Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. augusztus 18., csütörtök 17:13

Téma: Casemiro - 14
___Samy___ írta: Viszont love eddig is volt uj erkezokre, jobbszelso, csatar, megsem jott senki. Ez nem Case eladasan fog mulni.
En pont attol tartok, hogy messze nincs annyira tele az a kassza, mint gondoljuk.
A stadion epites koltsegei felmentek, a Mbappera felretett penzt valoszinuleg attoltuk oda. Perez se fog felvenni hitelt, ha nem muszaj. Tchouameni 80-ert erkezett, oke hogy volt egy csomo tavozonk, de nagy reszuk ingyen vagy nehany millioert ment el, talan 20 millio jott ossze a Castillasokbol. Eddig ez egy -60 millios nyar. Ha Case tavozik, lesz egy hely a keretben, a penzrol nem is beszelve. Az mar mas kerdes, hogy 2 het alatt talalunk-e normalis tamadot.

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2022. augusztus 18., csütörtök 16:58

Nem vennek kozepre senkit akkor sem ha lep Casemiro. Egyebkent ez a Bruno dragabb lenne mint amit kapnank erte. Nonszensz.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 18., csütörtök 16:54

halamadrid írta: JUST IN: Real Madrid’s idea in the remainder of the market is that there will be AT LEAST 1 new signing. @MarioCortegana
🚨💣 JUST IN: Real Madrid have contacted Bruno Guimaraes’ agents. @ESPNBrasil
petiamadridista írta: Nem fog elmenni Casmiro, de ha igen, akkor megvesszük az Ajaxos brazil gyereket szerintem.
Ennyi.
Eun kívüli, úgyhogy őt biztos nem. Ez a Bruno a kiszemelt úgy tűnik...
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. augusztus 18., csütörtök 16:51

Nem fog elmenni Casmiro, de ha igen, akkor megvesszük az Ajaxos brazil gyereket szerintem.
Ennyi.

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. augusztus 18., csütörtök 16:38

JUST IN: Real Madrid’s idea in the remainder of the market is that there will be AT LEAST 1 new signing. @MarioCortegana
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2022. augusztus 18., csütörtök 16:16

KAG írta: Ha elmegy case, meg kell oldani a csuha/cama/alaba trionak a vkp posztot.
Kp es vedelem telitett, ott megvagyunk. Tamadosorban csak papiron oke a keret. IRL, ha kidol Karim, oriasi szarban vagyunk.
így van
ha megy Casemiro
cserecsatár/jobbszélsőt kellene igazolni
legalább 1 évre 1 veteránt :hmmm:

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2022. augusztus 18., csütörtök 16:07

Ha elmegy case, meg kell oldani a csuha/cama/alaba trionak a vkp posztot.
Kp es vedelem telitett, ott megvagyunk. Tamadosorban csak papiron oke a keret. IRL, ha kidol Karim, oriasi szarban vagyunk.
ZIDANE

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. augusztus 18., csütörtök 16:06

Tomidzsi írta:
Anthony írta: Nem tűnik rossznak az a Bruno gyerek de 40 Milla a transfermakt szerint, és a Newcastle kérdés mennyire akarja eladni, ők inkább vesznek mostanában .
Nem lesz ebbol semmi, irtak 2x annyi min. mint amennyiert vettek. Én nem raknam be Case helyére, ügyes meg minden, meg brazilul jatszik, de én vedok elé ezt egyedül nem tenném be. Fizikailag sztem nem elég oda egyedül.(legalabbis abbol 2 videobol amit megneztem ezt szurtem le)
Pontosan,Castle 70 alatt nem hinném,hogy engedné,pénz nem kell nekik és nem ugyanaz a két játékos stílusa se. Ő egy mélységi irányító,esetleg kicsit előbbre,de ugyanúgy a passzjátékára épít. Nem labdaszerző,bár stílusához képest korrekt a védőmunkája. Előbb lehetne Kroos utódja mint Casemiroé.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. augusztus 18., csütörtök 15:49

dzsi91 írta:
TheBull6 írta:
Arra, épp azért mondom, hogy magunknak köszönhetjük, csak bele volt b*zulva abban az évben a 4-4-2-be, mert a Barcát bucira vertük vele, meg mindenkit az ősszel, amikor a veretlenségi szériánk zakatolt.
De ha lett volna Modric vagy Benzema a Juve ellen az első meccsen, simán továbbmegyünk.
Igen de ha lett volna egy rutinos xabi alonsonk amikor modric kidőlt lehet úgy is tovabb vergődünk.
Eleve ezert dolt ki Modric meg James is, mert a Modric, Kroos, James kezdo mogott egy darab Isco volt, mint hasznalhato jatekos. Khedira es Illarramendi semmire se volt jo.

Azert a mostani kozeppalyas sor(Modric, Kroos, Valverde, Camavinga, Tchouameni, Ceballos) Casemiro nelkul is bovebb, mint a 14/15-os.
Jim írta:
tomi_b írta: Blanco kölcsön a Cádizba 2023. június 30-ig hivatalos.
őt miért csak kölcsön adtuk, és nem el
mint a többi Castillást? :hmmm:
Mert ha szezon vegen Modric es Kroos is visszavonul, akkor lehet lesz egy hely a keretben.

Tomidzsi
Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Ramos, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2022. augusztus 18., csütörtök 15:43

Anthony írta: Nem tűnik rossznak az a Bruno gyerek de 40 Milla a transfermakt szerint, és a Newcastle kérdés mennyire akarja eladni, ők inkább vesznek mostanában .
Nem lesz ebbol semmi, irtak 2x annyi min. mint amennyiert vettek. Én nem raknam be Case helyére, ügyes meg minden, meg brazilul jatszik, de én vedok elé ezt egyedül nem tenném be. Fizikailag sztem nem elég oda egyedül.(legalabbis abbol 2 videobol amit megneztem ezt szurtem le)
Toni :salute:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. augusztus 18., csütörtök 15:42

TheBull6 írta:
dzsi91 írta: Arról a szezonról beszèlsz amikor a dzsuve ellen Ramosnak kellet középpályást játszani? …
Arra, épp azért mondom, hogy magunknak köszönhetjük, csak bele volt b*zulva abban az évben a 4-4-2-be, mert a Barcát bucira vertük vele, meg mindenkit az ősszel, amikor a veretlenségi szériánk zakatolt.
De ha lett volna Modric vagy Benzema a Juve ellen az első meccsen, simán továbbmegyünk.
Igen de ha lett volna egy rutinos xabi alonsonk amikor modric kidőlt lehet úgy is tovabb vergődünk.

Casemirora szükség van az idei szezonra variációs lehetőségek meg rutin miatt. Nem nyar vegen kell az ilyenekre igent mondani amikor mar tart a szezon csak azért mert a mu most beszart hogy kiesnek a pl-ből.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2022. augusztus 18., csütörtök 15:40

tomi_b írta: Blanco kölcsön a Cádizba 2023. június 30-ig hivatalos.
őt miért csak kölcsön adtuk, és nem el
mint a többi Castillást? :hmmm:

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2022. augusztus 18., csütörtök 15:37

dzsi91 írta: Arról a szezonról beszèlsz amikor a dzsuve ellen Ramosnak kellet középpályást játszani? …
Arra, épp azért mondom, hogy magunknak köszönhetjük. Carlo bele volt még tavasszal is b*zulva abban az évben a 4-4-2-be, mert a Barcát bucira vertük vele ősszel, meg mindenkit, amikor a veretlenségi szériánk zakatolt.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. augusztus 18., csütörtök 15:30

Nem tűnik rossznak az a Bruno gyerek de 40 Milla a transfermakt szerint, és a Newcastle kérdés mennyire akarja eladni, ők inkább vesznek mostanában .

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. augusztus 18., csütörtök 15:29

TheBull6 írta: Mire kérsz érte 100 milliót? A múltra? A nevére? Azért mert nem akarjuk eladni? 40 milliós, mindjárt 31 éves, brazil játékos. Thiago Silva, meg Marcelo is már csak rutinból hozta/hozza 32-3 fölött, néha egy-egy klasszis meccsel amit tudtak régen, aztán hello. Ugyanez van kinézőben Case-nál is.
70-80 millió, bőven olyan összeg, amiért már érdemes megválni tőle, ha menni akar.

A pakliban benne van, hogy jövő ilyenkor már csak 20-30 milliót ér, ha lehoz még egy ilyen szezont. Mert hiába nyertünk BL-t meg bajnokságot, majdnem a felére csökkent az értéke és minél idősebb lesz, annál kevesebb pénzt fogsz érte látni, ezzel is tisztában kell lenni.

Azt meg adom, hogy nem fog beválni a PL-ben... és elég baj, hogy ő ezt nem érzi. Az erő megvan, de rettentő lassú lesz oda és mellé azért nem annyira labdabiztos sem. Aztán majd jönnek a statisztikákkal, amikor holmi Soucekek a West Ham-ből jobb számokat hoznak majd mint ő. Aztán ezzel gyorsan le is tudja kicsit rombolni a nálunk felépített szobrát. Nem tudom miért kell ez neki, de ő tudja. Ha ő lennék és menni akarnék, egyedül a PSG-be mennék.

Xabi Alonso mániátok sem értem. 2014-ben BL-t nyertünk, elment Alonso -> 2015-ben magunknak köszönhetjük, hogy kiestünk a Juve ellen az elődöntőben, utána meg nyertünk három BL-t zsinórban. Egy évet "szenvedtünk" azért mert elengedtük Alonsot, egy évet..
Arról a szezonról beszèlsz amikor a dzsuve ellen Ramosnak kellet középpályást játszani? …

Simán belefér akár több trófea nélküli szezon de amikor saját magunkat szúrjuk tökön azt nem szeretem.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2022. augusztus 18., csütörtök 15:24

Mire kérsz érte 100 milliót? A múltra? A nevére? Azért mert nem akarjuk eladni? 40 milliós, mindjárt 31 éves, brazil játékos. Thiago Silva, meg Marcelo is már csak rutinból hozta/hozza 32-3 fölött, néha egy-egy klasszis meccsel amit tudtak régen, aztán hello. Ugyanez van kinézőben Case-nál is.
70-80 millió, bőven olyan összeg, amiért már érdemes megválni tőle, ha menni akar.

A pakliban benne van, hogy jövő ilyenkor már csak 20-30 milliót ér, ha lehoz még egy ilyen szezont. Mert hiába nyertünk BL-t meg bajnokságot, majdnem a felére csökkent az értéke és minél idősebb lesz, annál kevesebb pénzt fogsz érte látni, ezzel is tisztában kell lenni.

Azt meg adom, hogy nem fog beválni a PL-ben... és elég baj, hogy ő ezt nem érzi. Az erő megvan, de rettentő lassú lesz oda és mellé azért nem annyira labdabiztos sem. Aztán majd jönnek a statisztikákkal, amikor holmi Soucekek a West Ham-ből jobb számokat hoznak majd mint ő. Aztán ezzel gyorsan le is tudja kicsit rombolni a nálunk felépített szobrát. Nem tudom miért kell ez neki, de ő tudja. Ha ő lennék és menni akarnék, egyedül a PSG-be mennék.

Xabi Alonso mániátok sem értem. 2014-ben BL-t nyertünk, elment Alonso -> 2015-ben magunknak köszönhetjük, hogy kiestünk a Juve ellen az elődöntőben, utána meg nyertünk három BL-t zsinórban. Egy évet "szenvedtünk" azért mert elengedtük Alonsot, egy évet..

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias

HozzászólásSzerző: Professore » 2022. augusztus 18., csütörtök 15:22

Engem az zavar hogy jó régen tudtunk elhozni bárkit is aki komoly playa és nem volt szabadon igazolható. Tőlünk meg simán elvisznek alapkezdőnket ha azok váltani szeretnének.

Úriemberek klubja meg stb. de a ló***nak is van vége. Erről ez a véleményem.

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2022. augusztus 18., csütörtök 15:21

Blanco kölcsön a Cádizba 2023. június 30-ig hivatalos.

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2022. augusztus 18., csütörtök 15:19

Nika91127 írta: Kicsit Xabi Alonso utánérzésem van.
Nekem is...
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. augusztus 18., csütörtök 15:17

Kicsit Xabi Alonso utánérzésem van.

Vissza: