Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 17., kedd 23:02

a világ legdrágább ölelése:

http://31.media.tumblr.com/a19de77d8f94 ... o2_500.jpg
http://31.media.tumblr.com/f264de271804 ... o1_500.jpg
But he is a good boy...

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. szeptember 17., kedd 23:02

Cristiano Ronaldo scored his 23rd career hattrick today. Real Madrid (21) - United (1) - Portugal (1)

na ez a nem mindegy. ki..eszett GÉP. hihetetlen.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. szeptember 17., kedd 22:58

Kettő gólra van Hugo Sáncheztől.

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. szeptember 17., kedd 22:54

Én írtam ide a félidőben, szóval muszáj magamra vennem...

Rúghat felőlem 3 gólt minden meccsen, de ha a társa jobb helyzetben van, akkor adja már le neki a bdsrstnt. Az ő seggét mindenki fényesre nyalja, lehetne benne igazán annyi, hogyha a társ középen várja, akkor nem lövi rá nullszögből. Érdekes módon miután megjött a dupla, egyből le tudta adni a jobb helyzetben lévő Benzemának.

Plusz még annyit, hogy érdemes lenne újranézni, hogy milyen fejet vágott Karim első gólja után.

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. szeptember 17., kedd 22:49

Egy szar félidő, és már sokaknál rosszabb Khediránál. Aztán bő félóra alatt 3 gól + gólpassz. Az a harmadik... :D

DavieS
Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19

HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. szeptember 17., kedd 22:46

a világklasszis ezért világklasszis, nem játszott jól, de mégis mesterhármas. jól jön ez majd a végén az elszámolásnál. :mrgreen:
92:48

#2 #8 #12 #19 #23

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 17., kedd 22:45

Remélem ez a tripla feloldja. Amúgy a 3. gólja Puskás-díj gyanús! B-)
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2013. szeptember 17., kedd 22:41

Te gyökér :DDDDDDDDDDDDDDDDD Nem semmi volt a 3. gólja és még egy gólpasszt is kiosztott. :lol:

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. szeptember 17., kedd 21:46

"Nagyszerű játékosaink vannak, de csapatként alázatosabbnak kell lennünk, ha nyerni akarunk."

Tesókám, ez bizony rád is vonatkozik. Szóval ha a társad üresen várja, akkor ne rúgd már el vagy két védővel a nyakadon vagy lordgabi-féle nullszögből. Remélem olvasni fogod. Peace. :mrgreen:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 16., hétfő 13:13

realistahuni írta:álbá jobb mint RC, neymar már most aranylabdás formában, még mit hoznak ki?

tudom, bartra már most jobb mint Hierro volt fénykorában. :smile:

És az ilyenek után mondják a barcások, hogy a média egyformán kezeli a két csapatot. :lol:
Ez mondjuk nem a media hibaja, csak Capdevilla es Neymar ugynoke hulyesegeket beszelt.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. szeptember 16., hétfő 13:11

álbá jobb mint RC, neymar már most aranylabdás formában, még mit hoznak ki?

tudom, bartra már most jobb mint Hierro volt fénykorában. :smile:

És az ilyenek után mondják a barcások, hogy a média egyformán kezeli a két csapatot. :lol:

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. szeptember 16., hétfő 13:03

Wagner Ribeiro (Neymar ügynöke): “Neymar és Cristiano ugyanazon a napon születtek, február 5-én. Amikor Cristiano annyi idős volt, mint most Neymar, egy középszerű játékos volt. Ma is csak a testsúlyában múlja felül Neymart.”
Nem tudom, hogy tényleg nyilatkozta-e, de sírok kínomban :mrgreen: Neymar 21 éves, ennyi idősen Cé már a PL-t oktatta 3 éve :mrgreen: Vicces ember ez a Ribeiro. :)

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. szeptember 16., hétfő 0:27

Szerintem 3 év múlva, amikor kicsit kopik a sebessége és már nehezebben veri meg a védőket(egyébként ez a képessége évről-évre kopik kicsit szerintem), akkor simán lehet belőle egy jó csatár, vagy esetleg középre behúzódik és mozgatja a csapatot, bár reméljük, hogy azt a posztot Isco elfoglalja a következő jó pár évben. Úgy gondolom, hogy Raúl rekordja meg lesz döntve, ha nem is 60-as szezonokat hoz le, de mondjuk két 40-50-es szezon bőven benne van, utána meg elég 20-30 között termelni 2 évig.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. szeptember 16., hétfő 0:02

valahogy én nem tudom elképzelni róla azt hogy elmegy pl a bayernbe, miért tenné?
soha nem lehet tudni, főleg előre 4 évvel mondjuk.
lehet még egy bajnokságban is akar bajnokságot nyerni, gólkirályi címet berántani, vagy ilyesmi.
azt hiszem volt már a futball világban annál nem egy nagyobb meglepetés, hogy cristiano ronaldo nem a real madridból vonul majd vissza.

ettől függetlenül, mint írtam, én is nagyobb esélyt látok rá, hogy itt fejezi be, mint hogy még megy másfele.

nincs az az ember aki ilyen szinten tud majd játszani 33 felett mondjuk.
nincs, de ronaldo fizikai paraméterei miatt azért 1-2 évvel lehet csúsztatni a dolgot.
közeledik a 30-hoz, pár éven belül el kellene kezdenie darabosodni, lassulni, gyengülni, meg minden, de ő még 35 évesen is tökéletes fizikummal lesz megáldva.
persze természetes, hogy majd belassul valamelyest.

nem fog már szezononként 60 gólokat termelni 33 évesen, de ha tavaly a 38 éves giggs vagy a 39 éves zanetti fontos/kezdő játékos tudott lenni, akkor a náluk tehetségesebb és fizikailag jobb cr sem hiszem, hogy lócázni fog 5 évvel fiatalabban.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. szeptember 15., vasárnap 23:45

'shutterisland írta:31-33 évesen viszont lehet lelécel egy új ligába, hogy azt is megnyerje egy psg-vel, egy juventussal vagy tudom is én bayern münchennel.
én ezt nem tudom róla elképzelni.
mindig is az volt az álma hogy itt játsszon, és ha nem jönnek sérülések elég jó esélye van rá hogy a klub színeiben ő szerezze a legtöbb gólt, cirka 8 év alatt -ha így folytatja- akár megelőzheti raúlt is, aki négyszer ennyit töltött a klubnál. de az teljesen más, mert cének nincs a helyén egy fenomén, meg ő lő minden pontrúgást szóval más de akkor is. ez hatalmas dolog lenne.
valahogy én nem tudom elképzelni róla azt hogy elmegy pl a bayernbe, miért tenné? pénzt nem kapna többet mint itt, ott újra bizonyítania kéne...
bár ugyanakkor azt sem tudom róla elképzelni hogy padról beszállva segítse a csapatot, annál azért nagyobb az ő egója, meg hát akármennyire is robot, nincs az az ember aki ilyen szinten tud majd játszani 33 felett mondjuk.
egy megoldás maradt, nem öregedhet meg. :D

nagyon kíváncsi vagyok hogy hogy hatna a játékára és a személyiségére a tizedik, az elmúlt években ő mindent megtett, rajta nem múlott most úgy néz ki hogy minden adott az alap megvan hozzá de még néha mindig kicsit görcsös. szerintem ezt a görcsösséget eltudná hagyni ha jönne egy bl-aranylabda kombó, amit most már nagyon de nagyon megérdemelne.

szerk.: azért durva hogy ilyen hamar "megöregedett" lassan 30.. nem rég meg még portugálos mez kellett azonnal. :D ahogy a szőke csíkokkal a hajában butított mindenkit a 04es eb-n.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. szeptember 15., vasárnap 23:33

szerintem ez egy kötelező dolog volt, ha marad, azért, ha majd távozik, akkor azért.

ha marad, akkor evidens, hogy előbb-utóbb (nyilván jobb előbb) alá kellett firkantania.

ha pedig esetleg mégis elmegy a következő pár szezonban, akkor pedig azért kellett szerződést hosszabbítania, mert így nem happolhatja el senki majd ingyenes transzferként, de irreális aláíráspénzzel és fizetéssel.
ha valaki majd le akarja igazolni 30 vagy 31 évesen, akkor a madridnak is tejelnie kell majd rendesen érte.

egyébként jelenleg kívülről nekem úgy látszik, hogy amíg bl-t nem nyertek, addig biztosan marad, nagy eséllyel utána is, de a 10.-ig fix.
31-33 évesen viszont lehet lelécel egy új ligába, hogy azt is megnyerje egy psg-vel, egy juventussal vagy tudom is én bayern münchennel.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. szeptember 15., vasárnap 23:26

Csodás hír, ebben bíztam a legjobban, végre megtörtént. Így tovább Roni, kupákban, és sikerekben gazdag éveket! :agree: :salute:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

dzsihad91
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. szeptember 15., vasárnap 19:54

Pont ez a baj, hogy senki se várja tőle, hogy minden meccsen 3at szórjon csak 1 valaki, mégpedig ő maga...Minden meccsen amig nem lő egy gólt olyan szinten görcsös,hogy rossz nézni.Sokat fejlődött amióta idejött, de ezt az önsanyargatást valahogy lekéne küzdje, mert ez már nem annyira jó neki se meg a csapatnak se.Ha nem talál be de a csapat nyer az jó és kész, egyéni címekre semmi esélye amíg a futball istene aktív, szóval nem is kell foglalkozni vele,hogy hány gólnál jár Messi,de én azt érzékelem rajta,hogy amikor a barca előttünk játszik és messi gólt lő, ő is mindenáron gólt/gólokat akar verni.A hosszabbításának nagyon örülök, nagyon remélem,hogy innen vonul vissza, egy ilyen játékosnak ez jár.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. szeptember 15., vasárnap 19:54

nem tudom miért ne lehetne végre ő a CSK. casillas úgy sem játszik. meg tett is róla hogy nálam már rég nem CSK. ramos mod. Roncin lenne a legjobb.

bár úgy néz ki ikernek az lenne az utolsó csepp ha még a CSK szalagot is elvennék tőle :lol: :lol:

R24
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 15., vasárnap 19:40

morientes írta:
Örülök h hosszabbított de remélem összeszedi magát most már mert az idei játéka eddig nem győzött meg nagyon.
Miért,neki minden meccsen mesterhármast kell rúgnia? :roll:
Most kezd alakulni a csapat,szoknia kell az új felállást...
Teljesen uj a jatekrendszer es latszik Ronaldon, hogy meg nem talalta meg benne a helyet. Egyebkent meg az utolso 2 meccsen rugott 1-1 golt, szoval hozza a gol/meccs formajat.

Vissza: