HozzászólásSzerző: Dupla D » 2013. július 23., kedd 12:01
Nekem bőven vannak kételyeim Bale-lel kapcsolatban. Kezdetben azt akartam, hogy jöjjön, de jelenleg amellett vagyok, hogy nincs rá szükség. Egyrészt a 100 millió körüli ár (lehet, hogy lejjebb fog menni mondjuk 70-80-ra, de nálam ez még mindig sok). Másrészt nincs már hely, és ezáltal nem lesz itt semmi 4-3-3, amit a legtöbben látni szeretnénk.
Akik nálam alapkezdők lennénk - a védelemtől eltekintve: Ronaldo, Modric, Bale.
Modric viszont posztját tekintve középső középpályás. Se nem támadó, se nem védekező. Ezt pedig csak 4-3-3-ban tudnánk kamatoztatni. Ez az első gond.
Isco, Özil, Kaká, Di Maria, Jesé, (Modric). Ha 4-2-3-1-gyel számolunk, akkor a kezdőben 1 hely van számukra. Ha jönne Bale, akkor Di Maria majdnem biztos, hogy megy, viszont Kaká marad (10. esélyét megkapva), Özil meg mindenki kedvence, ezért kezdőben kellene, hogy helyet kapjon. (Remélem nem fog, és tökös lesz Ancellotti. Semmi szükség arra, hogy megint meglegyen egy alapkezdő, és azon ne változtasson évekig.) Jesé meg marad Cé, Bale és Benzema cseréjének. Ezzel nem lenne problémám. Viszont Ronaldo még jó pár évig kezdő lesz, Bale még csak 24, ezért ő is évekig kezdő, csatár meg szerintem legkésőbb jövőre érkezik, ha Benzema gyenge lesz, viszont ha menni fog neki, akkor az a poszt is megoldva,így Jesének esélye se lesz valaha is a Real kezdőjébe kerülni huzamosabb ideig, pedig van benne potenciál. Kaká egy percet nem fog játszani.
Illarramendi, Xabi, Khedira, Casemiro, (Modric). 2 poszt. Abból az egyiken Xabi és Illarra fog küzdeni egymással, a másikon Khedira és Case. 4-2-3-1-ben nem akarok meglátni egy Modricot és egy Illarrát vagy Xabit egymás mellett 3. ember nélkül. Modricnak ismét nincs helye.
+1: Bale érkezésével Khedira továbbra is tűzközelben lesz, egyedül Casemiroban bízhatunk, hogy kiszorítja a kezdőből.
Szerintem Bale érkezése esetén ez a felállás lesz:
-----------Khedira-----Illarra/Xabi
Bale---------Isco/Özil------------Ronaldo
---------------Benz
Ez volt a Bournemouth ellen is, csak ott Bale helyén Özil nyomta, és Modric játszott még a baszkok helyén.
4-3-3-ban:
------------------Illarra/Xabi
---------Case/herceg-----Modric
Bale-------------------------------Roni
-------------Benz
Viszont így Özil, Isco, Kaká posztja kiesik. Özil szar a szélen, Isco is középen jó, Kaká már régen leves, szóval róla nem beszélek. Azt meg ne gondoljuk, hogy Özil 4-3-3-ban a középső hármasban alkalmazható, rengeteg védekező szereppel ellátva. Akkor már inkább Isco, de ő se lenne jó oda. Ebben az esetben vettük feleslegesen egy Iscot.
Van még egy csatár nélküli felállás, amitől én tartok, és szerintem nem válna be, de mindenképp kipróbálnám Ancellotti helyében pár meccs erejéig.
--------------Illarra/Xabi
------Case/aduász-------Modric
-----------------Özil/Isco
---Bale-------------------------Cé
Szerintem kell előre egy csatár, de ki kell próbálni.
Az utóbbi két esetben lenne Modric alapkezdő, minden más esetben az lenne, mint tavaly, amitől tartok.
Lényeg a lényeg. Sehogysejóbasszátokmeg.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.