na ez az, én is erre gondoltam egybőlToti írta:elvileg még egy hét, h elbírálják, szóval, ha addig megoldódik, akkor megy minden a rendes kerékvágásban. én azt nem értem, h most akkor mi lesz az utolsó 2 fordulóval és a királykupa döntővel? nem vágom, eltolódik azt majd júliusba lejátsszák? vagy le sem játsszák?
Spanyol bajnokság
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Spanyol bajnokság
elvileg még egy hét, h elbírálják, szóval, ha addig megoldódik, akkor megy minden a rendes kerékvágásban. én azt nem értem, h most akkor mi lesz az utolsó 2 fordulóval és a királykupa döntővel? nem vágom, eltolódik azt majd júliusba lejátsszák? vagy le sem játsszák?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
most mit jelent tulajdonképpen ez a május 16. ai leállás? milyen hatása lesz ez most a csapatokra?
igen sajnos ez megint csak a barcának kedvez akikből semmit nem fog kivenni így a bm elleni visszavágó. dén monjuk eleve nem várok semmit a ketrecesektől. szép zakó és csókolom.
Utolsó két forduló oly mindegy, két gyenge ellenfél, ellenben a barca szépen rápihenhet az atleticora...remek...Na nem mintha münchenben meg kell majd szakadnia, de mégis csak el kell utazni.na akkor az utolsó két forduló eltolódik két héttel.. szépmunka. modric hátha visszatér addigra.
- András93
Perez áll mögötte szerintem.
na akkor az utolsó két forduló eltolódik két héttel.. szépmunka. modric hátha visszatér addigra.AS | The RFEF announces that all competitions (league + Copa) will be suspended indefinitely from 16 May due to a strike.
The Spanish FA have announced La Liga has been suspended for 2 weeks starting May 13 due to TV rights disagreements.
- ikarus93
Most akkor hétvégén nem lesz meccs ?
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
poronty írta:Úgy láttad tegnap fogott 4-5 büntetőt? Vagy 5 ziccert vert helyzetbe? Én Pipita írására reagáltam, Iker tegnapi teljesítményével kapcsolatban....és ha mind az 5 kapura lövés büntető volt? Akkor az? Vagy ha az 5 lövésből 4 vert helyzetben találja a kapust akkor az is gyenge teljesítmény?
Nem láttam 4-5 11est,de azért érdemes lenne érteni miért hoztam fel ezt a példát. Vagyis,egy kapus teljesítményét nem határozza meg hogy hány lövésből hányat fogott meg.
Merthogy:
Milyen lövések, honnan,milyen szögből,mennyire védhető szituból stb....most tovább nem sorolom mert elmegyek 1 óra múlva aludni.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Lebontom a székházat bazzeg, ha ez megtörténik
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Spanyolország: Bomba! Felfüggesztik a labdarúgó-küzdelmeket
na erre kíváncsi leszek. akkor pont nem fér bele az utolsó forduló ha jól nézem.
Az eddiginél egyenlőbb pénzelosztást lehetővé tevő törvényt a spanyol profiliga (LFP) támogatta, az RFEF, annak befolyásos elnöke, Ángel María Villar, illetve a játékos-szakszervezet (AFE) viszont ellenezte.
adom. minél több pénzt akarok a realnak és nem érdekel a többi kis klub. nem miattuk nézik ázsiában a meccseket hanem a két nagy miatt. szerezzenek maguknak támogatókat.
na erre kíváncsi leszek. akkor pont nem fér bele az utolsó forduló ha jól nézem.
Az eddiginél egyenlőbb pénzelosztást lehetővé tevő törvényt a spanyol profiliga (LFP) támogatta, az RFEF, annak befolyásos elnöke, Ángel María Villar, illetve a játékos-szakszervezet (AFE) viszont ellenezte.
adom. minél több pénzt akarok a realnak és nem érdekel a többi kis klub. nem miattuk nézik ázsiában a meccseket hanem a két nagy miatt. szerezzenek maguknak támogatókat.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, S.Ramos
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... et-2411939
erről tud valaki valamit, hogy mennyire biztos ez? vagy erőfitogtatás lenne a dolog? mondjuk szerintem erősen sanszos h befejezi a bajnokságot, de akkor is elég nagy "blama", hogy ilyen megtörténik
erről tud valaki valamit, hogy mennyire biztos ez? vagy erőfitogtatás lenne a dolog? mondjuk szerintem erősen sanszos h befejezi a bajnokságot, de akkor is elég nagy "blama", hogy ilyen megtörténik
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én is úgy gondolom ,hogy most dönteni kéne, de nem ilyen egyszerű ez se mert a Barca előtt elég kemény sorozat van.
