Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Toti

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. október 15., szerda 18:43

remy, ezeket a magyarorszagi kritikas csucsblogokat linkeld mar be ide v jo privatba is ahogy erzed. szeretek kritikakat olvasni. mondjuk a tiedet nem szoktam. :D

szoval az itteni fightba a vilagert sem szallnek be mert szeretem a vitakat is olvasni :D csak tenyleg kivancsi vok azokra a blogokra.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. október 15., szerda 18:43

Realista24 írta: Viseld el a kritikát vagy ne írj blogot. Mi sok éve kapjuk a szart az arcunkba. Együtt lehet élni vele.
Elviselem.

Viszont nem a témához tartozott, így reagálnom kellett rá.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 15., szerda 18:41

Erre még válaszolok, mivel az oldalt szólítottad meg.
Ezek alapján ezen a fórumon igazából Én vagyok a legnagyobb probléma. Én szemetelem tele a topicokat, én offolok, stb. Mások soha.
1. Örülj neki, hogy a blogodat reklámozhattad orrba-szájba, mindenféle szankció nélkül.
2. Örülj neki, hogy a sok szemetet tartalmazó hszeid 90%-a maradhatott a fórumban, és nem került törlésre mint száz és száz másik hozzászólás, amit úgy ítéltünk meg.
3. Ha ennyire szar ezen a fórumon, tudnám miért neked van a második legtöbb hozzászólásod?
4. A fórumozás továbbra is opció, nem kötelező.
Nem tudom melyik hozzászólásomban fikáztam az itten munkátokat, de mindenesetre érdekes.
Viseld el a kritikát vagy ne írj blogot. Mi sok éve kapjuk a szart az arcunkba. Együtt lehet élni vele.
Sőt, azt is tudom, hogy minden egyes ember, aki blogot vezet és kritikákat ír, az géniusz és már az első írásukkal megváltoztatták a világ működését. Csak én nem. Persze.... Láttam régi írásokat olyan blogokon, amik most kb a legjobbak Magyarországon. Hát... ők is elkezdték valahol... és nem a csúcson. Érdekes.
Óvoda.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2014. október 15., szerda 18:33

Ha így állsz hozzá, hogy mindenki, aki kritikát fogalmaz meg rólad, az nem a munkásságod, hanem a személyed ellen szól, akkor soha nem fogsz egyről a kettőre jutni...

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. október 15., szerda 18:24

istimester írta: Az, hogy színvonal alatti kritikákat sikerül gyártanod legjobban az interakció hiányán látszik, ami az olvasottság ellenére gyakorlatilag nem is létezik. Ettől még szeretheted a filmeket.
Nem tudom melyik hozzászólásomban fikáztam az itten munkátokat, de mindenesetre érdekes. Sőt, azt is tudom, hogy minden egyes ember, aki blogot vezet és kritikákat ír, az géniusz és már az első írásukkal megváltoztatták a világ működését. Csak én nem. Persze.... Láttam régi írásokat olyan blogokon, amik most kb a legjobbak Magyarországon. Hát... ők is elkezdték valahol... és nem a csúcson. Érdekes.
istimester írta: Az esetek többségében színvonal alatti panelek harsogásán kívül nem láttunk olvashattunk semmi újat. Ezt unta meg a topikba járó felhasználók többsége.
Ezek alapján ezen a fórumon igazából Én vagyok a legnagyobb probléma. Én szemetelem tele a topicokat, én offolok, stb. Mások soha.

Na, de mindegy. Erre is igazából csak azért reagáltam, mert nekem jött az üzenet. Amúgy nem írtam volna.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2014. október 15., szerda 18:05

Ami azt illeti, néhány mondat erejéig visszatérek a délutáni vitához.

Igen, mindenkinek van lehetősége máshol írni a filmektől. Ugyanakkor azt a lehetőséget sem vettük el senkitől, hogy ide posztolja a minden bizonnyal értékes gondolatait. A te esetedben sem az volt a gond, hogy írtál, hanem az, ahogy és mit írtál. Az esetek többségében színvonal alatti panelek harsogásán kívül nem láttunk olvashattunk semmi újat. Ezt unta meg a topikba járó felhasználók többsége. Véleményem szerint ez folytatódik a filmes blogon is, mint egy virtuális Mos Eisleyként működve, ahol összegyűlik a galaxis, akarom mondani az internet szemete. Az, hogy színvonal alatti kritikákat sikerül gyártanod legjobban az interakció hiányán látszik, ami az olvasottság ellenére gyakorlatilag nem is létezik. Ettől még szeretheted a filmeket.

danianevem
Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. október 15., szerda 16:09

Santi írta:...
Mondjuk már biztos láttad, de: Sztálingrád.

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2014. október 15., szerda 15:44

Sztem a srácok arra várnak, hogy az utánad keletkező űr én töltsem be és írjak ide filmekről. :mrgreen:

Egyébként, hogy ne legyen off, nézegetem a VH-s filmeket, de hihetetlen, hogy mind egykaptafa. Tökmind1, hogy amerikai, francia, olasz, ruszki stb mindig a német a gonosz embertelen szar és ők meg a hősök. Nincs olyan, ami fordítva van, illetve ha nem is fordítva, de mind a két fél szörnyűségeit megmutatja és nemcsak a vesztes oldalt állítja be véres, kegyetlen, ellenszenves népnek? Vagy legalább valami olyan film, ami kevésbé propagandisztikus (remélem van ilyen szó, de sztem értitek mire gondolok)?
Filmklubban bevállaltam a témát, mint háborús film, de szomorúan szembesülök vele, hogy egyik se olyan amire gondoltam volna. Legutóbb a Breszti erőd-öt néztem, ami mondjuk nézhető, de ez is a szovjet kommunista ideológiától bűzlik.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 15., szerda 13:13

Akkor mégis ki az óvodás?
A leírtak alapján Te, mert nem tudsz túllépni az irántad áradó szereteten.
Hagyjuk már... van lehetőségem máshová filmekről írni. Full nem érdekel, hogy nem tudok ide írni. Csak tényleg kíváncsi voltam, hogy mi van azzal az 1-2 személlyel, akik annyira hangoztatták, hogy "jajj a Remy...."
Na, akkor itt most befejezzük egy warnnal a zsebedben. Deal?
Ahogy írtad, nem kell ide írnod, nem kötelező, opció. Tesztelgetni a többi usert, akik értelmesek, csak a sok idiótaságoddal elvetted a kedvüket, aztán számonkérni rajtuk, hogy nem írnak, óriási karrier. Ez az óvoda, igen.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. október 15., szerda 13:09

Realista24 írta:
Azoknál nagy a csend, akik anno betámadtak azzal, hogy túl sokat írok ide. Dehogy halt meg. Örülök én annak, ha sokan filmeznek és írnak is róluk. Legalább van mit olvasni.
Mit vártál, hogy majd beírják, hogy de jó, hogy Remy nem ír? Nem óvodások. Vagy, hogy hiányolni fognak? Vagy mit? :lol:
Megint másról beszélsz. Egyeseknek az volt a gond, hogy azért nem írnak ide, mert a Remy úgyis beleköt. De a Remy nem ír ide... és jééé ezek után sem írtak ide FILMEKRŐL. Akkor mégis ki az óvodás?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 15., szerda 13:08

Azoknál nagy a csend, akik anno betámadtak azzal, hogy túl sokat írok ide. Dehogy halt meg. Örülök én annak, ha sokan filmeznek és írnak is róluk. Legalább van mit olvasni.
Mit vártál, hogy majd beírják, hogy de jó, hogy Remy nem ír? Nem óvodások. Vagy, hogy hiányolni fognak? Vagy mit? :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. október 15., szerda 13:07

Realista24 írta:
akkor nagy a csend.
Nagy csend? Emberek filmet néztek, írtak, beszéltek róla és nem akarták lenyomni a másik torkán, hogy de ez akkor is nagyon jó film!!!! Nehogy azt hidd, hogy nélküled meghalt a topic.
A mártírkodásod meg már már vetekszik shutteréval.
Hagyjuk már... van lehetőségem máshová filmekről írni. Full nem érdekel, hogy nem tudok ide írni. Csak tényleg kíváncsi voltam, hogy mi van azzal az 1-2 személlyel, akik annyira hangoztatták, hogy "jajj a Remy...."
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Remy 2014. október 15., szerda 13:08-kor.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 15., szerda 13:01

Amúgy végigpörgettem a topic utolsó x oldalát, tényleg nem írtál, és milyen jó volt látni, hogy nem minden második hozzászólás arról szól, hogy micsoda tartalom van egy-egy DC/Marvel film mögött.
Szóval nem gond, ha megtartod jó szokásod.
akkor nagy a csend.
Nagy csend? Emberek filmet néztek, írtak, beszéltek róla és nem akarták lenyomni a másik torkán, hogy de ez akkor is nagyon jó film!!!! Nehogy azt hidd, hogy nélküled meghalt a topic.

