Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Hűha, azért elég sok helyen lehozták már. Igaz, kb mindegyik ugyanazt. Én is sajnálnám ha lépne, mert a fiatalok sokat tanulhatnának tőle, de nem tudnék rá haragudni, ha végül elmenne. Viszont remélem Perezék is tisztában vannak az értékével, és 80 alatt szóba se állnak a vörös gecikkel.
Én azért próbálom kicsit reálisan nézni a dolgokat, ezekkel a 100 meg 120 milliókkal.
A tag februárban 31 éves, az elmúlt egy évben 70 millióról 40 millióra esett vissza a piaci értéke. Persze volt pár klasszis meccse (bár ahogy írta róla valaki, a BL-ben leginkább csak a döntőben, az elődöntőben meg a negyeddöntőben is onnan lett más a játék képe, hogy ő lement), de összességében nem zárt egy jó szezont, valamint az előtte lévő szezon sem volt igazán jó. Hozza még rutinból amit tud, néha kicsivel többet, néha kicsivel kevesebbet, de az extra az már csak ritkán jön ki.
Lehet ő is úgy van vele, hogy itt már nem tudná hozni konstansan azt amit ő is elvárna magától, megnézné máshol. Ugyanez volt valszeg Varane fejében is. Persze, hogy miért egy MU-t választanak új kihívásnak azt nem tudom, de szerintem utólag már Varane sem tudná megmondani. Grat neki innen is
Ha menni akar és 80 millió körül adnak érte, el kell engedni.
Sajnos nem azt kell nézni, hogy mekkora top1 volt régen, mert nem a múltat fogja megfizetni valaki, hanem a jelent.
A tag februárban 31 éves, az elmúlt egy évben 70 millióról 40 millióra esett vissza a piaci értéke. Persze volt pár klasszis meccse (bár ahogy írta róla valaki, a BL-ben leginkább csak a döntőben, az elődöntőben meg a negyeddöntőben is onnan lett más a játék képe, hogy ő lement), de összességében nem zárt egy jó szezont, valamint az előtte lévő szezon sem volt igazán jó. Hozza még rutinból amit tud, néha kicsivel többet, néha kicsivel kevesebbet, de az extra az már csak ritkán jön ki.
Lehet ő is úgy van vele, hogy itt már nem tudná hozni konstansan azt amit ő is elvárna magától, megnézné máshol. Ugyanez volt valszeg Varane fejében is. Persze, hogy miért egy MU-t választanak új kihívásnak azt nem tudom, de szerintem utólag már Varane sem tudná megmondani. Grat neki innen is
Ha menni akar és 80 millió körül adnak érte, el kell engedni.
Sajnos nem azt kell nézni, hogy mekkora top1 volt régen, mert nem a múltat fogja megfizetni valaki, hanem a jelent.
min 120 millio kocsogok. es csak akkor ha case akar menni
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
| It's very possible that Casemiro will ask to LEAVE Real Madrid in the next few hours. @jpedrerol #rmalive
| Casemiro has gotten calls from many teams in the last few months, but none are as interesting as Manchester United. @marca #rmalive
| Manchester United would DOUBLE Casemiro's current salary. He's thinking about the offer. @Santos_Relevo #rmalive
With every passing minute Casemiro's exit becomes closer to REALITY. @marca to @RM4Arab #rmalive
| Manchester United are determined to sign Casemiro:
• They are willing to pay around €80M.
• Tempting offer to the player: double the salary.
• Casemiro annoyed with some of the club's decisions, is thinking about it.
@Santos_Relevo @relevo #rmalive
| Casemiro has gotten calls from many teams in the last few months, but none are as interesting as Manchester United. @marca #rmalive
| Manchester United would DOUBLE Casemiro's current salary. He's thinking about the offer. @Santos_Relevo #rmalive
With every passing minute Casemiro's exit becomes closer to REALITY. @marca to @RM4Arab #rmalive
| Manchester United are determined to sign Casemiro:
• They are willing to pay around €80M.
• Tempting offer to the player: double the salary.
• Casemiro annoyed with some of the club's decisions, is thinking about it.
@Santos_Relevo @relevo #rmalive
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ELSiete 2022. augusztus 17., szerda 22:06-kor.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
25 milliot siman legombolhatnank rolukPad'em írta: Nottingham Forest want Odriozola, and he would WELCOME a move to England. @diarioas
Pont írtam egy hete, hogy Angliába kéne küldeni, 2-3 év múlva ő is elmenne 60-ért mint Cucu.
valamelyik univerzumban:
Cucu már itt is komolyat ment, nem is értettem, hogy nem kell a Barcának. Odriozola meg senkinek se kell igazán.Pad'em írta: Nottingham Forest want Odriozola, and he would WELCOME a move to England. @diarioas
Pont írtam egy hete, hogy Angliába kéne küldeni, 2-3 év múlva ő is elmenne 60-ért mint Cucu.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Pad'em
Nottingham Forest want Odriozola, and he would WELCOME a move to England. @diarioas
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Marcelo, ha visszavonulna, azonnal leultetnem sokadik edzonek a padra.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Pedig de közel voltRemy írta: Reiner közel a Gironahoz. Loan.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Reiner közel a Gironahoz. Loan.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Reinier is very close to joining Girona on loan. @MarioCortegana
Miguellel majd oktatnak
Miguellel majd oktatnak
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Abba se vagyok biztos, hogy nem Fede-e a legjobb option jobbra? Szvsz a KOMOLY meccseken kell, hogy annyit segítsen be Carvanak, amennyit csak tud, nemtom van-e olyan szélső aki ugyanezt a melót is tudná.Pad'em írta:Egyedül arra lennék kíváncsi, ha kapnánk 80 milliót Casemiróért mi csinálnánk? Elraknánk jövőre Bellinghamre/Jamesre vagy kinéznénk a piacra. Most már nagy választék nincs - mondjuk nem is volt - de jobbszélre lehetne valakit nézni és akkor Valverde bemehetne középre. De nagyon remélem nem lesz semmi ebből.Realista24 írta: De Jong
Rabiot
Casemiro
Már az egész atigazolasi politikajuk káosz, ahogy a csapat is.
Szerintem a jobbosunkra szélső+jh is kéne új.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Pad'em
Egyedül arra lennék kíváncsi, ha kapnánk 80 milliót Casemiróért mi csinálnánk? Elraknánk jövőre Bellinghamre/Jamesre vagy kinéznénk a piacra. Most már nagy választék nincs - mondjuk nem is volt - de jobbszélre lehetne valakit nézni és akkor Valverde bemehetne középre. De nagyon remélem nem lesz semmi ebből.Realista24 írta: De Jong
Rabiot
Casemiro
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
De Jong
Rabiot
Casemiro
Rabiot
Casemiro
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
A barátok mondták, hogy ne menjek a junajtidbe
Jó hogy nem megy! Laci is megaszondta a frankot...
Pedig ez az ember is mit kapott itt....de nem is ez a lényeg, hanem az egész karrier, ez a profizmus. Ahonnan jött, és amive válhat.( Vált?)
De azért..... tanítani kellene, ahogy becsicskitja az ellenfeleket, remélem ezt is átadja a feltörekvő generációnak
Jó hogy nem megy! Laci is megaszondta a frankot...
Pedig ez az ember is mit kapott itt....de nem is ez a lényeg, hanem az egész karrier, ez a profizmus. Ahonnan jött, és amive válhat.( Vált?)
De azért..... tanítani kellene, ahogy becsicskitja az ellenfeleket, remélem ezt is átadja a feltörekvő generációnak
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Pad'em
Casemiro🎙: "Manchester United is a great club. It is always an honour when such clubs make you an offer. I have a lot of friends there too. Cristiano, Varane. I called them and they told me not to come."Realista24 írta: Casemiro has started learning English...
.....to reject Manchester United.
Amúgy tavaly szezon közben simán úgy gondoltam meglennénk nélküle már, de aztán most, hogy itt lenne a lehetőség eladni, semmi pénzért nem engedném K M nem lett volna C nélkül, rombolásban nála nincs jobb. Pedig most aztán le tudnánk húzni a Manchestert ahogy nem szégyelljük.
Spanyol perodisták meg is borultak, végre meg lehet írni mindent meg az ellenkezőjét is Lásd lent.
*
Real Madrid are aware that an offer for Casemiro is coming. Everyone at Real Madrid has a price, Casemiro’s price is €70m. [Onda Cero @AlbertoPereiro, @fburgos4]
Real Madrid have NO intention of selling Casemiro. @marca
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Casemiro egész Realos karrierje tankönyvbe illő.
Az ahogy leigazoltuk, majd dobták kolcosnbe, Castillaba, a sulyproblemak, és a végén ahova eljutott, világ legjobbjava.
Ha van kerek történet ami lezarhato egy madridi visszavonulással, akkor az ove az. Remélem ő is így gondolja.
Az ahogy leigazoltuk, majd dobták kolcosnbe, Castillaba, a sulyproblemak, és a végén ahova eljutott, világ legjobbjava.
Ha van kerek történet ami lezarhato egy madridi visszavonulással, akkor az ove az. Remélem ő is így gondolja.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Kázmérnak innen kéne visszavonulnia, és addig is tanítani a kölköket arra, hogyan is legyél világklasszis és 5x BL győztes.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Ahogy jött Tchoua még el is gondolkoztam az eladása mellett, amilyen szezont produkált (még így is aranylabda 30-as, de láthattuk, hogy sok gyenge meccse volt), de semmiképp sem adnám 100 alatt. Amekkora klasszis, képes kilábalni egy ilyen mélypontból és újra hozni a legjobbját, ami már a szuperkupán is megmutatkozott. Szerintem ismét az egyik legjobb lesz, így meg már semmi pénzért nem engedném.
Jövőre Modric/Kroos visszavonulhat. Kell a kp-ra a tapasztalt ember, aki tarkónbassza a fiatalokat szükség esetén. Csuha boxtobox-ot is tud játszani Casemiro mellett, el is mondta Carlo, hogy elférnek egyszerre a pályán. Aztán lehet ezt is megbánjuk, mint Iscot, de nem hinném, hogy így történne. Menni sem akar szerintem. Imádja a klubot.
Ceballossal meg elvileg hosszabbítani akarunk. Nagyon örülök. Ha lép Asensio és jön a helyére egy normális ember, akkor akár még kölcsön is adhatnánk szegény csóró Betisnek. Jót tenne neki a sok játékidő. De most sem kapna olyan keveset. Modricot tökéletesen helyettesítené.
Jövőre Modric/Kroos visszavonulhat. Kell a kp-ra a tapasztalt ember, aki tarkónbassza a fiatalokat szükség esetén. Csuha boxtobox-ot is tud játszani Casemiro mellett, el is mondta Carlo, hogy elférnek egyszerre a pályán. Aztán lehet ezt is megbánjuk, mint Iscot, de nem hinném, hogy így történne. Menni sem akar szerintem. Imádja a klubot.
Ceballossal meg elvileg hosszabbítani akarunk. Nagyon örülök. Ha lép Asensio és jön a helyére egy normális ember, akkor akár még kölcsön is adhatnánk szegény csóró Betisnek. Jót tenne neki a sok játékidő. De most sem kapna olyan keveset. Modricot tökéletesen helyettesítené.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szerencsére nem mindenkit a pénz motivál.Buitre írta: hát tényleg megnyert már mindent (is), ami esetleg a váltás mellett szólna neki az a bérezés. Az az érzésem, hogy a megszorult PL huszárok legalább másfélszer annyit adnának neki, mint Perez. És nálunk azért sapka van... 30 éves elmúlt, kb. utolsó esélye, hogy egy zsíros szerződést leakasszon így a pályafutása utolsó részében
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema