Mozi, filmek
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Re: Mozi, filmek
Én is csak annyit találtam, de a upc info még filmnek írta, mert a rádióújság is. Na mindegy, nem tudom, mi történt, mindenesetre a Kozmosz koncert cenzúrája miatt én csak egy dologra tudok gondolni.
- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
Próbáltam utánakeresgélni, de arra jutottam, hogy ez nem is remake, hanem "csak" egy színdarab.Pipita írta: Esetleg megtaláltad valami netes polcon? Mert én mindenképp kíváncsi lennék rá, megérett a film egy remake-re, csak nem pont ezzel a színészgárdával tudnám elképzelni.
A 22 Jump Street nálam is egy egy 7/10-es.
A Jerry Maguire szintén 7/10.
Az Edge of Tomorrow 8/10.
Orphan 9/10.
Ez utóbbit tudom, hogy itt a fórumon is sokan kedvelik, de rengeteg helyen "békategóriás" filmként írnak róla, nem igazán értem, hogy miért.
Szégyen a kukás, de hasznos.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mostanában ezeket tekintettem meg a moziban:
Útvesztő: Nagy rajongója vagyok a könyvnek, nem volt kérdéses, hogy moziban fogom megnézni a filmet. Nem volt csalódás a darab, habár volt néhány változtatás a könyvhöz képest. Látvány, színészek, történet... minden a helyén volt, és még úgy is tudtam rajta izgulni, hogy tudtam, mi lesz a végkifejlet. Várom a folytatást.8 pontra értékelem. 8/10
Holtodiglan:
Nem semmi története van. Ben Affleck is jó volt, de Rosamund Pike mindent vitt. Nem egy hétköznapi film, szerintem még évek múlva is emlékezni fogok rá. 8,5/10
22 jump street: Sokkal jobban tetszett, mint az első része, amin bár szintén lehetett nevetni, de ezen sokkal többet. Imádtam, vígjátéknak tökéletes. 7/10
Útvesztő: Nagy rajongója vagyok a könyvnek, nem volt kérdéses, hogy moziban fogom megnézni a filmet. Nem volt csalódás a darab, habár volt néhány változtatás a könyvhöz képest. Látvány, színészek, történet... minden a helyén volt, és még úgy is tudtam rajta izgulni, hogy tudtam, mi lesz a végkifejlet. Várom a folytatást.8 pontra értékelem. 8/10
Holtodiglan:
Nem semmi története van. Ben Affleck is jó volt, de Rosamund Pike mindent vitt. Nem egy hétköznapi film, szerintem még évek múlva is emlékezni fogok rá. 8,5/10
22 jump street: Sokkal jobban tetszett, mint az első része, amin bár szintén lehetett nevetni, de ezen sokkal többet. Imádtam, vígjátéknak tökéletes. 7/10
But he is a good boy...
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Fogalmam sincs, végül nem merték leadni, valami tök más ment helyette.Megér egy estét?
Mert ugye hagyjuk a sajtószabadságot a hanyatló nyugat ópiumának.
Esetleg megtaláltad valami netes polcon? Mert én mindenképp kíváncsi lennék rá, megérett a film egy remake-re, csak nem pont ezzel a színészgárdával tudnám elképzelni.
Veronica Mars film
Aki nem ismeri a sorozatot, annak nem ajánlom. Tv-film szinten van, persze sokkal többet nem is lehetett várni, ez sorozatként működik jól. Akit tudtak, visszahoztak ha csak 1-2 percre is. A fő szál kellően súlytalan volt, pedig ugye komoly volt az ügy, mégse jött ez át.
Arra jó votl, hogy emlékeztessen arra, milyen jó is volt a sorozat, a nosztalgia hangulat abszolút megvolt. A filmet ajánlom, csak annyit kell hozzá előbb csinálni, hogy szépen meg kell nézni a sorozat 3 évadját!
Aki nem ismeri a sorozatot, annak nem ajánlom. Tv-film szinten van, persze sokkal többet nem is lehetett várni, ez sorozatként működik jól. Akit tudtak, visszahoztak ha csak 1-2 percre is. A fő szál kellően súlytalan volt, pedig ugye komoly volt az ügy, mégse jött ez át.
Arra jó votl, hogy emlékeztessen arra, milyen jó is volt a sorozat, a nosztalgia hangulat abszolút megvolt. A filmet ajánlom, csak annyit kell hozzá előbb csinálni, hogy szépen meg kell nézni a sorozat 3 évadját!
- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
Megér egy estét?Pipita írta:Este Tanú remake az M1-en, Csányi Sándor főszereplésével.
Hát kíváncsi leszek rá.
Szégyen a kukás, de hasznos.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Remek. Meghoztad a kedvem.Ferencváros írta:Tádám írta:Valaki látta a Joe-t, Cage új filmjét, megér egy estét, vagy kuka?
Tegnapelőtt néztem meg...életem egyik legrosszabb filmélménye.. Biztos nem véletlen kapott 7.0-t imdb-n, de nekem egyáltalán nem jött be. Semmi komoly cselekmény, sehová sem visz a történet kb.
De lehet én látom rosszul, mert alapból nem bírom Caget
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
Passz. Az X-Men szakértők biztos tudják.
Kerlon írta:Köszi az eddigi válaszok, de akkor kicsit tovább is mennék:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!akkor most megváltozik minden az eljövendő múlt napjai miatt? Szóval ő sem egy kísérlet miatt lesz ilyen vagy most teljesen újra alkotják minden bizonnyal? Meg ugye lesz 2016-ban Deadpool film is külön. Gondolom ott fogják elmagyarázni az előéletét...
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Tádám írta:Valaki látta a Joe-t, Cage új filmjét, megér egy estét, vagy kuka?
Tegnapelőtt néztem meg...életem egyik legrosszabb filmélménye.. Biztos nem véletlen kapott 7.0-t imdb-n, de nekem egyáltalán nem jött be. Semmi komoly cselekmény, sehová sem visz a történet kb.
De lehet én látom rosszul, mert alapból nem bírom Caget
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Valaki látta a Joe-t, Cage új filmjét, megér egy estét, vagy kuka?
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Hercules (2014)
Egyszernézős. Vagy talán még annyiszor sem. Totál középszer. Ezerszer látott sablonok, gyenge párbeszédek és nulla meglepetés. Rock mondjuk jó választás volt, de sokkal több pozitívumot nem tudnék felsorolni. 5/10
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Érdekes megközelítés - bár az utóbbi években már túlzottan is divatos- ez a legenda vagy sem jellegű sztori, viszont szerintem sokkal többet kihozhattak volna a "sima" próbás történetből. Azt sem igazán értettem miért kellett a phalanxot külön megtanítani...
A halászkirály legendája
Na, ezt már sokkal szívesebben ajánlom. Nem mai darab, de nem kopott az évek alatt. Na jó egy kicsit Terry Gilliam elvetemült alkotásait imádom, bár ez éppen a visszafogottabbak közé sorolandó. Műfajilag nehéz meghatározni, talán a drámához jár a legközelebb. Robin Williams és Jeff Bridges hátukon viszik a sztorit, ami kellően abszurd, de mégis nagyon emberi. 8/10
Egyszernézős. Vagy talán még annyiszor sem. Totál középszer. Ezerszer látott sablonok, gyenge párbeszédek és nulla meglepetés. Rock mondjuk jó választás volt, de sokkal több pozitívumot nem tudnék felsorolni. 5/10
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Érdekes megközelítés - bár az utóbbi években már túlzottan is divatos- ez a legenda vagy sem jellegű sztori, viszont szerintem sokkal többet kihozhattak volna a "sima" próbás történetből. Azt sem igazán értettem miért kellett a phalanxot külön megtanítani...
A halászkirály legendája
Na, ezt már sokkal szívesebben ajánlom. Nem mai darab, de nem kopott az évek alatt. Na jó egy kicsit Terry Gilliam elvetemült alkotásait imádom, bár ez éppen a visszafogottabbak közé sorolandó. Műfajilag nehéz meghatározni, talán a drámához jár a legközelebb. Robin Williams és Jeff Bridges hátukon viszik a sztorit, ami kellően abszurd, de mégis nagyon emberi. 8/10
Köszi az eddigi válaszok, de akkor kicsit tovább is mennék:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!akkor most megváltozik minden az eljövendő múlt napjai miatt? Szóval ő sem egy kísérlet miatt lesz ilyen vagy most teljesen újra alkotják minden bizonnyal? Meg ugye lesz 2016-ban Deadpool film is külön. Gondolom ott fogják elmagyarázni az előéletét...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Az az egész film egy baromság kezdjük ott. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Deadpoolnak eredetileg csak öngyógyító hatása van, míg a filmben mixelték csak össze a többivel. Azt a tulajdonságot is úgy ültették át miután kiderült, hogy Wade rákos. Aztán szar lett a kísérlet, csúnya lett a tag, elmenekült, majd visszatért Deadpool néven.
Szóval ő onnantól Deadpool, hogy "átalakult".
Szóval ő onnantól Deadpool, hogy "átalakult".
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Wade Wilsonból lesz Deadpool, szóval a harc után. Hacsak nem kezdik az elejéről, és csinálják meg normálisan az új filmben. Mert ami a Kezdetekben volt, az a karakter meggyalázása volt. Nem olvasok képregényeket, de utánanéztem, mert nem értettem a nagy felháborodást ezzel kapcsolatban.Kerlon írta:Valamelyik nap újrapörgettem az X-Men Kezdetek: Farkas-t és arra jöttem rá, hogy nem értem a Deadpoolos szálat. Valaki elmagyarázná?? Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!http://i50.tinypic.com/2rqbqqt.jpgerre gondolok, Wilson előtte is Deadpool már vagy mikor lesz az?
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
Felesleges ezen gondolkodni, mert elvileg az X-Men: DOFP időutazásával "törölték" ezt a filmet az idővonalból.
Valamelyik nap újrapörgettem az X-Men Kezdetek: Farkas-t és arra jöttem rá, hogy nem értem a Deadpoolos szálat. Valaki elmagyarázná?? Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!http://i50.tinypic.com/2rqbqqt.jpgerre gondolok, Wilson előtte is Deadpool már vagy mikor lesz az?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- P. Krisz
Az Amerika Kapitány 3 alapját nem a mostani Civil War fogja adni , hanem majd a jövőre megjelenő Civil War , és nem biztos hogy ugyan az lesz a vége , ha mégis akkor Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bucky lesz az új Kapitány.TéOeM írta:Eredetileg arról volt szó, hogy a 3.-ban lesz, de hát ki tudja mit kavarnak a háttérben. Pletykálják, hogy a Tél Katonáját rendező Russóék kapják a Bosszúállók 3.-at és a 4-et, hogy a Polgárháborús történetet ott "folytassák". De Thanos hangja, Josh Brolin azt mondta, hogy neki 2-3 megjelenése még biztos lesz.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Insidious Chapter 3 Trailer Kurvajó lesz ez is
-
Eredetileg arról volt szó, hogy a 3.-ban lesz, de hát ki tudja mit kavarnak a háttérben. Pletykálják, hogy a Tél Katonáját rendező Russóék kapják a Bosszúállók 3.-at és a 4-et, hogy a Polgárháborús történetet ott "folytassák". De Thanos hangja, Josh Brolin azt mondta, hogy neki 2-3 megjelenése még biztos lesz.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Azzal csak a Guardians of Galasxyt vezették fel, azt hiszem. Gondolom, a harmadik Avangersbe valahogy beleszövik ezt a szálat is, lehet mosómedvéék is megjelennek benne.Csabi írta:amúgy egy kicsit le vagyok maradva, de nem úgy volt régen, hogy az avengers 2-ben thanos lesz a főgonosz? vagy ő mikor jön a képbe?
Merci Zizou!