hehetheoriginal írta:
Norbi90 írta:
vótmá? meginditották a jogállamisági eljárást magyarország ellen, a hirre zuhan a forint...hát frappáns válasz a brusszeli burokratáktol....
megy megint a jatszadozas, kurva faszszopo politikusok jatszadoznak egymassal, aztan ki issza meg a levét mindig?
megvárták a választások végét, hogy senki se mondja hogy beleavatkoztak. hát barátom teljes mértékben megértem őket, küldik a pénzt az országnak, felzárkozni, jobb életszinvonalat kialakitani, kicsit haladni, erre mit csinalnak a politikusaink, ellopják, elszorják, én kint melozok kint élek nagyjabol, az én adómat ne lopják már el, én a családomnak barátaimnak szeretném azt a pénzt hogy nekik jobb legyen, egyrészt, másrészt, orbán addig emberkedik még az uniobol is kidobják meglátjátok, akkor lesz aztán kánaán, klein russland
választáshoz, csalódott vagyok, sajnálom mzp nagyon, nekem szimpatikus nagyon , de a jakab meg a gyurcsány nevü lény elmehet a busba, köpedelem aljas senkiházi népség, egyáltalán a gyurcsánynak nem tunt még fel hogy semmi keresni valoja a magyar politikában? valaki szoljon már neki hogy menjen nyugdijba mert még él a fidesz lesz miatta. ejjjj