ha ő lép, akkor óriási pénzek fognak felszabadulni, amit akár még hasznosan is elkölthetnek. az amit ő csinál már most sem elegendő egy bajnoki címhez, jövőre meg utána meg még kevesebb lesz.Toti írta:nekem már rohadt unalmas a faszi, egyrészt.Csabi írta: dehogy menjen. hosszabbitson meg vagy 3 evvel
másrészt, ha lép még ennyi meccset sem fognak behúzni a bajnokságban, mert most is ő dönti el kb 9/10 alkalommal.
az anyagiakat nem nézem, ha marad, ha nem, úgyis megoldják ezt a nagy milliárdos mínuszt.
Real Madrid vs. Barcelona
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
nekem már rohadt unalmas a faszi, egyrészt.Csabi írta: dehogy menjen. hosszabbitson meg vagy 3 evvel
másrészt, ha lép még ennyi meccset sem fognak behúzni a bajnokságban, mert most is ő dönti el kb 9/10 alkalommal.
az anyagiakat nem nézem, ha marad, ha nem, úgyis megoldják ezt a nagy milliárdos mínuszt.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Twitteren érdemes szemezgetni, a szájról olvasó mesterek hoztak pár mondtatot Piquétől. Nagyon ki volt borulvaToti írta: megint beszartam
itt a nagy ragaszkodás ára. persze alavesek meg elchek ellen milyen faszán néznek ki a védhetetlen gólok, aztán meg a bl-ben 11es nélkül egy gól se megy már. remélem szezon végén tényleg távozik már.
pont a minap olvasgattam hungarokatalán fiúk esélylatolgatásait a meccs előtt, aztán kezdték elhinni..
én ilyen hibába nemfogok esni, én már az atalanta ellen sem várok sokat tőlünk, nem a mi játszóterünk a bl jelenleg, minden más eredmény ajándék. ezek az ínséges idők megtanítottak erre
pique amúgy lehozta infarktus nélkül a meccset? sztem már az első félidőben mindenkivel összeveszett.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
megint beszartam
itt a nagy ragaszkodás ára. persze alavesek meg elchek ellen milyen faszán néznek ki a védhetetlen gólok, aztán meg a bl-ben 11es nélkül egy gól se megy már. remélem szezon végén tényleg távozik már.
pont a minap olvasgattam hungarokatalán fiúk esélylatolgatásait a meccs előtt, aztán kezdték elhinni..
én ilyen hibába nemfogok esni, én már az atalanta ellen sem várok sokat tőlünk, nem a mi játszóterünk a bl jelenleg, minden más eredmény ajándék. ezek az ínséges idők megtanítottak erre
pique amúgy lehozta infarktus nélkül a meccset? sztem már az első félidőben mindenkivel összeveszett.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Akkor gondolom azt kivágta, mikor alba könyökkel "odaver"... Csak mert az volt az első, aztán kezdte el húzni a sevillás srác, már esés közben.flori írta: Még a hivatalos twitter csatornájukra is kitettek egy videót, ahol "szabálytalankodnak" Alba ellen tegnap. Valamelyik stábtag csinálta telefonnal. Csak ezek lehetnek ennyire szánalmas bohócok.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- flori
Még a hivatalos twitter csatornájukra is kitettek egy videót, ahol "szabálytalankodnak" Alba ellen tegnap. Valamelyik stábtag csinálta telefonnal. Csak ezek lehetnek ennyire szánalmas bohócok.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Bakker tényleg. Erre nem is emlékeztem. 6-1 lett a vége. De talán vmivel erősebb ez a mostani Sevilla, és gyengébb a Barcelona.flori írta: Két éve is ez volt az első meccsen, aztán kaptak hatot. Puig még mindig elképesztően vicces a pályán.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Pes-ben voltak ilyen mókolások,hogy törpék játszottak óriások ellen. Mindig az jut eszembe róla.flori írta: Két éve is ez volt az első meccsen, aztán kaptak hatot. Puig még mindig elképesztően vicces a pályán.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- flori
Két éve is ez volt az első meccsen, aztán kaptak hatot. Puig még mindig elképesztően vicces a pályán.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Ja vagom, csak igy hogy nem erint minket fingom se volt hogy ez mar az elodonto.Sierra írta:Az elődöntő maradt oda-visszavágós.kodo írta: Ja ez csak a first leg volt? Azt hittem kiestek, akkor ugy nez ki ezzel el is jinxeltem, mehet a visszavagora a pontos végeredmény 3-0.
Az elődöntő maradt oda-visszavágós.kodo írta: Ja ez csak a first leg volt? Azt hittem kiestek, akkor ugy nez ki ezzel el is jinxeltem, mehet a visszavagora a pontos végeredmény 3-0.
Ja ez csak a first leg volt? Azt hittem kiestek, akkor ugy nez ki ezzel el is jinxeltem, mehet a visszavagora a pontos végeredmény 3-0.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Barcelona star Lionel Messi paid more tax than any other individual in Spain over the last four years, reports El Periodico.
The Argentine will have contributed a total of €370 million (£324m/$448m) from 2017 to 2021 by the end of the current season
Ne bántsátok ezt a tisztességes adófizető polgárt!
The Argentine will have contributed a total of €370 million (£324m/$448m) from 2017 to 2021 by the end of the current season
Ne bántsátok ezt a tisztességes adófizető polgárt!
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Megis mibol? Meg ha meg is szerzik mibol fizetik meg? Barca jelenleg top jatekost nem tud venni, ha igen akkor ott megint akkora sumakolasok mennek, aztan par ev mulva oket is eltiltjak a bl tol amit masnap visszavonnakRemy írta:A barcának.RaúlCF írta: mekkora poén lenne ha Messi miatt jönne össze az Mbappé deal
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Nálam a win-win, zsák a foltját, nekünk falat kenyér.. Hajrá Leonardo!!RaúlCF írta: mekkora poén lenne ha Messi miatt jönne össze az Mbappé deal
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
A barcának.RaúlCF írta: mekkora poén lenne ha Messi miatt jönne össze az Mbappé deal
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ha a PSG-hez megy, akkor nem pont úgy indul majd a dominó, hogy mi jöjjünk ki jobban?RaúlCF írta: mekkora poén lenne ha Messi miatt jönne össze az Mbappé deal
Ha a city-hez menne, akkor lenne necces Bappe szvsz.
ZIDANE
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
mekkora poén lenne ha Messi miatt jönne össze az Mbappé deal