Ha jol emlekszek, akkor a United-nel az egyik edzo nyilatkozta Ronaldorol, hogy a vilagon legalabb 20-25 nala sokkal tehetsegesebb jatekos letezik, viszont a hatalmas profizmusa es foci iranti alazata az ami magasan kiemeli ot a tobbiek kozzul.R.M.C.F írta: Ennyire alázatos ez a jampi.
Cristiano Ronaldo
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Cristiano Ronaldo - 7
- EnzoZidane89
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo,C.Ronaldo,X.Alonso
- Kedvenc csapatod: Hala Madrid!
Minden tiszteletet megérdemel. Hatalmas sportember,aki nem áll meg soha. Ha leszakadna a lába,Ő akkor is pályára akarna lépni,akkor is edzeni akarna. Szeretném,ha innen vonulna vissza,és kívánok neki még legalább 2 aranylabdát (Persze ehhez az kell,hogy a kis Názáreti Messiás egy kicsit visszavegyen magából )
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Nem tudom kinek van meg a sztori,de én így emlékszem rá:. Az edzői stábot és a játékostársakat is lenyűgözte az a kivételes forma, ahogy a szünetről visszatért a portugál. Intenzitás, agilitás, versenyképesség, ez jellemezi Cristianót, és mindezzel már most társai előtt jár.
ferguson mesélte amikor magyarországon járt,hogy Ronaldo fáradtnak tűnt decemberben és pihenésre ítélte a skót tréner,nem vehetett részt az edzéseken.........ferguson késő estig az irodájában dolgozott,majd amikor ment haza,az egyik elhagyatott,nem használt salakos edzőpályáról fényt látott.......szólt a portásnak hogy mi lehet az,amire elmondta neki,hogy Ronaldo "bújt" meg ott,ahol nem látták,és a salakoson önálló edzést végzett hogy ne vegye észre SAF.
SAF egy órán át nézte,addig CR futott,cseleket csinált.......edzett mint az állat,hogy jobb formában legyen.
Ennyire alázatos ez a jampi.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- RealMadridFanatic
Valamiért imádom ezt a nagyképű f*szt.Jó kis videó
Amit Madridban művel, az parádés, de nem ez az elsődleges szempont, hanem az, hogy minden áron győzni akar (ami görcsösségbe is át tud fordulni), és e mellé hihetetlenül alázatos a futball iránt. Nyert már egy-két dolgot, hivatalosan is volt a világ legjobbja, de soha nem áll meg. Nagyon remélem, hogy egyszer, sok év múlva innen vonul vissza.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
- h3x0r
Nagyjabol atfutottam rajta, de sok erdekesseget nem tartalmaz. Elegge alap szinten leirja, hogy mik egy szelso feladatai, nem Ronaldo jatekarol van szo benne, hanem kellett adnia egy nevet a szelsojenek es gondolta hogy akkor mar a legjobbrol nevezi el.Kerlon írta:http://soccerreviews.com/news/the-pep-t ... -the-wing/
Ronaldo elemzés. Valaki angol tudós Ronaldo fanatikus taktika mániás nem akarja magát rászánni, hogy fordítson? Fizetek érte egy mitfizetszet!
- elso kep: ha szelso vagy es tobb golt szeretnel rugni, minel tobbszor kerulj a 16-oson belulre
- masodik: segits a vedekezesben
- harmadik: egy egyszeru tamadas, mikor a vedo kifut a labdas emberre, aki viszont a vedo helyere rugja a labdat, ahova ido kozbe megerkezik ronaldo
- negyedik: mikor meccs kozbe a ket szelso oldalt cserel
http://soccerreviews.com/news/the-pep-t ... -the-wing/
Ronaldo elemzés. Valaki angol tudós Ronaldo fanatikus taktika mániás nem akarja magát rászánni, hogy fordítson? Fizetek érte egy mitfizetszet!
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Marcelo, Pepe, Modric, Navas, James
Srácok nehogy én legyek a bűnbak én nem a hír íróját akartam megkérdőjelezni, hanem csak egy elfogult haverom orra alá dörgölni hogy el van tévedve ha azt hiszi hogy ezen az oldalon színes ceruzával írják a híreket. Ezért kértem hogy egy forrást küldjetek nekem amiben megmutathatom havernak hogy mi a helyzet.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ha jól számoltam(nem biztos) akkor 8X nyilatkozta,hogy a real a klubja,itt akar focizni,ez a legnagyobb klub,ez a jövője,ezt szeretné.......
Az oké,hogy ennek ellenére is elbizonytalanodik sok drukker,mert túl sok sajtót olvas......de azért van egy határ.....
Az oké,hogy ennek ellenére is elbizonytalanodik sok drukker,mert túl sok sajtót olvas......de azért van egy határ.....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Tudom,én is hozzászóltam,akkor is az volt a véleményem,azóta se változott.Csabi szépen kifejtette anno a véleményét,hogy mit is köszönhet neki a klub,de van hogy valaki máshogy gondolja.Ez van.És ezzel nem azt mondom,hogy a Real Madrid van Cristiano Ronaldoe,hanem hogy ő mindent,de MINDENT megtett ezért a klubért,itt lenne az ideje tolerálni ezt,akár még úgy is,hogy ha nem tudnak megegyezni,akkor elmehessen 2 év múlva,akár ingyen...de ezt én gondolom így,nem kivánom ráeröltetni senkire ezt a véleménytHa az első nem is, de rögtön ott van közvetlen a második helyen. Amúgy létezik nem egy megoldás, amely mindkét fél számára elfogadható lenne. Régebben írtam róla, héten pedig Realistával váltottunk a témában pár PM-et :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Ha az első nem is, de rögtön ott van közvetlen a második helyen. Amúgy létezik nem egy megoldás, amely mindkét fél számára elfogadható lenne. Régebben írtam róla, héten pedig Realistával váltottunk a témában pár PM-etmorientes írta:hisz első az üzlet...ugye...
Merci Zizou!
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
valahogy éreztem hogy ez a nyilatkozat a NEMZETIsporton lesz megtalálható
- h3x0r
http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... eg-2259445mocsok írta:miket nyilatkozgat?MorataMartin írta:De szánalmas ez a Rihanna Miket nyilatkozgat már CR-ről? Biztos az a baja h Ronaldo nem k a szanaszét:D
- mocsok
miket nyilatkozgat?MorataMartin írta:De szánalmas ez a Rihanna Miket nyilatkozgat már CR-ről? Biztos az a baja h Ronaldo nem k a szanaszét:D
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ha nem hosszabít,akkor is szivesen nézem még 2 évig,plàne hogy vele benne lehet egy egy BL trófea,nélküle viszont nem annyira...de persze ha nem óhajt hosszabbítani,el kell adni...hisz első az üzlet...ugye...ericco írta:Az idáig is nyílt titok volt, hogy marad. Két évet minimum. A kérdés inkább az, hogy ha távozik, akkor ingyen, vagy az akkori reális áráért. Szóval hosszabbít, vagy nem hosszabbít.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Az idáig is nyílt titok volt, hogy marad. Két évet minimum. A kérdés inkább az, hogy ha távozik, akkor ingyen, vagy az akkori reális áráért. Szóval hosszabbít, vagy nem hosszabbít.
Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
De szánalmas ez a Rihanna Miket nyilatkozgat már CR-ről? Biztos az a baja h Ronaldo nem k a szanaszét:D
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Szerk.:
Nem egészen, inkább erre -->Ezt én írtam ki a hírbe, erre a mondatra reagáltál, ezért írtam most.
és így kerek teljesen a történet!Erről igen, de ebben nem hangzik el ilyen téma:::
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Valóban szerencsésebb lett volna a lényeg helyett, a legfontosabbat írni (magyar nyelv, írás szépsége); ugyanis itt nem a cikkre, fordításra utaltam vissza, hanem arra, hogy tök mind1 mit irkálnak mások CR marad és nekünk csak ez számít!de benne van (a Real Madrid a világ legjobb csapata szöveg) és a lényeg az, hogy jelenleg esze ágában sincs távozni, jól érzi magát a csapatban és Spo.-ban is!
Itt meg leírod ugyanazt, csak más szavakkal...
Világos és én itt pont azt akartam védeni Wappi előtt, akitől a mondat származott (jelen esetben Téged); csupán jeleztem, hogy ha valaki utána nézne a videóban; az a saját fülével is meggyőződhet a világ legjobb csapata dumáról az eredeti szövegkörnyezetben!Ahány újság, annyiféle szövegösszetételben lehetett olvasni. Fogtam az egyiket és lefordítottam.
Részemről is, küldtem a PÜ.-t és nagyon remélem, hogy a jó viszony a továbbiakban a félreértés ellenére is fennmarad! :ĐTéma részemről zárva.
bekk: Hakimi&Davies
RealMadrid
RealMadrid
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ezt én írtam ki a hírbe, erre a mondatra reagáltál, ezért írtam most.“A Real Madrid a világ legjobb klubja, és nem tervezem azt, hogy távoznék."
Nem valami friss hír, így sajnos nem tudom előrángatni, hogy melyik lap cikke alapján fordítottam.
Téma részemről zárva.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema