Korrekt meccs volt a csapattól, gratulálok a fiúknak! Az előny nagy, de nem tetemes, a visszavágón mindent odatesznek a franciák, elvégre Neymar és Mbappe (meg úgy persze nyilván mindenki) megakarja mutatni, hogy igenis van létjogosultsága a PSG-nek és a legnagyobb szinteken kell velük számolni. A vereség nagy bukás lenne nekik, persze nekünk is, főleg, mert akkor nyilvánvaló lenne, hogy nem nyerünk idén már semmit, de azért mégsem mi újítottunk be 1 éven belül egy Neymart és egy Mbappet. Én egy kicsit félek, remélem észnél lesznek a srácok, mert idén már tényleg csak a BL maradt, ha viszont sorozatban a 3. is behúznánk, akkor.... leírni sem merem, hogy mi lenne, inkább térjünk rá vissza később.
Amúgy 1-1-nél volt egy olyan pont ahol a PSG határozottan átvette az irányítást, és támadóik, mint kés a vajon mentek át a középpályánkon, jóízűen mosolyogva 1-1 szitunál a játékosainkon. Szerencsére megúsztuk gól nélkül, de nem vagyok benne biztos, hogy ez más csapat ellen elég lesz, szóval nagyon sokat kell még fejlődnünk. A mi oldalunkról is voltak azért még lehetőségek, Ronaldo lábában legalább 2 gól maradt, de idén jóval inkább visszaesett a helyzeteink értékesítése, szóval nem nagyon várok ebben már javulást, ha már ez nem megy igazán jól, az ellenfelet kell meggátolni, hogy könnyedén helyzetbe jussanak, mert másik csapat nem biztos, hogy elszerencsétlenkedi.
Apropó, Bappe Neymar kettős jól tolta, veszélyesek voltak, de a legvégén általában mindig rossz döntést hoztak (főleg Neymi), szóval alapvetően nem történt meg tőlük az a hatalmas robbantás, amire talán számítani lehetett. Ettől függetlenül Mbappet biztosan hoznám minél előbb a csapatba, valamint Ronaldo távozásakor Neymart is. Egyénileg Isco, Case és Benzema nem tetszettek, nagyjából már a többség leírta, hogy miért, úgyhogy ezt nem részletezném. MOM egyértelműen Varane, de ki kell emelnem Ronaldot is, aki 33 évesen ismét alkotott, és hátán vitte a csapatot. Továbbra is hangsúlyozom, hogy vele van a legkevesebb gond a BBC-ből, már ha egyáltalán "gond"nak lehet azt nevezni, hogy 33 évesen valaki egyre több hibával dolgozik a pályán. Szerintem meg ez a normális, ha őt nem bírja el a csapat, akkor ki a fenét bír el? Mindenesetre én köszönöm neki az újabb 2 gólt, nagyon fontos volt. Az idei szezon után az újabb aranylabda esélyessé Messi nőtte ki magát, szerintem reálisan kb. ez az utolsó éve maradt Ronaldonak, hogy kapjon még egy bogyeszt. Mivel a bajnokságból kihullottunk ezért ördögi akarást és játékot várok tőle a BL-ben, de valószínű a VB-n is kifogja tenni az életét a pályára, kár, hogy ott azért nem Modricok meg Kroosok szaladgálnak körülötte. Ha a BLt behúznánk és a VBn is jól szerepelne, akkor előfordulhat, hogy utoljára elismerik majd. Ha nem, nyilván ez sem baj, meg nem is ez a legfontosabb, de természetesen drukkolok neki egyéni szinten is.
Bale, Asensio és Vazquez jól álltak be, pedig a spanyolnál fogtam a fejem, hogy miért kell a pályára, de ügyesen tekergett elől, a cserék egyértelműen megváltoztatták a meccs képét.
Mindent összefoglalva még semminek sincs vége, nagyon nehéz lesz Párizsban, de remélhetőleg észnél lesznek a fiúk, mint amennyire Ramos is észnél volt Mbappe fail csele után.
Balet a kontrák miatt kezdetném, valamint Case helyett Kovacicot tenném be. Ezerszer is aláírnám ha idén a bajnokságban csak 3.ak leszünk, de a BL serleget visszük.
Előre a 13.-ért.
But he is a good boy...