Nekem is tetszik. Játszaniuk kell, másképp nem fog menni, ráadásul így az önbizalmuk is növekszik. Ez nagyon kemény meccs lesz ez egy percig nem kérdés. Hozni kell a meccseket, hadd legyen kényszer alatt a Barcelona, ha még több pontot hullajtanak nagy lesz ott a káosz, még ennél is nagyobb mint ami most van. Most ősszel olyan előnyt lehet szerezni, ami a végéig kitarthat. Állni kell a gázon!Kerlon írta:Tetszik, hogy Cama és Tchou kritika után lehetőséget kaptak..tcskhun írta: Kezdők:
Celta: Marchesín; Hugo Mallo, Aidoo, Unai Nuñez, Javi Galán; Tapia; Óscar, Beltrán, Cervi; Aspas y Paciencia.
Real Madrid: Courtois; Carvajal, Militao, Alaba, Mendy; Tchouaméni, Camavinga, Modric; Valverde, Benzema y Vinicius.
Fedet sajnálom, hogy a szélre van téve, de amúgy látszik, hogy Carlo reformot készít elő idén és jövőre az lesz, amit Casenél írtam. Finito del Toni and Luka.
Kommentáld a híreket
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Tetszik, hogy Cama és Tchou kritika után lehetőséget kaptak..tcskhun írta: Kezdők:
Celta: Marchesín; Hugo Mallo, Aidoo, Unai Nuñez, Javi Galán; Tapia; Óscar, Beltrán, Cervi; Aspas y Paciencia.
Real Madrid: Courtois; Carvajal, Militao, Alaba, Mendy; Tchouaméni, Camavinga, Modric; Valverde, Benzema y Vinicius.
Fedet sajnálom, hogy a szélre van téve, de amúgy látszik, hogy Carlo reformot készít elő idén és jövőre az lesz, amit Casenél írtam. Finito del Toni and Luka.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
Kezdők:
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Már a nevükre se emlékszem ezeknek a Castillas szélsőknek, de bármelyik inkább mint Pulisic. Nagyon rossz focista lett szerintem, pedig anno én is láttam benne valamit
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hogy micsoda?Realista24 írta:A jó eg mentsen meg tőle. Te is csak azért hoznad mert Marvel karakter.Remy írta:
Erre óriási +1 megy.
Kölcsön + vásárlási opcióval jöhetne, ha Asensio megy.
Íjj, ezt a mezt adom.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A jó eg mentsen meg tőle. Te is csak azért hoznad mert Marvel karakter.Remy írta:Erre óriási +1 megy.iker-siker írta: Én Pulisicet is megpróbálnám kölcsönbe elhozni, bukni nem hiszem, hogy buknánk rajta.
Íjj, ezt a mezt adom.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
20 meccsből 2x volt jobbszélső... hagyjuk már.Remy írta:Erre óriási +1 megy.iker-siker írta: Én Pulisicet is megpróbálnám kölcsönbe elhozni, bukni nem hiszem, hogy buknánk rajta.
Íjj, ezt a mezt adom.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Erre óriási +1 megy.iker-siker írta: Én Pulisicet is megpróbálnám kölcsönbe elhozni, bukni nem hiszem, hogy buknánk rajta.
Íjj, ezt a mezt adom.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
| Asensio’s name was also mentioned during Real Madrid - Manchester United talks. The club wants to sell him. But United prioritised Casemiro talks. @tgm46
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- iker-siker
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Modric, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Én Pulisicet is megpróbálnám kölcsönbe elhozni, bukni nem hiszem, hogy buknánk rajta.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Elintézték a generaciovaltast. Meg a rotaciot
Marci Ramos Varane Case Béla CR...
Talán majd Benzema lesz az utolsó mohikan, vagy talán egyszerre mindenki.....
Bernabeu is büszke lehet, a stadionja is megkapja a jussát, még ilyen ínséges időkben is.
Zajlik az élet, megyünk tovább,az újabb trofeakert!
Marci Ramos Varane Case Béla CR...
Talán majd Benzema lesz az utolsó mohikan, vagy talán egyszerre mindenki.....
Bernabeu is büszke lehet, a stadionja is megkapja a jussát, még ilyen ínséges időkben is.
Zajlik az élet, megyünk tovább,az újabb trofeakert!
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Továbbra is kell a hajlandóság a játékos részéről.Galacticos írta:Ezt ertem, de a csucsigazolasainkra is varunk egy csomot. Hazard is maradt meg a vb utan egy evet hogy majd jovore hozzuk. Hat sajnos hoztuk is.Realista24 írta: Case menni akart, rekordaron ment el majdnem, van pótlása papíron. Ezért ment el elvileg 3 nap alatt.
Nagyon bator egy vbs evnek igy neki menni szerintem. Egy benzema serules utan jon majd mariano fube harapni? Vagy hazard false9?
Aki tolunk el akart menni, elengedtuk. Meg a Citynel van hasonló felfogás. Aki menni akar, mehet ha megfizetik.
Dortmunddal jó meg tárgyalni, meg sztem a Chelseavel.
BM is belemegy általában, de ők már keményebb diók.
Nem véletlen, hogy a brazil és francia piacot vadassza Cafalat.
Én el tudom fogadni, hogy nem tudunk megvenni bárkit, mert gazdaságilag más a prioritás jelenleg, és nincs kiapadhatatlan penzforrasunk.
Csak a stadion plusz 150-200millioba kerül a dragulasok miatt. Nincs sejkunk, aki ír egy csekket a kulonbsegrol.
Bajnokságra mindig jó a keretunk, a BL külön topic, de egész jó arányban értünk el sikereket.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Akkor zárták ki a Chelseat az atigazolasi idoszakbol es ezert nem jott Hazard elobb.Galacticos írta:Ezt ertem, de a csucsigazolasainkra is varunk egy csomot. Hazard is maradt meg a vb utan egy evet hogy majd jovore hozzuk. Hat sajnos hoztuk is.Realista24 írta: Case menni akart, rekordaron ment el majdnem, van pótlása papíron. Ezért ment el elvileg 3 nap alatt.
Nagyon bator egy vbs evnek igy neki menni szerintem. Egy benzema serules utan jon majd mariano fube harapni? Vagy hazard false9?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Ha nem jön vki új, akkor abban nagyon bízok, hogy Ceba+Hazi előlépnek. Ha igen, akkor 16 minőségi játékossal számolhat Carlo, ha nem, akkor 14. Azt kevésnek érzem. (mondjuk jelen állás szerint Cebában jobban bízok, mint a belgában )Nika91127 írta:Vajon őt majd ki viszi el előlünk?ELSiete írta: | When the call from United & Casemiro arrived, the road map was written, with the economic guarantees they have decided their target for next summer — Jude Bellingham. @marca #rmalive
Minek egy 4. fiatal kkp, amikor se jobbszélső, se jobbvédő, se cserecsatár...
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Galacticos
Ezt ertem, de a csucsigazolasainkra is varunk egy csomot. Hazard is maradt meg a vb utan egy evet hogy majd jovore hozzuk. Hat sajnos hoztuk is.Realista24 írta: Case menni akart, rekordaron ment el majdnem, van pótlása papíron. Ezért ment el elvileg 3 nap alatt.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Case menni akart, rekordaron ment el majdnem, van pótlása papíron. Ezért ment el elvileg 3 nap alatt.Galacticos írta:Es ugyanezen a gondolatmeneten keresztul jott 4 nyaron at jovore mbappe. Meg haaland meg sokan masok.El Sie7e írta: Jövő nyáron érkezik James-Jude-Nkunku
Imadom perezt de ez nekem kicsit magas hogy mi miert mindenkire majd jovore megyunk ra meg jofejkedunk, tolunk meg par nap alatt elvisznek embereket.
A masik hogy remelem nem az ugyeletes vb sztarra varunk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
Es ugyanezen a gondolatmeneten keresztul jott 4 nyaron at jovore mbappe. Meg haaland meg sokan masok.El Sie7e írta: Jövő nyáron érkezik James-Jude-Nkunku
Imadom perezt de ez nekem kicsit magas hogy mi miert mindenkire majd jovore megyunk ra meg jofejkedunk, tolunk meg par nap alatt elvisznek embereket.
A masik hogy remelem nem az ugyeletes vb sztarra varunk.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Jövő nyáron érkezik James-Jude-Nkunku
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
@Fabrizio Romano szerint 72+13 milliót fizetett Casemiróért a MU. Nem rossz deal ez
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Lesz majd. Nyilvan nem a 40 eves Benzemaval akarunk majd nekimenni a szezonnak évek múltán. Gondolom Perez kivarja a VBt is, hogy ott ki az aki a szemünk elé kerülhet.Pad'em írta:Good Point!ELSiete írta: | When the call from United & Casemiro arrived, the road map was written, with the economic guarantees they have decided their target for next summer — Jude Bellingham. @marca #rmalive
Bellingham will be Real Madrid’s first priority in midfield next summer.
Wondering if Liverpool already talking to Dortmund to get a pre-agreement with the club.
But player will have the last word. (@JanAageFjortoft)
Támadókról kósza pletyka se. Remélem nem az Perez terve, hogy kihúzunk 3 évet és majd megint $$$ppé meg Haaland után futunk.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."