Egyéb sportok
Re: Egyéb sportok
Általánosságban megfigyelhető hogy az ázsiaiak elkezdték letarolni a kevésbé mainstream sportokat ahol eddig jól szerepeltünk például a lövészet. Alapból szerintem Európa elég gyengén fog szerepelni.
Nekem valahogy az az erzesem, hogy az elmult evek rombolasa, pont egy nagy generaciovaltassal tokeletesen beerett. (itt most nem arra gondolok, hogy a sportolok lettek rosszabbak)hunmadridista írta: Elég siralmas eddig az olimpia magyar részről. Szerintem a Pekingi 3 arany sem fog összejönni.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Még azért vannak a talonban esélyesek (vízilabda, vitorla, birkózás (?)).Viszont a vívószövetség által vizionált 3 érem egyre messzebbinek tűnik. Illetve, nekem olyan érzésem van, hogy a vívók nagy része maga alatt teljesít - bár ezt csak az előzetes esélylatolgatások alapján, illetve a közvetítések során elhangzottak alapján gonolom. Lehe, hogy rendszerszintű probléma van a szövetségeb belűl?hunmadridista írta: Elég siralmas eddig az olimpia magyar részről. Szerintem a Pekingi 3 arany sem fog összejönni.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Elég siralmas eddig az olimpia magyar részről. Szerintem a Pekingi 3 arany sem fog összejönni.
- babaking
Bravúr lett volna, de nagyot küzdött. Van még egyéni indulónk vagy már csak a csapatokban bízhatunk?ferni írta: Szűcs Luca elképesztő volt ma egész nap női kardban, kár hogy nem lett meg a top4
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
Szűcs Luca elképesztő volt ma egész nap női kardban, kár hogy nem lett meg a top4
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ez nem túlzás egy kicsit? Jó hogy nem akasztják fel!Szexista viccelődés miatt hazaküldte a Eurosport az egyik kommentátorát az olimpiáról
Az ausztrál úszók már melegítőben, az érmekkel a nyakukban sétáltak kifelé a csarnokból, és közben integettek a közönségnek is. Ballard ekkor jegyezte meg, hogy a női úszók „még éppen végeznek”, majd hozzátette, „tudod, milyenek a nők, lófrálgatnak, sminkelgetnek”.
Kommentátortársa, az egykori brit úszó, Lizzie Simmonds szintén viccelődve felháborítónak nevezte a dolgot, hozzátette, hogy „néhány férfi is ugyanezt csinálja”, majd együtt nevetett Ballarddal.
Micsoda világot élünk, ez valami eszméletlen...
Cancel culture..
- babaking
Mekkora verseny volt ez a férfi xc ( hegyikerékpát )
Ja én is azt néztem hogy eléggé tele volt a gatya, főleg az egyiptomi ellen. Hátrányban is inkább várta csak hogy leteljen az idő.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Ez nem szerencse kérdése volt.Kercsó írta:a szerencse se volt vele a végén. ilyen drámában bukni az elődöntőt és bronzmeccset is.kodo írta: Andrásfi Tibi 5-1-ről feljőve, ott lesz a négy között este férfi párbajtőrben.
Be volt szarva mindkét meccs végén.
Semmi váratlant nem mert húzni, bronzmeccsen is simán lejárt az ideje, mert várta a csodát a semmitől.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
a szerencse se volt vele a végén. ilyen drámában bukni az elődöntőt és bronzmeccset is.kodo írta: Andrásfi Tibi 5-1-ről feljőve, ott lesz a négy között este férfi párbajtőrben.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha nem ellenunk nyert volna...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Andrásfi Tibi 5-1-ről feljőve, ott lesz a négy között este férfi párbajtőrben.
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Fu mekkorat orditottam,szep volt a csajoktol ez.p.csabi1 írta: Na ez szép volt.
A franciákat is meglehetett volna fogni basszus.
Volt bennuk tartas.
Amugy ha valakinek van ideje,elmagyarazna par mondatban,hogy a Milak mire ragott be ennyire?
Miert tunt el,miert nem nyilatkozik stb?
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Na ez szép volt.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
meg van az első magyar érem
Muhari Eszter párbajtőrben bronzérmes
Muhari Eszter párbajtőrben bronzérmes
#whatisyourexcuse
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Kozben elore a befogadasert, es a szolidaritasert, kipakoltak tobbek kozt az ausztral bringacsapat cuccait, es zico ertektargyait is parizsban.
thereisonly1ronaldo
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ez az eső kicsit megkeverheti azért az ITT-t.
Nekem speciel tetszik, hogy a férfiak is itt mennek, kellemesen technikás kanyarok is vannak. Ganna nálam így nem sima favorit ami azt illeti. Woutnak szurkolok a dobogóért
Nekem speciel tetszik, hogy a férfiak is itt mennek, kellemesen technikás kanyarok is vannak. Ganna nálam így nem sima favorit ami azt illeti. Woutnak szurkolok a dobogóért