Mozi, filmek
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Re: Mozi, filmek
The Road
Hát elég kemény film volt.. Nagyon tetszett, szeretem az ilyen poszt-apokaliptikus filmeket, eddig talán ez volt a "legreálisabb" mind közül. Csak ajánlani tudom, kell egy hangulat hozzá az biztos, de megéri megnézni.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bár akkor még keményebben ütött volna, ha a végén a kissrác nem egy rendes családba fut bele, de az már túl nyomasztó lett volna lehet..
Tudnátok ajánlani még hasonló filmeket? Amiket láttam ilyesmi témában az a The Rover és talán a Book of Eli - hirtelen csak ezek ugranak be. Nem zombis, vagy hasonló filmek érdekelnének, hanem ilyen apokalipszis után jó pár évvel játszódó dráma féleségek - a Book of Eli nem tudom mennyire dráma kategória..
Hát elég kemény film volt.. Nagyon tetszett, szeretem az ilyen poszt-apokaliptikus filmeket, eddig talán ez volt a "legreálisabb" mind közül. Csak ajánlani tudom, kell egy hangulat hozzá az biztos, de megéri megnézni.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bár akkor még keményebben ütött volna, ha a végén a kissrác nem egy rendes családba fut bele, de az már túl nyomasztó lett volna lehet..
Tudnátok ajánlani még hasonló filmeket? Amiket láttam ilyesmi témában az a The Rover és talán a Book of Eli - hirtelen csak ezek ugranak be. Nem zombis, vagy hasonló filmek érdekelnének, hanem ilyen apokalipszis után jó pár évvel játszódó dráma féleségek - a Book of Eli nem tudom mennyire dráma kategória..
- realmadridfan
Edge of Tomorrow.
Végre egy jó blockbuster. Ennyi kell csak, hogy ne írjanak bele családi drámát egydimenziós kölykökkel meg sírós feleséggel, hanem zúzzanak, legyen pörgős a forgatókönyv, pár poénnal. Ezek mind pipa. Tom Cruisenak csuklóból megy, Emily Blunt meg huh. Ajánlom bárkinek, az elképesztően szörnyű Godzilla után kifejezetten jó szórakozás volt.
Végre egy jó blockbuster. Ennyi kell csak, hogy ne írjanak bele családi drámát egydimenziós kölykökkel meg sírós feleséggel, hanem zúzzanak, legyen pörgős a forgatókönyv, pár poénnal. Ezek mind pipa. Tom Cruisenak csuklóból megy, Emily Blunt meg huh. Ajánlom bárkinek, az elképesztően szörnyű Godzilla után kifejezetten jó szórakozás volt.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Megnéztem én is a The Rovert. Jó film, menő posztapokaliptikus atmoszférával, és jó karakterekkel. Igazi roadmovie, kemény és erőszakos. Guy Pearce nagy kedvencem volt eddig is, remek karakterszínész. Tetszett, na. 8/10
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
ezt van olyan aki 10 évnél idősebb és bevállalta?h3x0r írta: Mr. Peabody & Sherman (2014)
Hangulatos kis mese. 7/10
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Rém gyenge a film annak ellenére, hogy nyilvánvalóan az egész csak felvezetés volt a következő résznek. A legviccesebb, hogy a bátrak gyakorlatilag attól bátrak, hogy mindenhova futva mennek. A főszereplő csaj meg minden ok nélkül legyőzhetetlen lett, senkinek nem ajánlom. Kb 3/10.Divergent (2014)
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Na megnéztem a Galaxis örzőit, piffpuffcsihipuhi, kétszer el is mosolyodtam, egyszer abszolút nézhető kategória, hatfél. De emberek, ez a Chris Pratt ez egy nagyon tehetségtelen figura. Vagy csak itt volt ilyen balfasz? A Her-ből nem emlékszem rá.
A stáblista utáni jelenetről:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Komolyan akarnak ezek még egy Howard filmet?
A stáblista utáni jelenetről:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Komolyan akarnak ezek még egy Howard filmet?
- h3x0r
A napokban megneztem par friss filmet. Az elso negyrol nem tudnek semmi ujat irni, mert mar megtettetek elottem, viszont az utolsohoz par gondoloat. Na de szepen sorjaban.
Mr. Peabody & Sherman (2014)
Edge of Tomorrow (2014)
Az Oblivion utan ismet egy fasza kis Tom Cruise film. 8/10
A Million Ways to Die in the West (2014)
Nekem mondjuk a Ted jobban tetszett, de ez is nagyon szorakoztato volt. 8/10
X-Men: Days of Future Past (2014)
Az egyik legjobb x-men film, mar varom a kovetkezot. 8/10
Divergent (2014)
Nem lovok le semmi poent, mivel ezeket mar a film elso 3 perceben elmondjak. A lenyeg, hogy a haboruk elpusztitottak szinte a teljes Foldet, ezert ugy gondoltak, hogy az lesz a legjobb ha az embereket 5 csoportba osztjak: batrak, oszintek, onfelaldozok, baratsagosak, muveltek. 16 evesen pedig mindenki el kell dontse hogy kikkel akar tovabb elni.
Maga a sztoti nem ugyanaz, de vegig azt ereztem, mintha egy Hunger Games remake-et neznek. A film tetszett, az otlet jo, maga a tortenet is, viszont vegig erezheto volt, hogy a celkozonseg nem mas, mint a facebookra nagy szeretettel bolcs, vilagmegvalto idezeteket posztolgato tini csajok. Logikai bukfencek is vannak benne szep szammal, a vegerol meg azonnal egy zs kategorias akciofilm jut eszembe.
A konyvet nem olvastam, ugyhogy arrol nem tudok nyilatkozni, de szerintem ennel komolyabb filmet is ossze lehetett volna hozni. Akinek nem jott be a Hunger Games, annak a Divergent meg annal is kevesbe fog tetszeni. 7/10
Mr. Peabody & Sherman (2014)
Edge of Tomorrow (2014)
Az Oblivion utan ismet egy fasza kis Tom Cruise film. 8/10
A Million Ways to Die in the West (2014)
Nekem mondjuk a Ted jobban tetszett, de ez is nagyon szorakoztato volt. 8/10
X-Men: Days of Future Past (2014)
Az egyik legjobb x-men film, mar varom a kovetkezot. 8/10
Divergent (2014)
Nem lovok le semmi poent, mivel ezeket mar a film elso 3 perceben elmondjak. A lenyeg, hogy a haboruk elpusztitottak szinte a teljes Foldet, ezert ugy gondoltak, hogy az lesz a legjobb ha az embereket 5 csoportba osztjak: batrak, oszintek, onfelaldozok, baratsagosak, muveltek. 16 evesen pedig mindenki el kell dontse hogy kikkel akar tovabb elni.
Maga a sztoti nem ugyanaz, de vegig azt ereztem, mintha egy Hunger Games remake-et neznek. A film tetszett, az otlet jo, maga a tortenet is, viszont vegig erezheto volt, hogy a celkozonseg nem mas, mint a facebookra nagy szeretettel bolcs, vilagmegvalto idezeteket posztolgato tini csajok. Logikai bukfencek is vannak benne szep szammal, a vegerol meg azonnal egy zs kategorias akciofilm jut eszembe.
A konyvet nem olvastam, ugyhogy arrol nem tudok nyilatkozni, de szerintem ennel komolyabb filmet is ossze lehetett volna hozni. Akinek nem jott be a Hunger Games, annak a Divergent meg annal is kevesbe fog tetszeni. 7/10
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Én is bátran ajánlom (gondolom Faustnak 7 alá megy :Đ ), a legtöbb blogon kilencest adtak rá, kategóriájában mindenképp, belegondolni is brutális, ha egy-egy dolog megtörténik a valóságban, ha jól emlékszem Roli is kilencet adott rá, dettó, így kell hatni egy kategóriabeli alkotásnak!soadroli írta:szerintem baromi jó lett.VanillaSky írta:ez a csillagainkban a hiba hány liter nyálat termel meg ? még a nézhető kategória ?
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
- Luigi-K1
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo
-Abszolút rendben van.Ajánlom...A vadidegen c. filmről vélemények?
Courtois---- Carvajal-Militao-Alaba-Mendy-----Valverde,Casemiro,Modric-----Vinícius--Benzema-MBappé
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
A Million Ways to Die in the West...Seth MacFarlane-féle humort továbbra is gyengének tartom, a film maga pedig kevés, nagyon kevés, és közben túl hosszú. Tednél egy poénnal volt jobb.Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Vissza a jövőbe, el kell ismerni, az parádés volt 4,5/10
- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
Előbb könyvben, az zseniális.lordgabi írta:Pillangó (Papillon, 1973) - vélemények? Kötelező darab?
Viszont a film sem lett rossz, kár, h sok mindent ki kellett hagyni. Ami viszont benne van, az korrekt
Szégyen a kukás, de hasznos.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Mai Phoenix rovat :
A New Yorki Filmfesztivál trailerjén 0:05-nél 1mp-ig látszódik Paul Thomas Anderson filmjéből 1 morzsa, amin a főhős rágyújt Kislányos örömöm még fokozza ez a concept art, Pheonix mint Dr. Strange.
A New Yorki Filmfesztivál trailerjén 0:05-nél 1mp-ig látszódik Paul Thomas Anderson filmjéből 1 morzsa, amin a főhős rágyújt Kislányos örömöm még fokozza ez a concept art, Pheonix mint Dr. Strange.
- Acewill
- Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka
Nekem is tetszett, jó kis thriller, bár már elég rég láttam.
- IkerCasillas
- Kedvenc játékosaid: IC
- Kedvenc csapatod: RMCF
A vadidegen c. filmről vélemények?
Néhány ismerősöm mondta, hogy nekik kifejezetten tetszett, de a neten körülnézve nem látom, hogy annyira dicsőítenék.
Néhány ismerősöm mondta, hogy nekik kifejezetten tetszett, de a neten körülnézve nem látom, hogy annyira dicsőítenék.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Mondjuk az tényleg nem kellett volna bele, de ezt leszámítva szerintem baromi jó lett.VanillaSky írta:tettek bele egy kis Anne Frankot is.ez a csillagainkban a hiba hány liter nyálat termel meg ? még a nézhető kategória ?
-
Esetleg barátnővel éri megnézni. Kellően giccses történet, Woodley jó, de egyébként életszerűtlen a film. A szereplők tizenévesen olyanok, mintha valami ősi tudás birtokában lennének tettek bele egy kis Anne Frankot is. A kevesebb itt több lett volna, kicsit túlzásba estek.ez a csillagainkban a hiba hány liter nyálat termel meg ? még a nézhető kategória ?
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Hogyan rohanj a veszTEDbe
Nagyon vártam már. Nem is okozott csalódást. Jó poénok, kicsit beteg, elvont. A sztori is jó, a Ted szintjét szerintem bőven üti. Előzetes is tele volt poénokkal, féltem, hogy ott lelőtték az összeset, de nem
-Elkéstél.
-Miről?
-Az is igaz
Utóbbi évek egyik legjobb vígjátéka szerintem.
10/8
Nagyon vártam már. Nem is okozott csalódást. Jó poénok, kicsit beteg, elvont. A sztori is jó, a Ted szintjét szerintem bőven üti. Előzetes is tele volt poénokkal, féltem, hogy ott lelőtték az összeset, de nem
-Elkéstél.
-Miről?
-Az is igaz
Utóbbi évek egyik legjobb vígjátéka szerintem.
10/8
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Én mindenhol csupa jót hallottam róla eddig, Soadroli is nagyon jó pontot adott rá korábban, nagyon-nagyon vártam, nemsokára én is pótolni fogom, majd írj róla!El Tigre írta:ez a csillagainkban a hiba hány liter nyálat termel meg ? még a nézhető kategória ?
Pillangó (Papillon, 1973) - vélemények? Kötelező darab?
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Na, ez bejött nekem is. Egy jó 8/10-et tudok is rá adni.mathers írta:Reggel néztem meg a holnap határát. Aki teheti nézze meg nekem nagyon tetszett. Kritika is van róla
http://filmlyuk.blogspot.hu/2014/09/a-h ... atara.html
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema