Ha nem cel, hogy azonnal epits ra egy hazat, akkor probalj meg jo kozlekedesu helyen frissen felparcellazott telket keresni. Nem lesz ut, lehet a kozmuveket is csak epp most epitik ki, de cserebe meg viszonylag olcso lesz es mire eljutsz oda, hogy epitkeznel, ezek a hianyossagok elfognak tunni.csababarca írta: Ti amerre éltek mennyiért mennek az összközműves telkek?
Itt Pest megyében horror, közmű nélküli normális méretű (800-1000 m2) telkek simán 10 milliók, összközműves 15 millió.
nagyon durva árak vannak nálunk, persze lehet találni kieső helyeken itt is 8-9 millióért, de nem hogy aszfalt nincs az úton, konkrétan esős időben az utat sem látni, ellepi a víz, utcában meg a telektől 50 méterre vannak a csatlakozási pontok közműre.
eléggé el vagyok keseredve, 10 milliót összespóroltam telekre, de nagyon meg kell gondolnom mibe teszem ezt a pénzt.
nézegettem közelebb BP-hez, de még durvább a helyzet:/
Amugy 10 millioert szerintem mission impossible normalis telket talalni, vagy a vilagvegen lesz, vagy fel kell tolteni, mert egy hegyoldalban van es nagyobb esozesnel az utca tuloldalarol radzudul minden viz.