Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
!Alexis
Kedvenc játékosaid: Robinho, James, Marcelo, Guti, Isco, Quintero, LucasMoura, Biro Biro, Rivelino, BeneFeri, Sócrates
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colombia, Brasil

Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

HozzászólásSzerző: !Alexis » 2013. július 27., szombat 21:47

azon gondolkoztam éppen, hogy micsoda betyár dolog lenne kiállni egy kisebb csapat ellen ezzel a kezdővel:

-------------------------------Iker
--Carvajal-------Nacho----------------Ramos----Arbeloa/Moreno
----------------Illarra----------------Xabi
-----------------------José Rodríguez
-----Jesé----------------------------------------Isco
--------------------------Morata

:mrgreen:
joga bonito.

adamzz
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. július 27., szombat 18:27

kimber írta:Nagyon remélem igazak azok a hírek, hogy Ancelottinál Modric alapkezdő a középpályán
minden focihoz értő embernél alapkezdő a kis horvát.

kimber
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Zidane, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: kimber » 2013. július 27., szombat 18:19

Nagyon remélem igazak azok a hírek, hogy Ancelottinál Modric alapkezdő a középpályán, a többi hely még kiadó,ill. a helyzetnek megfelelően változhat.

Guti.HaZ.
Kedvenc játékosaid: Guti,Ronaldo(#9),Claude Giroux
Kedvenc csapatod: RealMadrid, RealBetis, PhiladelphiaFlyers, BostonBruins
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Guti.HaZ. » 2013. július 27., szombat 15:22

Guti.HaZ. írta:
Sierra írta:Szerintem 3 középpályással kéne tolnunk, egy igazi ütköző emberrel hátul, aki csak a védekezéssel foglalkozik, ugyanakkor tud értelmes passzokat adni akár a többi középpályásnak, akár az előrébb lévő embereknek. Ez a hírek alapján Kondogbia lenne talán.

Aztán előtte játszana két középpályás, aki Xabi Alonso/Illarra meg Modric lenne, Modric irányítaná a csapatot, fellépne a támadásokkal, Xabi/Illarra meg inkább a védekezéssel foglalkozna, de adott esetben ők is segítenének a támadásban. És elöl meg Isco-Benzema-Cé hármas tolná alapesetben - nálam. A védelem meg adott.

Nekem ez a véleményem. :)
KB? Mert ezzel nagyjából én is kiegyeznék.

-------------------------------Casillas/Lopez
----------------------Pepe/Varane - Ramos/Nacho
Carvajal/Arbeloa - --------------------------------Marcelo/Coentrao
--------------------------Kázmér/Khedira-----------------------
-----------Illarra/Xabi-------------------Modric/???-------------
---------------Isco/Özil----------------------------------Ronaldo/Jesé
--------------------------Benzema/Morata-----------------------------

Ahol nincs kiemelve, ott bármelyik kezdhetne. Illetve evidens, hogy Xabi nem kezd, ameddig sérült.
Az argentin barátunkat kihagytam, de ő amúgy is inkább jobb szélre lenne opció, itt meg az nincs, illetve Kaká és Cheryshev csak 3. opció lenne az adott posztra. :agree:
"You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day."
Bert Ambrose (1896–1971)

https://www.facebook.com/fogadoblog/ :coffee:

Guti.HaZ.
Kedvenc játékosaid: Guti,Ronaldo(#9),Claude Giroux
Kedvenc csapatod: RealMadrid, RealBetis, PhiladelphiaFlyers, BostonBruins
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Guti.HaZ. » 2013. július 27., szombat 15:12

Sierra írta:Szerintem 3 középpályással kéne tolnunk, egy igazi ütköző emberrel hátul, aki csak a védekezéssel foglalkozik, ugyanakkor tud értelmes passzokat adni akár a többi középpályásnak, akár az előrébb lévő embereknek. Ez a hírek alapján Kondogbia lenne talán.

Aztán előtte játszana két középpályás, aki Xabi Alonso/Illarra meg Modric lenne, Modric irányítaná a csapatot, fellépne a támadásokkal, Xabi/Illarra meg inkább a védekezéssel foglalkozna, de adott esetben ők is segítenének a támadásban. És elöl meg Isco-Benzema-Cé hármas tolná alapesetben - nálam. A védelem meg adott.

KB? Mert ezzel nagyjából én is kiegyeznék.

-------------------------------Casillas/Lopez
----------------------Pepe/Varane - Ramos/Nacho
Carvajal/Arbeloa - --------------------------------Marcelo/Coentrao
--------------------------Kázmér/Khedira-----------------------
-----------Illarra/Xabi-------------------Modric/???-------------
---------------Isco/Özil----------------------------------Ronaldo/Jesé
--------------------------Benzema/Morata-----------------------------

Ahol nincs kiemelve, ott bármelyik kezdhetne. Illetve evidens, hogy Xabi nem kezd, ameddig sérült.
"You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day."
Bert Ambrose (1896–1971)

https://www.facebook.com/fogadoblog/ :coffee:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. július 27., szombat 14:33

Szerintem 3 középpályással kéne tolnunk, egy igazi ütköző emberrel hátul, aki csak a védekezéssel foglalkozik, ugyanakkor tud értelmes passzokat adni akár a többi középpályásnak, akár az előrébb lévő embereknek. Ez a hírek alapján Kondogbia lenne talán.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 27., szombat 13:20

Elég sokat agyaltam, hogy, ha jön Bale akkor hova jöhet 4-3-3-ba, és arra jutottam, hogy könnyen meglehet, hogy nem oda számolnak vele mint ahova mi. Ugyanis rengeteget megy és védekezésben iis eléggé ott lenne Bale...
4-3-3-ra vele 1 ilyen felálláson gondolkoztam, hogy

--------------Casillas----------------
Carvajal--Varane----Ramos-Marci
-----------Casemiro/Illarra---------
Bale----------------------------Modric
-----Isco------Benzema-------CR----

:coffee:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 27., szombat 13:08

nehezen tudom elképzelni ezt a sportot,fájdalom és kockázat nélkül. Azért mennyire egyszerű lenne ha ez így lenne,hogy csak a 100%osok játszanának..... :ozil: 
Ezt alá is írom,egy éles meccsen,de nem jobb az ha sérülés nélkül,fizikálisan topon fut neki a szezonnak,mintsem hogy kockáztassa,rásérül?Mer annyira nem volt fontos az a francia meccs.
Toky:Értem én mit mondasz,én csak megjegyeztem,amit.Hozzátéve,hogy nem akarom savazni.Erre a kollwga(nem te)a köv. hsz-be,mindjárt írta hogy nem azt kellene savazni stb...
Nekem csak azt tűnt fel,néhol,hogy má megint ez a csúnya kettősmérce,hogy pl Özil,akivel én igen kritikus vagyok,némelyek szerint ha így produkál mint Lyonban(egy kicsit se volt rosszabb mint a többi)menjen el,nagy kávés smileval a végén,addig Illarramendivel kapcsolatba megfolgamazódik némi kritika,mindjárt 1000 ok feljön hogy mi miatt volt gyenge.
Persze,környezet váltás,meg húzódás,ok.De a huzódást leszámítva(ami nem lehetett mondom veszélyes mer akkor be se rakják)ugyan ezek a dolgok játszottak be Isconal is,aki meg sztm az első meccsén biztatóan mozgott.De mondom,ezt az Illarra témát nem forszirozom tovább,addig nem érdemes se pozitivat,se negativat mondani róla,míg nem játszott le min 5-6 meccset.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2013. július 27., szombat 0:32

morientes írta:Ha fájt a lába,minek játszott.Ez olyan kockázat,amit épeszű ember nem válal,pláne ha a lábával keresi a kenyerét.Azt tudjuk hogy a Real orvosi stábja enyhén szólva se fenomenális,de ezt akkor csak látni kellett volna.
Alonso körülbelül egy fél szezont játszhatott lágyéksérüléssel most tavasszal. De ha jól tudom a brazil Ronaldonál is volt olyan, hogy törött lábbal játszott, meg gyógyszerrel. C. Ronaldot is küldték már be nem teljesen egészségesen. Ramosnak mondjuk "csak" a hátával voltak gondjai. Szóval ez a példa azért sántikál. (Bocs a rossz szóviccért. :D )
morientes írta:Casemirot egy szóval se mondtam hogy ugyan azon a poszton játszik.Csak annyit mondtam,hogy akart.
Tényleg nem mondtad, de egyrészt a helyére állt be (középpályán és cserében egyaránt), másrészt ezzel sugalmazod (szerintem, mert nekem ebből úgy tűnik), hogy Illarramendi nem akart. Pedig ha nem akart volna, akkor fájó akármivel (ha egyáltalán igaz, hogy már előtte is fájt Neki) inkább kiüli a meccset.
morientes írta:Illarramendi meg lehet hogy Xabi utód lesz,de lyonba 2X ért labdába,ez tény.Ez nem savazás,csak egy megállapítás.Ennyi.De nem generálom a vitát,majd bizonyítson,a többi engem nem érdekel.Mert ennyi pénzért nem kell bizonyítani,hanem kötelező!
Ahogy mondod, lehet, hogy lesz, lehet, hogy nem Alonso utód, ezt még bizonyítania kell. De a bizonyításra már többen írtuk, hogy egy Nála tapasztaltabb (és talán Illarramendi későbbi maximumánál jobb) játékosnak is kellett majdnem 1 év. Még a játékos társak sem feltétlenül keresik Őt. Ez látszott (most nem tudom, hogy a Lyon vagy a Bournemouth ellen volt), hogy hiába állt ott üresen, várva a labdát, a társ ránézett... majd keresett valaki mást.
Én elhiszem Neked, hogy 2-szer ért labdába (nem kerestem statisztikát/számoltam, csak keveselltem, nekem több rémlett), de idő kell Neki is, és a társaknak is, hogy megbízzanak benne. (Mondjuk egy jobb középpálya se ártott volna. :roll: ) Csak legyen türelmünk. Ez az év úgyis tanuló év lesz edző(k)nek és jó pár játékosnak is.
Vita meg mindig is lesz, mert szerencsére nem egyformán gondolkodunk. Amíg ilyen kulturáltan megy, nincs a véleményütköztetésben semmi rossz. Szerintem. :)

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 26., péntek 22:53

Ha fájt a lába,minek játszott.Ez olyan kockázat,amit épeszű ember nem válal,

nehezen tudom elképzelni ezt a sportot,fájdalom és kockázat nélkül. Azért mennyire egyszerű lenne ha ez így lenne,hogy csak a 100%osok játszanának..... :ozil:
Az is hogy apróbb fájdalmat simán bevállal egy focista,és biztos olyan mérvű volt az a kockázat amit felmért,hogy tudta hogy meg fog sérülni,én jómagam is zsákszámra indultam úgy neki,egy meccsnek,vagy szezonnak,hogy na most nem lesz probléma......aztán vagy lett,vagy nem,ez egy ilyen sport.

Újoncként meg főleg túlzottan is akar az ember,mint egy kivénhedt csataló,aki egy apróbb jelre már talpig gipszben van.

:D
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 26., péntek 22:40

Ha fájt a lába,minek játszott.Ez olyan kockázat,amit épeszű ember nem válal,pláne ha a lábával keresi a kenyerét.Azt tudjuk hogy a Real orvosi stábja enyhén szólva se fenomenális,de ezt akkor csak látni kellett volna.
Casemirot egy szóval se mondtam hogy ugyan azon a poszton játszik.Csak annyit mondtam,hogy akart.
Illarramendi meg lehet hogy Xabi utód lesz,de lyonba 2X ért labdába,ez tény.Ez nem savazás,csak egy megállapítás.Ennyi.De nem generálom a vitát,majd bizonyítson,a többi engem nem érdekel.Mert ennyi pénzért nem kell bizonyítani,hanem kötelező!
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco

HozzászólásSzerző: Toky » 2013. július 26., péntek 22:13

fringsquad írta:illarrat nem hiába cserélték le még az első félidőbe, gyenge volt. nem is voltam eddig se tőle hasra esve, 40 millió kibaszott sok érte, 20at max. ha adtam volna érte. olyan érzésem lesz, h bukta lesz (nem leszek depis, ha tévedek :mrgreen: )
Vagy ha elolvastad volna a híreket, akkor tudnád azt, amit már többen is írtak, hogy
1. Illarramendinek már korábban fájdalmai voltak,
2. azért hozták le, hogy nehogy komolyabb sérülést szenvedjen.
És ajánlom figyelmedbe azt is, amit most Fenomen írt, illetve már én is régebben.
fringsquad írta:itt sokan írják ki mit képzelne el és khedirát nem nagyon látom. végül is divat utálni... ő nem annyira fos, mint amennyien írják csak mou nem látott, h néha-néha már ő lett a csatár...
Talán mert ezt kérte Tőle Mourinho? :roll:
A védők előtt játszatásáról meg Galacticos írt már. Illetve még annyit, hogy ha megnézed a mostani két felkészülési meccsünket, ott is nem egyszer volt fenn az ellenfél 16-osánál.
fringsquad írta:fontos, h előlről kik jönnek vissza, mert özil, cr, benzema baszik rá a védekezésre. modric visszazár, és isco is visszalép, de ő se az igazi...
Tiszteljük meg a játékosokat azzal, hogy a nevüket nagy kezdőbetűvel írjuk.
Sokat szapulom Ronaldot a védekezése miatt, de azt be kell látni, hogy a Barca ellen és a BL-ben a komolyabb csapatok ellen Ő is visszazár. Benzemát védekezés miatt fikázni meg elég megmosolyogtató, mikor nem egyszer Ő zár vissza bal szélre, amíg CR durcizik egyet elől, hogy kihagyta/szerelték. Modricnak meg eleve ez az egyik feladata a posztjából fakadóan. Persze, hogy visszazár.
fringsquad írta:ha meg nem akarunk ivelgetős kontra csapat lenni akkor alonsot elkell felejteni.
A kettő nem függ össze. Ha nekem nem is hiszel, kérdezd meg del Bosque-t.
fringsquad írta:kibaszottul kellene bale, de nem 100 millióért :roll:
Ennél olcsóbban meg szerintem nem jön. :roll: (Mondjuk szerintem nem is kell, és nem is fog. Idén biztosan nem.)
morientes írta:
így van. elővigyázatosságból hozták le.
Hm...ha volt valami sérülése,játszatni sem kellett volna.Azért egy 30+milliós játékosnak kva jónak kell lenni,annak mutatni kell valamit,előszezon meg kisérletezés ide vagy oda...ehhez képest ha 2X labdába ért,sokat mondok
A 6 milliós Casemiro meg odarakta magát...és nem,nem savazom,csak megjegyeztem...
Gondolom nem érezte elég súlyosnak a sérülést (vagy bizonyítani akart), az orvosok is engedték, így játszott. Aztán kiderült, hogy mégsem olyan jó az a láb vagy mije fájt, esetleg ott sérült még rá, vagy mása húzódott meg közben.
Az a kettő szerintem elég komoly túlzás. És Casemiroval is akkor lett jobb a csapat, amikor a második félidőben sorcsere volt a középpályán is. Első félidő végén az Ő jelenléte sem osztott-szorzott. Akkor most Ő okozta a változást, vagy a társak? Meg azért mégis csak más stílusú a kettő. Alonso sem a vehemensségével vezér a (közép)pályán.
Meg ugye ha már Alonso utód, Alonso is az első éve vége felé jött bele ebbe a szerepbe. Pedig Ő már jóval tapasztaltabb és érettebb játékos volt mint most Illarramendi. Én ezért is szorgalmaztam korábban, hogy idén mindenképpen meg kell(ett) szerezni Alonso utódját.

kiserik_2
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2013. július 26., péntek 21:12

h3x0r írta:Ma az egyik baratommal beszelgettuk a felallasokat, ide-oda pakolgattuk a neveket, de egy problema(?) merult fel mindig: MODRIC.
...

a mi taktikank a 4231, ez a mi felallasunk:
----labdaszerzo---------melysegi iranyito-----
jobb szelso------------iranyito---------ronaldo,
---------------------- csatar---------------------
Ezzel a mélységi irányítóval csak egy baj van, hogy a 4231 felállásban nem az igazi, mint ezt az utóbbi időben meg is tapasztalhattuk és remélem Carlo is észreveszi. Egyszerűen kevés a védekezésbe, és ha a labdaszerző is hátrébb marad, akkor pedig hatalmas űr keletkezik a védelem és a támadó 4-es között (ezt is láthattuk párszor). Max úgy működik, mint a Juvéban, hogy 2 védekezni képes középpályás is segíti Pirlo munkáját, viszont már ő is sokkal többet mászkál fől az ellenfél 16-osa elé.
A 4231-hez működő felállás a következő:
----hátul védekező kp-s
------------------------------iranyito kkp-s-----
jobb szelso--------középső támadó---------Ronaldo,

azaz:
----Khedira/Casemiro
------------------------------Modric/???
DM/Jesé--------Özil/Isco---------Ronaldo,
-------------------Benzema-------------------

A kérdőjel lenne Illarra, ha kicsit följebb is tudna játszani, nem csak ott, mint Alonso.

Fenomen

HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. július 26., péntek 20:28

Ne már egy olyan embert savazzunk, aki másfél hete készül a csapattal, az egyik legfontosabb poszton játszik (ha nem a legfontosabb), plusz sérült is volt.

Xabi-nak is majdnem egy év kellett mire beilleszkedett, pedig ő már tapasztalt játékos volt.

A folyton a bal lábát keresőt, a Facebook huszárt, az agyatlant a szentet, a jobb bunkót kéne elővenni. Ők már 1, valamelyikük több mint egy éve semmit sem csinál.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. július 26., péntek 20:25

Ma az egyik baratommal beszelgettuk a felallasokat, ide-oda pakolgattuk a neveket, de egy problema(?) merult fel mindig: MODRIC.
Abban azonnal egyetertettunk, hogy Modric egy zseni, viszont egy gond van vele: hogy az utobbi evekben hasznalt taktikankba nem passzol bele.

-----khedira-----xabi--------
di maria----ozil------ronaldo
-----------benzema----------

-----casemiro---illarra-------
di maria----ozil------ronaldo
------------benzema---------

------kondogbia----illarra----
bale------isco--------ronaldo
-----------benzema-----------

a mi taktikank a 4231, ez a mi felallasunk:
----labdaszerzo---------melysegi iranyito-----
jobb szelso------------iranyito---------ronaldo,

poszt(regen, most/jovoben)

labdaszerzo(lass/khedira, casemiro/kondogbia)
melysegi iranyito(xabi, sahin/illarra)
jobb szelso(DM, bale)
iranyito (ozil, isco)
ronaldo (ronaldo)
csatar (benzema, suarez)

modricnak a barca 4-3-3ja TOKELETES lenne, xavi helyen sziporkazna

ezek a felallasok passzolnanak modric-hoz:
kondogbia, xabi, modric
dm, benzema, ronaldo

casemiro, illarra, modric
bale, suarez, ronaldo

Baratom felvetette, hatha atallunk lassacskan 4-3-3-ra .
Ez a ket 4-3-3as felallas jo is lenne, viszont jott isco (aki nekunk elsore ugy tunik, hogy a jelenlegi 4-2-3-1es felallasban ozil helyen erzi jol magat)

Mondjuk biztos vagyok benne, hogy megprobalja ancelotti is a 4-3-3at ugy, hogy a kozepso harmasban isco es modric jatszanak pl igy: isco, illarra, modric - dm, benz, cr. Kis csapatok ellen bevallhat, viszont egy nagyobb csapat ellen nem tudom mennyire lenne eleg az Isco-illarra(xabi)-modric harmas. Mert most a lyon ellen az isco-illarra-dm kozeppalyat eleg konnyeden atrohantak az elso felidoben. (lehet az is kozrejatszott, hogy balhatvedunk kvazi nem volt es azert ramos hianya is sokat szamitott) Barmilyen velemeny a fenti gondolatokkal kapcsolatban?

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 26., péntek 20:03

Hm...ha volt valami sérülése,játszatni sem kellett volna.Azért egy 30+milliós játékosnak kva jónak kell lenni,annak mutatni kell valamit,előszezon meg kisérletezés ide vagy oda...ehhez képest ha 2X labdába ért,sokat mondok
A 6 milliós Casemiro meg odarakta magát...és nem,nem savazom,csak megjegyeztem...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 26., péntek 19:47

fringsquad írta:mi volt a lyon ellen azt szerintem fölösleges nyomatni.
így kezded majd utána illarrat savazod. :D
fringsquad írta: illarrat nem hiába cserélték le még az első félidőbe
Illarramendit a 34. percben le kellett cserélni a Lyon elleni mérkőzésen sérülés miatt. Az orvosi jelentések szerint a játékos jobb combjában izomhúzódást szenvedett, és Ancelotti elővigyázatosságból úgy döntött, hogy lecseréli a középpályást. Az AS szerint a játékosra most pihenés vár, hiszen már a második edzés óta fájdalmak mellett dolgozik.
fringsquad írta:itt sokan írják ki mit képzelne el és khedirát nem nagyon látom.
mert őt nem a védők előtt képzeljük el hanem egy másik csapatban.
fringsquad írta:ha megjönne az esze és nem vezetné bele 5 emberbe akkor a csapat egyik legjobbja lehetne.
de nem jön meg az esze. volt 2jó hónapja és emellé 2,5év semmi extra.
fringsquad írta: neki a helye a védők előtt van örökké, ha hozzá kerül a labda ad egy alibi passzt és kész.
erre képes a nála gyorsabb, jobb felépítésű, és labdával is közelebbi viszonyban lévő kondogbia is.
fringsquad írta:így jól jön, h ő ott van a védők előtt.
ha kontráznak akkor khedira hasznát csak addig vesszük míg nincs sárgája. khedira nem romboló, meg kimondott labdaszerző kp. modricnak több labdaszerzése volt tavaly meccsenként mint neki. khedira területetvédekezik, ami pont a barca ellen kellett mikor hátrahúzódott mindenki, lezárta a passzsávokat.
szóval ha arra vágysz hogy ha valamelyik szélső hv fentragad és akkor a vkp zárjon oda a helyére akkor arra végképp nem khedira a legmegfelelőbb. szerintem.

peadani
Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema

HozzászólásSzerző: peadani » 2013. július 26., péntek 18:44

fringsquad írta:illarrat nem hiába cserélték le még az első félidőbe, gyenge volt. nem is voltam eddig se tőle hasra esve, 40 millió kibaszott sok érte, 20at max. ha adtam volna érte. olyan érzésem lesz, h bukta lesz (nem leszek depis, ha tévedek :mrgreen: )
Azért hozták le, mert meghúzódott és Ancelotti nem akart kockáztatni.Am nem tudom mit vársz tőle amikor gyakorlatilag egyedül volt a középpályán, mert se Isco se Di Maria nem védekező játékos és most az egy dolog, hogy ott próbálgatta őket Ancelotti hiszen edzőmeccs megnézte, hogy nézne ki a dolog.

fringsquad
Kedvenc játékosaid: cé, marci, jesé, modric
Kedvenc csapatod: rm

HozzászólásSzerző: fringsquad » 2013. július 26., péntek 18:38

nem vagyok nagy taktikus, én csak nézzem a meccset és élvezem, de azért az embernek csak vannak meglátásai. eddig nem nagyon írtam le, mert hamar leugatnak, ha nem olyant írsz ami a jó népnep tetszik.

mi volt a lyon ellen azt szerintem fölösleges nyomatni. kibaszott súlytalan a kp. elől tömörülnek és semmi se jön össze. nem hiába volt jobb a lyon az első félidőben. illarrat nem hiába cserélték le még az első félidőbe, gyenge volt. nem is voltam eddig se tőle hasra esve, 40 millió kibaszott sok érte, 20at max. ha adtam volna érte. olyan érzésem lesz, h bukta lesz (nem leszek depis, ha tévedek :mrgreen: )
itt sokan írják ki mit képzelne el és khedirát nem nagyon látom. végül is divat utálni... ő nem annyira fos, mint amennyien írják csak mou nem látott, h néha-néha már ő lett a csatár... neki a helye a védők előtt van örökké, ha hozzá kerül a labda ad egy alibi passzt és kész. idén meg szerintem a jobb szél is sebezhetőbb lesz, mert véleményem szerint carvajal is többet fog feljárni, mint arbeloa és mindig nem fog vissza érni időben. marceloról nem is beszélek akkor.. így jól jön, h ő ott van a védők előtt.
itt van di maria is.. fű fa szabadulna tőle is. pedig a védekezésnél messze az egyik leghasznosabb tag. ha megjönne az esze és nem vezetné bele 5 emberbe akkor a csapat egyik legjobbja lehetne. és azért fontos, h előlről kik jönnek vissza, mert özil, cr, benzema baszik rá a védekezésre. modric visszazár, és isco is visszalép, de ő se az igazi... felállásokat meg fölösleges osztani, mert egy meccs alatt rengeteg előfordul, a 4-3-3tól a 4-1-3-2ig (cr és benzema elől)
mou azért nem volt hülye mikor ezt összehozta csak sajnos nem a legmegfelelőbb emberekkel. gondolok itt özilre, khedirára, di mariara, arbeloara és valamennyire benzema is ide tartozik.

ha meg nem akarunk ivelgetős kontra csapat lenni akkor alonsot elkell felejteni.

én így képzelném a csapatot:casillas/lopez,carvajal,varane,ramos,marcelo,khedira,modric,isco,di maria,cr,benzema.
di maria helyett nem nagyon van akit oda tenni, özil se az igazi, kaka no comment, esetleg jesét.

kibaszottul kellene bale, de nem 100 millióért :roll:
carvajal.bale.vidal.jesé

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 26., péntek 13:32

Hát,ha úgy játszik,ahogy azt tette az előző idényben,vagy a két felkészülési meccsen,akkor szerintem párologhat jobbra-balra. :coffee:
Én elég kritikus szemmel nézegetem a gyereket,de így az előszenbon,a lyoni meccsen vállalható volt.Persze ettől több kell,sokkal több.
Csak azt a megkapommegfordulokvisszapasszolom baromságot elfelejthetné már...szal csak azt akarom mondani,nem volt rosszabb mint a csapat nagyrésze.Pl Ronaldo se volt jobb.Ezen a meccsen,úgy értem persze.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Vissza: