OFF
Re: OFF
Annyit jelent, hogy az atlaghoz kepest jobban rozsdasodik mert nem jo az alvazvedelme, mert sporolnak rajta mar akkor, amikor kigurul a gyarbol. Gyanus, hogy a mazdakon egyaltalan nincs (foleg az olcsobb modelleken, a 3-as es 2-es de ugyanugy igaz a tobbire is), vagy ha van akkor egy lepkefingnyi peldaul. Ha hasznaltan veszed fokozottan kell figyelned arra, hogy honnan jon az auto (Ausztria, Nemetorszag - eszaki resz), ahol leginkabb tobbet esik a ho es sozzak az utakat, ezert az elso dolog amit meg kell nezni rajta, hogy az alja nem rozsdas-e nagyon, vagy a sarvedok, kuszobok, motorter.Halfkey írta: Szerintem amikor azt mondják egy autóra hogy rozsdásodik akkor az nem jelenti azt hogy minden egyes darab, hanem hogy mittudomén 30% a többi márkánál tipikusa 10% helyett. De ez egy laikus vélemény, nem értek az autókhoz azon túl hogy tudok vezetni meg volt sokfajta a családban, szóval ha van valaki aki autószerelő itt akkor kíváncsi lennék hogy valójában mit értenek ez alatt
Cserebe ha rozsdamenteset veszel - ami lehetseges - es lealvazvedozod, meg is vagy vele. Kb ennyi.
Hát, azért mert te kifogtál 1 megvigyázott példányt, nem kellene neked se általanosítanod. Amikor autót kerestem 10+-ot megnéztem, az összes rozsdásodott.zsuninnyo írta:Ez megint nem tudom honnan jon, nap mint nap ulok bele es 0 rozsda van rajta, de biztosan szetporladt es muszaki totalkar, csak elfelejtettek szolni az autonak.Nika91127 írta:
Nincs vele sok probléma. Csak szétporlad és műszaki totálkár lesz. De igaz.
Vegyél egy mk4-es Mondeot, 2.0 tdci, manuális váltó. Ha tudsz, facelifteset. Nekünk több darab volt, 350ezer felett is gyári kuplung-lendkerék-turbó-porlasztó szettel.
Nyilvan vannak rozsdas peldanyok, mert a mazda hiresen rozsdasodik, de ez az altalanositas egy ordas nagy budos faszsag. Ha figyelnek ra minimalisan, akkor semmi baja. De ezt honnan tudhatnad.
De ezt te honnan tudhatnád
Halfkey:
A Mazdák rozsdavédelme ebben az időszakban híresen szar volt, a sózást nem bírják. Ha valaki minden út után lemosta, meg télen nem használta, vagy havi 3x elviszi alvázmosásra, 2 évente alvázvédelemre, akkor nem rohad majd szét.
Szerintem amikor azt mondják egy autóra hogy rozsdásodik akkor az nem jelenti azt hogy minden egyes darab, hanem hogy mittudomén 30% a többi márkánál tipikusa 10% helyett. De ez egy laikus vélemény, nem értek az autókhoz azon túl hogy tudok vezetni meg volt sokfajta a családban, szóval ha van valaki aki autószerelő itt akkor kíváncsi lennék hogy valójában mit értenek ez alatt
Ez megint nem tudom honnan jon, nap mint nap ulok bele es 0 rozsda van rajta, de biztosan szetporladt es muszaki totalkar, csak elfelejtettek szolni az autonak.Nika91127 írta:Nincs vele sok probléma. Csak szétporlad és műszaki totálkár lesz. De igaz.zsuninnyo írta:
Mazda 6. Ugyanaz az evjarat, majdnem ugyanaz az auto, csak nincs vele tul sok problema .
Vegyél egy mk4-es Mondeot, 2.0 tdci, manuális váltó. Ha tudsz, facelifteset. Nekünk több darab volt, 350ezer felett is gyári kuplung-lendkerék-turbó-porlasztó szettel.
Nyilvan vannak rozsdas peldanyok, mert a mazda hiresen rozsdasodik, de ez az altalanositas egy ordas nagy budos faszsag. Ha figyelnek ra minimalisan, akkor semmi baja. De ezt honnan tudhatnad.
Nincs vele sok probléma. Csak szétporlad és műszaki totálkár lesz. De igaz.zsuninnyo írta:Mazda 6. Ugyanaz az evjarat, majdnem ugyanaz az auto, csak nincs vele tul sok problema .zoli0415 írta:
Családi autó lenne, mindenképp viszonylag nagy autót szeretnék mert két gyerköccel nehéz a pakolás. Lehet, hogy megtartanám a mostanit mindennaposnak ez pedig maradna hétvégi, kirándulós autónak. Viszont pénznyelőt, fokyamatos szervízigényűt nem vennék a nyakamba. Semmiképp nem akarok autóra keresni a kötelező szervízeken és kopó alkatrészeken kívül.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Alját nagyon meg kell nézni, sárvédőt is, belül is, ezeket zabálja a rozsda.zsuninnyo írta: Mazda 6. Ugyanaz az evjarat, majdnem ugyanaz az auto, csak nincs vele tul sok problema .
Én most vettem végül, 1 éve úgy mentem neki, hogy 2-nél többért nem akarok költeni rá, aztán 4M alatt valamivel volt ahol már találkoztak az igények az árral (VW Touran 1T3 2.0 cr, 2011-es).
Mazda 6. Ugyanaz az evjarat, majdnem ugyanaz az auto, csak nincs vele tul sok problema .zoli0415 írta:Családi autó lenne, mindenképp viszonylag nagy autót szeretnék mert két gyerköccel nehéz a pakolás. Lehet, hogy megtartanám a mostanit mindennaposnak ez pedig maradna hétvégi, kirándulós autónak. Viszont pénznyelőt, fokyamatos szervízigényűt nem vennék a nyakamba. Semmiképp nem akarok autóra keresni a kötelező szervízeken és kopó alkatrészeken kívül.nmate írta:
Nekem azzal konkrétan nincs, ha nagyon beleszerettél, akkor vedd meg, de nem lesz problémamentes autó, híresen bajos az 1.6-os és az 1.8-as is. Legyen jó autószerelőd, meg félretett pénzed költeni rá.
Milyen célra lenne? Hétvégi autónak ezek beleférnek szerintem, ha szerelem első látásra van. De mindennaposnak, meg családi szekérnek kevésbé.
Családi autó lenne, mindenképp viszonylag nagy autót szeretnék mert két gyerköccel nehéz a pakolás. Lehet, hogy megtartanám a mostanit mindennaposnak ez pedig maradna hétvégi, kirándulós autónak. Viszont pénznyelőt, fokyamatos szervízigényűt nem vennék a nyakamba. Semmiképp nem akarok autóra keresni a kötelező szervízeken és kopó alkatrészeken kívül.nmate írta:Nekem azzal konkrétan nincs, ha nagyon beleszerettél, akkor vedd meg, de nem lesz problémamentes autó, híresen bajos az 1.6-os és az 1.8-as is. Legyen jó autószerelőd, meg félretett pénzed költeni rá.zoli0415 írta: Halló!
Volt már itt autós téma, hátha ebben is van valakinek tapasztalat.
Nagyon bevagyok pörögve egy autóra, de igen megoszlanak a vélemények róla.
Opel Insignia 2010 kombi ,1.8 sima benzin, 200 ezer km, új akksi, vezérlés csere, felújított váltó és kuplung, egy éves Continental gumik, kettőstömegű csere, friss olaj és szűrök.
Nagyon szép, megkímélt állapotban van, tényleg megbízható ismerős autója. 2.3 millió az ára.
Van valakinek tapasztalata Insigniákkal kapcsolatban?
Milyen célra lenne? Hétvégi autónak ezek beleférnek szerintem, ha szerelem első látásra van. De mindennaposnak, meg családi szekérnek kevésbé.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nekem azzal konkrétan nincs, ha nagyon beleszerettél, akkor vedd meg, de nem lesz problémamentes autó, híresen bajos az 1.6-os és az 1.8-as is. Legyen jó autószerelőd, meg félretett pénzed költeni rá.zoli0415 írta: Halló!
Opel Insignia 2010 kombi ,1.8 sima benzin, 200 ezer km, új akksi, vezérlés csere, felújított váltó és kuplung, egy éves Continental gumik, kettőstömegű csere, friss olaj és szűrök.
Nagyon szép, megkímélt állapotban van, tényleg megbízható ismerős autója. 2.3 millió az ára.
Halló!
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
amiket en lattam, ott kb 2 ezer font egy 2 honapos tortenet/fo (nem tudom abban benne van e repulojegy) es a szallast, kajat alljak.Pénzügyileg elméletileg több szervezetnél 0-n vagy ugye, szóval nem kell hozzá pénzmilliomosnak lenni csak időt feladni, értsd pénzügyileg az alatt nem leszel gazdagabb (de szegényebb se). Más értelemben meg nyilván gazdagodsz.
ez alatt nyilvan elbuknank az itthoni 2-2 havi fizut is.
osszesen tippre 5-6 millios kaland lenne egy parnak szerintem, ha a vegen valaki merleget von.
egy rovidebb az nyilvan aranyosan kevesebb persze.
szerintem elsosorban gazdag szulok csemetei kalandoznak igy legtobbszor.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Wow! Ez mondjuk nem kis lehetőség. Kár, hogy a legtöbb helyen ez a fizetés nélküli szabadság rész csak ilyen elméleti síkon létező dolog. Van, de jobb, ha nem akarsz olyanra menni.Halfkey írta:Pénzügyileg elméletileg több szervezetnél 0-n vagy ugye, szóval nem kell hozzá pénzmilliomosnak lenni csak időt feladni, értsd pénzügyileg az alatt nem leszel gazdagabb (de szegényebb se). Más értelemben meg nyilván gazdagodsz.'shutterisland írta: honnan jott az otlet amugy ?
mondjuk ha kokemeny ido- es penzmilliomos lennek, szivesen kimennek 1-2 honapra pl sri lankara teknosoket gondozni vagy valami hasonlo, biztos nagy kaland.
Volt cégem a VSO-val dolgozott együtt, egy évre lehetett kimenni és fizetés nélküli szabit kaptál addig, így biztonságban volt a munkahely is. Aki volt, imádta.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Pénzügyileg elméletileg több szervezetnél 0-n vagy ugye, szóval nem kell hozzá pénzmilliomosnak lenni csak időt feladni, értsd pénzügyileg az alatt nem leszel gazdagabb (de szegényebb se). Más értelemben meg nyilván gazdagodsz.'shutterisland írta: honnan jott az otlet amugy ?
mondjuk ha kokemeny ido- es penzmilliomos lennek, szivesen kimennek 1-2 honapra pl sri lankara teknosoket gondozni vagy valami hasonlo, biztos nagy kaland.
Volt cégem a VSO-val dolgozott együtt, egy évre lehetett kimenni és fizetés nélküli szabit kaptál addig, így biztonságban volt a munkahely is. Aki volt, imádta.
-
Hello!
Riminibe utazunk családdal ( 2 pici kislany), és érdekelnének tapasztalatok, ha esetleg volt már valaki. Mire vigyázzunk, mit nézzünk/próbáljunk mindenképpen, ilyesmik.
Esetleg éttermek
Ami még fontos ,hogy van e ilyen MOL villanykocsihoz hasonló, percdíj alapú kocsi bérles, hol lehet ennek utánanézni olasz nyelvtudás nélkül?
Riminibe utazunk családdal ( 2 pici kislany), és érdekelnének tapasztalatok, ha esetleg volt már valaki. Mire vigyázzunk, mit nézzünk/próbáljunk mindenképpen, ilyesmik.
Esetleg éttermek
Ami még fontos ,hogy van e ilyen MOL villanykocsihoz hasonló, percdíj alapú kocsi bérles, hol lehet ennek utánanézni olasz nyelvtudás nélkül?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mindig is foglalkoztatott (kellemest a hasznossal), meg asszonnyal is többször szóba került már, csak soha nem voltunk olyan élethelyzetben, hogy reális legyen egy ilyen.'shutterisland írta: honnan jott az otlet amugy ?
Csak azt nem tudom, hogy mennyire valid sok oldal, mennyire kockázatos az ilyen. Átverés-e, stb.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
honnan jott az otlet amugy ?
Isten óvja azt a helyet!
- Remy
- Kapcsolat:
Önkénteskedett már innen valaki valami távoli országban? Gondolok itt olyanra, mint például Ecuador, Nicaragua, Costa Rica, fekete Afrika több része, ázsiai országok.
Ha igen, érdekelne tapasztalat; hogy hol találta az adott munkát, vajon mik a megbízható oldalak, hogyan zajlott az egész.
Ha igen, érdekelne tapasztalat; hogy hol találta az adott munkát, vajon mik a megbízható oldalak, hogyan zajlott az egész.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots