Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Én ezt csapatnám az eddig látottak után:
-------------------------------------Kapus
---------------------Varane---------------------Ramos
Carvajal-------------------------------------------------------------Marcelo (jó a védelmet eddig még nem láttuk )
-------------------------------------Khedira/Illarra
--------------------Modric----------------------Isco
-------------------------------------Özil
-------------------Benzema---------------------------------CR
Özil, Isco meg Modric lényegében még foroghat is... A szélre bárki bár mikor kimozoghat, de én Carvajalra és Marcelora bíznám a dolgot. Khedira azért kell, hogy valaki ütközni is tudjon a középső 3-asból...
or 4321 Özillel a szélen, de végül is ez úgy variálható ahogy a kedvünk akarja.(433, 4231, 442 stb.)
-------------------------------------Kapus
---------------------Varane---------------------Ramos
Carvajal-------------------------------------------------------------Marcelo (jó a védelmet eddig még nem láttuk )
-------------------------------------Khedira/Illarra
--------------------Modric----------------------Isco
-------------------------------------Özil
-------------------Benzema---------------------------------CR
Özil, Isco meg Modric lényegében még foroghat is... A szélre bárki bár mikor kimozoghat, de én Carvajalra és Marcelora bíznám a dolgot. Khedira azért kell, hogy valaki ütközni is tudjon a középső 3-asból...
or 4321 Özillel a szélen, de végül is ez úgy variálható ahogy a kedvünk akarja.(433, 4231, 442 stb.)
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én eddig szerencsére mindet láttam, és nagyon úgy tűnik, hogy vagy 4-3-3 vagy 4-4-2 lesz ebből, mert Modric-Isco-Özil kezdővel nyitott az első meccsen is, és most a PSG ellen is ahol szerintem nyerni akart volt klubja ellen ... Nekem a PSG elleni meccs nagyon is tetszett. A probléma még az erőnléttel van meg, hogy mindenki visszarázódjon, de ahhoz képest, hogy 15 nappal előttünk volt a PSG edzésileg, nagyon is jól fociztunk, és rengeteg helyzetet alakítottunk ki.morientes írta:Hát én csak a lyon elleni meccset láttam,de hogy ott mi volt a taktika nekem megmondom őszintén gőzöm sincs...sztm még Ancelotti sem biztos egészen benne,hogy álljunk föl...ez még a kisérletezések időszaka...
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Hát én csak a lyon elleni meccset láttam,de hogy ott mi volt a taktika nekem megmondom őszintén gőzöm sincs...sztm még Ancelotti sem biztos egészen benne,hogy álljunk föl...ez még a kisérletezések időszaka...Amúgy meg az eddig felkészülési meccseken használt taktikákból következtetek erre.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
Meg van a száma?
Nagy spanok vagyunk
Amúgy meg az eddig felkészülési meccseken használt taktikákból következtetek erre.
Na de majd kiderül, ha jön a walesi, addig csak találgatni tudunk.
-
Meg van a száma?Reaper's Scythe írta:szerencsére Carlo barátunknak meg se fordul ilyen a fejében.
Amúgy lehet.... csak így fent maradnak azok akik a kreativitást viszik bele a támadásokba... Az meg, hülyeség, hogy azért legyen ott, hogy a helyet csinálja... Isco is képes megcsinálni azt. Egyik sem vonalszélső. Mármint se Isco se Özil ...
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
A 3 védős rendszer valójában 5 védős. Szóval, ez a rendszer különbséget tesz támadó feladat és védekező feladat között, ha védekezik a csapatot akkor 5 védőd van, ha támad akkor marad a 3 és tolódnak ahová kell.Ha tényleg jönne áttudnánk állni akár 3 védős rendszerre is
A 3 védős felállás így nézne ki:
-----Varane-----pepe--------Ramos
Carvajal-------------------------------Marcelo
és a két szélső ész nélkül megy fel minden támadásnál....majd jön vissza ha tud,és zárja a szélt,ha esetleg nem ér vissza akkor a belső veszi fel a területét.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
Egy igazi csatár nélkül a két ász se lenne túl hatékony. Őket nem lehet centerbe rakni, mindenképp kell egy ember oda előre, aki elviszi, lefoglalja a védőket, területet nyit a két szélsőnek, akik így ki tudják használni a sebességüket.
Ez a CR-t/Bale-t esetleg mindkettő berakom csatárba és akkor befér mindenki kedvence a csapatba felfogás nem működne és szerencsére Carlo barátunknak meg se fordul ilyen a fejében.
Ez a CR-t/Bale-t esetleg mindkettő berakom csatárba és akkor befér mindenki kedvence a csapatba felfogás nem működne és szerencsére Carlo barátunknak meg se fordul ilyen a fejében.
-
---------------------------Casillas-----------------------
Carvajal-----Varane-------------Ramos----Marcelo
--------------Kondogbia---------Modric--------------
----Özil----------------------------------------Isco---
------------------Bale--------------CR-----------------
Kicsit előre mentem az időben
Karimot sajnálom kivenni, de ez büntetne
Meg nem is tudom, hogy tudom kihagyni Khedirát
Carvajal-----Varane-------------Ramos----Marcelo
--------------Kondogbia---------Modric--------------
----Özil----------------------------------------Isco---
------------------Bale--------------CR-----------------
Kicsit előre mentem az időben
Karimot sajnálom kivenni, de ez büntetne
Meg nem is tudom, hogy tudom kihagyni Khedirát
- ganjaman89
- Kedvenc játékosaid: Raphael Varane
- Kedvenc csapatod: real madrid cf
azért írtam khedirát mert ő betud lépni varane mellé ha kell és akkor négy védővel játszunk. Felőlem mondjuk marcika is lehetne khedira helyén. Amúgy csak azért írtam mert ha jön Chiellini akkor tuti ezért hogy 3 védősbe is legyen ember,marceló oda kevés védekezésbe meg fizikumba is.vagy még egy ötlet.
- --------Cassilas-----------
-Ramos-- Varane--Chiellini-
------------Illarra--------------
-Bale-----------------Marcello
------------Modric------------
-Isco------------------Ronaldo
-----------Benzema-----------
- Galacticos
még viccnek is rossz.ganjaman89 írta:Ha tényleg jönne áttudnánk állni akár 3 védős rendszerre is.Ballábas.
-----Casillas-----
-Ramos--Varane--Chiellini-
-----------Khedira-----------
--Illarramendi--Modric-----
-Isco-------Özil-----Ronaldo
----------Benzema----------
hol van az egyik legnagyobb fegyverünk marcelo?
meg három védő+khedira?
- ganjaman89
- Kedvenc játékosaid: Raphael Varane
- Kedvenc csapatod: real madrid cf
Ha tényleg jönne áttudnánk állni akár 3 védős rendszerre is.Ballábas.A Gazzetta dello Sport szerint Ancelotti szeretné a csapatában látni Giorgio Chiellinit. A lap szerint a Királyi Gárda 20 millió eurót kínál az olasz védőért, magának a játékosnak pedig négy évre szóló szerződést, és nettó 5 millió eurós fizetést.
- -----Casillas-----
-Ramos--Varane--Chiellini-
-----------Khedira-----------
--Illarramendi--Modric-----
-Isco-------Özil-----Ronaldo
----------Benzema----------
- EnzoZidane89
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo,C.Ronaldo,X.Alonso
- Kedvenc csapatod: Hala Madrid!
Ezt már párszor megbeszéltük szerintem.. Ronaldo nem tud csatárposzton játszani!! Kár is ott eröltetni,egyáltalán nem fekszik neki. A válogatottban is próbálkoztak vele...ott se ment. Benzeman a világ szeme,meg kell mutatnia,hogy remek 9-es.albert.erikdinho írta:Bár megjegyzem halkan Jesé csatárt is tud játszani, ahogy Ronaldo is.
GündoganR.M.C.F írta: egy korszerű kpás ennél többfunkciósabb kell hogy legyen.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Nem fog tudni ott játszani,alonso a legmélyebb középpályás,mindig szemben a játékkal,soha nem előtte helyezkedik el....khedira feljebb van. Az efféle passzolós mély irányítók a régi irányítók visszavont hozadékai,mivel az a poszt eltűnt......de ez a mélységi is szerintem el fog,mert már kevés feladatot tud ellátni,vagyis egy korszerű kpás ennél többfunkciósabb kell hogy legyen.Khedira helyén simán elképzelném,
- Guti.HaZ.
- Kedvenc játékosaid: Guti,Ronaldo(#9),Claude Giroux
- Kedvenc csapatod: RealMadrid, RealBetis, PhiladelphiaFlyers, BostonBruins
- Kapcsolat:
Bőven!R.M.C.F írta:ez eléggé elharapódzott is a fórumon,mármint hogy alonso már nem nagyon fog odaférni,hát én ebben nem lennék ennyire biztos,ha felépül probléma mentesen,akkor azért ő még mindig az egyik legjobb.....hiába volt tavaly gyenge,mint mindenki egyébként.szerintem nem nagyon lesz már eröltetve az öreg.
Pepe mindig formában van!albert.erikdinho írta:Pepének formába kell lendülnie
Derogál neki egy kisebb csapatban játszani, inkább itt vállal be mindent. Ez nekem nem feltétlenül szimpatikus, de kinek a pap, kinek a ...albert.erikdinho írta:Ő is nyilatkozta hogy a nagycsapatbeli szereplésért bármilyen posztot felvállal. Szerintem nem egy kutyaütő ahogy sokan írják azt róla, kicsit szokatlan neki most ez az egész és lámpalázasan játszik, de láttam már tőle szép szereléseket átadásokat és megmozdulásokat. Szerintem nem lenne hülyeség őt bal védőnek játszatni ha Marcelo pihen.
Én nem akarom még cserebalhétvédként SEM látni.
"You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day."
Bert Ambrose (1896–1971)
https://www.facebook.com/fogadoblog/
Bert Ambrose (1896–1971)
-
Főleg, ha 4-4-2 marad mint ami volt tegnap. Khedira helyén simán elképzelném, de szerintem tuti kezdő lesz jövőre is... Amint persze rendbe jön! A kérdés és ami engem legjobban érdekel az az, hogy Khedira beton kezdő lesz vagy sem... Bár tegnap nem volt rossz ebben a felállásban.R.M.C.F írta:ez eléggé elharapódzott is a fórumon,mármint hogy alonso már nem nagyon fog odaférni,hát én ebben nem lennék ennyire biztos,ha felépül probléma mentesen,akkor azért ő még mindig az egyik legjobb.....hiába volt tavaly gyenge,mint mindenki egyébként.szerintem nem nagyon lesz már eröltetve az öreg.
-
ez eléggé elharapódzott is a fórumon,mármint hogy alonso már nem nagyon fog odaférni,hát én ebben nem lennék ennyire biztos,ha felépül probléma mentesen,akkor azért ő még mindig az egyik legjobb.....hiába volt tavaly gyenge,mint mindenki egyébként.szerintem nem nagyon lesz már eröltetve az öreg.
-
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Ramos, Ronaldo
Kapusposzton alap hogy Casillas és Lopez között dől el minden, az Ő cseréjük Jesús lesz, a negyedik számú kapusunk pedig a Castilla kezdő kapusa Tomas Mejías lesz.
Jobb védők Arbeloa és Carvajal, ez még nincs lefutva de Én is benne vagyok abban a 80%-ban akik szerint Carvajal alap kezdő jobbhátvéd, ha bármi gond lenne itt akkor Ramos még mindíg ki tud ugorni ide a jobb szélre.
Középhátvédek Varane, Pepe, Ramos, Nacho. Pepének formába kell lendülnie, Varane kérdéses hogy mit fog tudni kihozni magából a sérülése után, azért elég régóta pihen már, de reméljük a legjobbakat, Ramos szerintem meg alap kirobbanthatatlan kezdő, Nacho pedig marad 4. számú középhátvédnek, Albiolt tökéletesen tudja pótolni.
Bal védők Marcelo, és lehet hü nek de szerintem Cheryshev. Coentraot szerintem eladjuk, és ezért hosszabítottuk meg a kis orosz szerződését, olvastam híreket hogy Ancelotti próbálgatta már őt bal védőnek, és hogy Ő is nyilatkozta hogy a nagycsapatbeli szereplésért bármilyen posztot felvállal. Szerintem nem egy kutyaütő ahogy sokan írják azt róla, kicsit szokatlan neki most ez az egész és lámpalázasan játszik, de láttam már tőle szép szereléseket átadásokat és megmozdulásokat. Szerintem nem lenne hülyeség őt bal védőnek játszatni ha Marcelo pihen.
Mielőtt nekiugrom a középpályának szeretném hangsúlyozni hogy szerintem az alap felállás marad 4-2-3-1 és azért nem 4-3-3 mert egy ilyen hármassal hogy Özil, Isco, és Kaká, mindenképpen kell a középpályára egy irányítő támadó középpályás hármójuk közül.
Na szóval középső középpályások Casemiro, Illarramendi, Modrić, Xabi, Khedira, hát két posztra 5 ember, teljes körűen felvagyunk készülve, talán ez az a két poszt ami még sehogy sincs lefutva ötük közül bárki kezdhet. Ezt a posztot valahogy egész évben folyamatos rotálás alatt kéne tartani. De ha tippelnem kéne akkor Casemiro/Khedira és Illara/Modric és Xabi Alonso marad idén ötödik számú középpályásnak, szerintem nem nagyon lesz már eröltetve az öreg. Modricról még annyit hogy szerintem nyugodt szívvel játszatható előrébb is irányító, sőt megmerem kockáztatni hogy még szélső támadó középpályásnak is.
Irányító támadó középpályások Özil, Isco, Kaká. Hát alap hogy Özil és Isco verseng a posztért, Kaká pedig max akkor kaphat játékperceket ha valamelyik lesérül. Itt még ha ketten ki is dölnének még mindíg ott van ide Modric is vésztartaléknak.
Szélső támadó középpályások Ronaldo és Jesé, Di Mariától pedig szerintem még szépen megválunk mint Coentraotól és jön Bale még idén nyáron. Ismeritek Perez papát, a vér nem vállik vízzé, úgy is ba ni fogja a csőrét hogy azt hiszi a média meg az emberek hogy ennyi pénzért nem lehet elhozni, meg hogy lehetetlen hogy ennyit fizessen érte és úgy is megfogja venni hogy megmutassa a világnak hogy a real madridba a legjobbak kerülnek minden áron. Tehát szerintem Bale és Ronaldo az alap szélső támadó középpályások és Jesé a cseréjük, ha valami gebasz van akkor meg jön Özil és Modric vésztartalékként beugorva a szélre. Bár megjegyzem halkan Jesé csatárt is tud játszani, ahogy Ronaldo is.
Csatárok Benzema és Morata, Benzema kezd, Morata a cseréje, ha valami baj van akkor még mindíg jöhet Ronaldo és Jesé.
ÁMEN! HALA MADRID!
Jobb védők Arbeloa és Carvajal, ez még nincs lefutva de Én is benne vagyok abban a 80%-ban akik szerint Carvajal alap kezdő jobbhátvéd, ha bármi gond lenne itt akkor Ramos még mindíg ki tud ugorni ide a jobb szélre.
Középhátvédek Varane, Pepe, Ramos, Nacho. Pepének formába kell lendülnie, Varane kérdéses hogy mit fog tudni kihozni magából a sérülése után, azért elég régóta pihen már, de reméljük a legjobbakat, Ramos szerintem meg alap kirobbanthatatlan kezdő, Nacho pedig marad 4. számú középhátvédnek, Albiolt tökéletesen tudja pótolni.
Bal védők Marcelo, és lehet hü nek de szerintem Cheryshev. Coentraot szerintem eladjuk, és ezért hosszabítottuk meg a kis orosz szerződését, olvastam híreket hogy Ancelotti próbálgatta már őt bal védőnek, és hogy Ő is nyilatkozta hogy a nagycsapatbeli szereplésért bármilyen posztot felvállal. Szerintem nem egy kutyaütő ahogy sokan írják azt róla, kicsit szokatlan neki most ez az egész és lámpalázasan játszik, de láttam már tőle szép szereléseket átadásokat és megmozdulásokat. Szerintem nem lenne hülyeség őt bal védőnek játszatni ha Marcelo pihen.
Mielőtt nekiugrom a középpályának szeretném hangsúlyozni hogy szerintem az alap felállás marad 4-2-3-1 és azért nem 4-3-3 mert egy ilyen hármassal hogy Özil, Isco, és Kaká, mindenképpen kell a középpályára egy irányítő támadó középpályás hármójuk közül.
Na szóval középső középpályások Casemiro, Illarramendi, Modrić, Xabi, Khedira, hát két posztra 5 ember, teljes körűen felvagyunk készülve, talán ez az a két poszt ami még sehogy sincs lefutva ötük közül bárki kezdhet. Ezt a posztot valahogy egész évben folyamatos rotálás alatt kéne tartani. De ha tippelnem kéne akkor Casemiro/Khedira és Illara/Modric és Xabi Alonso marad idén ötödik számú középpályásnak, szerintem nem nagyon lesz már eröltetve az öreg. Modricról még annyit hogy szerintem nyugodt szívvel játszatható előrébb is irányító, sőt megmerem kockáztatni hogy még szélső támadó középpályásnak is.
Irányító támadó középpályások Özil, Isco, Kaká. Hát alap hogy Özil és Isco verseng a posztért, Kaká pedig max akkor kaphat játékperceket ha valamelyik lesérül. Itt még ha ketten ki is dölnének még mindíg ott van ide Modric is vésztartaléknak.
Szélső támadó középpályások Ronaldo és Jesé, Di Mariától pedig szerintem még szépen megválunk mint Coentraotól és jön Bale még idén nyáron. Ismeritek Perez papát, a vér nem vállik vízzé, úgy is ba ni fogja a csőrét hogy azt hiszi a média meg az emberek hogy ennyi pénzért nem lehet elhozni, meg hogy lehetetlen hogy ennyit fizessen érte és úgy is megfogja venni hogy megmutassa a világnak hogy a real madridba a legjobbak kerülnek minden áron. Tehát szerintem Bale és Ronaldo az alap szélső támadó középpályások és Jesé a cseréjük, ha valami gebasz van akkor meg jön Özil és Modric vésztartalékként beugorva a szélre. Bár megjegyzem halkan Jesé csatárt is tud játszani, ahogy Ronaldo is.
Csatárok Benzema és Morata, Benzema kezd, Morata a cseréje, ha valami baj van akkor még mindíg jöhet Ronaldo és Jesé.
ÁMEN! HALA MADRID!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Szerintem is felesleges az első csapatba, de talán azzal, hogy felhoztuk drágábban tudjuk eladni. (persze lehet, hogy hülyeség)Guti.HaZ. írta:Remélem nem.Toti írta:denis ebben a szezonban hivatalosan is a nagycsapat keretéhez fog tartozni, vagy csak a felkészülés idejéig?
mert ugye morata, nacho és jesé elvileg igen.
Mondjuk ha el is viszik, akkor remélem egy jó csapatba megy, mert szimpatikus kis játékos.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Guti.HaZ.
- Kedvenc játékosaid: Guti,Ronaldo(#9),Claude Giroux
- Kedvenc csapatod: RealMadrid, RealBetis, PhiladelphiaFlyers, BostonBruins
- Kapcsolat:
Remélem nem.Toti írta:denis ebben a szezonban hivatalosan is a nagycsapat keretéhez fog tartozni, vagy csak a felkészülés idejéig?
"You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day."
Bert Ambrose (1896–1971)
Bert Ambrose (1896–1971)
denis ebben a szezonban hivatalosan is a nagycsapat keretéhez fog tartozni, vagy csak a felkészülés idejéig?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91