A mártírkodásod meg már már vetekszik shutteréval.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. október 15., szerda 12:55

Realista24 írta: Vagy csak végleg elvetted a kedvüket, mert úgyis megjelensz. Amúgy meg írtál eleget, csak nem itt, hanem egy topiccal arrébb.
Mi köze van egy másik topicnak a filmeshez? :) Amúgy meg tök mindegy, hogy próbáljátok megmagyarázni ezt, mert a tények engem támasztanak alá. Amikor támadni kell az embert, akkor hirtelen mindenki megjelenik, amikor meg van lehetőség írni, akkor nagy a csend. Érdekes. :) Na, de ez már off. Mindegy, mert nem írok többet ebbe a topicba. Úgyhogy hajrá. Mindenki előtt szabad az út.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 15., szerda 12:50

Remy írta:Gondolom észrevettétek, hogy egy ideje már nem írtam ide. Nem besértődés vagy valami ilyesmi miatt, hanem mert kíváncsi voltam, hogy tényleg kinyírom-e a topicot, illetve tényleg elnyomok-e itt 1-2 embert. No, azt vettem észre, hogy igazából, akik a leghangosabbak voltak (nem írok neveket) azok ezek után se írtak ide a filmes topicba. Miért is? Most nem hoztam fel se Batmant, nem védtem a Sötét lovag trilógiát. Nem beszéltem se a Marvelről, se a DC-ről, stb. Akkor mégis hol vannak?

Fura, de szerintem itt sokaknak nem az volt a baja, hogy XY-ról írok, hanem, hogy ÉN írok. Ez tény, mert ezt támasztja alá az elmúlt 2 (?) hónap. Úgyhogy igazából mindegy. Na, csak ennyit akartam. További jó filmezést.
Vagy csak végleg elvetted a kedvüket, mert úgyis megjelensz. Amúgy meg írtál eleget, csak nem itt, hanem egy topiccal arrébb.

Shutter, téged meg lassan megsajnállak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. október 15., szerda 12:45

Fura, de szerintem itt sokaknak nem az volt a baja, hogy XY-ról írok, hanem, hogy ÉN írok.
hali. :mrgreen:
ne foglalkozz ezekkel, mert ha abbahagyod néhány beszólás miatt a fórumozást, csak elérik a céljukat. :)

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. október 15., szerda 12:37

Gondolom észrevettétek, hogy egy ideje már nem írtam ide. Nem besértődés vagy valami ilyesmi miatt, hanem mert kíváncsi voltam, hogy tényleg kinyírom-e a topicot, illetve tényleg elnyomok-e itt 1-2 embert. No, azt vettem észre, hogy igazából, akik a leghangosabbak voltak (nem írok neveket) azok ezek után se írtak ide a filmes topicba. Miért is? Most nem hoztam fel se Batmant, nem védtem a Sötét lovag trilógiát. Nem beszéltem se a Marvelről, se a DC-ről, stb. Akkor mégis hol vannak?

Fura, de szerintem itt sokaknak nem az volt a baja, hogy XY-ról írok, hanem, hogy ÉN írok. Ez tény, mert ezt támasztja alá az elmúlt 2 (?) hónap. Úgyhogy igazából mindegy. Na, csak ennyit akartam. További jó filmezést.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. október 15., szerda 9:49

JJ-t ismerve szerintem csak hangulatfokozó, félrevezető képek, de valami kurva jól néznek ki:

http://aeonflux.blog.hu/2014/10/15/star ... _vazlatkep

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2014. október 15., szerda 6:33

Sierra írta:Démonok közöttet látta innen valaki? Most néztem meg, mit ne mondjak elég fosatós film. :D Próbáltam átérezni a filmet, de kurvára nem hiszek ezekben a dolgokban.
Keress rá az eredeti Annabelle babára, akkor még röhögni is fogsz. :D

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. október 15., szerda 1:13

The Maze Runner (2014)
Egesz jo kis film lett, a tortenet lekotott, a karaktereket is birtam. Aki szerette a Hunger Gamest vagy a Divergentet, annak ez is tetszeni fog.

Na de nem is maga a film miatt irok, hanem a legujabb mozis elmenyemrol. Delutan 5 korul neztem meg a filmet, mar egy ideje adjak, szoval nem is volt meglepo hogy osszesen 14-en voltunk az egesz teremben. Azon viszont nem kicsit meglepodtem, amikor harom 13-14 ev koruli gyerek bejon egy zacskoval es elovesznek belole egy 2 literes kolat, 3 chipset meg valami csokikat. :lol: Csak neztem hogy WTF :kivagyhe:

Vissza: