Ez konnyu. Mindegyikuk brazil.reeed_ati írta: Vini,Hazard,Rodrygo,Neymar, mi a közös bennük?
kiveve Hazard
HozzászólásSzerző: sonic » 2022. augusztus 18., csütörtök 19:04
Ez konnyu. Mindegyikuk brazil.reeed_ati írta: Vini,Hazard,Rodrygo,Neymar, mi a közös bennük?
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. augusztus 18., csütörtök 19:04
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2022. augusztus 18., csütörtök 19:01
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2022. augusztus 18., csütörtök 18:54
Nem tudom, őt nem láttam.Nika91127 írta:És esetleg Pedro Gonçalves?realbeckham írta: Oh, neymar. A bűnös élvezet. Mindig, mindig visszatérő pletyi.
Isten ments tőle, viszont a mai napig rendszeresen nezem a yt on a skilleket. Ami foca jutott neki a mennyei atyatol, az kiveteles, pláne, ha van is kedve jatszani. De nem. Bappe oldja meg mashogy.
Nekem tovabbra is Anthony lenne a prio. Allitolag jövőre hoznank is. Scoutokat is meggyőzte.
Vagy ő annyira nem jó?
HozzászólásSzerző: dortev » 2022. augusztus 18., csütörtök 18:54
Nem, de a Barca és a Real között azt hiszem van egy rögzített megállapodás, hogy egymástól nem igazolhatnak.reeed_ati írta: Amúgy a barca szabaduna Aubameyang-tól, nekünk meg kéne egy cserecsatár, aki még jobbosra is berakható.
Nekem lenne csak túl kézenfekvő a dolog??
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 18., csütörtök 18:52
De Madridban nincsen koko, csak BL csata.hehetheoriginal írta: Hozzatok hozzam a gyermeket, szoltam vala,
S lam perez apam elhozta nekem neymart haza
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. augusztus 18., csütörtök 18:44
És esetleg Pedro Gonçalves?realbeckham írta: Oh, neymar. A bűnös élvezet. Mindig, mindig visszatérő pletyi.
Isten ments tőle, viszont a mai napig rendszeresen nezem a yt on a skilleket. Ami foca jutott neki a mennyei atyatol, az kiveteles, pláne, ha van is kedve jatszani. De nem. Bappe oldja meg mashogy.
Nekem tovabbra is Anthony lenne a prio. Allitolag jövőre hoznank is. Scoutokat is meggyőzte.
HozzászólásSzerző: kodo » 2022. augusztus 18., csütörtök 18:44
hehetheoriginal írta: Hozzatok hozzam a gyermeket, szoltam vala,
S lam perez apam elhozta nekem neymart haza
Garantalt bajnoki cim beell dupla.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 18., csütörtök 18:41
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 18., csütörtök 18:40
Twitterén semmi nincs, ez valami fake hír lesz.MorataMartin írta:@Davis Orsntein elég megbízhatóELSiete írta: Na ez tuti kacsa, de indulnak a pletykák.
JUST IN | Neymar is keen to leave Paris and PSG are willing to sell. Florentino Perez is attentive and there may be a surprise. @David_Ornstein @ESPNBrasil #rmalive https://t.co/KSi0hsKE87
HozzászólásSzerző: KAG » 2022. augusztus 18., csütörtök 18:38
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2022. augusztus 18., csütörtök 18:33
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. augusztus 18., csütörtök 18:21
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2022. augusztus 18., csütörtök 18:19
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2022. augusztus 18., csütörtök 18:15
@Davis Orsntein elég megbízhatóELSiete írta: Na ez tuti kacsa, de indulnak a pletykák.
JUST IN | Neymar is keen to leave Paris and PSG are willing to sell. Florentino Perez is attentive and there may be a surprise. @David_Ornstein @ESPNBrasil #rmalive https://t.co/KSi0hsKE87
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2022. augusztus 18., csütörtök 18:10
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2022. augusztus 18., csütörtök 17:37
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. augusztus 18., csütörtök 17:32
De azt is vedd figyelembe, hogy idén sokkal több marad a kasszában, mert sok fizu felszabadult (alsó hangon bruttó 20-30 milla kb, amivel idén kevesebbet fizetünk).h3x0r írta: Téma: Casemiro - 14
En pont attol tartok, hogy messze nincs annyira tele az a kassza, mint gondoljuk.___Samy___ írta: Viszont love eddig is volt uj erkezokre, jobbszelso, csatar, megsem jott senki. Ez nem Case eladasan fog mulni.
A stadion epites koltsegei felmentek, a Mbappera felretett penzt valoszinuleg attoltuk oda. Perez se fog felvenni hitelt, ha nem muszaj. Tchouameni 80-ert erkezett, oke hogy volt egy csomo tavozonk, de nagy reszuk ingyen vagy nehany millioert ment el, talan 20 millio jott ossze a Castillasokbol. Eddig ez egy -60 millios nyar. Ha Case tavozik, lesz egy hely a keretben, a penzrol nem is beszelve. Az mar mas kerdes, hogy 2 het alatt talalunk-e normalis tamadot.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 18., csütörtök 17:30
Ohbazmeg az a nyugi ami volt itt Mbappé után gyorsan be lesz pótolva ebben a két hétbenRealista24 írta:Real Madrid’s interest in Bruno Guimaraes that’s being circulated is NOT true. @marca via @RM4ArabPad'em írta:
JUST IN: Real Madrid have contacted Bruno Guimaraes’ agents. @ESPNBrasil
Eun kívüli, úgyhogy őt biztos nem. Ez a Bruno a kiszemelt úgy tűnik...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 18., csütörtök 17:29
Real Madrid’s interest in Bruno Guimaraes that’s being circulated is NOT true. @marca via @RM4ArabPad'em írta:JUST IN: Real Madrid have contacted Bruno Guimaraes’ agents. @ESPNBrasilhalamadrid írta: JUST IN: Real Madrid’s idea in the remainder of the market is that there will be AT LEAST 1 new signing. @MarioCortegana
Eun kívüli, úgyhogy őt biztos nem. Ez a Bruno a kiszemelt úgy tűnik...petiamadridista írta: Nem fog elmenni Casmiro, de ha igen, akkor megvesszük az Ajaxos brazil gyereket szerintem.
Ennyi.
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem