Pedig bennük van a hiba. Akkor jön majd, amikor senki sem várja.hunmadridista írta:Az a baj, hogy jelenleg nem látom a Barcában a hibázási lehetőséget...szinte tökéletes focit tolnak...továbbra is azt mondom, hogy a BL-re kell felpakolni mindent...a bajnokság innen már nagyon nehéz behúzni sajnos...Kerlon írta:Elég kaotikus lesz úgy látom megint a bajnokság vége. Reméljük, hogy idén mi jövünk ki ebből jól.
Spanyol bajnokság
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Re: Spanyol bajnokság
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Az a baj, hogy jelenleg nem látom a Barcában a hibázási lehetőséget...szinte tökéletes focit tolnak...továbbra is azt mondom, hogy a BL-re kell felpakolni mindent...a bajnokság innen már nagyon nehéz behúzni sajnos...Kerlon írta:Elég kaotikus lesz úgy látom megint a bajnokság vége. Reméljük, hogy idén mi jövünk ki ebből jól.
Elég kaotikus lesz úgy látom megint a bajnokság vége. Reméljük, hogy idén mi jövünk ki ebből jól.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Nagyon patentul megtalálta a helyét a francia a Atleticoban. Szerintem még egy évet lehúz ott, aztán jön valamelyik angol kieső és letesz érte 50 millió eurót.
Vegyél vissza. R24
Vegyél vissza. R24
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
„Erre Beckham sem volt képes” - stílusikon lett a madridi házi gólkirály
Griezmannia
Mondjuk nem tudom, hogy képesek ilyen gyökér hajat viselni.
Griezmannia
Mondjuk nem tudom, hogy képesek ilyen gyökér hajat viselni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Legalább nem csak tőlünk dőlt ki alapember. Bajnokságban még jól jöhet ez."Európa-liga: vezéráldozattal járt a Sevilla továbbjutása"
Nicolás Pareja, a Primera Divisiónban szereplő Sevilla argentin középhátvédje súlyos térdsérülést szenvedett a Zenit elleni Európa-liga-mérkőzésen.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nekem van olyan érzésem,hogy úgy elküldik a bayernt a búsba ahogy mi tavaly.Ez a barca már nem ugyan az,mégha a játékosok kb ugyan azok is.dannen írta:azért azt várjuk még meg.. bár én is inkább a BLre mennék rá, de a barcának nagyon nehéz lesz a bayern ellen, meg fognak szenvedni és akkor jöhet a botlás amikor a leginkább nem számít rá senki.realistahuni írta:BL-re kell rámenni amennyire csak lehet. Barca ha most veri az Espanyolt akkor vége is, mert utána nem fognak botlani. Az atletico simán lefekszik nekik, inkább bevállalják a negyedik helyet és a selejtezőt, minthogy mi bajnokságot nyerjünk.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Raul7
- Kedvenc játékosaid: Raul, Puskás, Guti, Modric, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Győri ETO, PSV Eindhoven
realistahuni írta:BL-re kell rámenni amennyire csak lehet. Barca ha most veri az Espanyolt akkor vége is, mert utána nem fognak botlani. Az atletico simán lefekszik nekik, inkább bevállalják a negyedik helyet és a selejtezőt, minthogy mi bajnokságot nyerjünk.
Nem hinném hogy ez a 'tico bárkinek lefeküdne, a tavalyi hajrá pedig megmutatta, hogy az utolsó pillanatig bármi lehet... most megmutathatják az eddig mellőzött játékosok, hogy nem véletlenül kaptak habfehér mezt.
"Real buy these big players like Figo, Zidane and Ronaldo, but I think the best player in the world is Raul." (Sir Alex Ferguson)
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
BL-re kell rámenni amennyire csak lehet. Barca ha most veri az Espanyolt akkor vége is, mert utána nem fognak botlani. Az atletico simán lefekszik nekik, inkább bevállalják a negyedik helyet és a selejtezőt, minthogy mi bajnokságot nyerjünk.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Amúgy most én is valamiért a BL-re pakolnék rá mindent...meg főleg elnézve, hogy a legnehezebb meccseink a bajnokságban pont a BL elődöntők környékére esnek...szóval lehet a BL-re kéne rástartolni jobban...
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Egyértelműen a BL.Megint történelmet írnánk akkor.Viszont ha eljön egy pont amikor választani kell megint a liga és a Bl között elvárom a csapattól és Carlotol,hogy kockáztassanak és Európát válasszák,akkor is ha az eszem a ligát választaná.
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Én már egynek is örülnék. Remélem, hogy a BL lesz az.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én duplázást várokikarus93 írta:Nem tudom ki hogy van vele, de én egyre jobban azt érzem, hogy meglesz a BL+Bajnokság közül valamelyik.
Igazából sok minden függ a holnapi sorsolástól,ha a juvét kapnánk reális esélyt látok a bajnokságra és a Bl döntőre is(egyáltalán nem lebecsűlve az olaszokat,rohadt nehéz lenne ellenük is,de a barcának még keményebb feladata lenne és ez a fontos).
10/10kell a bajnoki címhez,és azt a juvéval tudom elképzelni ,hogy nagy nehezen lehozzuk.De mondjuk egy Bayern elleni elődöntő közepette ezt túl nehéz feladatnak tartom.
Viszont ha eljön egy pont amikor választani kell megint a liga és a Bl között elvárom a csapattól és Carlotol,hogy kockáztassanak és Európát válasszák,akkor is ha az eszem a ligát választaná.
Nem mindennapi lehetőség megvédeni a bl-t,ha ott vagyunk a döntőben zsinórban 2szer engem már semmi nem izgat sikeres szezonként zárom le ezt az évet,a döntő maga meg megint egy külön story.tudom,hogy sokan nem ezt választanák,de én Bl párti voltam mindig is,szép dolog bajnoknak lenni,de a Bl más kávéház.
De persze annak is örülni fogok ha bajnoki leszünk de a Bl nem sikerül.na mind1 már én is belekavarodtam a végébe a lényeg,hogy nálam bl>liga mindig mindenkor,cimvédős évben meg főként.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ikarus93
Nem tudom ki hogy van vele, de én egyre jobban azt érzem, hogy meglesz a BL+Bajnokság közül valamelyik.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
biztosan sokat számít. Szurkoljunk a denevéreknek meg az sevillanak, hogy ott legyenek a matracosok sarkában. Nem mindegy a csicskáknak, hogy mennyi időre mehetnek el szabira, nem feltétlenül hiányzik senkinek a BL selejtező...CS0ki írta:Ha lesz még tétje az atleticonak
Ha lesz még tétje az atleticonak, akkor odateszik magukat, ha nem, akkor nem. De ez normális, onnantól kezdve, hogy nincs tétje a meccseknek, még egy profi csapat sem tud igazán felpörögni, fejben, tudat alatt picit már előjön a lazaság. Aztán persze van olyan csapat, aminek ez még jó is lehet, viszont az atleticonál alap a 100%-os koncentráltság ahhoz, hogy eredményesek legyenek, könnyed játszadozás nem az ő stílusuk.Ha így lenne, Simeone arconköpné saját magát és szurkolóit.Tartom magam ahhoz, hogy nem adják le a meccset.
- ateeemadrid
Én abban bízok, hogy finoman szólva sincsennek jóban a katalánokkal. Azért az egymás ellen vívott meccseiken is bőven volt feszültség, Neymar miután párszor megszopatta őket, a fél csapat agyon akarta rúgni. Én bízok benne, hogy utálják őket is annyira, hogy nem adják le a meccset.Faust írta:Dehogynem, csak figyelj. Gerinctelen szarrágó mocskos egy csapat, ha azon múlik, már a 15. percben 0-3 lesz három eladott labdából.terry76 írta:Utolsó hazai meccsük,nem puccsíthatnak be 40 ezer ember előtt.
Dehogy is! Oxicsa45t23423ös is megmondta meg sok angol szurkoló, hogy a PL a legerősebb. Ezeket meg telibeszarják, amik konkrétan megmutatják az erőviszonyokat. Sőt inkább kiesik sok angol csapat a BL-ből csak azért, hogy a PL-re koncentráljon.dzsi91 írta:Zsinórban 5 éve vagyunk bl elődöntősök és zsinórban 5 éve van 2 spanyol csapat a legjobb 4 között azért durván átvette a laliga az uralmat.
- terry76
- Kedvenc játékosaid: Zidane
- Kedvenc csapatod: RM
Ha így lenne, Simeone arconköpné saját magát és szurkolóit.Tartom magam ahhoz, hogy nem adják le a meccset.
- h3x0r
Ha a bajnoki cimunkrol van szo, hidd el, hogy az a 40 ezer ember is a barcanak fog szurkolni.terry76 írta:Utolsó hazai meccsük,nem puccsíthatnak be 40 ezer ember előtt.