M1 txt 887András93 írta:Meg teletexten, nem volt akkor még netünk, és emlékszem BL meccseket, ha nem közvetítették, ott követtem. Az volt a livescore.
Spanyol bajnokság
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Spanyol bajnokság
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Az a 2003-2004es igény gyermekkorom egyik legnagyobb traumája volt, őszi bajnokok lettünk, most ezt nem mondom biztosra de azt hiszem volt ott 7 pontos előnyünk is a Valenciával szemben, aztán tavaszra teljesen kifingott a csapat, a bajnokságban pofozógéppé váltunk, kupadöntőben a Zaragoza vert minket úgy hogy mi vezettünk, a bl-ben meg képesek voltunk kiesni 5-2ről, mert a hazai 4-2 után még monacoban is mi vezettünk. Juve Milan Mu Bayern mind kizúgott a faszba, ott kellett volna meglegyen a 10ik is és a címvédés is.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- András93
Meg teletexten, nem volt akkor még netünk, és emlékszem BL meccseket, ha nem közvetítették, ott követtem. Az volt a livescore.RealRaúl77 írta:Akkoriban vagy még fiatal voltam, és nem néztem a focit (legalábbis sok emlékem nincs, csak az egyik megnyert bl-ről valószínű a 2002-es volt), csak újságban bírtam követni, aztán lett később minden, de akkor már a mélypontot kellős közepét éltük (kivéve a Capellos idényt, azt imádtam.)
Ancelotti nyilatkozta is, hogy ráér még szövetségi kapitánynak lenni.RealRaúl77 írta:A köztes időszakban meg rápihennek. Szóval 3 év alatt összekapják majd magukat, figyeljetek, aztán '18-ban döntőben lesznek, de kikapnak, szépen kipihenik magukat, aztán '30-ban meg behúzzák
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Carlo is mindig ezzel érvel, amikor a válogatottról beszélPihennek. Ha az elejét nem nézzük, '70 óta, 12 évente jutottak döntőbe, és 24 évente nyerték meg. Ezt pont néztem a 2006-os vb előtt, hogy a számmisztika alapján behúzzák, és lám
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Az olaszok?Sierra írta:Ez meg tényleg nagyon szomorú. És az olaszok tudtak nyerni egy VB-t 2006, most hol vannak? Durva dolgok ezek. Aztán 10-12 éve legalább 2-3 csapatuk mindig ott volt a BL közelében. Most a Juventusnak kijött a lépés, de amúgy nátin.hehe írta:nem tudsz nekem mutatni egy olyan csatárt, aki gyors, erős, technikás?
nincs neymaron kívül világsztár brazil támadó?
olaszok hol vannak?
azon egyenesen sikítok a röhögéstől, hogy bármilyen, ismétlem bármilyen mai übercsapat védelmét 1-2 passzal fel lehet törni és ziccerbe lehet kerülni. hát mi ez?
A brazil sztárokból is aggasztóan kevés van, konkrétan szinte nincs is, Neymaron kívül nincs sehol senki, 10-12 éve kb minden nagyobb csapatban volt egy. És hová fog még fejlődni ez a foci? Mi lesz 10 év múlva?
Pihennek. Ha az elejét nem nézzük, '70 óta, 12 évente jutottak döntőbe, és 24 évente nyerték meg. Ezt pont néztem a 2006-os vb előtt, hogy a számmisztika alapján behúzzák, és lám
A köztes időszakban meg rápihennek. Szóval 3 év alatt összekapják majd magukat, figyeljetek, aztán '18-ban döntőben lesznek, de kikapnak, szépen kipihenik magukat, aztán '30-ban meg behúzzák
Egyébként jó volt olvasgatni a régi időkről. Akkoriban vagy még fiatal voltam, és nem néztem a focit (legalábbis sok emlékem nincs, csak az egyik megnyert bl-ről valószínű a 2002-es volt), csak csináltam, vagy mikortól meg már emlékem is van arról, hogy követtem rendszeresen, és már néztem volna kb '04 óta, akkor meg nem volt sport1 a kábelen, csak újságban bírtam követni, aztán lett később minden, de akkor már a mélypontot kellős közepét éltük (kivéve a Capellos idényt, azt imádtam.)
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
'98-ban is,de Jupp mester jobbanMindegy, Lippi nagyon értette a dolgát ott.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
az utolsó előtti fordulóban bukott a Real Sociedad, így előztük őket, mert mi meg közben vertük az Atletico Madridot, laza 4-0ra, Ronaldo és Raúl dupla.Viszont a 2002-2003-as szezon élénkebben él, ekkortájt kezdtem el focit nézni (meg a 2002-es VB). A MU elleni két meccs a BL-ben, meg a Juventus is, mondjuk az más előjellel. De a bajnoki cím is emlékezetes, a Real Sociedad elől Nihattal meg Kovaceviccsel szívatott minket, a Mallorca Eto'o-val, ez az 1-5 rémlik is, de mintha a "visszavágón" mi is 5-1-re nyertünk volna.
Aztán a legvégén meg gála jött a Bilbao ellen.
Vagány egy szezon volt. Mondjuk a BL elődöntőben a Lippi féle Juve ellen kiestünk... és a Mallorca pont azért tudott 5öt rúgni, mert tartalékos csapat volt kint, a BL elődöntők miatt. Úgy értem, full squaddal kezdett Bosque, 10 percig labdához sem ért a Mallorca, Ronaldo vert egy laza gólt, majd visszaállt mindenki, pár kulcsfigura le is jött ha jól emlékszem, a Mallorca meg felpörgött, a Real meg már nem tudott rákontrázni. Világszenzáció volt, még az RTL Klubbon is ez ment másnap 0-24ben. Picit hasonló volt az augusztusi Sociedad elleni 4-2höz, csak kissé brutálisabb kiadásban.
Az a Juventus mondjuk nagyon erős volt... Bár sztem ha fordítva van a visszavágó (Madridban van és nem Torinóban) akkor vertük volna őket...
Mindegy, Lippi nagyon értette a dolgát ott.
2004-ben meg egyszerűen elfogyott a végére a csapat. Mindenki kifulladt... Nagyon durván, mai napig érthetetlen az az egész. Sokan fikázzák a mai napig Queiroz-t, hozzáteszem, hülye is volt az az ember mindenhez, de 2003 őszén azzal a Portoval voltunk egy csoportban aki tavasszal BL győztes volt. (3-1, 1-1) Szétfociztuk őket idegenben, pedig Mourinho ült a padon ott, emitt meg Queiroz.... 10 ponttal mentünk még március végén. Erős volt az a Valencia, brutálisan erős. Ősszel a Mestallaban nyertek is 2-1re, a Bernabeúban meg csak utolsó perces 11essel egyenlített Figo, viszont a kupában szarrá lettek focizva. (3-0 a Bernabeúban..) Ja igen, kupadöntőt is buktuk, pedig a Zaragoza ellen még vezettünk Beckham szabadrúgásgóljával.. Én azon a meccsen ismertem meg David Villat... Lehet mondani, hogy rövid volt a pad de egy Sociedadtól hogy lehetett kikapni 4-1re otthon? Meg egy Murcia ellen? Mallorcától simán? Azért legalább egy Portillo, Solari, Cambiasso, meg néhány még gyöngébb arc (Pavón) csak ücsörgött a padon. 10 pontos előnyből ha csak az alapkezdő felét játszatom a másik fele meg a fél Castilla akkor is be kellett volna húzni legalább 2 kupát (Kupadöntő meg a bajnokság..)
Fájó..A mai napig nem értem mi történt, még csak hasonló sem volt a focivilágban azóta, sőt, szerintem előtte sem. Ott kezdődött meg a Real Madrid kb Mourinhoig tartó lejtmenete, és a Barca történetének legsikeresebb korszaka (2004-2011..)
Komolyan az valami átok lehetett vagy én nem tudom... Egyszerűen mintha mindenki egyszerre égett volna ki..
- András93
És, hogy tudta a Milan idegenben lőtt góllal kiejteni az Intert 2003-ban?Sierra írta:Nem is értem, hogy 4-1 után hogy lehet 0-4-gyel kiesni? Mondjuk az Ancelotti érdeme volt, ahogy a 2005-ös finálé is. 3-0-ról elbukták.
2003-2004-ben volt Queiroz, mert ugye Pereznek nem volt elég, hogy VdB bajnokságot nyert előző évben, ha jól emlékszem nagyon sovány volt a keretünk és teljesen elfogytunk a végére. Aztán jöttek a minden évben új edzők (már az nagy szó volt, ha egy teljes évet bírt valaki...), nyolcaddöntős BL kiesések.Sierra írta:Én meg pont itt lettem Real drukker. Emlékszem elég szépen vezettük a bajnokságot sokáig, és akkor éppen a Valencia volt a fő riválisunk, a Barca szinte egész évben a középmezőnyben (eleinte még a kieső hely közelében is) volt, Rijkaard első éve érdekesre sikeredett. Aztán azok meg olyan hajráztak, hogy befutottak a második helyre, az durva volt emlékszem. De hogy mi meg olyan lejtőre kerültünk, hogy az első helyből 4. lett ugye, amint láthattad is. Nagyon mérges voltam a csapatra. Izgalmas volt ott is a véghajrá, de az utána lévő két bajnokság is. 2002-2003-ban meg majdnem a Real Sociedad vette el a bajnoki címünket. Igaz akkor még én sem néztem focit.
Viszont a 2002-2003-as szezon élénkebben él, ekkortájt kezdtem el focit nézni (meg a 2002-es VB). A MU elleni két meccs a BL-ben, meg a Juventus is, mondjuk az más előjellel. De a bajnoki cím is emlékezetes, a Real Sociedad elől Nihattal meg Kovaceviccsel szívatott minket, a Mallorca Eto'o-val, ez az 1-5 rémlik is, de mintha a "visszavágón" mi is 5-1-re nyertünk volna.
Szavazáshoz: Ki nyeri? A Real, ki más?
Ja hát igen, ráadásul ha kicsit fegyelmezettebbek lettek volna, simán továbbjutnak, több idegenbeli góllal jutottak tovább. De az is basszus, első meccsen 83. percben rúgott gólt, azzal lett 4-2, 4-1-gyel egész más lett volna.Remy írta:
Gondolom jó lehetett átélni azt, hogy a kölcsönadott Morientesünk ejtett ki minket a BL-ből.
Visszavágón 48. percben szerezte, igaz azzal csak 2-1 lett, de nem sokkal utána lett 3-1, ami elég volt a búcsúhoz. Köcsög egy párharc volt az.
nmate írta:Kiejtenek minket, aztán ott vannak
Ááááh, dehogy.
Nem is értem, hogy 4-1 után hogy lehet 0-4-gyel kiesni? Mondjuk az Ancelotti érdeme volt, ahogy a 2005-ös finálé is. 3-0-ról elbukták.torjack írta:Mondjuk az a BL szezon elég szürreális volt, a Milan is mekkorát bukott a Depor ellen
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Hát ja. Pláne, hogy kétgólos előnyről sikerült bukniRemy írta:Gondolom jó lehetett átélni azt, hogy a kölcsönadott Morientesünk ejtett ki minket a BL-ből.Sierra írta:
Én meg pont itt lettem Real drukker.
Mondjuk az a BL szezon elég szürreális volt, a Milan is mekkorát bukott a Depor ellen
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Gondolom jó lehetett átélni azt, hogy a kölcsönadott Morientesünk ejtett ki minket a BL-ből.Sierra írta:
Én meg pont itt lettem Real drukker.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Kiejtenek minket, aztán ott vannakSierra írta:most hol vannak
Ez meg tényleg nagyon szomorú. És az olaszok tudtak nyerni egy VB-t 2006, most hol vannak? Durva dolgok ezek. Aztán 10-12 éve legalább 2-3 csapatuk mindig ott volt a BL közelében. Most a Juventusnak kijött a lépés, de amúgy nátin.hehe írta:nem tudsz nekem mutatni egy olyan csatárt, aki gyors, erős, technikás?
nincs neymaron kívül világsztár brazil támadó?
olaszok hol vannak?
azon egyenesen sikítok a röhögéstől, hogy bármilyen, ismétlem bármilyen mai übercsapat védelmét 1-2 passzal fel lehet törni és ziccerbe lehet kerülni. hát mi ez?
A brazil sztárokból is aggasztóan kevés van, konkrétan szinte nincs is, Neymaron kívül nincs sehol senki, 10-12 éve kb minden nagyobb csapatban volt egy. És hová fog még fejlődni ez a foci? Mi lesz 10 év múlva?
Én meg pont itt lettem Real drukker. Emlékszem elég szépen vezettük a bajnokságot sokáig, és akkor éppen a Valencia volt a fő riválisunk, a Barca szinte egész évben a középmezőnyben (eleinte még a kieső hely közelében is) volt, Rijkaard első éve érdekesre sikeredett. Aztán azok meg olyan hajráztak, hogy befutottak a második helyre, az durva volt emlékszem. De hogy mi meg olyan lejtőre kerültünk, hogy az első helyből 4. lett ugye, amint láthattad is. Nagyon mérges voltam a csapatra. Izgalmas volt ott is a véghajrá, de az utána lévő két bajnokság is. 2002-2003-ban meg majdnem a Real Sociedad vette el a bajnoki címünket. Igaz akkor még én sem néztem focit.Remy írta:Ez így wat?
Nézegettem eredmenyek.com-on a korábbi bajnokságok kimenetelét, de ez így mi volt? Ezt, hogy hoztuk össze? Ekkor még nem néztem focit, szóval ebből kimaradtam, de eléggé kemény lehetett.
(Barca, Depor, Mallorca, Murcia, Sociedad)
Igen, volt olyan 02-03-ban, hogy Real Madrid 1-5 Mallorca. Azért azt úgy nehezen viseltem volna élőben.nmate írta:Akkor még több csapatban is voltak jó focisták, Mallorca meg Depor hányszor rommá szopatott minket 1-1 meccsen atya ég.
Igen az a 2-6 után volt. Előtte meg 18 veretlen meccs (amiből 17 győzelem volt), de ott a hazai clásico után megsemmisült a csapat.Remy írta:Mondjuk 2009-ben vagy mikor is összehoztunk egy olyat, hogy buktuk az utolsó 5 meccset, bár akkor mindegy volt, mert a barca simázta a bajnokságot.
Valamelyik nap én is pont ezen gondolkodtam, hogy mikor voltak zsinórban ilyen 100-110 lőtt gólok? Örülhettünk, ha a csapat elérte a 70-75-öt, ha meg 80 fölé mentek, az már kurva nagy szó volt. Meg mondjuk 25-26 győzelem az már tök soknak számított, manapság 30 alatt alig vannak. Hogy a góllövőlistákról ne is beszéljünk. És nem volt ez olyan régen, 10 éve.torjack írta:Én anno sokkal jobban szórakoztam a focin. Viszont állati kíváncsi lennék azok reakciójára, akik ahhoz szoktak, hogy 90-100 pont kell a bajnoksághoz, meg hogy csak kéthavonta vesztünk pontot. Pörögne a magánzárka
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Kivéve a PL-t, mert ők a legjobbak.wxyz írta: az a baj, hogy már szinte ott tartunk, hogy más bajnokságok legjobbjait is hasonlóan verik
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
esélytelen szerintem jó ideigitt csak abban lehet bízni, hogy esetleg nem sima 4:0-ás meccseken kocog előre a barca
az a baj, hogy már szinte ott tartunk, hogy más bajnokságok legjobbjait is hasonlóan verik
szerintem az is benne van, hogy hétközben ennyivel küldik haza a Bayernt
- Galacticos
te bízol bennük?Realista24 írta:Ket Atma volt a kulcs szerintem is. Na de majd visszaadják, amit majdnem elvettek.
szerintem simán nyer a barca, vagyis így állok hozzá és akkor nagy csapás nem érhet.
nekem amúgyis a bl kell.
- Remy
- Kapcsolat:
Nüanszokon múlik az idei bajnoki cím. Azt is fel lehetne hozni, hogy a barca az utolsó másodpercben verte meg a Valenciát. Ott is van a +2 pont. De mindegy is, mert az utolsó 3 fordulóban bukni fognak.nmate írta:Inkább a 2 utóbbi, de abból is a hazai meccs ami 100%. Meg a Villarreal. Ez a kettő.hehe írta:hát sztem a visszavágón, meg a 2 atma meccsen.
Persze azért az Atma ellen ennél több kellett volna...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ket Atma volt a kulcs szerintem is. Na de majd visszaadják, amit majdnem elvettek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Inkább a 2 utóbbi, de abból is a hazai meccs ami 100%. Meg a Villarreal. Ez a kettő.hehe írta:hát sztem a visszavágón, meg a 2 atma meccsen.