Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. október 28., kedd 21:10

sebydani írta:http://videa.hu/videok/film-animacio/bo ... art=49.599
nem tudom volt-e magyarul, gondolom akit érdekelt már megnézte angolul, de azért Ultron hangja miatt érdemes megnézni..valaki írta még a trailer megjelenésekor, hogy ki fogja vajon Ultront szinkronizálni.. hát szerintem szörnyű a magyar hang :(
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mindenesetre már most bevan állítva a jelzés a telefonomon, el ne felejtsem mi lesz május első napján a programom :roll: :D
Nem feltétlenül ez lesz a végleges hangja.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2014. október 28., kedd 20:53

http://videa.hu/videok/film-animacio/bo ... art=49.599
nem tudom volt-e magyarul, gondolom akit érdekelt már megnézte angolul, de azért Ultron hangja miatt érdemes megnézni..valaki írta még a trailer megjelenésekor, hogy ki fogja vajon Ultront szinkronizálni.. hát szerintem szörnyű a magyar hang :(
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mindenesetre már most bevan állítva a jelzés a telefonomon, el ne felejtsem mi lesz május első napján a programom :roll: :D
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Peti7

HozzászólásSzerző: Peti7 » 2014. október 28., kedd 20:49

Az emlékek őre

Nálam 9/10. Moziban láttam, nagyon megfogott.

A vihar magja

Szintén moziban láttam, pedig a műfajt nem kedvelem, de ez most bejött. 8/10

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. október 28., kedd 20:46

egyébként a két nagy kiadó kifejezetten jóban van egymással, képregényekben sokszor csinálnak ütős crossovereket
de ez amit a rajongók csinálnak az vicc :lol:
Kép

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2014. október 28., kedd 20:46

Ördöggerinc.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. október 28., kedd 20:44

tudnátok nekem ajánlani jó horrorfilmeket ?
nem az a lényeg, hogy véres, trancsírozós legyen, hanem hogy tényleg para legyen, dobogjon a szívünk.
ebben a műfajban nem igazán vagyok otthon, szóval lehet, hogy amire én gondolok, az összemosódik a thrillerrel.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 28., kedd 20:38

Zsombor írta:Chadwick Boseman lesz Black Panther. A sok Marvel-ellenes kezdheti is a fikázását. Ben Affleck meg egy szar betmen lesz. :angry:
nem baj, biztos lesz még 14 másik képregényfilm az évben, majd a többi jó lesz :mrgreen:
Nem illik.

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. október 28., kedd 20:12

Az bizony fhos film :lol:
"And my heart will leave you never."

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. október 28., kedd 20:11

Chadwick Boseman lesz Black Panther. A sok Marvel-ellenes kezdheti is a fikázását. Ben Affleck meg egy szar betmen lesz. :angry:

danianevem
Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. október 28., kedd 18:33

BlancoMark írta:Amélie csodálatos élete

Valaki el tudná mondani hogy én most mit néztem 2 órán keresztül, mert én nem bírom értelmezni. És miért van ennek 8,5 pontja IMDB-n? :lol:
Szerintem is overrated. Legalábbis európai szemmel nézve "tipikus" francia film, egy aranyos főszereplővel meg furcsa látványvilággal. Amerikai szemmel már lehet, hogy másként látják.

Mondjuk a zenéje egészen fantasztikus:
http://www.youtube.com/watch?v=W5_xFH5wqKM

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. október 28., kedd 18:32

torjack írta: Amúgy mi ez a fene nagy Marvel vs.DC dolog? Filmes oldalakon is a témában jön egy poszt a 2 tábor okostojásai egyből egymásnak esnek. Mintha nem férne meg a 2 kiadó egymás mellett.
Persze, hogy megfér, csak van pár olyan ember, akiknek akkora szerencséjük van, hogy életük során olyan kemény problémákkal néznek szembe, hogy a kedvenc képregényfilmjeiket gyártó cégüket nem mindenki helyezi az első helyre, és ezt személyes támadásként élik meg. Hogy van-e ennek értelme? Hát... :)

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. október 28., kedd 18:26

TéOeM írta:A Marvel hamarosan mutathatja a fukkot: Benedict Cumberbatch lehet Dr. Strange. Ha igaz, akkor őt is lassan meglehet utálni, mert Marveles lesz. :)
Amúgy mi ez a fene nagy Marvel vs.DC dolog? Filmes oldalakon is a témában jön egy poszt a 2 tábor okostojásai egyből egymásnak esnek. Mintha nem férne meg a 2 kiadó egymás mellett.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 28., kedd 17:57

BlancoMark írta:Amélie csodálatos élete

Valaki el tudná mondani hogy én most mit néztem 2 órán keresztül, mert én nem bírom értelmezni. És miért van ennek 8,5 pontja IMDB-n? :lol:
rég láttam, kicsit elvont, de tényleg erős az a 8,5, de gondolom pont a különcség miatt...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2014. október 28., kedd 17:52

Amélie csodálatos élete

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. október 28., kedd 16:33

A Watchment Alan Moore írta , nem Miller . :)
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2014. október 28., kedd 16:27

Kerlon írta:Amúgy... a Watchmen durva egy film. Valami kibebuzerált gyenge volt mikor elsőre megnéztem. Másodjára meg hatalmas.
Tipikusan olyan film, ami mögé kell látni. Sokan a Snyder és Miller miatt egy újabb 300-at vártak, erre kaptak egy picit vontatott, kevésbé látványos társadalomkritikát. És hát ezt nem sok gyomor vette be anno. Nekem elsőre is rohadtul tetszett.
Merci Zizou!

Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. október 28., kedd 1:46

Kamuzsaruk

Hát így éjszakára ez nagyon jó volt. Előzetes alapján azt hittem, hogy végig lesz poénkodva az egész, és kapunk egy jó vígjátékot, de örülök, hogy átcsapott akcióba. A két szereplő jól hozza játékot. A poénok egész jóra sikeredtek, de az akció része nekem különösen tetszett.
Lényegében kaptunk egy akciófilmet, ami nem a szokásos, hanem van egy kis desszert íze. :mrgreen:
10/7

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 27., hétfő 20:51

Amúgy... a Watchmen durva egy film. Valami kibebuzerált gyenge volt mikor elsőre megnéztem. Másodjára meg hatalmas.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 27., hétfő 20:41

P. Krisz írta:
ziro4vr írta: vagy hagyja ezeket a szutykos képregényeket
Minden negatívum nélkül , akkor neked egy Sin City vagy egy Watchmen akkor csak egy szutykos képregényadaptáció ?
azok pont nem, de amióta kifogytak az ötletekből Hollywoodban és évente 4-5 tömegterméknek megfelelő ugyanolyan szuperhős film van, azóta én ezt a jelzőt használom már. és ha erre a válasz, hogy nem kötelező ezeket nézni, akkor meg azt mondom, hogy oké, csak közben egy david fincher vagy del toro vagy más szerzői filmes arc nem kapja meg a pénzt a filmtervéhez, mert a tőkét elvonják a tutibiztos kis súlytalan és céltalan képregényes filmekre
Nem illik.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. október 27., hétfő 20:40

V mint Vérbosszú

A kedvencemet hagytam a végére. Hatalmas film. Egy fickó, aki művelt, és káromkodás nélkül gyilkol. Azt hiszem a film témája örök. Az mondjuk nem volt jó döntés,Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!amikor levágta a csaj haját, nagyon csúnya lett. :mrgreen:
A végén pedig bíztam, hogy meglátjuk az arcát, de végülis így lett az igazi. De igazából bárki alakíthatta volna.

10/10
Szerintem is hatalmas film, nálam is 10/10. A karakter maga fantasztikus, élmény a monológjait hallgatni, figyelni a modorát, a gesztusait. Hugo Weeving nagyszerű alakítást nyújtott, az arca nélkül kellett élettel megtöltenie egy igazán mély karaktert, és sikerült neki.
A sztori pedig finom érzékkel lett összerakva, gyakorlatilag minden van benne, ami egy jó sztorihoz kerül, és precízen annyi, amennyi az adott dologból kell.

Elég sok a hasonlóság a kedvenc animém a Code Geass főhőse és V között, talán ezért is vagyok annyira odáig a filmért, a két sztori mondanivalója is hasonló, és a Code Geassban is van 1-2 motívum átemelve a Vérbosszúból, ami csak erősíti a hasonlóságot.

Ha van karakter, aki megérdemelne egy sorozatot, akkor az egyértelműen V. Én nagyon örülnék, egy precízen megtervezett 3-4 évados (évadonként 10-13 részes) sorozatnak, ami ezt a történetet mesélné el bővebben, részletesebben kifejtve.

Vissza: