Real Madrid vs. Barcelona
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Hogyne lenne érdekes amikor nyáron pénzzé szeretnénk váltani "1-2" játékost? Azért csak van valami jelentősége a keret értékének is.
Számomra mindenesetre eléggé meglepő volt, hogy az Atletico kerete értékesebb, mint a miénk.
Számomra mindenesetre eléggé meglepő volt, hogy az Atletico kerete értékesebb, mint a miénk.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
De akkor miért érdekes ez, hogy TM szerint kinek mi az értéke jelen helyzetben, amikor a pályán mutatott teljesítménnyel nagyjából ezen példák szerint köszönőviszonyban sincs.Anthony írta:Nem tudhatom mi alapján számol a transfermarkt, csak feltételezem, hogy a szerződés hossza is sokat számít. Nekünk van egy csomó játékosunk, akinek hamarosan lejár a szerződése. Most a 35 éves Modric-ért ki adna többet 10 milliónál? Attól függetlenül, hogy zseniálisan tolja.Realista24 írta:
Dembele, Coutinho értéke 50 millió, Piqué 12 millió.
Kroos 50 millió, Modric 10 millió, Ramos 14 millió.
Tényleg érdekes.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
Nem tudhatom mi alapján számol a transfermarkt, csak feltételezem, hogy a szerződés hossza is sokat számít. Nekünk van egy csomó játékosunk, akinek hamarosan lejár a szerződése. Most a 35 éves Modric-ért ki adna többet 10 milliónál? Attól függetlenül, hogy zseniálisan tolja.Realista24 írta:Dembele, Coutinho értéke 50 millió, Piqué 12 millió.Anthony írta: Hmm, érdekes(?), hogy papíron (Transfermarkt) a Barca és az Atletico kerete is értékesebb, mint a miénk. A legértékesebb játékosunk Curtois jelenleg. Lehet ezen érdemes lenne elgondolkoznia a vezetőségnek.
Tényleg érdekes.
- mocsok
Vagy akar elgondolkozhat a másik két csapat vezetősége is, hogy meg így is mi nyertük tavaly a bajnokságot és jelenleg is a barca előtt vagyunk.Anthony írta: Hmm, érdekes(?), hogy papíron (Transfermarkt) a Barca és az Atletico kerete is értékesebb, mint a miénk. A legértékesebb játékosunk Curtois jelenleg. Lehet ezen érdemes lenne elgondolkoznia a vezetőségnek.
Mi lesz majd ha elkezdünk igazolni..
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Dembele, Coutinho értéke 50 millió, Piqué 12 millió.Anthony írta: Hmm, érdekes(?), hogy papíron (Transfermarkt) a Barca és az Atletico kerete is értékesebb, mint a miénk. A legértékesebb játékosunk Curtois jelenleg. Lehet ezen érdemes lenne elgondolkoznia a vezetőségnek.
Tényleg érdekes.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
Hmm, érdekes(?), hogy papíron (Transfermarkt) a Barca és az Atletico kerete is értékesebb, mint a miénk. A legértékesebb játékosunk Curtois jelenleg. Lehet ezen érdemes lenne elgondolkoznia a vezetőségnek.
- Anthony
Hát nem tudom mert elég masszív adósságban vannak.illgner írta: Amúgy a Barca megengedhet magának mostanában egy Haalandot 150 millióért? A kérdés költői
Ha kiesik Messi fizuja, akkor biztos több mindent engedhetnek meg maguknak.
De lehet jobban jártak volna ha eladják, akkor a bejövő pénzből lehetett volna vásárolni esetleg (persze senki sem vállalta be ezt a komoly PR veszteséget).
Kérdés, hogy a maradék 3 nagy sztár közül kinek akarják továbbra is fizetni a horror fizetést: Coutinho, Dembele, vagy mister Fortnite?
Jövőre (vagy már a nyáron) Ansu Fatit is meg kell fizetni rendesen.
Coutinho lenne a legesélyesebb távozó, de ő nem fog kelleni kb. senkinek.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Haaland szimpatikusabb, én őt választanám. De jobbnak azért nem tartom, és az para lenne ha Pappé a Barcába menne. Hát, nehéz kérdés. Verjenek orrba, vagy rúgjanak hátba?
Összefoglalva, a kérdés rossz.
Összefoglalva, a kérdés rossz.
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
én sem szavazok, szerintem egyik játékos sem menne a barcába alapból, szóval tárgytalan a szavazás
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A CR-Messi párharc után érdekes lenne egy Mbappé - Haaland párharcot nézni éveken keresztül.
Bevallom, én Mbappéra nyomtam, de nyilván Haaland is jöhetne. A legjobb mindkettő lenne, láttunk már ilyet, CR-Bale, de ehhez az kell, hogy újra legyenek nézők vagy a szuperliga.
Bevallom, én Mbappéra nyomtam, de nyilván Haaland is jöhetne. A legjobb mindkettő lenne, láttunk már ilyet, CR-Bale, de ehhez az kell, hogy újra legyenek nézők vagy a szuperliga.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Amúgy a Barca megengedhet magának mostanában egy Haalandot 150 millióért? A kérdés költői
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Pedig rajtad múlik minden, amire szavazol, az nem leszRemy írta: Hát ez így kora reggel elég komoly cucc.
Nem szavazok. Nem lehet. Lehetetlen.
Toti írta:Feszultsegekkel tele topik lesz ez ma zsiványRealista24 írta: Na, ki mire szavaz
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hát ez így kora reggel elég komoly cucc.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Feszultsegekkel tele topik lesz ez ma zsiványRealista24 írta: Na, ki mire szavaz
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na, ki mire szavaz
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Sorrentino
Ahogy olvasom, kapott pénzt a szerződése felbontása miatt. Az Atleticonál ha minden igaz, akkor a korábbi fizuja felénél is kevesebbet kap. Így lehet úgyis venni, hogy kifizették a fizu különbözetet.Victorioo írta:Erősen kétlem, hogy igaz lenne.Sorrentino írta: Tegnapi meccs alatt az angol stream-en említették, hogy Suarez fizujának a felét még a Barca állja. Ez igaz? Nekem ez kimaradt.
Bale legalább nem a közvetlen riválist segíti bajnoki címhez a Madrid pénzén...bár a Spursnél is max a padot segít melegen tartani.
- Victorioo
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric
Erősen kétlem, hogy igaz lenne.Sorrentino írta: Tegnapi meccs alatt az angol stream-en említették, hogy Suarez fizujának a felét még a Barca állja. Ez igaz? Nekem ez kimaradt.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Amikor átigazolt, lehozta pár újság.Sorrentino írta: Tegnapi meccs alatt az angol stream-en említették, hogy Suarez fizujának a felét még a Barca állja. Ez igaz? Nekem ez kimaradt.
Szerintem valid.
Na nem mintha a mi Bélánkat másképp el tudnánk adni majd.
Annyi, hogy Lajos még bőven használható, míg Bélánk már paromira nem.
ZIDANE
- Sorrentino
Tegnapi meccs alatt az angol stream-en említették, hogy Suarez fizujának a felét még a Barca állja. Ez igaz? Nekem ez kimaradt.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Alapvetően én is Csabi véleményét osztom, de azért érdemes lenne megtudni, hogy Messi kiválásával hogyan alakul az a bizonyos mérleg. Akár pénzügyileg is.Csabi írta:ha ő lép, akkor óriási pénzek fognak felszabadulni, amit akár még hasznosan is elkölthetnek. az amit ő csinál már most sem elegendő egy bajnoki címhez, jövőre meg utána meg még kevesebb lesz.Toti írta:
nekem már rohadt unalmas a faszi, egyrészt.
másrészt, ha lép még ennyi meccset sem fognak behúzni a bajnokságban, mert most is ő dönti el kb 9/10 alkalommal.
az anyagiakat nem nézem, ha marad, ha nem, úgyis megoldják ezt a nagy milliárdos mínuszt.
Most ezt úgy értem, hogy persze óriási pénzek szabadulnának fel, na de mennyit hoz Messi??
Ha mondjuk 100al többet mint amibe kerül akkor nem jó deal elengedni.
Szal sz egy érdekes kérdés azért.
De alapvetően Csabival értek egyet.
Mondjuk az más kérdés,.ahogy olvasom, hogy ha nincs legalább egy hosszú labdatartás (még mindig) a katalánoknál akkor Piké szerint a k.rva anyád!
Lehet ez a felfogás nagyobb baj mint Messi bére.