Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 10., szerda 22:31

Elkezdtem a Godzillát, és hát ki a pöcsöm szerepel benne, na ki? :lol: Mr. White...kísért engem a pali :lol: Remélem nem főszereplő
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. szeptember 9., kedd 20:30

Nálam sem szerepelt túl jól. A hangulata jó lenne, de valahogy nem jött össze. A főszereplő szerintem 80%-ban gyenge volt. A végkifejletből annyi kivehető volt, hogy mi fog történni, és nagyjából a kocsi fontosságának miértje is kideríthető volt, habár ott nem tudhattuk teljesen a végéig, hogy mitől is pontosan.Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én hullára tippeltem, de amikor a nőnél elmélázott a kutyáknál, ott gondoltam rá, aztán elvetettem.
Ezenkívül a zene a végén nagyon elütött, hirtelen azt hittem valami más szól a gépen. Végül volt egy nagyobb logikai hiba is a történetben, amit, ha nem rontanak el, akkor mínusz fél, háromnegyed óra leugrott volna ebből a történetből, de azt most nem kerestem ki megint.
Egy erős középmezőnybe elmegy.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. szeptember 9., kedd 19:05

Nálam ez az Országúti bosszú pöpec altató lett. :lol:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. szeptember 9., kedd 18:27

Tegnap volt 20 éves A holló.

Örökké nem eshet.

portillo
Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: portillo » 2014. szeptember 9., kedd 18:19

h3x0r írta:Viszont most latom, hogy 2012-ben is megjelent egy film The Bourne Legacy cimmel. Ennek van barmi koze az eredeti filmhez, egyaltalan megeri megnezni? Vagy csak borlehuzasnak szantak?
Sok köze szerintem nincs, de egyszer meglehet nézni, nem olyan rossz.
Szégyen a kukás, de hasznos.

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. szeptember 9., kedd 15:06

Pipita írta:Most lett vége HBO2-n a Croodék című mesének (The Croods), Nagyon jó volt, ajánlani tudom mindenkinek, simán 10/10. Korábban pedig nem is hallottam róla, jól le vagyok maradva.
Valoban le vagy maradva egy kicsit. :lol:

Az utobbi napokban ujraztam a Bourne Trilogiat. Regi nagy kedvenc, mindharom resz stabil 8/10.
Viszont most latom, hogy 2012-ben is megjelent egy film The Bourne Legacy cimmel. Ennek van barmi koze az eredeti filmhez, egyaltalan megeri megnezni? Vagy csak borlehuzasnak szantak?

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. szeptember 9., kedd 13:15

Most lett vége HBO2-n a Croodék című mesének (The Croods), Nagyon jó volt, ajánlani tudom mindenkinek, simán 10/10. Korábban pedig nem is hallottam róla, jól le vagyok maradva.

Meg pár napja sikerült megnéznem a Stallone-Svarci páros Escape Plan című remekművét. Meglepően jó film volt, bár egy jelentnél könnyesre röhögtem magam. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szóval mikor előadja, hogy az acélcsavar 3-400 fokon rozsdásodik és kipattan a helyéről, ezért fogja a FÉMDARABOT PUSZTA KÉZZEL, ráirányítja a hősugarat és percekig tartja a többszáz fokon izzó fémet a bal kezével, aztán a jobb ujjával egy pillanatra hozzáér az acélhoz, és elkapja az ujját mert milyen forró... hát azért na. :lol: :lol:
De amúgy tényleg jó film volt. :mrgreen: Egy 7/10-re jó volt.

Amúgy 20. évfordulója alkalmából New Yorkban IMAX 3D-ben vetítik a Forrest Gumpot... Arra van bármi esély hogy nálunk is leadják majd így?

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2014. szeptember 7., vasárnap 23:43

Odabasz moziban az alijen. :coffee:

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. szeptember 7., vasárnap 22:01

Na, én azt holnap nézem meg :)

Megdönteni Hajnal Tímeát
Nagyon be lett harangozva, mint a magyar vígjáték megmentője, de pl. a hasonló kaliberű Coming out jobban tetszett.
"And my heart will leave you never."

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. szeptember 7., vasárnap 21:06

VanillaSky írta:Na az új X-Men tetszett, így kell jó agyeldobós blockbustert csinálni. 7/10. Amire kíváncsi lennék, aki jobban benne van a képregénybizniszben az világosítson már fel, hogy a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!film végén a piramisépítő mutáns az ki? Először azt hittem Magneto, de nem.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A legelső x-men. Minden mutáns erejével bír elvileg.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. szeptember 7., vasárnap 8:23

VanillaSky írta:Na az új X-Men tetszett, így kell jó agyeldobós blockbustert csinálni. 7/10. Amire kíváncsi lennék, aki jobban benne van a képregénybizniszben az világosítson már fel, hogy a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!film végén a piramisépítő mutáns az ki? Először azt hittem Magneto, de nem.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jól mondja Faust, Apokalipszis, a háttérben pedig ott van a Négy Lovas is.

Faust

HozzászólásSzerző: Faust » 2014. szeptember 7., vasárnap 2:00

Vanilla:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Látatlanban Apokalipszist mondanám.

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. szeptember 7., vasárnap 0:20

Na az új X-Men tetszett, így kell jó agyeldobós blockbustert csinálni. 7/10. Amire kíváncsi lennék, aki jobban benne van a képregénybizniszben az világosítson már fel, hogy a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!film végén a piramisépítő mutáns az ki? Először azt hittem Magneto, de nem.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. szeptember 5., péntek 20:46

Ice Cube :mrgreen:

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. szeptember 5., péntek 13:00

Jim Carrey as Rocky :lol: :lol: Nekem ez eddig kimaradt, de hatalmas :lol:

Faust

HozzászólásSzerző: Faust » 2014. szeptember 5., péntek 12:18

BLaZE írta:Faust voltál már az Alien vetítésen?
Vasárnap megyek. Aztán kedden Boyhood. Aztán csütörtökön Maps to the stars. :coffee:
Anyaka írta:De, ha azt mondod megéri megnézni, akkor kiveszem.
Szerintem valami egészen elképesztő film. Csak ne álmosan álljon neki az ember. :mrgreen:
soadroli írta:Ez a The Rover tényleg fasza. Pearce zseniális, és meglepő módon Pattinson is. A zenék, a képek, a hangulat, mind baromi jók. A vége meg... Egy 8-ast megér.
Nem meglepő módon. :) Fasza a srác nagyon, csak még kell pár ilyen film hogy lemossa magáról a Twilightot. :lol:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A végén én teljesen kivoltam, egyáltalán nem számítottam ilyesmire, pedig bele van szőve a sztoriba.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. szeptember 5., péntek 8:57

Pipita írta:Hol volt benne logikai hiba és melyik akrakter volt kretén?
Írok 1-2 példát

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Karakter: A nagyapa (Hopkins) a szánalmas bogyóival, akár Leslie Nielsen is játszhatta volna, annyira vicces volt. Nem illett bele a képbe. Aztán Emma Watson karaktere, másodpercek alatt képes volt boldogból depressziós hangulatba átesni. Meg hát ugye a bamba képű Hám, aki fél perce ismeri Tubalkáint és máris az oldalára állna. Csak aztán jön a fater.
Logikai hiba: Noé megvédi a már félholt állatot, mert ő bogyóevő (persze ettől megnőtt egy 100 kilós állattá) és ehhez embert öl. Ismétlem: embert öl. Aztán a pia a bárkán és a 9 hónapig ott vergődő Tubalkáin. Na, meg ugye a teremtéstörténet is cinkes. Ez így majdnem nagyobb hülyeség, mint hogy Isten mindent úgy teremtett, ahogyan van.

Engem összességében ez a film rohadtul zavart, nem tehetek róla, szerintem rossz. Aronofsky igen öncélú volt.

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. szeptember 5., péntek 2:47

Ez a Noé film egyenesen röhej, nagyon szánalmas. Mintha egy amatőr írta volna a forgatókönyvet: kretén karakterek és 2 percenként felbukkanó logikai hibák. Mondjuk szép képek vannak benne, de kb ennyi a pozitívum. 3/10 nagyjából.
Hol volt benne logikai hiba és melyik akrakter volt kretén?

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. szeptember 4., csütörtök 22:09

Regen lattam mar jo vigjatekot, ami nem volt eroltetett. Kellemeset csalodtam a "A million ways to die in the west " cimu western komedian. Vicces, kicsit veres nalam 10/8
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. szeptember 4., csütörtök 21:47

Ez a The Rover tényleg fasza. Pearce zseniális, és meglepő módon Pattinson is. A zenék, a képek, a hangulat, mind baromi jók. A vége meg... :ike: Egy 8-ast megér.
Kép

Vissza: