz passzok azért, de egyre többet kell a kezdőbe raknia tétmeccseken is Zidane-nak, vagy meg fogja unni és lelép, és nagyon nagy fegyvert vesztenénk el... Akár Casemiro helyett is kezdőbe, nagyot fejlődnénk támadásban. Paris ellen ha nem lesz Modric v Kroos, remélem ő kezd. Jövőre meg remélem ráébred Zidane, hogy váltani kell az alapkezdőn.

Bale... maximálisan megérett az eladása, felvillanásokon kívül semmi. Csatárban használhatatlan, iram zéró. Ezzel a beleszarok teljesítménnyel Angliában se lesz keresnivalója, de remélem egy 100m-val kiszállunk belőle. Pedig látszik rajta hogy nem ügyetlen, technikailag is fejlődött itt az évek során, de totál úgy mozog még mindig elég sűrűn mintha az első napjai lennének aztán már itt van 5. éve.

Achraf-nak az adottságai jók, mehet kölcsönbe, pár év múlva simán lehet Real szint. 18 éves...
Ceballost beiratnám egy Khedira szemináriumra, tanulja meg mit kell tegyen hogy kezdő legyen. Hétvégén most már remélem eljön az ő ideje is.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 28., szerda 9:32

Mondjuk nekem Llorrente olyan, mintha gyorsan akarná csinálni, de dög lassú. De legalább szép a haja. Az meg egyszerűen gáz, hogy a tiszta lövőhelyzetet méterekkel mellé lőtte és erőtlenül kipattogott.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 28., szerda 9:27

Nem érted a miértjét? 14 pont, ez a miértje. :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2018. február 28., szerda 9:15

Realista24 írta:
Navas időt húz 0-0nál. Varane azt sem tudta, hogy hol van. Isco..hagyjuk. Bale :lol: :lol: Lucas is csak forgolódott. Púp a hátukra, nem véletlen faggatták mindet arról a meccs után, hogy miért szarnak bele a meccsbe?!

Llorente egyébként nekem tetszett, ahhoz képest, hogy mennyi szerepe van idén, bátor, erőszakos, gyors és bőven voltak jó megoldásai.
Nem azt kérdőjeleztem meg hogy tényleg szartak az egészre, ez látszott. Csak a miértjét nem értem. Nekem Llorentével az a bajom, hogy labda nélküli védekezésnél kevés. Olyan bőrökbe lép bele, ami megye 3-ban kettétöri a karriered. :hmmm:
Nem a veszített pontok zavarnak egyébként, meg a kb fix 3. hely, hanem hogy végignézek egy olyan meccset amit lélektelenül végigkocog a csapat fele.
Bale meg csomagolhat, várják Manchesterben szeretettel.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 28., szerda 8:41

___Samy___ írta:Llorente nekem is kellemes meglepetés volt, bőven használható lenne ő is. Hakimi a második félidőben feljebb kapcsolt, az ő jateka is nagyon tetszett. Viszont a beadasai botrányosan szarok. Kovacic hozta a szokásost, kincs a pali.

A többiek viszont szót sem érdemelnek, foshalmaz volt az egész. Isco is már megint elkezdett magának játszani, nála úgy néz ki így mutatkozik meg a koncentráció hiánya, belefeledkezik a cselekbe. Bale nulla ccsatarban, Lucas is egész meccsen pontatlan volt, nem tudom hány labdát eladott. Asensionak a villanason kívül momentuma nem volt.

Szomorú, mert ez az Espanyol egyértelműen verhető lett volna, több góllal is.
Mondjuk, ha Bale jobban koncentrál a fejesénél, akkor Hakimi 1/1-el kezdi a meccset és simán nyerünk, de hát oly nagyon beleszart a meccsbe a walesi, hogy szót sem érdemel.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2018. február 28., szerda 8:38

Llorente nekem is kellemes meglepetés volt, bőven használható lenne ő is. Hakimi a második félidőben feljebb kapcsolt, az ő jateka is nagyon tetszett. Viszont a beadasai botrányosan szarok. Kovacic hozta a szokásost, kincs a pali.

A többiek viszont szót sem érdemelnek, foshalmaz volt az egész. Isco is már megint elkezdett magának játszani, nála úgy néz ki így mutatkozik meg a koncentráció hiánya, belefeledkezik a cselekbe. Bale nulla ccsatarban, Lucas is egész meccsen pontatlan volt, nem tudom hány labdát eladott. Asensionak a villanason kívül momentuma nem volt.

Szomorú, mert ez az Espanyol egyértelműen verhető lett volna, több góllal is.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. február 28., szerda 8:35

Süti írta:
Realista24 írta:Jim átírhatnád a neved kifogásgenerátorra.

A srácok semmi másra nem gondolnak, csak a blre. Tökéletesen látszott, hogy a 0-0 is jó, aztán szopóka lett a vége.
A tarcsis srácok ne gondoljanak már a BL-re, ott csak a padot fogják melegíteni. :cens: Sőt, jövőre így még azt se. :ike:
Szerintem mind a ketten megtették, amit tudtak. Rájuk, az akarásukra nem lehet panasz.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 28., szerda 8:28

Süti írta:

A srácok semmi másra nem gondolnak, csak a blre. Tökéletesen látszott, hogy a 0-0 is jó, aztán szopóka lett a vége.
A tarcsis srácok ne gondoljanak már a BL-re, ott csak a padot fogják melegíteni. :cens: Sőt, jövőre így még azt se. :ike:
Navas időt húz 0-0nál. Varane azt sem tudta, hogy hol van. Isco..hagyjuk. Bale :lol: :lol: Lucas is csak forgolódott. Púp a hátukra, nem véletlen faggatták mindet arról a meccs után, hogy miért szarnak bele a meccsbe?!

Llorente egyébként nekem tetszett, ahhoz képest, hogy mennyi szerepe van idén, bátor, erőszakos, gyors és bőven voltak jó megoldásai.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2018. február 28., szerda 8:19

Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 28., szerda 7:59

Csabi írta:summa summarum, no cé, no party :(
Mármint no Karim :coffee:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. február 28., szerda 7:47

summa summarum, no cé, no party :(

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 28., szerda 7:41

Jim átírhatnád a neved kifogásgenerátorra.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 28., szerda 7:27

Ez a második félidő kész katasztrófa volt. Mondjuk alapból az Bale-Isco csatársor is tök életképtelen volt, hiányzott előről egy igazi gólvágó.

A második felesben nagy csalódás volt Asensio. Lucas nem tudom, hogy mit akart tegnap. Értelmes megmozdulása se volt talán.

Ceballossal meg nem értem, hogy miért bánik ZZ ilyen óvatosan, 10 percek alatt lópéniszt sem lehet csinálni az esetek 90%-ban.
K

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2018. február 27., kedd 23:41

Realista24 írta: Melyik nem kapott lehetőséget? Isco? Asensio? Lucas? Vagy melyik?
mostanában játszik Asensio és Lucas többet, és egész jó teljesítményt hoznak (nem ma)
mindenkinek lehetnek gyengébb meccsei
Kerlon írta: Llorrente, Ceballos és Mayoral. Első és utolsónak helyének se kéne lennie olyan gyengék.
Mayoral és LLorente tényleg nem üti meg jelenleg a szintet, bár szerintem Llorente ennél többet tud
őt nem küldeném el a nyáron
Ceballos mellőzését pedig nem igazán érjük :hmmm:

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2018. február 27., kedd 22:59

Persze lehet joggal B csapatozni. De azt is nézhetjük akkor, hogy a máskor tanár Varane összevissza rugdosta a labdát, az első félidőben majdnem gól is lett belőle, az a Ramos, aki életében nem passzolt két értelmeset az ellenfél tizenhatosánal (másban világlasszis), nem saját ötletéből, de elkezd középcsatárt játszani a végén, a szintén "A" keretes Bale meg olyan szar volt, mint általában. Csereként beállva a végére a szintén "A" Benz sem tudta felvenni a ritmust. Az A/B keretesek közül a mostanában jó LV szintén gyenge volt, Iscot meg hagyjuk megint, csak tekereg, forog, visszaveszi, eladja, egyszerűen nem képes direkt módon támadni a kaput. LV legalább megpróbál egy-két embert megverni. Most mindenki gyenge volt, Asensiostól, és ha a nagy játékpercesek ilyen teljesítményt nyújtanak, akkor nem nagyon várható más a gyakorlatilag 0 kilométeres Llorentétől, Achraftól (akik szerintem nem voltak szégyenszemre szarabbak az átlagtól), az 5-10 perces Ceballostól, vagy az amúgy tényleg nem szint Mayoraltól sem.
Ez nem a mi meccsünk volt. Tétje nem igazán van, a 3. vagy 4. meglesz, szar mindkettő. A nagy meccsen kell majd mutatni valamit, ez meg szerintem meg is fog történni. Ezzel együtt a Real idei bajnoki teljesítménye minősíthetetlen.
Amit nem értek. ZZ tudta, hogy kb. így fogja felküldeni a csapatot. Hogy lehet az, hogy azt sem tudták sokszor a játékosok, hogy ki kivel van ? Miért nem gyakoroltak rá egy kicsit ? Ezek a cserék meg tényleg röhejesek voltak megint. Már az agyamra megy a 71., 81, 88. perc. Miért nem akkor változtat, amikor már látszik, hogy baj van ? Vagy segíthet a csere ? Az meg hab a tortán, hogy az utolsó öt percek ebben a szezonban mindig így sülnek el, a barszának meg nem.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2018. február 27., kedd 22:52

ZZ elcseszte a kezdot a tamadoreszlegben. Nem lett volna szabad kihagyni Benzt, akkor amikor Ce sincs. Szidom allandoan Karimot, de egy unott flopzemaban is tobb bugi tud lenni, mint Baleben meg Lucasban. Sejtettem, hogy Baleben az a 2-3 jo meccs volt benne, de az is inkabb azert tunt ugy, mert a tobbiek a beka segge alatt voltak, igy, hogy valamennyire feleledt a csapat nagy resze, ujra idegentest a csapatban az exvadlo. Remelem nyaron megy szepen vissza a PL-be, ra kell sozni a Cselzire vagy a MU-ra, aztan Hazard vagy De Gea johet cserebe.
Kozeppalya is gyer volt, arra kar is szot pazarolni.
Szombatot le kell hozni serulesmentesen egy gyenge gyozelemmel, aztan kedden legyen eles a csapat, mert kulonben sok dolga lesz a modiknak :D

Vissza: