Miért? Hasznos tagja a csapatnak. Mindent megtesz a klubért, soha nem akart eligazolni. Szeretik az edzők és az öltöző, és fordítva. Neki is innen kellene visszavonulnia.Berti írta: Pont egy Case hiányzik abból a MU-ból.
Instant kihúzná őket ebből a gödörből véleményem szerint. Mondjuk rajta kívül kellene mégegy kp, aki ki tud hozni labdát nyomás alatt.
Caset 80 alatt biztos nem adnám, bár ha kukurejjá 65 volt, akkor legyen inkább 100
Egy szezont még adnék amúgy a brazilnak, hadd tanuljon tőle Tchu, de jövő nyáron elengedném a kezét.
Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
180 millio alatt szoba se allnek veluk, utana is csak azert hogy megmondjam nem elado Case.
Pont egy Case hiányzik abból a MU-ból.
Instant kihúzná őket ebből a gödörből véleményem szerint. Mondjuk rajta kívül kellene mégegy kp, aki ki tud hozni labdát nyomás alatt.
Caset 80 alatt biztos nem adnám, bár ha kukurejjá 65 volt, akkor legyen inkább 100
Egy szezont még adnék amúgy a brazilnak, hadd tanuljon tőle Tchu, de jövő nyáron elengedném a kezét.
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Caset sokszor feleslegesnek erezzuk a pályán,viszont az a küzdés es klasszis amit a legfontosabb meccseken előhúz néha a semmibol,az jelenleg pótolhatatlan.
- Tomidzsi
- Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Ramos, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Főleg ha Modric, Kroos jövőre már nyugdíjba lesz. Case nem eladó. Asensio eladó érte jöhetnek tárgyalni. Mendy szintén nem eladó. Hazard, Asensio, Odri pakkbol válasszanak. Ceballos is max kolcson.babaking írta: Jelenleg semmi pénzért nem adnám Caset. Camavinga és Tchouameni még nincsenek azon a szinten, hogy helyettesíteni tudják szerintem. Aztán lehet, hogy ha úgy alakul akkor simán rámcáfolnak, de egy ennyire fontos játékost nem adnék el ilyen későn.
Toni
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Jelenleg semmi pénzért nem adnám Caset. Camavinga és Tchouameni még nincsenek azon a szinten, hogy helyettesíteni tudják szerintem. Aztán lehet, hogy ha úgy alakul akkor simán rámcáfolnak, de egy ennyire fontos játékost nem adnék el ilyen későn.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- SzB
- Kedvenc játékosaid: CR7
Ez az Asensio-gyűlöletetek már beteges. Nála sokkal gyengébb és haszontalanabb alakok is koptatják nálunk a kasszát. Vasárnap Mendyt le kellett cserélni, mert képtelen volt 3 méternél messzebbre rúgni a labdát, és egyetlen párharcot sem nyert. Mióta betette a lábát az öltözőbe effektíve semmit nem fejlődött. A kezdő mélyen leggyengébb pontja. Hazard? Most oda tehette volna magát - mégsem tette. Hányszor kell még másoknak nagyot menni helyette, hogy ki legyen a csapat? Ha ő fönn van, tizen vagyunk. Asensio kb. ugyanannyi játékidő alatt (1500 perc) rúgott 10 gólt... Ha Ase végigtol minden meccset a múlt szezonban az lehetett volna 16-17 is - az már házigólkirályság a legtöbb csapatnál. Adjuk el, cseréljük el, nekem nem fáj. Nekem a semmirekellők meg a fajankók fájnak, akik szívják a többi vérét.
- Sorrentino
100m+CR loan, ahol állják a fizuját is.Pad'em írta:
Manchester United want to sign Casemiro immediately as an emergency signing to solve their crisis. @jfelixdiaz
- Pad'em
Őt is meg Casét.gutihaz14 írta:nem az atletis brazil cunhaert jottek? 50 milliorol irnak. nem tudom mit latnak benne de ez a mu mar csak ilyen...Pad'em írta: Marca szerint a Man U. küldöttei Madridban. Elsődlegesen Casemiro érdekli elvileg a MU-t, de Cebát, Asensiót meg Mendyt is írják itt ott a spanyol kebabosok.
Case nem eladó, csak ha ő kéri mint Varane.
Manchester United want to sign Casemiro immediately as an emergency signing to solve their crisis. @jfelixdiaz
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- flori
Hihet bármit, ha nincs kérője. Maradni fog, néha lesz egy-egy jobb periódusa, aztán könnyes búcsú a nyáron.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Asensio believes that the club is pushing him to LEAVE. @miguelitocope
Nem nagyon hallottam még a csávó nevét. Reméljük reliable.
Nem nagyon hallottam még a csávó nevét. Reméljük reliable.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
UEFA Év edzője még kérdés? Mármint persze formalitás, de hát egyértelmű, hogy az öreg Don nyeri. Amit ezzel a kerettel lehozott... BL, bajnokság, szuperkupa.
[OptaJose] Among the top five European leagues, LaLiga have the highest record per game of total time (99:22), but also the lowest average of time in play (52:31)
fetrengos szar kiscsapatok...
en bevezetnem minel hamarabb a netto 60 perc jatekot. csak nem tudom akkor mennyit huznak az idot hogy pihenjenek
fetrengos szar kiscsapatok...
en bevezetnem minel hamarabb a netto 60 perc jatekot. csak nem tudom akkor mennyit huznak az idot hogy pihenjenek
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gutihaz14 2022. augusztus 16., kedd 14:37-kor.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
nem az atletis brazil cunhaert jottek? 50 milliorol irnak. nem tudom mit latnak benne de ez a mu mar csak ilyen...Pad'em írta: Marca szerint a Man U. küldöttei Madridban. Elsődlegesen Casemiro érdekli elvileg a MU-t, de Cebát, Asensiót meg Mendyt is írják itt ott a spanyol kebabosok.
valamelyik univerzumban:
Meg pont időben, jó esetben lesz 1 hét pótolni a tavozokat
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Asensio - CR csere mehet is.Pad'em írta: Marca szerint a Man U. küldöttei Madridban. Elsődlegesen Casemiro érdekli elvileg a MU-t, de Cebát, Asensiót meg Mendyt is írják itt ott a spanyol kebabosok.
- Pad'em
Marca szerint a Man U. küldöttei Madridban. Elsődlegesen Casemiro érdekli elvileg a MU-t, de Cebát, Asensiót meg Mendyt is írják itt ott a spanyol kebabosok.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Sok Roma fan várja,hogy eladják,és sok Juve fan nagyon nem akarta,hogy oda kerüljön. Én se,remélem nem is fog. Nagyon túlhypeolt,normál esetben Romaban se kéne kezdőnek lennie,kb 0 teljesítménye volt tavaly is. Szerintem ha valami balek tényleg korrekt pénzt tesz le érte,eladják. Realba méginkább vicc lenne.Tomidzsi írta:Mondjuk Zaniolot sztem nem adja Mourinho. Alapember nála. Azért van különbség Ase és Zaniolo között. Mou sem hulye.nzooli93 írta: Zaniolot Conte csabitgatja nagyon, gondolom ha sikerrel jarna,akkor gondolkoznanak Asensioban.
Asensioval 1 centivel nem lenne hátrébb a Roma, annyi, hogy idősebb,és nem olasz.
De ha eladják, szerintem más posztra költik az árát,mert fontosabb lenne a kezdőjük kiegyensúlyozottsága érdekében.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
gondolom, hogy végre elkelt Blanco is
sokan távoztak a Castilla hátvédei közül is
onnan lehet 1 Nacho utódot keresni 2 év múlva
sokan távoztak a Castilla hátvédei közül is
onnan lehet 1 Nacho utódot keresni 2 év múlva
- Pad'em
Ez miért ekkora öröm?
Azon pár alkalommal amikor játszott Zidane alatt nem volt rossz, azóta mondjuk beszédes, hogy a Castillában lébecolt 1 évet. Félszemmel lehet majd figyelni őt is meg Miguelt, de főleg utóbbit.
Azon pár alkalommal amikor játszott Zidane alatt nem volt rossz, azóta mondjuk beszédes, hogy a Castillában lébecolt 1 évet. Félszemmel lehet majd figyelni őt is meg Miguelt, de főleg utóbbit.