Cristiano Ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Ebből a Ferrariból csak 500 darabot gyártanak a világon
Laza 940 lóerős.. Ja és 1.3 millió euróba fáj
Laza 940 lóerős.. Ja és 1.3 millió euróba fáj
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ez is csak farokméregetésre jó Vehetett volna inkább egy '62-es 250 GT-t,mondjuk kabrióba, az menőbb lenne
Na, akkor erre kellett a fizuemelés.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Örült a hosszabbításnak, meglepte magát egy ajándékkal.
http://www.defensacentral.com/userfiles ... errari.jpg
http://www.defensacentral.com/userfiles ... errari.jpg
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
csabi. a statodba beleszámítanak a felkészülési meccsek is?
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Na utánanéztem. Egyetlen hat-trick kell még neki és beéri Di Stéfanót is.
DS - 22
Cé - 21
Puskás - 12
DS - 22
Cé - 21
Puskás - 12
- h3x0r
remelem tavasszal megtudjukCsabi írta:mi lenne ha még cé passzolna is benzemának ((((
http://www.marca.com/2013/09/18/en/foot ... 92462.html
- Csabi
- Kapcsolat:
mi lenne ha még cé passzolna is benzemának ((((
- dzsihad91
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
R.M.C.F írta:A józan ész ezt mondja,és igaza is van. De mivel madridi játékos,így ez a teória nem lenne meg......ha CR is hamismegjátszottpiár lenne mint messi.....akkor máshol fötörnék meg. A lényeg,ha realos,akkor lefelé.....ezt majd figyeld meg, tök mindegy hogy valójában milyen.Ha Cé az első perctől kezdve elengedné magát, nem csak onnantól, hogy gólt lő, sokkal szerethetőbb figura lenne a futballvilág nem Real Madrid érzelmű tagjai számára is.
Lehet ,hogy R.M.C.F kicsit túl gyakran beszél erről, de teljesen igaza van.Valaki emlékszik arra ,hogy amíg Özil nálunk játszott zsenizte-e meg dicsérte-e a semleges média?? Egy tök átlagos játékosként kezelték.Most meg ,hogy elment tőlünk már úgy beszélnek róla mintha Zidane- adtuk volna el.Neymar amíg a Santos játékosa volt, a média okádta róla a negatív cikkeket, egy tök megosztó személyiség volt mint CR, ahogy a Barcába igazolt, má relőre lépett a világ 3ik legjobbjává és egy teljesen szerethető kedves,rendes ember lett.1, azaz 1 negatív cikket nem olvastam róla amióta barca játékos...Bale-t mindenki imádta, amíg a tottenham játékosa volt, ideigazolt, az nso konkrétan azzal nyitott ,hogy lemajmozta.Ha CR barca játékos lenne ő lenne 4szeres aranylabdás...ebben teljesen egyetértek R.M.C.F-el...
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
visszanézni azt,hogy Khedira berobban a tizenhatoson belülre,és kéri a labdát a hosszún,ez az önző portugál meg le nem adnámindig jó visszanézni
Amúgy meg nem csinálják meg olyan sokszor ezt,néha-néha előfordul,de nem jellemző ránk az,hogy önzőek lennénk. Az esetek döntő többségénél lepasszoljuk a labdát a társnak.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A wiki szerint:
Raúl 71 - 20 a kieséses szakaszban, összesen 144 meccsen
RvN 60 - 6 a kieséses szakaszban, 4 kvalifikáció során, 88 meccsen
Seva 59 - 18 a kieséses szakaszban, 11 kvalifikáció során, 116 meccsen
Messi 59 - 29 a kieséses szakaszban, 79 meccsen
CR 54 - 30 a kieséses szakaszban, 1 kvalifikáció során, 96 meccsen
Elvileg így kell nézni:
Raúl 71
Messi 59
RvN 56
CR 53
Raúl 71 - 20 a kieséses szakaszban, összesen 144 meccsen
RvN 60 - 6 a kieséses szakaszban, 4 kvalifikáció során, 88 meccsen
Seva 59 - 18 a kieséses szakaszban, 11 kvalifikáció során, 116 meccsen
Messi 59 - 29 a kieséses szakaszban, 79 meccsen
CR 54 - 30 a kieséses szakaszban, 1 kvalifikáció során, 96 meccsen
Elvileg így kell nézni:
Raúl 71
Messi 59
RvN 56
CR 53
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
hány gólnál jár már ez a vadállat a bl-ben?
kik vannak előtte?
kik vannak előtte?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
A józan ész ezt mondja,és igaza is van. De mivel madridi játékos,így ez a teória nem lenne meg......ha CR is hamismegjátszottpiár lenne mint messi.....akkor máshol fötörnék meg. A lényeg,ha realos,akkor lefelé.....ezt majd figyeld meg, tök mindegy hogy valójában milyen.Ha Cé az első perctől kezdve elengedné magát, nem csak onnantól, hogy gólt lő, sokkal szerethetőbb figura lenne a futballvilág nem Real Madrid érzelmű tagjai számára is.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Isco góljánál ő ment oda először, de miután a 2. gólt sem ő lőtte... Na mindegy. Itt egy videó, és bár szar a minősége, azért a mondandóm lényege kivehető.
A hangnemmel szerintem semmi probléma nincs, engem csupán bánt, hogy két teljesen eltérő játékosunk van Cé személyében. Az egyik, aki görcsöl, flegmázik és lövöldözik ész nélkül, ameddig be nem talál, a másik meg előkészít, cselez, további gólt lő és önfeledten örül.
...és ha már Messi is feljött: Ha Cé az első perctől kezdve elengedné magát, nem csak onnantól, hogy gólt lő, sokkal szerethetőbb figura lenne a futballvilág nem Real Madrid érzelmű tagjai számára is.
A hangnemmel szerintem semmi probléma nincs, engem csupán bánt, hogy két teljesen eltérő játékosunk van Cé személyében. Az egyik, aki görcsöl, flegmázik és lövöldözik ész nélkül, ameddig be nem talál, a másik meg előkészít, cselez, további gólt lő és önfeledten örül.
...és ha már Messi is feljött: Ha Cé az első perctől kezdve elengedné magát, nem csak onnantól, hogy gólt lő, sokkal szerethetőbb figura lenne a futballvilág nem Real Madrid érzelmű tagjai számára is.
- Csabi
- Kapcsolat:
A második bekezdést be akartam tenni aláírásba, de túl hosszú volt. Szívemből szóltál!
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Gazza:
Ha Cr barcás lenne,fele....de talán harmada ennyi negativ index sem lenne. Ez a real madrid. ez az amikor valaki itt játszik,ha messi UGYANAZT tette volna nálunk amit a barcában.....akkor nem lenne nemhogy 4....de 2 aranylabdája sem,annyi negativ,annyi nagyítós vélemény lenne róla.
Ha Cr barcás lenne,fele....de talán harmada ennyi negativ index sem lenne. Ez a real madrid. ez az amikor valaki itt játszik,ha messi UGYANAZT tette volna nálunk amit a barcában.....akkor nem lenne nemhogy 4....de 2 aranylabdája sem,annyi negativ,annyi nagyítós vélemény lenne róla.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Nem kell magadra venned, mert nem olvasgattam a topicját, bár felőlem veheted is, de úgy általában az egész szurkolói magatartásra jellemző, hogy annak a szerencsétlen lónak mindig valamelyik oldalára kell esni.
Igen, rossz formában, görcsösen játszott először, meg önző is volt. Attól még ő teremtette meg a különbséget évekig, és fogja is még remélhetőleg, és kezem-lábam összeteszem, hogy ilyen szintű játékos bassza az elenfeleket nálunk hétről hétre. Marhára nem magától értetődő, hogy nem a MU, Bayern, Barca vagy a féltucat újgazdag csapat valamelyikében műveli ugyanezt. Örüljünk már néha annak, ami van.
Engem nagyon zavar, hogy soha nincs türelem, a hála és rajongás kábé két góltalan meccsig tart, és az összes hülye pletyka milyen könnyen táptalajra talál. A hangnemről már nem is beszélek. A gólok után vágott fejről csak annyit, nézd szépen vissza, ki ugrott először Isco nyakába az első gólnál.
Igen, rossz formában, görcsösen játszott először, meg önző is volt. Attól még ő teremtette meg a különbséget évekig, és fogja is még remélhetőleg, és kezem-lábam összeteszem, hogy ilyen szintű játékos bassza az elenfeleket nálunk hétről hétre. Marhára nem magától értetődő, hogy nem a MU, Bayern, Barca vagy a féltucat újgazdag csapat valamelyikében műveli ugyanezt. Örüljünk már néha annak, ami van.
Engem nagyon zavar, hogy soha nincs türelem, a hála és rajongás kábé két góltalan meccsig tart, és az összes hülye pletyka milyen könnyen táptalajra talál. A hangnemről már nem is beszélek. A gólok után vágott fejről csak annyit, nézd szépen vissza, ki ugrott először Isco nyakába az első gólnál.