Cristiano Ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Cristiano Ronaldo - 7
a világ legdrágább ölelése:
http://31.media.tumblr.com/a19de77d8f94 ... o2_500.jpg
http://31.media.tumblr.com/f264de271804 ... o1_500.jpg
http://31.media.tumblr.com/a19de77d8f94 ... o2_500.jpg
http://31.media.tumblr.com/f264de271804 ... o1_500.jpg
But he is a good boy...
Cristiano Ronaldo scored his 23rd career hattrick today. Real Madrid (21) - United (1) - Portugal (1)
na ez a nem mindegy. ki..eszett GÉP. hihetetlen.
na ez a nem mindegy. ki..eszett GÉP. hihetetlen.
Én írtam ide a félidőben, szóval muszáj magamra vennem...
Rúghat felőlem 3 gólt minden meccsen, de ha a társa jobb helyzetben van, akkor adja már le neki a bdsrstnt. Az ő seggét mindenki fényesre nyalja, lehetne benne igazán annyi, hogyha a társ középen várja, akkor nem lövi rá nullszögből. Érdekes módon miután megjött a dupla, egyből le tudta adni a jobb helyzetben lévő Benzemának.
Plusz még annyit, hogy érdemes lenne újranézni, hogy milyen fejet vágott Karim első gólja után.
Rúghat felőlem 3 gólt minden meccsen, de ha a társa jobb helyzetben van, akkor adja már le neki a bdsrstnt. Az ő seggét mindenki fényesre nyalja, lehetne benne igazán annyi, hogyha a társ középen várja, akkor nem lövi rá nullszögből. Érdekes módon miután megjött a dupla, egyből le tudta adni a jobb helyzetben lévő Benzemának.
Plusz még annyit, hogy érdemes lenne újranézni, hogy milyen fejet vágott Karim első gólja után.
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Egy szar félidő, és már sokaknál rosszabb Khediránál. Aztán bő félóra alatt 3 gól + gólpassz. Az a harmadik...
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
a világklasszis ezért világklasszis, nem játszott jól, de mégis mesterhármas. jól jön ez majd a végén az elszámolásnál.
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
Remélem ez a tripla feloldja. Amúgy a 3. gólja Puskás-díj gyanús!
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Te gyökér :DDDDDDDDDDDDDDDDD Nem semmi volt a 3. gólja és még egy gólpasszt is kiosztott.
"Nagyszerű játékosaink vannak, de csapatként alázatosabbnak kell lennünk, ha nyerni akarunk."
Tesókám, ez bizony rád is vonatkozik. Szóval ha a társad üresen várja, akkor ne rúgd már el vagy két védővel a nyakadon vagy lordgabi-féle nullszögből. Remélem olvasni fogod. Peace.
Tesókám, ez bizony rád is vonatkozik. Szóval ha a társad üresen várja, akkor ne rúgd már el vagy két védővel a nyakadon vagy lordgabi-féle nullszögből. Remélem olvasni fogod. Peace.
- h3x0r
Ez mondjuk nem a media hibaja, csak Capdevilla es Neymar ugynoke hulyesegeket beszelt.realistahuni írta:álbá jobb mint RC, neymar már most aranylabdás formában, még mit hoznak ki?
tudom, bartra már most jobb mint Hierro volt fénykorában.
És az ilyenek után mondják a barcások, hogy a média egyformán kezeli a két csapatot.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
álbá jobb mint RC, neymar már most aranylabdás formában, még mit hoznak ki?
És az ilyenek után mondják a barcások, hogy a média egyformán kezeli a két csapatot.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem tudom, hogy tényleg nyilatkozta-e, de sírok kínomban Neymar 21 éves, ennyi idősen Cé már a PL-t oktatta 3 éve Vicces ember ez a Ribeiro.Wagner Ribeiro (Neymar ügynöke): “Neymar és Cristiano ugyanazon a napon születtek, február 5-én. Amikor Cristiano annyi idős volt, mint most Neymar, egy középszerű játékos volt. Ma is csak a testsúlyában múlja felül Neymart.”
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerintem 3 év múlva, amikor kicsit kopik a sebessége és már nehezebben veri meg a védőket(egyébként ez a képessége évről-évre kopik kicsit szerintem), akkor simán lehet belőle egy jó csatár, vagy esetleg középre behúzódik és mozgatja a csapatot, bár reméljük, hogy azt a posztot Isco elfoglalja a következő jó pár évben. Úgy gondolom, hogy Raúl rekordja meg lesz döntve, ha nem is 60-as szezonokat hoz le, de mondjuk két 40-50-es szezon bőven benne van, utána meg elég 20-30 között termelni 2 évig.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
soha nem lehet tudni, főleg előre 4 évvel mondjuk.valahogy én nem tudom elképzelni róla azt hogy elmegy pl a bayernbe, miért tenné?
lehet még egy bajnokságban is akar bajnokságot nyerni, gólkirályi címet berántani, vagy ilyesmi.
azt hiszem volt már a futball világban annál nem egy nagyobb meglepetés, hogy cristiano ronaldo nem a real madridból vonul majd vissza.
ettől függetlenül, mint írtam, én is nagyobb esélyt látok rá, hogy itt fejezi be, mint hogy még megy másfele.
nincs, de ronaldo fizikai paraméterei miatt azért 1-2 évvel lehet csúsztatni a dolgot.nincs az az ember aki ilyen szinten tud majd játszani 33 felett mondjuk.
közeledik a 30-hoz, pár éven belül el kellene kezdenie darabosodni, lassulni, gyengülni, meg minden, de ő még 35 évesen is tökéletes fizikummal lesz megáldva.
persze természetes, hogy majd belassul valamelyest.
nem fog már szezononként 60 gólokat termelni 33 évesen, de ha tavaly a 38 éves giggs vagy a 39 éves zanetti fontos/kezdő játékos tudott lenni, akkor a náluk tehetségesebb és fizikailag jobb cr sem hiszem, hogy lócázni fog 5 évvel fiatalabban.
- Galacticos
én ezt nem tudom róla elképzelni.'shutterisland írta:31-33 évesen viszont lehet lelécel egy új ligába, hogy azt is megnyerje egy psg-vel, egy juventussal vagy tudom is én bayern münchennel.
mindig is az volt az álma hogy itt játsszon, és ha nem jönnek sérülések elég jó esélye van rá hogy a klub színeiben ő szerezze a legtöbb gólt, cirka 8 év alatt -ha így folytatja- akár megelőzheti raúlt is, aki négyszer ennyit töltött a klubnál. de az teljesen más, mert cének nincs a helyén egy fenomén, meg ő lő minden pontrúgást szóval más de akkor is. ez hatalmas dolog lenne.
valahogy én nem tudom elképzelni róla azt hogy elmegy pl a bayernbe, miért tenné? pénzt nem kapna többet mint itt, ott újra bizonyítania kéne...
bár ugyanakkor azt sem tudom róla elképzelni hogy padról beszállva segítse a csapatot, annál azért nagyobb az ő egója, meg hát akármennyire is robot, nincs az az ember aki ilyen szinten tud majd játszani 33 felett mondjuk.
egy megoldás maradt, nem öregedhet meg.
nagyon kíváncsi vagyok hogy hogy hatna a játékára és a személyiségére a tizedik, az elmúlt években ő mindent megtett, rajta nem múlott most úgy néz ki hogy minden adott az alap megvan hozzá de még néha mindig kicsit görcsös. szerintem ezt a görcsösséget eltudná hagyni ha jönne egy bl-aranylabda kombó, amit most már nagyon de nagyon megérdemelne.
szerk.: azért durva hogy ilyen hamar "megöregedett" lassan 30.. nem rég meg még portugálos mez kellett azonnal. ahogy a szőke csíkokkal a hajában butított mindenkit a 04es eb-n.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
szerintem ez egy kötelező dolog volt, ha marad, azért, ha majd távozik, akkor azért.
ha marad, akkor evidens, hogy előbb-utóbb (nyilván jobb előbb) alá kellett firkantania.
ha pedig esetleg mégis elmegy a következő pár szezonban, akkor pedig azért kellett szerződést hosszabbítania, mert így nem happolhatja el senki majd ingyenes transzferként, de irreális aláíráspénzzel és fizetéssel.
ha valaki majd le akarja igazolni 30 vagy 31 évesen, akkor a madridnak is tejelnie kell majd rendesen érte.
egyébként jelenleg kívülről nekem úgy látszik, hogy amíg bl-t nem nyertek, addig biztosan marad, nagy eséllyel utána is, de a 10.-ig fix.
31-33 évesen viszont lehet lelécel egy új ligába, hogy azt is megnyerje egy psg-vel, egy juventussal vagy tudom is én bayern münchennel.
ha marad, akkor evidens, hogy előbb-utóbb (nyilván jobb előbb) alá kellett firkantania.
ha pedig esetleg mégis elmegy a következő pár szezonban, akkor pedig azért kellett szerződést hosszabbítania, mert így nem happolhatja el senki majd ingyenes transzferként, de irreális aláíráspénzzel és fizetéssel.
ha valaki majd le akarja igazolni 30 vagy 31 évesen, akkor a madridnak is tejelnie kell majd rendesen érte.
egyébként jelenleg kívülről nekem úgy látszik, hogy amíg bl-t nem nyertek, addig biztosan marad, nagy eséllyel utána is, de a 10.-ig fix.
31-33 évesen viszont lehet lelécel egy új ligába, hogy azt is megnyerje egy psg-vel, egy juventussal vagy tudom is én bayern münchennel.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Csodás hír, ebben bíztam a legjobban, végre megtörtént. Így tovább Roni, kupákban, és sikerekben gazdag éveket!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- dzsihad91
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Pont ez a baj, hogy senki se várja tőle, hogy minden meccsen 3at szórjon csak 1 valaki, mégpedig ő maga...Minden meccsen amig nem lő egy gólt olyan szinten görcsös,hogy rossz nézni.Sokat fejlődött amióta idejött, de ezt az önsanyargatást valahogy lekéne küzdje, mert ez már nem annyira jó neki se meg a csapatnak se.Ha nem talál be de a csapat nyer az jó és kész, egyéni címekre semmi esélye amíg a futball istene aktív, szóval nem is kell foglalkozni vele,hogy hány gólnál jár Messi,de én azt érzékelem rajta,hogy amikor a barca előttünk játszik és messi gólt lő, ő is mindenáron gólt/gólokat akar verni.A hosszabbításának nagyon örülök, nagyon remélem,hogy innen vonul vissza, egy ilyen játékosnak ez jár.
nem tudom miért ne lehetne végre ő a CSK. casillas úgy sem játszik. meg tett is róla hogy nálam már rég nem CSK. ramos mod. Roncin lenne a legjobb.
bár úgy néz ki ikernek az lenne az utolsó csepp ha még a CSK szalagot is elvennék tőle
R24
bár úgy néz ki ikernek az lenne az utolsó csepp ha még a CSK szalagot is elvennék tőle
R24
- h3x0r
Teljesen uj a jatekrendszer es latszik Ronaldon, hogy meg nem talalta meg benne a helyet. Egyebkent meg az utolso 2 meccsen rugott 1-1 golt, szoval hozza a gol/meccs formajat.morientes írta:Miért,neki minden meccsen mesterhármast kell rúgnia?Örülök h hosszabbított de remélem összeszedi magát most már mert az idei játéka eddig nem győzött meg nagyon.
Most kezd alakulni a csapat,szoknia kell az új felállást...