Mozi, filmek
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Mozi, filmek
Elkezdtem a Godzillát, és hát ki a pöcsöm szerepel benne, na ki? Mr. White...kísért engem a pali Remélem nem főszereplő
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Nálam sem szerepelt túl jól. A hangulata jó lenne, de valahogy nem jött össze. A főszereplő szerintem 80%-ban gyenge volt. A végkifejletből annyi kivehető volt, hogy mi fog történni, és nagyjából a kocsi fontosságának miértje is kideríthető volt, habár ott nem tudhattuk teljesen a végéig, hogy mitől is pontosan.Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én hullára tippeltem, de amikor a nőnél elmélázott a kutyáknál, ott gondoltam rá, aztán elvetettem.
Ezenkívül a zene a végén nagyon elütött, hirtelen azt hittem valami más szól a gépen. Végül volt egy nagyobb logikai hiba is a történetben, amit, ha nem rontanak el, akkor mínusz fél, háromnegyed óra leugrott volna ebből a történetből, de azt most nem kerestem ki megint.
Egy erős középmezőnybe elmegy.
Ezenkívül a zene a végén nagyon elütött, hirtelen azt hittem valami más szól a gépen. Végül volt egy nagyobb logikai hiba is a történetben, amit, ha nem rontanak el, akkor mínusz fél, háromnegyed óra leugrott volna ebből a történetből, de azt most nem kerestem ki megint.
Egy erős középmezőnybe elmegy.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nálam ez az Országúti bosszú pöpec altató lett.
- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
Sok köze szerintem nincs, de egyszer meglehet nézni, nem olyan rossz.h3x0r írta:Viszont most latom, hogy 2012-ben is megjelent egy film The Bourne Legacy cimmel. Ennek van barmi koze az eredeti filmhez, egyaltalan megeri megnezni? Vagy csak borlehuzasnak szantak?
Szégyen a kukás, de hasznos.
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Valoban le vagy maradva egy kicsit.Pipita írta:Most lett vége HBO2-n a Croodék című mesének (The Croods), Nagyon jó volt, ajánlani tudom mindenkinek, simán 10/10. Korábban pedig nem is hallottam róla, jól le vagyok maradva.
Az utobbi napokban ujraztam a Bourne Trilogiat. Regi nagy kedvenc, mindharom resz stabil 8/10.
Viszont most latom, hogy 2012-ben is megjelent egy film The Bourne Legacy cimmel. Ennek van barmi koze az eredeti filmhez, egyaltalan megeri megnezni? Vagy csak borlehuzasnak szantak?
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Most lett vége HBO2-n a Croodék című mesének (The Croods), Nagyon jó volt, ajánlani tudom mindenkinek, simán 10/10. Korábban pedig nem is hallottam róla, jól le vagyok maradva.
Meg pár napja sikerült megnéznem a Stallone-Svarci páros Escape Plan című remekművét. Meglepően jó film volt, bár egy jelentnél könnyesre röhögtem magam. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szóval mikor előadja, hogy az acélcsavar 3-400 fokon rozsdásodik és kipattan a helyéről, ezért fogja a FÉMDARABOT PUSZTA KÉZZEL, ráirányítja a hősugarat és percekig tartja a többszáz fokon izzó fémet a bal kezével, aztán a jobb ujjával egy pillanatra hozzáér az acélhoz, és elkapja az ujját mert milyen forró... hát azért na.
De amúgy tényleg jó film volt. Egy 7/10-re jó volt.
Amúgy 20. évfordulója alkalmából New Yorkban IMAX 3D-ben vetítik a Forrest Gumpot... Arra van bármi esély hogy nálunk is leadják majd így?
Meg pár napja sikerült megnéznem a Stallone-Svarci páros Escape Plan című remekművét. Meglepően jó film volt, bár egy jelentnél könnyesre röhögtem magam. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szóval mikor előadja, hogy az acélcsavar 3-400 fokon rozsdásodik és kipattan a helyéről, ezért fogja a FÉMDARABOT PUSZTA KÉZZEL, ráirányítja a hősugarat és percekig tartja a többszáz fokon izzó fémet a bal kezével, aztán a jobb ujjával egy pillanatra hozzáér az acélhoz, és elkapja az ujját mert milyen forró... hát azért na.
De amúgy tényleg jó film volt. Egy 7/10-re jó volt.
Amúgy 20. évfordulója alkalmából New Yorkban IMAX 3D-ben vetítik a Forrest Gumpot... Arra van bármi esély hogy nálunk is leadják majd így?
Odabasz moziban az alijen.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Na, én azt holnap nézem meg
Megdönteni Hajnal Tímeát
Nagyon be lett harangozva, mint a magyar vígjáték megmentője, de pl. a hasonló kaliberű Coming out jobban tetszett.
Megdönteni Hajnal Tímeát
Nagyon be lett harangozva, mint a magyar vígjáték megmentője, de pl. a hasonló kaliberű Coming out jobban tetszett.
"And my heart will leave you never."
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A legelső x-men. Minden mutáns erejével bír elvileg.VanillaSky írta:Na az új X-Men tetszett, így kell jó agyeldobós blockbustert csinálni. 7/10. Amire kíváncsi lennék, aki jobban benne van a képregénybizniszben az világosítson már fel, hogy a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!film végén a piramisépítő mutáns az ki? Először azt hittem Magneto, de nem.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
VanillaSky írta:Na az új X-Men tetszett, így kell jó agyeldobós blockbustert csinálni. 7/10. Amire kíváncsi lennék, aki jobban benne van a képregénybizniszben az világosítson már fel, hogy a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!film végén a piramisépítő mutáns az ki? Először azt hittem Magneto, de nem.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jól mondja Faust, Apokalipszis, a háttérben pedig ott van a Négy Lovas is.
Vanilla:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Látatlanban Apokalipszist mondanám.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Látatlanban Apokalipszist mondanám.
-
Na az új X-Men tetszett, így kell jó agyeldobós blockbustert csinálni. 7/10. Amire kíváncsi lennék, aki jobban benne van a képregénybizniszben az világosítson már fel, hogy a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!film végén a piramisépítő mutáns az ki? Először azt hittem Magneto, de nem.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Jim Carrey as Rocky Nekem ez eddig kimaradt, de hatalmas
Vasárnap megyek. Aztán kedden Boyhood. Aztán csütörtökön Maps to the stars.BLaZE írta:Faust voltál már az Alien vetítésen?
Szerintem valami egészen elképesztő film. Csak ne álmosan álljon neki az ember.Anyaka írta:De, ha azt mondod megéri megnézni, akkor kiveszem.
Nem meglepő módon. Fasza a srác nagyon, csak még kell pár ilyen film hogy lemossa magáról a Twilightot.soadroli írta:Ez a The Rover tényleg fasza. Pearce zseniális, és meglepő módon Pattinson is. A zenék, a képek, a hangulat, mind baromi jók. A vége meg... Egy 8-ast megér.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A végén én teljesen kivoltam, egyáltalán nem számítottam ilyesmire, pedig bele van szőve a sztoriba.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Írok 1-2 példátPipita írta:Hol volt benne logikai hiba és melyik akrakter volt kretén?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Karakter: A nagyapa (Hopkins) a szánalmas bogyóival, akár Leslie Nielsen is játszhatta volna, annyira vicces volt. Nem illett bele a képbe. Aztán Emma Watson karaktere, másodpercek alatt képes volt boldogból depressziós hangulatba átesni. Meg hát ugye a bamba képű Hám, aki fél perce ismeri Tubalkáint és máris az oldalára állna. Csak aztán jön a fater.
Logikai hiba: Noé megvédi a már félholt állatot, mert ő bogyóevő (persze ettől megnőtt egy 100 kilós állattá) és ehhez embert öl. Ismétlem: embert öl. Aztán a pia a bárkán és a 9 hónapig ott vergődő Tubalkáin. Na, meg ugye a teremtéstörténet is cinkes. Ez így majdnem nagyobb hülyeség, mint hogy Isten mindent úgy teremtett, ahogyan van.
Engem összességében ez a film rohadtul zavart, nem tehetek róla, szerintem rossz. Aronofsky igen öncélú volt.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Hol volt benne logikai hiba és melyik akrakter volt kretén?Ez a Noé film egyenesen röhej, nagyon szánalmas. Mintha egy amatőr írta volna a forgatókönyvet: kretén karakterek és 2 percenként felbukkanó logikai hibák. Mondjuk szép képek vannak benne, de kb ennyi a pozitívum. 3/10 nagyjából.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Regen lattam mar jo vigjatekot, ami nem volt eroltetett. Kellemeset csalodtam a "A million ways to die in the west " cimu western komedian. Vicces, kicsit veres nalam 10/8
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Ez a The Rover tényleg fasza. Pearce zseniális, és meglepő módon Pattinson is. A zenék, a képek, a hangulat, mind baromi jók. A vége meg... Egy 8-ast megér.