Ma Bayern, szombaton Sociedad,Kedden Bayern idegenben aztán Atletico idegenben.... azért ez nem semmi, és így a Sociedad is veszélyes,hogy a 2 bayern meccs közé beférkőzött...Atletico meg hátha tényleg tökös.
Szval ha esetleg pontot rabolna a Sociedad nincs mese, ami a csövön kifér a valencia ellen, mert onnantól már függetlenül a Juve meccstől behúznánk a ligát izomból... Espanyol idegenben és Getafe otthon nem fog gondot okozni ha a bajnoki cím a tét.
+erőt is adhat a Juve meccsre ha hirtelen hétvégén fordítanánk a bajnokságban.
Ha a Barca nyeri a szombati meccset akkor viszont megkell próbálni félgőzzel is behúzni a valencia meccset,nehéz helyzet az biztos.De a Juve meccs prioritást kell,hogy élvezzen a Valenciával szemben, csak akkor nem ha a barca botlik.
Ma Bayern, szombaton Sociedad,Kedden Bayern idegenben aztán Atletico idegenben.... azért ez nem semmi, és így a Sociedad is veszélyes,hogy a 2 bayern meccs közé beférkőzött...Atletico meg hátha tényleg tökös.
Szval ha esetleg pontot rabolna a Sociedad nincs mese, ami a csövön kifér a valencia ellen, mert onnantól már függetlenül a Juve meccstől behúznánk a ligát izomból... Espanyol idegenben és Getafe otthon nem fog gondot okozni ha a bajnoki cím a tét.
+erőt is adhat a Juve meccsre ha hirtelen hétvégén fordítanánk a bajnokságban.
Ha a Barca nyeri a szombati meccset akkor viszont megkell próbálni félgőzzel is behúzni a valencia meccset,nehéz helyzet az biztos.De a Juve meccs prioritást kell,hogy élvezzen a Valenciával szemben, csak akkor nem ha a barca botlik.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Most én is úgy érzem, hogy be kell áldozni a hétvégi meccset...sajnos ezt az erőltetett menetet így nem fogjuk bírni...el kell dönteni, hogy most akkor mire fekszünk rá inkább...csak Carlot ismerve hétvégén és szerdán is megy majd a gálacsapat...Toti írta:tudatában léve a tegnapi juve elleni nem túl rózsás eredménynek nagyon kíváncsi leszek, h mit kezdünk hétvégén a valenciával akik 1 tiszta hétig csak arra a meccsre készülnek, ráadásul tavaly is ők vették el a reményt, ugyanúgy a bernabeuban.
carlot ismerve inkább a bl-t fogja előtérbe helyezni, így nem lepődnék meg, ha hétvégén nem nyernénk.
amúgy sem nézem ki most a csapatból (modric hiánya és bale játszatása), h 4 nap alatt megverjük a valenciát és a juventust is, úgy h előtte 3 nappal torinoban toltuk.
tudatában léve a tegnapi juve elleni nem túl rózsás eredménynek nagyon kíváncsi leszek, h mit kezdünk hétvégén a valenciával akik 1 tiszta hétig csak arra a meccsre készülnek, ráadásul tavaly is ők vették el a reményt, ugyanúgy a bernabeuban.
carlot ismerve inkább a bl-t fogja előtérbe helyezni, így nem lepődnék meg, ha hétvégén nem nyernénk.
amúgy sem nézem ki most a csapatból (modric hiánya és bale játszatása), h 4 nap alatt megverjük a valenciát és a juventust is, úgy h előtte 3 nappal torinoban toltuk.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Mást nem nagyon nyilatkozhatott volna. Majd a pályán kiderül, én a kupameccsen látottak alapján esélytelennek tartom hogy akár ikszre is elég lesz az atma. Főleg, hogy ha Simeone megint úgy áll neki, hogy saját térfelén támadják le a barcát.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kicsit még csak meg kéne piszkálni őket
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Az ő játékuknak az alapja a túlfűtött idegállapot, a düh, az agresszió, a motiváció. Bármit mondanak ezek nem lesznek maxon a Barca ellen. Lefocizni meg csak úgy nem fogják őket... Szóval szerintem az bukta mindenképp.
Nem illik.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Koke: "Profik vagyunk, megpróbáljuk legyőzni a Barcelonát. Ez mindig így volt, nem fog változni. Dühít minket, hogy azt feltételezik, hagyjuk nyerni a Barcát. Azért van büszkeségünk és még sok dolog forog kockán."
Na erre kíváncsi leszek De ha tényleg pontot rabolnak a barcától én megbocsájtok nekik
Na erre kíváncsi leszek De ha tényleg pontot rabolnak a barcától én megbocsájtok nekik
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams