Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. július 5., péntek 15:23

Most kifakadok egy picit jó?

A hírt nem innen vettem ahonnan te linkelted, szóval ne jelentsd ki magabiztosan (főleg, hogy te sem tudsz spanyolul, csak spanyolról fordítod angolra), hogy nem így szerepel pontosan. Nem szeretem az ilyet.
Ahány újság, annyiféle szövegösszetételben lehetett olvasni. Fogtam az egyiket és lefordítottam.
Nem jó, mert gőzöm sincs hogy miről beszélsz! :shifty: :mrgreen: Nem is a te hsz.-edre, fordításodra reagáltam, hanem Wappi ezen hsz.-ére pár sorral feljebb! -->
Erről igen, de ebben nem hangzik el ilyen téma:::
“A Real Madrid a világ legjobb klubja, és nem tervezem azt, hogy távoznék." :roll:
Szóval relax van; pont Ti tudhatnátok a legjobban, hogy a büdös életben nem szólnám le a munkátokat, de sebaj! :) Egyébként meg az AS és a Punto Pelota cikkben is ott az egész interjú vele videóban, amin angolul beszél Cristiano, azt meg értem!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 5., péntek 14:52

Valóban nem így szerepel pontosan, de benne van (a Rea
Most kifakadok egy picit jó?

A hírt nem innen vettem ahonnan te linkelted, szóval ne jelentsd ki magabiztosan (főleg, hogy te sem tudsz spanyolul, csak spanyolról fordítod angolra), hogy nem így szerepel pontosan. Nem szeretem az ilyet.
Ahány újság, annyiféle szövegösszetételben lehetett olvasni. Fogtam az egyiket és lefordítottam.
de benne van (a Real Madrid a világ legjobb csapata szöveg) és a lényeg az, hogy jelenleg esze ágában sincs távozni, jól érzi magát a csapatban és Spo.-ban is!
Itt meg leírod ugyanazt, csak más szavakkal... :x

Szeretem a kritikát, aminek van értelme. Általában meg is fogadom. De amikor semmi értelme nincs, attól felmegy a pumpám, főleg, hogy lett volna lehetőséged jobban csinálni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. július 4., csütörtök 23:38

“A Real Madrid a világ legjobb klubja, és nem tervezem azt, hogy távoznék."
Valóban nem így szerepel pontosan, de benne van (a Real Madrid a világ legjobb csapata szöveg) és a lényeg az, hogy jelenleg esze ágában sincs távozni, jól érzi magát a csapatban és Spo.-ban is!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. július 4., csütörtök 23:10

én olyat olvastam az A Bolán, hogy "nem érdekel neymar leigazolása, mert nem foglalkozok azzal, hogy a Barcelona kiket igazol. Csak a Real Madrid érdekel."

Wappi
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Marcelo, Pepe, Modric, Navas, James

HozzászólásSzerző: Wappi » 2013. július 4., csütörtök 23:08

“A Real Madrid a világ legjobb klubja, és nem tervezem azt, hogy távoznék." :roll:

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2013. július 4., csütörtök 1:00

Gondolom erről van szó: http://www.as.com/futbol/video/cristian ... sftb_9/Ves
Mondjuk nem kizárt, hogy másnak is nyilatkozott...

Wappi
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Marcelo, Pepe, Modric, Navas, James

HozzászólásSzerző: Wappi » 2013. július 4., csütörtök 0:37

Császtok! Haverommal éppen késdobálásig fajuló vitába kezdünk belemmni :lol: :lol: ( nagy MU-s) szerinte Ronaldo egy szóval sem említette a nyilatkozatában ezt a részt és csak madridista oldalak próbálnak szépíteni :

“A Real Madrid a világ legjobb klubja, és nem tervezem azt, hogy távoznék. Igazán szerencsés vagyok, hogy a világ két legjobb csapatának is tagja lehettem” – nyilatkozta Szingapúrban a Real Madrid portugál gólvágója.

Szerinte mindössze csak ennyi hangzott el :

Cristiano: “Hiányzik az angol foci. Manchesterben volt karrierem egyik legjobb éve. Mindenki tudja, hogy ennek a klubnak mindig helye lesz a szívemben, és nagyon-nagyon hiányzik. Azonban most Spanyolországban élek, és élvezek ott játszani. Nem tudni, hogy mit hoz a jövő, de nagyon-nagyon boldog vagyok a spanyol bajnokságban.”

Valaki cáfolja meg legyen kedves egy hiteles forrással :D

AMYF
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: AMYF » 2013. július 3., szerda 12:44

Ha nem is Raúl szint a klub számára (10+ évet itt töltő, főleg spanyol játékos) de attól még szerintem x évtized után is az egyik legjobb külföldi játékosként lesz számon tartva CR a klub drukkerei között.

Idén nyáron 100%, hogy nem lesz eladva. semmi értelme nem lenne.
Egy év alatt meg kiderül, hogy mi lesz a szerződésével, szóval jövő nyáron (vagy akár már év közben) kiderül majd, hogy mi lesz vele. Ám szerintem jelenleg max Bale tudná pótolni őt. Ő pedig úgy néz ki marad még egy évet. Így CR is marad még egy évet minimum.

(Angliában csak a MU jöhet szóba, Oroszországba és keletre kizárt, hogy valaha is elmenjen ő nem pénzéhes játékos mint egyesek akik csak a pénzért elmennek oda, olasz és német liga kizárt, két francia milliárdos klub lehet csak opció.)

Talán tavaly volt már róla szó, hogy hiába lassulna majd be, attól még a gólérzékenysége és a kapuérzékenysége megmaradna, simán lehetne majd csatár is.

Amúgy meg nem kéne szórakozni a reklámbevételeken, így kb magát fizeti, ingyen focizik. megérdemelne több %-ot a reklámokból.
Lopez - Carvajal-Pepe-Varane-Coentrao - Modric-?? - Isco-Özil-CR - Benz

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. július 3., szerda 12:34

Nem tudom miért de nekem az az érzésem, hogy jövőre már nem lesz olyan Terminátor, mint az idei v. az előtte lévő szezonokban. Persze lőni fog sok gólt, de sztem most nem lesz annyi gólja.

boomer
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: boomer » 2013. július 3., szerda 12:19

Tegnap este nehezen aludtam el, sokat forgolódtam, és kattogott az agyam, akkor születtek meg ezek a gondolatok, tehát még az se biztos, hogy én "egyet értek magammal", de érdekelne mások véleménye.

CR most 28 éves, jó eséllyel teljesítőképessége csúcsán van. A szerződése 2 év múlva jár le, akkor 30 lesz. A jövőjét illetően négy lehetőséggel számolhatunk:
-hosszabbít, és innen vonul vissza
-hosszabbít, és pár év múlva eligazol
-nem hosszabbít, és idén, vagy jövőre kapunk érte pénzt
-nem hosszabbít, és 2 év múlva ingyen távozik

Ha azt feltételezzük, hogy most van pályafutása csúcsán, és 30 évesen kezdi majd elveszíteni az idő vasfogaival folytatott küzdelmet kopik a gyorsasága), akkor az tűnik a klub számára a legoptimálisabbnak, ha hosszabbít (reklámbevételek 50-50% elosztása marad), és 2-3 év múlva, amennyit ki lehet sajtolni az érdeklődőkből, minél drágábban eladni. Közben idő is lenne igazolni és beépíteni a helyére a megfelelő játékosokat. (talán éppen ez kezdődött idén? - Jesé, Isco, - leginkább Bale?)
Ezért volt az a gondolatom, hogy ha hosszabbít is, majd 30-32 évesen el kell adni, de - és itt a lényeg - ha csak hagyja kifutni a szerződését, és ingyen távozik, a giga átigazolási díjával együtt is profitot termelt a klubnak gazdasági szempontból, hát még sportszakmai szempontból, és megszabadul a klub a magas fizetéstől. Tehát ebben az esetben sem éri kár a klubot. Mert szembe kell állítani ezt a lehetőséget a másik jelenleg reálisnak tűnő opcióval; ha hosszabbít. Ebben az esetben a klubot a reklámbevételekből kisebb, vagy semekkora rész sem illeti, így a gigászi, és tovább növekvő fizetése gazdaságilag terhet jelent a vezetőség számára, és a fent említett idő vasfoga munkájának eredményeként sportszakmailag is egyre kevésbé jelent majd hasznot. (bár fenn áll annak a lehetősége is, hogy majd hátrébb helyezkedik, és irányít - valaki írta néhány napja, de én ezt nem tartom reálisnak)

Tehát vagy ingyen távozva, vagy akár később eladva, de ezek alapján az tűnik a legjobbnak a klub számára, ha CR távozik 30, vagy akár 32 éves kora körül. (amúgy sem akkora ikon ő mint Raúl, hogy maradni akarna, akár fizetés csökkentés árán is - tehát a játékosoknak mennyit jelent a klub, itt nem fordítva)
Szerintetek?

RaúlRealMadrid
Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC

HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. június 25., kedd 12:47

Realista24 írta:
hogy júliustól kisebb lesz ez az adózási hülyeség, mert volt olyan hír, hogy Ancelotti bejelentése és szerződése is azért késik, akkor lehet, hogy CR szerződését is akkor írják alá? Nem értek hozzá, nem tudom Spanyolországban hogy mennek ezek, de ha hülyeséget mondtam, akkor elnézést kérek!
Cr végigdolgozta/za az egész 2013-as évet, így rá nem érvényes az a dolog, ami Ancelottira.
Érteeeem. Még1x köszi! ^^

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 25., kedd 8:20

hogy júliustól kisebb lesz ez az adózási hülyeség, mert volt olyan hír, hogy Ancelotti bejelentése és szerződése is azért késik, akkor lehet, hogy CR szerződését is akkor írják alá? Nem értek hozzá, nem tudom Spanyolországban hogy mennek ezek, de ha hülyeséget mondtam, akkor elnézést kérek!
Cr végigdolgozta/za az egész 2013-as évet, így rá nem érvényes az a dolog, ami Ancelottira.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RaúlRealMadrid
Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil

HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. június 25., kedd 0:26

Realista24 írta:Jogos, Twitter volt.
Köszi! ^^ Amúgy én már arra is gondoltam, hogyha tényleg úgy van, hogy júliustól kisebb lesz ez az adózási hülyeség, mert volt olyan hír, hogy Ancelotti bejelentése és szerződése is azért késik, akkor lehet, hogy CR szerződését is akkor írják alá? Nem értek hozzá, nem tudom Spanyolországban hogy mennek ezek, de ha hülyeséget mondtam, akkor elnézést kérek! :D

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 24., hétfő 13:12

Jogos, Twitter volt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RaúlRealMadrid

HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. június 24., hétfő 13:09

Most lehet hogy én vagyok a hülye, de én nem találtam olyan bejegyzést CR facebookján, amiről a hír szól... :(

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. június 21., péntek 23:14

cé vezet, toljátok neki a szavazatokat. http://www.goal.com/en/news/2466/goalco ... ID=HP_FT_2

AMYF
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: AMYF » 2013. június 21., péntek 11:57

CR legszebb pillanatok 12-13
(Benne a calma a Camp Nouban szuper-lassításban)
(Atletico elleni szabadrúgásgólja utáni Iker csodálkozás (nso szerinti nem örülés))
Lopez - Carvajal-Pepe-Varane-Coentrao - Modric-?? - Isco-Özil-CR - Benz

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. június 19., szerda 21:13

revolver írta:Ráadásul ez csak szja, nem tudja valaki, van-e bármilyen munkáltatói / munkavállalói járulék még amit be kell fizetni utána?
En csak a madridom-os hirek alapjan szamoltam. Viszont ha jobban erdekel a tema akkor itt utana olvashatsz.
Remy írta:
h3x0r írta: Ezek nagyon durva szamok...
Persze, azok, de ezek csak a kiadások. CR bevételt is termel, ami valamelyest csinosítja a végeredményt.
persze. a rengeteg goljarol meg ne is beszeljunk. Penzugyileg meg sportszakmailag is tokeletes dontes volt az idehozatala.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. június 19., szerda 10:24

Gondolom, CR-t nem rendes munkavállaló szerződés köti a klubhoz. Megkapja a bruttó bérét, az adózást és egyéb kötelezettségeit a spanyol állam felé ebből fizeti, amit a könyvelője elintéz. Nem hiszem, hogy ezeket az operációkat maga a Real végzi a munkavállaló helyett, mint ahogy ez többnyire a normális életben működik.
Merci Zizou!

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 19., szerda 9:53

h3x0r írta: Ezek nagyon durva szamok...
Persze, azok, de ezek csak a kiadások. CR bevételt is termel, ami valamelyest csinosítja a végeredményt.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Vissza: